|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Witam w piątkowy poranek ja wczoraj zlozylam II zamowienier z kat.4 i czekam na fakturke,zaczynaja mnie przerazac te braki
|
![]() ![]() |
![]() |
#6812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Inna opcja to dokup coś w Coku...to przynajmniej na następny kat. będziesz miała wyższy opust wypracowany. pozdrawiam
![]() |
#6813 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, nie było mnie przez 2 dni i musiałam nadrobić pare stronek. Widziałam, że debatowalyście o bransoletce sintra. Mam ją i powiem wam, że w rzeczywistosci w ogole nie wyglada, że to sztuczne srebro. Jest dosyc ciezka. Jestem z niej zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6814 |
Zadomowienie
|
Czesc. Mam w nadmiarze piankę PPF zieloną. Jeśli byłaby jakaś konsultantka z okolic Gliwic, Zabrza chętna na nią to proszę o kontakt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6815 | |
Zakorzenienie
|
Też dostałam w kulce
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem zachwycona podkładem PW. Idealnie się rozprowadza, jest strasznie wydajny (maleka ilość wystarczy by pokryć całą buźkę) i w ogóle ![]() ![]()
![]() |
#6816 |
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3923007]A dobrze jest wykonana? Zresztą...jak będę chciała zamówić to już po cichaczu ją wycofają jak wszystkie produkty niekosmetyczne, zero dzwoneczków czy czegokolwiek, jak np Halle nagle zniknęła a już chciałam ją zamówić[/quote]
wg mnie wykonanie jest dobrze, nie widzę w niej żadnych niedociągnięć... ![]() po południu mogę zrobić fotkę i zamieścić tu, jeśli chcesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6818 |
Raczkowanie
|
A ja zamówiłam sobie tę kryształową i aż mnie skręca,bo paczkę dostanę dopiero jutro:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#6819 |
Zadomowienie
|
A ja zakupiłam kolczyki razem z wisiorkiem w zestawie, ale gdzieś zgubiłam kolczyk. ;(
#6820 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam.
![]() Ja w brakach mam tylko męski portfel. Przyszły: - płatki peelingujące do stóp x 2( fajnie zmiękczają stopy, ale dopiero użyłam je 2 razy, na pewno się sprawdzą) - podkład antysterowy cream x 1 - krem zmiękczający do stóp x 2 ( też fajnie zmiękcza stopy) - peeling z granatem, bardzo ładnie pachnie, dobrze ściera tylko szkoda,że się nie pieni. - balsamy z Avon Care - błyszczyk z oferty netto Angel ( wygląda jakby był popsuty), ale zapach ok. Małe zamówienie jak zwykle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6821 |
Raczkowanie
|
Tak sobie pomyslałam ze jezeli bysmy wszystkie ktore maja duze braki napisały maila do avonu i powiedzialy co o tym wszystkim myslimy, ze ciagle musimy przed klientkamii swiecic oczami itp zaproponujmy im ze w zamiam powinnysmy dostawac jakies gratisy itp. co o tym myslicie? czy to cos wogole da?
|
![]() ![]() |
![]() |
#6822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6823 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy przyszła Wam zdrapka za zamówienie Solutions?? Bo ja chyba nie dostałam, albo gdzieś z papierami wywaliłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u mnie w mieście niestety coku nie ma - a do Gdyni jeżdże przeważnie w soboty i cok jest wtedy zamknięty tak strasznie to mi nie zalezy na zarobku - jestem w avonie dla "zabawy" ![]() czasami jest jakis bum - bo akurat wszystkim kolezankom się cos pokończyło ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6827 |
Raczkowanie
|
mam juz fakture i oczywiscie w brakach mam szminke Pw przeciez to zaczyna sie robic denerwujące kiedy wreszcie szanowny avon wezmie sie za produkcje i przestanie z nas robic sobie zarty. Dzis napisze do nich maila dam wam oczywiscie znac jak dostane odpowiedz ale to pewnie bedzie dopiero w poniedzialek
|
![]() ![]() |
![]() |
#6828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6829 |
Raczkowanie
|
Wlasnie napisalam maila do avonu cyt. treść"Witam wlasnie obejrzalam podglad faktury z II terminu kat.4 i znowu jest brak szminki PW. Szczerze mowiac jestem oburzona tym faktem, bo to juz chyba troche przesada ze po raz 2 nie mam tej pomadki, coraz czesciej zauwazam ze avon chyba robi sobie z nas zarty i przede wszystkim nie dba o klientow, jest mi bardzo glupio znowu poinformowac klientke ze szminki nadal nie ma ,prosze chociaz nas konsultantki zrozumiec ze to my informujemy o brakach i tym samym stacimy klientkow. mysle ze Avon powinniem pomyslec by w takich zaistnialych sytuacjach dawac jakie bonusy bysmy mogly przeprosic nasze klientki. Ostatnio na pianke czekalam 3 miesiace az w koncu klientka zrezygnowala bo to juz chyba lekka przesada.A przeciez wspolnie zalezy nam by avon mial jak najwiecej klientek. Pozdrawiam i jestem niezadowolona z takiego traktowania nas konsultantek i naszych klientek." z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6830 |
Konto usunięte
|
miejmy nadzieje ze to cos da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6831 |
Zakorzenienie
|
a ja czekam na paczuche
![]() ![]() ![]() ![]() niqsia13 istnieje coś takiego jak EDYCJA ![]() ![]() edit: napisałam po niqsia13 sporo później awskoczyło, że napisałam wcześniej... dziwne to...
#6832 |
Konto usunięte
|
no tak...nie wygram pewnie nic ze zdrapek. poza tym myslalam ze to juz kazda jest przesadzona czy wygra czy nie. a one sa ze jak tam w ktorejs godzinie wyslesz.;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#6833 |
Zakorzenienie
|
Witam, wlasnie wystawili mi fakture z 2 terminu katalogu 4 i braki...
z oferty netto nie przyszedl zegarek a ze specjalnej sztyft przeciwtradzikowy, emulsja planet spa, dwustronny tusz do rzes i po raz trzeci cien chocolate!!! Produkty z dodatkowych ofert to jeszcze moge zrozumiec, ale zeby tego cienia tyle nie przysylali to juz chyba przesada!... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6834 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Wczoraj odebrałam z COK-u zamówienie, m.in. płatki peelingujące do stóp, które już zdążyłam wypróbować i jestem z nich bardzo zadowolona. Zapach delikatny i przyjemny. Seria do stóp udała się Avon-owi ![]() W brakach jednak nadal cień Chocolate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#6836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzis otrzymalam kosmetyki z katalogu 4. Niektore z nich: Bardzo spodobala mi sie szczotka prostujaca ![]() ![]() Kremy nawilzajaco-rozswietlajace Solutions- jeszcze nie uzywalam,ale opakowania i zapach nie sa w moim guscie - nie lubie turkusu ani swiezych zapachow ![]() ![]() Platki peelingujace do stop - cos w sobie maja skoro po pierwszym uzyciu przyniosly efekt. Az sie boje co bedzie w miare dluzszego stosowania ![]() Dostalam tusz pogrubiajacy z oferty netto --- jak za 9 zl efekt jest powalajacy ![]() Odzywka do paznokci Strong Results --- slicznie pachnie ![]() ![]() No i moj ukochany blyszczyk Sand shine ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6838 |
Rozeznanie
|
Ja je kupiłam w coku 5 lutego bo miałam ich brak w paczce
#6839 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś mialam tez taka sytuacje, ze zamowilam 2 rozne blyszczyki. Na fakturze normalnie byly ale niestety w paczce nie... zadzwonilam zaraz do avonu i powiedzialam o sprawie.Oczywiscie powiedzieli ze blyszczyki dolacza w nastepnym zamowieniu. Jeden z nich dostalam po jakichs 2 miesiacach, a drugiego nie ma do tej pory, a minelo juz z pol roku. Choc juz to sobie odpuscilam to sytuacja byla nieciekawa... oby sie takie rzeczy wiecej juz nie powtarzaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6840 |
Zadomowienie
|
Czy któraś z Was może zamawiała tusz Stylista - Amethyst?? Jaki ona ma kolor? Bo dzisiaj koleżanka odebrała zamówienie i rozpakowała tusz i podobno jest brązowy a nie fioletowy. Nie wiem, czy im się coś pokićkało, bo brązowy Stylista Amethyst jest na stronie z wyprzedażą. Czy w ogóle istnieje fioletowy Stylista??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.