|
|
#631 |
|
Joanna d'Moder
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
znowu zabulę 10 zł,bo się kolejna kampania u mnie zaczęła.Chciałam dokupić w COK,żeby uniknąć opłaty,ale pani poinformowała mnie,że oni od świąt nie mieli dostawy,no a w piątek będzie obowiązywał kolejny katalog wrr...
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiałam się dziś jakie mogą być braki w k 02 i doszłam do wniosku, że będzie problem z serum na zniszczone końcówki,jak również z kilkoma odcieniami błyszczyków po 14.90. No i oczywiście pur blanca bo jakże by inaczej. Zamawiam sobie torbę weekendową jak już kiedyś pisałam i boję się że z nią też będą jaja..bo dużo ludzi ja zamawia..
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah no i pur blanke oczywiście zobaczymy czy warto po nią specjalnie jechać miejmy nadzieje że tak
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby torby były, bo ja też chcę jedną mam nadzieję, że te osoby, które mówią, że ją biorą jednak zrezygnują, żeby dla mnie wystarczyło ale pożyjemy - zobaczymy. jestem z dnia H, I termin mam na 15.01. więc mogą do tego czasu się rozejść...
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
torba weekendowa? bierzecie ją? świetny wybór!
tez ją mam i to jest jeden z najlepszych zakupów z avonu kolorki są nadal żywe, nie spierają się podczas prania |
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, i później troche ją po lecie odświeżyłam) i tak hm...ugniatałam ją trochę w misce (nie wiem jak to ładnie wytłumaczyć), później zostawiłam na parę minut, wypłukałam, wywiesiłam na balkonie i później w miejscach, gdzie troche była pognieciona wyprasowałam delikatnie żelazkiem ustawionym na minimumedit - oczywiście torba nie była bardzo brudna
|
|
|
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3376596]A ja jestem zła
Napisałam wczoraj koleżance, żeby postarała się na dzisiaj przynieść kasę (120zł) a ona dzisiaj, że myślała, że od końca tygodnia i że na piątek dopiero przyniesie A termin miałam na 28!!!!!Spóźnię się tydzień!!![/quote]nie martw się-ja miałam termin do 24 a zapłaciłam dzisiaj ![]() Dziewczyny-czy któraś z was już składała zamówienie z k02 i ma może podgląd faktury |
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#640 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie też mam nadzieję, że ludzie zrezygnują z tej torby![]() Cytat:
to tylko utwierdza mniew przekonaniu że muszę ją mieć![]()
|
|
#643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tzn przy zamkach sie zrobiły dziury ogromne a nosiłam w niej kosmetyki z coku kilka razy wiec jakos chyba nie przesadziłam Cytat:
![]() zamówiłąm dla siebie pur blanke z internetowej kolczyki z internetowej szminke wotermelon budzik z lusterkiem torebke z netto to na razie tyle reszta na termin do domu
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieje ze do poniedzialku doprodukuja, bo mam zamowienie na ten scrub
|
|
|
|
#645 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. 3-4 książki o grubości 400-600 stron, notatki, kodeks postepow.karnego i cywilnego i administracyjnego, jakieś kserówki 2. prostownicę 3.szampon plus odżywka, sunsilk, preparat do prostowania 4. kosmetyki do makijazu 5. ubranka ![]() 6. obwarzanki z krakowa ![]() tyle tak na szybko pamiętam, jak skład torby sobie przypominam
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się zastanawiam nad kuferkiem na kosmetyki. Doradzcie kupić? Fajny by był komplecik nie?
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za szczegółową instrukcję
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobra, dobra... przestańcie już ją tak zachwalać, bo się znajdzie na nią więcej chętnych i nie starczy dla mnie |
||
|
|
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3377491]
A dziekować To ja Rękawiczki na studniówkę a sukienka z połowinek z zeszłego roku[/quote] świetne
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=kasiek1122;3376812]heh tak myślałam..
zastanawiałam się dziś jakie mogą być braki w k 02 i doszłam do wniosku, że będzie problem z serum na zniszczone końcówki.. quote] o nieee tylko nie to !! wypluj to co napisałaś;] po raz pierwszy zamówiłam to serum i bardzo mi na nim zalezy a jak zabraknie to ja nie wiem co im zrobie:[
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nieee tylko nie to !! wypluj to co napisałaś;] po raz pierwszy zamówiłam to serum i bardzo mi na nim zalezy a jak zabraknie to ja nie wiem co im zrobie:[
|
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bede miała pur blanki <','> ;-(
miałam dołożyć do zamówienia koleżanki,ale ona składa je dopiero w poniedziałek, więc pewnie ich już nie bedzie... mówi się trudno.... mówi się trudno ... a może któraś z Wizazanek łódzkich by zamówiła o jedną więcej? Żartuję:P pozdrawiam i idę się wykąpać i pouczyć
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
hej
jutro skladam zamowienie na 1 termin kataolgu 2/2007 - wieczorkiem będzie podglad fakturki to dam znac o brakach mam tez pytanie - w tym katalogu jest zestaw produktów Anew (krem, peeling, program liftingujący okolice oczu) w cenie 89 zł (netto) czy on dolicza sie do bazy opustów? nic nie jset o tym wspomniane
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Czy macie złotą szminkę kolor bronze? Czy kolor w realu jest taki jak w katalogu?
Czy szminka ultra moisture rich metallic ma w swojej ofercie kolor brązowy? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

bo jakże by inaczej. Zamawiam sobie torbę weekendową jak już kiedyś pisałam i boję się że z nią też będą jaja..bo dużo ludzi ja zamawia..
zobaczymy czy warto po nią specjalnie jechać
mam nadzieję, że te osoby, które mówią, że ją biorą jednak zrezygnują, żeby dla mnie wystarczyło 

Napisałam wczoraj koleżance, żeby postarała się na dzisiaj przynieść kasę (120zł) a ona dzisiaj, że myślała, że od końca tygodnia i że na piątek dopiero przyniesie 

tzn przy zamkach sie zrobiły dziury ogromne a nosiłam w niej kosmetyki z coku kilka razy wiec jakos chyba nie przesadziłam