Wszystko o Avonie - Część II - Strona 213 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-10, 20:11   #6361
isole
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

baza ma być dostępna w magazynie 12go ale to termin "prawdopodobny"
isole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-10, 21:14   #6362
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moja kolezanka się pyta, które maseczki PS ze str. 68 są zdejmowane... no wiecie o co chodzi
- odżywcza maseczka z białą herbatą
- wygładzająca maseczka do twarzy sake i ryż
- eksfoliująco-rozgrzewająca maseczka do twarzy
Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
o a to sorry, myślalam,ze sake i ryz też się zmywa, bo biała herbatę i tą rozgrzewającą zwywa się na bank, bo je miałam i moje klinetki rownież, ale myślalam,że sake też jest zmywalne
przepraszam za wprowadzenie w błąd

edit:
FAKTYCZNIE, SAKE JEST MASECZKą PEEL-OFF
gapa ze mnie
Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
A to ciekawe bo ja miałam maseczke z białą herbatą i na bank ją się sciągało była peel -off.
Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
mam ta maseczke przed soba i pisze na niej maseczka Peel Off sciagnac po 20 min wiec sie zgadzam z opinia
peel off na bank bo sama ją wczoraj używałam
Stary 2007-03-11, 06:20   #6363
Fenris
Czekam na Ragnarok

Witam z rana i uciekam do szkoły Dziękuję za wczorajsze odpowiedzi na moje pytanie.
Miłego dnia.

Jeszcze 2,5 tygodnia do błyszczyku
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 07:46   #6364
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nitencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny miala któraś z was metaliczny błyszczyk w kolorze mauvelous metal, jeśli tak to napiszcie czy ten kolor wyglada tak jak na zdjeciu w katalogu a jeszcze lepiej jak mogłybyscie zrobic zdjecie. Nie wiem czy pamietacie kiedys na poczatku jak weszly glazeweary to byl taki kolor tickled pink i chcialabym wiedziec czy ten mauvelous jest podobny do niego. Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek odzewy
Ja mam ten metaliczny. Kolorek bardzo mi odpowiada, to taki zgaszony, brudny róż złamany beżem, fajny taki nienachalny, naturalny i delikatny, ma dużo iskrzących drobinek. Może poźniej jak będę miała okazję dorawć się do aparatu to pstryknę jakąś fotkę. Tylko nie wiem, czy poradzę sobie z wklejeniem jej tutaj, bo jeszcze tego nie robiłam, no ale będę próbowała.
Stary 2007-03-11, 08:10   #6365
varda
Raczkowanie

kurcze dziewczyny trzeba być mną żeby mieć takiego pecha. Mam z tej fioletowej linii solutions zamówienia na 100,7 czyli brakuje mi 7 (!) zł żeby dostać ten krem do biustu. Nie chcę nic dobierać, w tym katalogu miałam troche przyoszczędzić:/ no cóż, muszę pokombinować

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 08:17   #6366
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
miałam kiedys zel kojący. Fajny był, chłodził i pachniał dość intensywnie, trochę mentolem
żel jak dla mnie był zbyt klejący bardziej polecam spray po opalaniu z wit. C - najlepiej włożyć go do lodówki a później spryskać na ciało super chłodzi
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 08:18   #6367
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
dostać ten krem do biustu
a właśnie.. odnośnie tego kremu do biustu.. czy któraś z was go miała?
Czy on tylko ujędrnia dekolt i biust czy też powiększa? Czy jego skutki są trwałe czy po od stawieniu kremu efekt znika? i ile należy zużyć tubek tego kremu aby efekty były rewelacyjne?
Pytam z ciekawości, bo już od dawna korcą mnie te pytania a nie ma mi kto odpowiedzieć Jakoś nie wieże w cudy takich kremów, ale moge sie mylić dlatego pytam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-11, 08:27   #6368
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
a właśnie.. odnośnie tego kremu do biustu.. czy któraś z was go miała?
Czy on tylko ujędrnia dekolt i biust czy też powiększa? Czy jego skutki są trwałe czy po od stawieniu kremu efekt znika? i ile należy zużyć tubek tego kremu aby efekty były rewelacyjne?
Pytam z ciekawości, bo już od dawna korcą mnie te pytania a nie ma mi kto odpowiedzieć Jakoś nie wieże w cudy takich kremów, ale moge sie mylić dlatego pytam
żaden krem nie powiększa piersi, cudów nie ma. Moja najlepsza klientka stale kupuje ten krem. Mówi, że napina skórę, ujędrnia biust i lekko go podnosi. Jest bardzo zadowolona i jak tylko jest jakaś promocja bez namysłu kupuje go razem z kremem wyszczuplająco-antycellulitowym. Chciałam dostać ten "darmowy" krem właśnie po to, żeby dać jej go jako gratis do zamówienia z 05, bo jest na prawdę dobrą, dużo zamawiającą klientką, a z tego kremu na pewno by się ucieszyła. Ale cóż...

Stary 2007-03-11, 09:03   #6369
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
żaden krem nie powiększa piersi, cudów nie ma. Moja najlepsza klientka stale kupuje ten krem. Mówi, że napina skórę, ujędrnia biust i lekko go podnosi. Jest bardzo zadowolona i jak tylko jest jakaś promocja bez namysłu kupuje go razem z kremem wyszczuplająco-antycellulitowym. Chciałam dostać ten "darmowy" krem właśnie po to, żeby dać jej go jako gratis do zamówienia z 05, bo jest na prawdę dobrą, dużo zamawiającą klientką, a z tego kremu na pewno by się ucieszyła. Ale cóż...
no właśnie cudów nie ma, a na półkach nie raz widzę krem do powiększania piersi.. no ale cóż ludzie to kupują
a powiedz mi czy efekt jest stały?? czy po odstawieniu kremu zanika efekt? i ile juz ta Twoja klientka używa tego kremu?
Stary 2007-03-11, 09:11   #6370
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

varda - a może dobierz ten wygładzający peeeling do ciała z ekstraktem z granatu?
kosztuje 17,90 - jak nie wezmiesz go dla siebie to może w przyszłości komuś dasz jak zrobi duże zakupy?

a ten krem do biustu to, jak varda napisała, napina ładnie biust i unosi go do góry, ale piersi nie powiększa
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 09:14   #6371
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Ajj przepraszam, że mnie tak długo nie było Oczywiście wielki dla Asiuchny za katalog

Jak go sobie dokładnie przejrzałam, to postanowiłam teraz troche zaoszczędzić Wziełam sobie tylko balsam do ust Z naszyjnika Maeve zrezygnowałam bo jest okropny Szukałam go w COK'u i szukałam i nie mogłam go zauważyć bo wygląda zupełnie inaczej niż w katalogu...

Za to nowe błyszczyki mi się spodobały. Kolory nie są jakieś nachalne. Niestety opisy się przetarły z opakowań (pewnie przez to, że dużo osób je molestowało ) i nie wiem tak do końca, który mi się spodobał.

Mam pytanie, czy nasz opust obejmuje linię Naturals i SSS? Bo w dodatkach dla konsultantki nic o tym nie było, ale mi się wydaje, że zawsze jak były w takich cenach to był na nie 10% opustu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-11, 09:19   #6372
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
no właśnie cudów nie ma, a na półkach nie raz widzę krem do powiększania piersi.. no ale cóż ludzie to kupują
a powiedz mi czy efekt jest stały?? czy po odstawieniu kremu zanika efekt? i ile juz ta Twoja klientka używa tego kremu?
Witajcie
Mam ten kremik do biustu. Używam od kiedy się pojawił. Faktycznie trochę podnosi biust, ale nieznacznie (może mi bardzo nie podnosi bo mam duży rozmiar)
Owszem napina skórę i wygładza ją, ale trzeba używać go systematycznie.
Na pudełku jest napisane żeby stosować go codziennie, nakładając na biust ruchami skierowanymi w górę.
Jak przestałam go używać na jakiś czas skóra na dekolcie zrobiła się wiotka, więc stosuję go cały czas.
Ogólnie jestem z kremiku zadowolona.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 09:28   #6373
varda
Raczkowanie

Cytat:
oj nie wiem czy efekt się utrzymuje po odstawieniu kremu. Klientka bierze go już od dawna, ponad rok conajmniej będzie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
varda - a może dobierz ten wygładzający peeeling do ciała z ekstraktem z granatu?
kosztuje 17,90 - jak nie wezmiesz go dla siebie to może w przyszłości komuś dasz jak zrobi duże zakupy?

a ten krem do biustu to, jak varda napisała, napina ładnie biust i unosi go do góry, ale piersi nie powiększa
Zastanawiałam się nad tym, bo jest zachwalany ostatnio (oż wy kusicielki) i wiem, że na pewno go kupię. Z tym, że nie w tym katalogu bo:
1. Mam zrobiony zapas peelingów Naturals, dwa są jeszcze nie tknięte
2. Obiecałam sobie, że nie będę kupować nic nowego dopóki nie wykończę tego co mam (taaa, akurat)
3. W tym katalogu muszę przyoszczędzić, bo otweirają w Rybniku centrum rozrywki więc muszę zaszaleć tam

Ale przebiegłe avonki namówiły mnie do tego peelingu i planuję kupić od razu jak skończę naturalsy. Ciekawe jak będzie na mnie działał.

Co do samego kremu - poczekam na drugi termin może ktoś zamówi coś z Solutions. Jeśli nie to trudno, nie jest to jakieś superpilne, bo nie chcę go dla siebie. A z resztą nie w każdym programie zarobkowym muszę brać udział

właśnie, jak to jest? trzeba złożyć zamowienie na te solutionsy w jednym terminie czy przez całą kampanię to się sumuje?

Stary 2007-03-11, 09:35   #6374
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Witajcie
Mam ten kremik do biustu. Używam od kiedy się pojawił. Faktycznie trochę podnosi biust, ale nieznacznie (może mi bardzo nie podnosi bo mam duży rozmiar)
Owszem napina skórę i wygładza ją, ale trzeba używać go systematycznie.
Na pudełku jest napisane żeby stosować go codziennie, nakładając na biust ruchami skierowanymi w górę.
Jak przestałam go używać na jakiś czas skóra na dekolcie zrobiła się wiotka, więc stosuję go cały czas.
Ogólnie jestem z kremiku zadowolona.
aha czyli efekty nie są trwałe..
szkoda.. kiedyś myślałam nad tym kremikiem, aby go tylko wypróbować, ale skoro nie jest trwały to nie opłaca mi sie go kupować ale było to już dawno.. przypomniało mi sie o nim teraz gdy wspomniał ktoś parę postów wyżej (nie pamiętam kto:P)

EDIT: to była Varda
Stary 2007-03-11, 09:42   #6375
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
aha czyli efekty nie są trwałe..
szkoda.. kiedyś myślałam nad tym kremikiem, aby go tylko wypróbować, ale skoro nie jest trwały to nie opłaca mi sie go kupować ale było to już dawno.. przypomniało mi sie o nim teraz gdy wspomniał ktoś parę postów wyżej (nie pamiętam kto:P)

EDIT: to była Varda
No niestety efekty nie są trwałe
Ja używam go raz dziennie - wieczorem. Może gdybym używała dwa razy dziennie, to używanie kremu przyniosłoby lepsze rezultaty
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 09:56   #6376
Basienka27
Raczkowanie

Ja mialam podobna sytuacje brakowalo mi 3zl aby dostac ten krem do biustu i w ostatniej chwili kolezanka zamowila krem na rozstepy i udalo sie. krem jest fajny szybko sie wchlania i skora jest taka delikatna,lekko unosi i ujedrnia najwaniejsze by uzywac regularnie by byly jakies efekty ... ale tez nie oczekujmy cudow...
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 10:32   #6377
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
żel jak dla mnie był zbyt klejący bardziej polecam spray po opalaniu z wit. C - najlepiej włożyć go do lodówki a później spryskać na ciało super chłodzi
zgadzam sie z ta wypowiedzia o tym spray z wit. C bardzo fajny

a ja mam jeszcze pytanko czy ten zel po opalaniu to jest to samo co bylo w tamtym roku do kapieli czy on jest na sucho?
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 10:55   #6378
Ptaszysko
Zadomowienie

Co do kremu do biustu, to w sumie slyszalam o nim same dobre opinieOczywiscie nie powieksza ani nie liftinguje niczego ,ale zachowuje biust w dobrej kondycji.

Sama chcialam go wyprobowac,ale zapytalam najpierw ginekologa --- stanowczo odradzil mi dlugotrwale wcieranie jakiegokolwiek kosmetyku w biust Posluchalam go poslusznie i nic nie kombinuje
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 11:05   #6379
smerfeta01
Zakorzenienie

dziewczyny czy któras z was widziała już te pudry brązujące w musie ? jakie są w rzeczywistości te kolorki ?
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 11:26   #6380
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któras z was widziała już te pudry brązujące w musie ? jakie są w rzeczywistości te kolorki ?
Dziewczyny mialy te musy w brakach. I to oba odcienie.
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 11:30   #6381
...Skierka...
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny Zastanaiwam sie czy zamowic sobie okularki przeciwsloneczne z netto 04. Nawet mi sie podobaja, ale nie mam szczegolnego zaufania do niekosmetycznych produktow avonu...
Moze miala je ktoras z Was i moze mi powiedziec czy sa w miare solidne czy trzeba przy kazdej okazji uwazac zeby pozostaly w stanie uzytku...
W koncu to lato juz niedlugo... a w katalogach to juz wogole atmosferka sie letnia zrobila
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 12:32   #6382
nitencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
Ja mam ten metaliczny. Kolorek bardzo mi odpowiada, to taki zgaszony, brudny róż złamany beżem, fajny taki nienachalny, naturalny i delikatny, ma dużo iskrzących drobinek. Może poźniej jak będę miała okazję dorawć się do aparatu to pstryknę jakąś fotkę. Tylko nie wiem, czy poradzę sobie z wklejeniem jej tutaj, bo jeszcze tego nie robiłam, no ale będę próbowała.

O dzieki bede Ci bardzo wdzieczna kochana
nitencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 13:03   #6383
Fenris
Czekam na Ragnarok

Jeżeli chodzi o mus brązujący do twarzy, to opisałam go kilka stron wcześniej. Widziałam odcień Island Glow i jest dość ładny, zaciemnia skórę i ma masę drobinek. Konsystencję ma "musową", taką lekką.

Używam już któreś opakowanie kremu do biustu i jedyne do czego on się przydaje to mobilizacja do codziennego masażu biustu. Wcieram go codziennie wieczorem i czuję się z tym lepiej Jednak nie zauważyłam, żebu cokolwiek robił. Jeśli chodzi o ujędrnienie, to skutek masażu. Ja mam biust E/F, więc może działa na mniejszy, który nie ma tendencji do opadania, bo jest lekki. Każdy mówi o powiększaniu... A czy nie znacie jakiś kremów do pomniejszania? Oddam wszystko

Peeling z granatem (Solutions) to najlepszy peeling jaki miałam. Duże, solidnie drapiące drobinki i przyjemny zapach. Bardzo wydajny.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-11, 13:27   #6384
Nicolette5
Raczkowanie

Witajcie

Stosuję krem do biustu od dłuższego czasu i jestem zadowolona Wiadomo, że nie powiększy , ale przynajmniej nawilża i ujędrnia. Niestety mam miseczkę A/B Chętnie bym wzięła trochę od Fenris

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 13:39   #6385
Fenris
Czekam na Ragnarok

Pilne! Czy ktoś wie jaka jest zawartość kuferka na kosmetyki z wyprzedaży 60% z katalogu (str 104)??? Tzn. czy ma przegródki itp. Dziękuję z góru za odpowiedź, jest mi bardzo potrzebna.
Stary 2007-03-11, 13:40   #6386
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Witajcie

Stosuję krem do biustu od dłuższego czasu i jestem zadowolona Wiadomo, że nie powiększy , ale przynajmniej nawilża i ujędrnia. Niestety mam miseczkę A/B Chętnie bym wzięła trochę od Fenris
To co, wymieniamy się? Mi wystarczyłaby C/D
Stary 2007-03-11, 13:43   #6387
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Pilne! Czy ktoś wie jaka jest zawartość kuferka na kosmetyki z wyprzedaży 60% z katalogu (str 104)??? Tzn. czy ma przegródki itp. Dziękuję z góru za odpowiedź, jest mi bardzo potrzebna.
Ja mam ten kuferek i jak chcesz to moge Ci jutro zrobic zdjecia wnetrza ? we wnetrzu nie jest on jakos specialnie podzielony ma jakie smale kieszonki z tego co pamietam ale zrobie zdjecia pozniej ok ?
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 13:45   #6388
Anka :)
Wtajemniczenie

przepraszam...podwójny post
Stary 2007-03-11, 13:45   #6389
Anka :)
Wtajemniczenie

Skoro wymieniamy się ciałem to może ktoś chce troche moich bioder i pupci ?
Stary 2007-03-11, 13:46   #6390
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
To co, wymieniamy się? Mi wystarczyłaby C/D

Bardzo chętnie, szkoda, że nie ma takiej możliwości...

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości