Wszystko o Avonie - Część II - Strona 228 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-16, 07:14   #6811
Basienka27
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam w piątkowy poranek ja wczoraj zlozylam II zamowienier z kat.4 i czekam na fakturke,zaczynaja mnie przerazac te braki
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 07:46   #6812
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
jestem dzień A

jestem zla na siebie - koleżanka na ostatnia chwile zamawiala u mnie kilka rzeczy, edytowalam w pracy zamowienie, nie policzyłam, że do nastepnego progu brakuje mi 10 zł - wrócilam do domu i jak nigdy faktura wystawiona (zwykle brali do realizacji około 16.00) kurcze !
Witaj...szkoda że wcześniej tego nie zauważyłaś...ale możesz spróbować zadzwonić i powiedzieć że zapomniałaś dopisać..jakiegoś kosmetyku...i może Ci uzględnią to i dadza wyższy opust...ja kiedyś tak zrobiłam i przeszło.
Inna opcja to dokup coś w Coku...to przynajmniej na następny kat. będziesz miała wyższy opust wypracowany. pozdrawiam
Stary 2007-03-16, 08:27   #6813
nitencja
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, nie było mnie przez 2 dni i musiałam nadrobić pare stronek. Widziałam, że debatowalyście o bransoletce sintra. Mam ją i powiem wam, że w rzeczywistosci w ogole nie wyglada, że to sztuczne srebro. Jest dosyc ciezka. Jestem z niej zadowolona.
nitencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 09:09   #6814
evilcia
Zadomowienie

Czesc. Mam w nadmiarze piankę PPF zieloną. Jeśli byłaby jakaś konsultantka z okolic Gliwic, Zabrza chętna na nią to proszę o kontakt.
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 09:18   #6815
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja już miałam dostawę i dostałam pur blankę w kuleczce
Też dostałam w kulce

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja go miałam raz - rok temu też mniej więcejw okresie wiosennym
powiem tak: antycellulitowo to on nie działał jakos wybitnie, ale faktycznie po jego nałożeniu nóżki robiły się smuklejsze, nie było widać żadnych fałdek czy załamań, naprawdę optycznie je wysmuklał, myślę,że to własnie była zasługa tego,że nadawał kolor delikatnej opalenizny. Niestety brudził jasne ubrania Raz miałam założone te białe spodenki co mam w avku i po ich zdjęciu nogawki i całe spodenki od środka były brązowe czym prędzej wylądowały w pralce; tak samo wybrudził mi jasne długie spodnie.
Także dla mnie żadna rewelacja, choć jeśli chodzi o efekt wizualny jak się go nałożyło na nogi, to efekt faktycznie był - ładny kolor i zero nierówności itp.; ale jak kolor zszedł to powracała rzeczywistość no i to brudzenie ubrań...
No to jest minus, to że brudzi ubrania Ale na opakowaniu jest napisane, że może brudzić Tak czy tak go lubię

Jestem zachwycona podkładem PW. Idealnie się rozprowadza, jest strasznie wydajny (maleka ilość wystarczy by pokryć całą buźkę) i w ogóle

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 09:19   #6816
off-wietrzka
Rozeznanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3923007]A dobrze jest wykonana? Zresztą...jak będę chciała zamówić to już po cichaczu ją wycofają jak wszystkie produkty niekosmetyczne, zero dzwoneczków czy czegokolwiek, jak np Halle nagle zniknęła a już chciałam ją zamówić[/quote]

wg mnie wykonanie jest dobrze, nie widzę w niej żadnych niedociągnięć...
po południu mogę zrobić fotkę i zamieścić tu, jeśli chcesz...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 09:32   #6817
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja ma czarną bransoletkę Kaylana - jest superowa!!! baaaardzo mi sie podoba, z tym że jest dosyć ciężka, ale do tego można się przyzwyczaić... no i każdy kto ją zobaczy to też mi mówi, że bardzo ładna - także polecam!!
Ja mam na nią chrapkę od momentu gdy się pojawiła w katalogu. Może wreszcie ją sobie zamówię

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 10:02   #6818
kasia0702
Raczkowanie

A ja zamówiłam sobie tę kryształową i aż mnie skręca,bo paczkę dostanę dopiero jutro:/
kasia0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 10:27   #6819
Tancerka Pl
Zadomowienie

A ja zakupiłam kolczyki razem z wisiorkiem w zestawie, ale gdzieś zgubiłam kolczyk. ;(
Stary 2007-03-16, 10:53   #6820
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Witam.
Ja w brakach mam tylko męski portfel.
Przyszły:
- płatki peelingujące do stóp x 2( fajnie zmiękczają stopy, ale dopiero użyłam je 2 razy, na pewno się sprawdzą)
- podkład antysterowy cream x 1
- krem zmiękczający do stóp x 2 ( też fajnie zmiękcza stopy)
- peeling z granatem, bardzo ładnie pachnie, dobrze ściera tylko szkoda,że się nie pieni.
- balsamy z Avon Care
- błyszczyk z oferty netto Angel ( wygląda jakby był popsuty), ale zapach ok.
Małe zamówienie jak zwykle
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 10:57   #6821
Basienka27
Raczkowanie

Tak sobie pomyslałam ze jezeli bysmy wszystkie ktore maja duze braki napisały maila do avonu i powiedzialy co o tym wszystkim myslimy, ze ciagle musimy przed klientkamii swiecic oczami itp zaproponujmy im ze w zamiam powinnysmy dostawac jakies gratisy itp. co o tym myslicie? czy to cos wogole da?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-16, 12:07   #6822
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez dora_angel Pokaż wiadomość
Kalex, dzięki za podpowiedz chyba jednak sobie go daruję, a w zamian wypróbuję balsam spowalniajacy odrastanie włosków
proszę bardzo ; to była moja opinia
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 12:38   #6823
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Dziewczyny, czy przyszła Wam zdrapka za zamówienie Solutions?? Bo ja chyba nie dostałam, albo gdzieś z papierami wywaliłam . Jak toto wygląda??
Selina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 12:43   #6824
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy przyszła Wam zdrapka za zamówienie Solutions?? Bo ja chyba nie dostałam, albo gdzieś z papierami wywaliłam . Jak toto wygląda??
hej ja dostalam, sa w kolorze fioletowym jak te produkty i wielkoscia sa troszke wieksze niz karneciki do prezentow, mam nadzieje ze cociaz troszke pomoglam
Stary 2007-03-16, 13:00   #6825
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
Witaj...szkoda że wcześniej tego nie zauważyłaś...ale możesz spróbować zadzwonić i powiedzieć że zapomniałaś dopisać..jakiegoś kosmetyku...i może Ci uzględnią to i dadza wyższy opust...ja kiedyś tak zrobiłam i przeszło.
Inna opcja to dokup coś w Coku...to przynajmniej na następny kat. będziesz miała wyższy opust wypracowany. pozdrawiam
dzięki za radę - pomyslę, co zrobić
u mnie w mieście niestety coku nie ma - a do Gdyni jeżdże przeważnie w soboty i cok jest wtedy zamknięty
tak strasznie to mi nie zalezy na zarobku - jestem w avonie dla "zabawy" żeby mnieć dla siebie i najbliższych taniej kosmetyki
czasami jest jakis bum - bo akurat wszystkim kolezankom się cos pokończyło
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-16, 13:03   #6826
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
hej ja dostalam, sa w kolorze fioletowym jak te produkty i wielkoscia sa troszke wieksze niz karneciki do prezentow, mam nadzieje ze cociaz troszke pomoglam
Dzięki za odpowiedź. Chyba ślepa jestem, że nie widzę jej . Idę to pudło jeszcze raz przetrzepać, może między katalogi mi wlazła
Stary 2007-03-16, 14:21   #6827
Basienka27
Raczkowanie

mam juz fakture i oczywiscie w brakach mam szminke Pw przeciez to zaczyna sie robic denerwujące kiedy wreszcie szanowny avon wezmie sie za produkcje i przestanie z nas robic sobie zarty. Dzis napisze do nich maila dam wam oczywiscie znac jak dostane odpowiedz ale to pewnie bedzie dopiero w poniedzialek
Stary 2007-03-16, 14:38   #6828
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Selina Pokaż wiadomość
Cytat:
selina - sprawdź dokładnie, bo może gdzies między kartki fakturyalbo katalogów Ci weszły te zdrapki bo one nie sa powalających rozmiarów, taki mały kwadrat, coś a la karnecik do prezencików (jak basieńka napisała)
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 15:56   #6829
Basienka27
Raczkowanie

Wlasnie napisalam maila do avonu cyt. treść"Witam wlasnie obejrzalam podglad faktury z II terminu kat.4 i znowu jest brak szminki PW. Szczerze mowiac jestem oburzona tym faktem, bo to juz chyba troche przesada ze po raz 2 nie mam tej pomadki, coraz czesciej zauwazam ze avon chyba robi sobie z nas zarty i przede wszystkim nie dba o klientow, jest mi bardzo glupio znowu poinformowac klientke ze szminki nadal nie ma ,prosze chociaz nas konsultantki zrozumiec ze to my informujemy o brakach i tym samym stacimy klientkow. mysle ze Avon powinniem pomyslec by w takich zaistnialych sytuacjach dawac jakie bonusy bysmy mogly przeprosic nasze klientki. Ostatnio na pianke czekalam 3 miesiace az w koncu klientka zrezygnowala bo to juz chyba lekka przesada.A przeciez wspolnie zalezy nam by avon mial jak najwiecej klientek. Pozdrawiam i jestem niezadowolona z takiego traktowania nas konsultantek i naszych klientek." z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz.
Stary 2007-03-16, 16:09   #6830
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

miejmy nadzieje ze to cos da bo przeciez nie musimy dawac bonusow klientkom tylko dla siebie zostawiac ]:->
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 16:10   #6831
asia_z
Zakorzenienie

a ja czekam na paczuche to już jutro a co do K05 to zastanawiam się, czy nie zamówić czasem podkładu PW bo dzisiaj się pomalowałam próbką i jest bardzo fajna

niqsia13 istnieje coś takiego jak EDYCJA nie musisz pisać posta pod postem

edit: napisałam po niqsia13 sporo później awskoczyło, że napisałam wcześniej... dziwne to...
Stary 2007-03-16, 16:10   #6832
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

no tak...nie wygram pewnie nic ze zdrapek. poza tym myslalam ze to juz kazda jest przesadzona czy wygra czy nie. a one sa ze jak tam w ktorejs godzinie wyslesz.;/
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 16:28   #6833
...Skierka...
Zakorzenienie

Witam, wlasnie wystawili mi fakture z 2 terminu katalogu 4 i braki...
z oferty netto nie przyszedl zegarek a ze specjalnej sztyft przeciwtradzikowy, emulsja planet spa, dwustronny tusz do rzes i po raz trzeci cien chocolate!!! Produkty z dodatkowych ofert to jeszcze moge zrozumiec, ale zeby tego cienia tyle nie przysylali to juz chyba przesada!...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-16, 16:28   #6834
Nicolette5
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny

Wczoraj odebrałam z COK-u zamówienie, m.in. płatki peelingujące do stóp, które już zdążyłam wypróbować i jestem z nich bardzo zadowolona. Zapach delikatny i przyjemny. Seria do stóp udała się Avon-owi
W brakach jednak nadal cień Chocolate

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 16:49   #6835
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Witam, wlasnie wystawili mi fakture z 2 terminu katalogu 4 i braki...
z oferty netto nie przyszedl zegarek a ze specjalnej sztyft przeciwtradzikowy, emulsja planet spa, dwustronny tusz do rzes i po raz trzeci cien chocolate!!! Produkty z dodatkowych ofert to jeszcze moge zrozumiec, ale zeby tego cienia tyle nie przysylali to juz chyba przesada!...
Widocznie w ogóle nie wyprodukowali tych cieni, ale z tego co mi wiadomo to dziewczyny na początku go dostawały...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 16:49   #6836
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie napisalam maila do avonu cyt. treść"Witam wlasnie obejrzalam podglad faktury z II terminu kat.4 i znowu jest brak szminki PW. Szczerze mowiac jestem oburzona tym faktem, bo to juz chyba troche przesada ze po raz 2 nie mam tej pomadki, coraz czesciej zauwazam ze avon chyba robi sobie z nas zarty i przede wszystkim nie dba o klientow, jest mi bardzo glupio znowu poinformowac klientke ze szminki nadal nie ma ,prosze chociaz nas konsultantki zrozumiec ze to my informujemy o brakach i tym samym stacimy klientkow. mysle ze Avon powinniem pomyslec by w takich zaistnialych sytuacjach dawac jakie bonusy bysmy mogly przeprosic nasze klientki. Ostatnio na pianke czekalam 3 miesiace az w koncu klientka zrezygnowala bo to juz chyba lekka przesada.A przeciez wspolnie zalezy nam by avon mial jak najwiecej klientek. Pozdrawiam i jestem niezadowolona z takiego traktowania nas konsultantek i naszych klientek." z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz.
Basienko --- dokladnie taki list wyslalas do Avonu ? Slowo w slowo ?

Ja dzis otrzymalam kosmetyki z katalogu 4. Niektore z nich:
Bardzo spodobala mi sie szczotka prostujaca Nie prostuje of kors tak jak prostownica,ale wlosy ladnie sie po niej ukladaja, sa gladkie i blyszczace

Kremy nawilzajaco-rozswietlajace Solutions- jeszcze nie uzywalam,ale opakowania i zapach nie sa w moim guscie - nie lubie turkusu ani swiezych zapachow Poczekam na efekty

Platki peelingujace do stop - cos w sobie maja skoro po pierwszym uzyciu przyniosly efekt. Az sie boje co bedzie w miare dluzszego stosowania

Dostalam tusz pogrubiajacy z oferty netto --- jak za 9 zl efekt jest powalajacy

Odzywka do paznokci Strong Results --- slicznie pachnie ma fajna konsystencje i fajnie wchlania sie w paznokiec

No i moj ukochany blyszczyk Sand shine
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 17:39   #6837
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Basienko --- dokladnie taki list wyslalas do Avonu ? Slowo w slowo ?

Ja dzis otrzymalam kosmetyki z katalogu 4. Niektore z nich:
Bardzo spodobala mi sie szczotka prostujaca Nie prostuje of kors tak jak prostownica,ale wlosy ladnie sie po niej ukladaja, sa gladkie i blyszczace

Kremy nawilzajaco-rozswietlajace Solutions- jeszcze nie uzywalam,ale opakowania i zapach nie sa w moim guscie - nie lubie turkusu ani swiezych zapachow Poczekam na efekty

Platki peelingujace do stop - cos w sobie maja skoro po pierwszym uzyciu przyniosly efekt. Az sie boje co bedzie w miare dluzszego stosowania

Dostalam tusz pogrubiajacy z oferty netto --- jak za 9 zl efekt jest powalajacy

Odzywka do paznokci Strong Results --- slicznie pachnie ma fajna konsystencje i fajnie wchlania sie w paznokiec

No i moj ukochany blyszczyk Sand shine
witam Cię Ptaszysko to jest dokladnie to co im wysłalam slowo w słowo zrobiłam kopie i wkleiłam tutaj. Jak tylko dostane od nich odpowiedz oczywiscie rowniez ja umieszcze... pozdrawiam
Stary 2007-03-16, 17:59   #6838
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Widocznie w ogóle nie wyprodukowali tych cieni, ale z tego co mi wiadomo to dziewczyny na początku go dostawały...
Ja je kupiłam w coku 5 lutego bo miałam ich brak w paczce

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 18:29   #6839
...Skierka...
Zakorzenienie

Kiedyś mialam tez taka sytuacje, ze zamowilam 2 rozne blyszczyki. Na fakturze normalnie byly ale niestety w paczce nie... zadzwonilam zaraz do avonu i powiedzialam o sprawie.Oczywiscie powiedzieli ze blyszczyki dolacza w nastepnym zamowieniu. Jeden z nich dostalam po jakichs 2 miesiacach, a drugiego nie ma do tej pory, a minelo juz z pol roku. Choc juz to sobie odpuscilam to sytuacja byla nieciekawa... oby sie takie rzeczy wiecej juz nie powtarzaly
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-16, 18:53   #6840
Selina
Zadomowienie

GG do Selina

Czy któraś z Was może zamawiała tusz Stylista - Amethyst?? Jaki ona ma kolor? Bo dzisiaj koleżanka odebrała zamówienie i rozpakowała tusz i podobno jest brązowy a nie fioletowy. Nie wiem, czy im się coś pokićkało, bo brązowy Stylista Amethyst jest na stronie z wyprzedażą. Czy w ogóle istnieje fioletowy Stylista??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości