|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
baza ma być dostępna w magazynie 12go ale to termin "prawdopodobny"
|
![]() ![]() |
![]() |
#6362 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6363 |
Czekam na Ragnarok
|
Witam z rana i uciekam do szkoły
![]() Miłego dnia. Jeszcze 2,5 tygodnia do błyszczyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6364 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6365 |
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny trzeba być mną żeby mieć takiego pecha. Mam z tej fioletowej linii solutions zamówienia na 100,7 czyli brakuje mi 7 (!) zł żeby dostać ten krem do biustu. Nie chcę nic dobierać, w tym katalogu miałam troche przyoszczędzić:/ no cóż, muszę pokombinować
|
![]() ![]() |
![]() |
#6366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6367 |
Zakorzenienie
|
a właśnie.. odnośnie tego kremu do biustu.. czy któraś z was go miała?
Czy on tylko ujędrnia dekolt i biust czy też powiększa? Czy jego skutki są trwałe czy po od stawieniu kremu efekt znika? i ile należy zużyć tubek tego kremu aby efekty były rewelacyjne? Pytam z ciekawości, bo już od dawna korcą mnie te pytania a nie ma mi kto odpowiedzieć ![]() ![]()
#6368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi czy efekt jest stały?? czy po odstawieniu kremu zanika efekt? i ile juz ta Twoja klientka używa tego kremu?
![]() |
#6370 |
Zakorzenienie
|
varda - a może dobierz ten wygładzający peeeling do ciała z ekstraktem z granatu?
kosztuje 17,90 - jak nie wezmiesz go dla siebie to może w przyszłości komuś dasz jak zrobi duże zakupy? a ten krem do biustu to, jak varda napisała, napina ładnie biust i unosi go do góry, ale piersi nie powiększa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6371 |
Wtajemniczenie
|
Ajj przepraszam, że mnie tak długo nie było
![]() ![]() ![]() Jak go sobie dokładnie przejrzałam, to postanowiłam teraz troche zaoszczędzić ![]() ![]() ![]() Za to nowe błyszczyki mi się spodobały. Kolory nie są jakieś nachalne. Niestety opisy się przetarły z opakowań (pewnie przez to, że dużo osób je molestowało ![]() Mam pytanie, czy nasz opust obejmuje linię Naturals i SSS? Bo w dodatkach dla konsultantki nic o tym nie było, ale mi się wydaje, że zawsze jak były w takich cenach to był na nie 10% opustu ![]()
![]() |
#6372 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Mam ten kremik do biustu. Używam od kiedy się pojawił. Faktycznie trochę podnosi biust, ale nieznacznie (może mi bardzo nie podnosi bo mam duży rozmiar) Owszem napina skórę i wygładza ją, ale trzeba używać go systematycznie. Na pudełku jest napisane żeby stosować go codziennie, nakładając na biust ruchami skierowanymi w górę. Jak przestałam go używać na jakiś czas skóra na dekolcie zrobiła się wiotka, więc stosuję go cały czas. ![]() Ogólnie jestem z kremiku zadowolona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6373 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1. Mam zrobiony zapas peelingów Naturals, dwa są jeszcze nie tknięte 2. Obiecałam sobie, że nie będę kupować nic nowego dopóki nie wykończę tego co mam (taaa, akurat ![]() 3. W tym katalogu muszę przyoszczędzić, bo otweirają w Rybniku centrum rozrywki więc muszę zaszaleć tam ![]() Ale przebiegłe avonki namówiły mnie do tego peelingu i planuję kupić od razu jak skończę naturalsy. Ciekawe jak będzie na mnie działał. Co do samego kremu - poczekam na drugi termin może ktoś zamówi coś z Solutions. Jeśli nie to trudno, nie jest to jakieś superpilne, bo nie chcę go dla siebie. A z resztą nie w każdym programie zarobkowym muszę brać udział ![]() właśnie, jak to jest? trzeba złożyć zamowienie na te solutionsy w jednym terminie czy przez całą kampanię to się sumuje? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda.. kiedyś myślałam nad tym kremikiem, aby go tylko wypróbować, ale skoro nie jest trwały to nie opłaca mi sie go kupować ![]() EDIT: to była Varda ![]() ![]()
![]() |
#6375 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja używam go raz dziennie - wieczorem. Może gdybym używała dwa razy dziennie, to używanie kremu przyniosłoby lepsze rezultaty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6376 |
Raczkowanie
|
Ja mialam podobna sytuacje brakowalo mi 3zl aby dostac ten krem do biustu i w ostatniej chwili kolezanka zamowila krem na rozstepy i udalo sie. krem jest fajny szybko sie wchlania i skora jest taka delikatna,lekko unosi i ujedrnia najwaniejsze by uzywac regularnie by byly jakies efekty ... ale tez nie oczekujmy cudow...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam jeszcze pytanko czy ten zel po opalaniu to jest to samo co bylo w tamtym roku do kapieli czy on jest na sucho?
![]() |
#6378 |
Zadomowienie
|
Co do kremu do biustu, to w sumie slyszalam o nim same dobre opinie
![]() ![]() Sama chcialam go wyprobowac,ale zapytalam najpierw ginekologa --- stanowczo odradzil mi dlugotrwale wcieranie jakiegokolwiek kosmetyku w biust ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6379 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któras z was widziała już te pudry brązujące w musie ? jakie są w rzeczywistości te kolorki ?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6380 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6381 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Moze miala je ktoras z Was i moze mi powiedziec czy sa w miare solidne czy trzeba przy kazdej okazji uwazac zeby pozostaly w stanie uzytku... ![]() W koncu to lato juz niedlugo... a w katalogach to juz wogole atmosferka sie letnia zrobila ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O dzieki bede Ci bardzo wdzieczna kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6383 |
Czekam na Ragnarok
|
Jeżeli chodzi o mus brązujący do twarzy, to opisałam go kilka stron wcześniej. Widziałam odcień Island Glow i jest dość ładny, zaciemnia skórę i ma masę drobinek. Konsystencję ma "musową", taką lekką.
Używam już któreś opakowanie kremu do biustu i jedyne do czego on się przydaje to mobilizacja do codziennego masażu biustu. Wcieram go codziennie wieczorem i czuję się z tym lepiej ![]() ![]() ![]() Peeling z granatem (Solutions) to najlepszy peeling jaki miałam. Duże, solidnie drapiące drobinki i przyjemny zapach. Bardzo wydajny. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6384 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Stosuję krem do biustu od dłuższego czasu i jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6385 |
Czekam na Ragnarok
|
Pilne!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6386 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6387 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ten kuferek i jak chcesz to moge Ci jutro zrobic zdjecia wnetrza ? we wnetrzu nie jest on jakos specialnie podzielony ma jakie smale kieszonki z tego co pamietam ale zrobie zdjecia pozniej ok ?
#6388 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam...podwójny post
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6389 |
Wtajemniczenie
|
Skoro wymieniamy się ciałem to może ktoś chce troche moich bioder i pupci ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6390 |
Raczkowanie
|
Bardzo chętnie, szkoda, że nie ma takiej możliwości... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.