|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Mam już podgląd faktury na pierwszy termin K05-przyjdzie po świętach w środę i nie przyjdzie tylko SERUM UDOSKON.ZR.MLODOSCI ze stron z wyprzedażami.
Ale przyjdzie maseczka z glinką z internetowej i zestaw akcesoriów kąpielowych. |
![]() ![]() |
![]() |
#8372 |
Zakorzenienie
|
Avonki, czy któras z Was zamawia always ze strony wyprzedazy i czy przychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8373 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#8374 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O to odpowiedź Avonu na moje pytanie jak stosować Rozświetlające serum do twarzy sake i ryż: W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że Rozświetlające serum do twarzy najlepiej stosować raz dziennie, na noc. Może być nakładane bez dodatkowego kremu. Nie ma przeciwwskazań, aby serum stosować codziennie, a nie jako kurację 2-tygodniową. Z pozdrowieniami, Monika Orłowska To będe tylko nakładała na noc...bo teraz nakładałam i na dzień i na noc ![]()
![]() |
#8375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację, dokładnie tak jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8376 |
Zakorzenienie
|
pisałam wczoraj, że mam zamówienie na zaledwie 77 zł. dziś w pracy pomęczyłam jeszcze koleżanki i zrobiło mi się 130. czyli teraz muszę pomyśleć w co zainwestować. i tu pytanko - czy galaretki sa jakoś zabezpieczone przed otwieraniem (np. jakąś folią), czy też może tak jak kremy naturals są tylko zakręcone. bo gdyby nie miały zabezpieczenia, to mogłabym kogos na nie skusić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8378 |
Wtajemniczenie
|
niestety "słoiczek" jest po prostu zakręcony
![]() bez żadnej folii, a szkoda...
![]() |
#8379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8380 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, Wiem
![]() z tego względu to lepiej, że nie jest zafiliowana ![]() Ale tak z reguły wolę kosmetyki które są dodatkowo zabezpieczone, przynajmniej wiadomo, że nie były otwierane ![]() A zapach mango - mniam:P Szkoda, że tylko z k05 jest ta galaretka... Bo w następnych katalogach jest tylko mió i czereśnia :/ Ale polecam, na pewno się ktoś skusi ![]()
![]() |
#8381 |
Zakorzenienie
|
Witam byłam dzisiaj w biurze u siebie i widziałam na żywo nowy zapach Senses i muszę powiedzieć, ze w katalogu pachnie kusząco i moim zdaniem lepszy jest fantastic day i to o wiele.
A i widziałam kat 7 papierowa wersje i ta letnia woda ma zapach zbliżony do exotic beaches (mam nadzieje ze nie pokręciłam nazwy, jak tak to przepraszam). Także nie biorę jej na pewno ![]() aha poza tym to Wesołych Świat życzę wszystkim ![]()
#8382 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8384 |
Zadomowienie
|
Witam mam pytanie ,,czy ktoras z Was widziała,,ten nowy mus brazujacy z nowej oferty,,,zamowiłam ten ciemniejszy ale obawiam się,,ze moze przesadziłam ,,,,i wybrałam za ciemny,,Czy ktos mi moze jakos opisac ten kolorek nie na podstawie katalogu tylko reala??
|
![]() ![]() |
![]() |
#8385 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny z okręgów trendujących : czy któraś z Was zamawiała z demo Spray opalający "satynowy połysk" ? Jeśli tak to prosze o opinie ![]() Chce wziąść to z demo ale najpierw musze wybadac może ktoś to ma lub przynajmneij widział i umie określić konsystencję i inne tego typu rzeczy ![]()
![]() |
#8386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na miejscu łączącym zakrętkę ze słoiczkiem w jednym miejscu była przyklejona naklejeczka ![]() Malutka, mniej więcej 1,5x1,5 cm ![]() która odkleiła mi się przy przeglądania etykietki, zanim zaczęłam odkręcać galaretkę ![]() Co do musu brązującego.... Ja zamiawiałam, dla klientki, ten jaśniejszy...i szczerze mówiąc myślałam, że bedzie jaśniejszy, był dość ciemny, jak na moją jasną cerę, to się nie nadawał... trudno mi opisać ten kolor,ale....hm...jak bardzo ciemna kawa z mleczkiem ![]() moim zdaniem był on troszkę ciemniejszy niż kolor w katalogu... nie wiem, może gdy się nim posmaruje, to jest jaśniejszy,ale ja nie próbowałam, bo to nie mój ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8388 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam na spokojnie K6 i moja wtępna lista wyglada tak:
1. True Glow ![]() ![]() ![]() 2. Zel tropikalny Senses - w katalogu oblędny. Nie lubie żelowych żeli ![]() ![]() 3. Być może skorzystam z oferty CT bo od dawna kusi mnie błyszczyk Shimmering Coral (ma ktoś?? ![]() 4. Spray do włosów na lato i do tego balsam (no własnie, ktoś już pytał czy się spłukuje czy nie. Podejrzewam że sie nie spłukuje, a jeśli tak będzie to nie biore bo nie lubie takich) Zastanawia mnie też czy nei bedą te kosmetyka za bardzo obciąż włosów (miałam kiedyś szampon Nivei na lato i porażka!! włosy wygladały na tłuste, były oklapnięte na maxa - katastrofa) 5. Peelingujące płatki do twarzy Clearskin - ale w sumie to nie wiem czy mi potrzebne ![]() 6. krem na dzień Hydra Radiance - zamówiłam próbki, przetestuję jutro i wtedy podejmę decyzję. 7. Krem na lato Avon Care - wezme go lub Hydra Radiance. Czy ktoś zamawiał go w tamtym roku?? Jak się spisuje?? 8. Sypki cień Plum Ojjj trzeba duuuże zamówienie uzbierac zeby był duży upust... Jeszcze pytanko dla dziewczyn które zamówiły True Glow w demo w K5: czy biżuteria była przysyłana razem z woda czy nie??
#8389 |
Zadomowienie
|
![]()
Półtorej godziny temu złożyłam zamówienie z 5
![]() Wzięłam tak jak zamierzałam wodę z demoTrue Glow ![]() Próbki true glow,żeby najpierw wyniuchać jak pachnie woda zanim ją otworzę. Dzięki Wam kusicielki zamówiłam promienny błyszczyk - Honeysuckle. ![]() ![]() ![]() ![]() Paczuszka dopiero będzie w czwartek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8390 |
Zadomowienie
|
Nutka85 dziękuje za odpowiedz,,,,chyba zmienie w takim razie zamowienie na jasniejszy mus,bo mam bladą cere.Zdrowych i Wesołych Swiat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec tak moim zdaniem jest gorszy na zywo niz w katalog popieram Hosenke, ze w katalogu zapach jest obledny ale to tez kwestia gustu na mnie na zywo nie zrobil juz takiego wrazenia jak w rzeczywistosci ale jak wiadomo kazdy moze to odczuwac inaczej ja wole na lato zdecydowanie fantastic day jest bardziej ,,żywy" ja osobiscie wolalam So free ale ja tez go zakupie i zobacze jak sie prezentuje pod prysznicem bo z wachaniem to zapach moze byc rozny ![]() pozdrawiam
![]() |
#8392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ps. mozna napisac do avonu w zwiazku z tym balsamem bo teraz jedne beda mowily ze sie splukuje, drugie ze nie
![]() |
#8393 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() ![]() Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Dla wszystkich Avonomaniaczek ISA ![]() A żeby nie offtopować to ja też chętnie się dowiem więcej o tych kosmetykach AT na lato ![]() ![]() A balsam, to chyba raczej się spłukuje, bo jak chodzić z takimi tłustymi włosami ![]()
#8394 |
Raczkowanie
|
heh.. dżemdobry w sobotni raniec... chciałam się pochwalić moim mega zamówieniem na pierwszy termin k05 - nie całe 20 pln :O tak cienkiego zamówienia to nie zdarzyło się mi mieć... ;|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8395 |
Raczkowanie
|
u mnie 05 sprzedaje sie super, jak narazie mam zamówienie na 850 zł, czekam jeszcze na jedną klientkę. Dla siebie nie biorę nic
![]() ![]() ![]() Ja chyba skuszę się na mgiełkę do włosów Exotic Beaches z wyprzedaży, bo miałam ją w tamtym roku i była ok. Nie przetłuszczała włosów i dobrze chroniła-kolor mi się nie rozjaśnił, a włosy były nawilżone, nie sianowate jak to zwykle bywa po wakacjach. Co prawda kusi mnie ta z AT, ale poczekam na jakiekolwiek pierwsze opinie, bo po co ryzykować skoro dostępne jest coś sprawdzonego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8396 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj od mojej konsultantki dostałam próbkę zapachy TrueGlow i mogę się dopiero teraz wypowiedziec na temat tego zapachu
![]() Jak dla mnie zapach jest ładny ![]() ![]() ![]()
#8397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fuksjo na KWC jest tylko twoja opinia o kremie na lato Avon Care: mogłabyś ją uzupełnić i dopisać ocś o nawilżeniu, jak się wchłania itp? Mnie to interesuje a nie ma w Twojej recenzji
![]() |
#8398 |
Wtajemniczenie
|
Użyłam dzisiaj galaretki Mango i Passiflora
![]() I oto moje wrażenia: galaretka, jak się ją wyjmuje z opakowania jest kleista, i się ciągnie... ale dobrze się pieni no i ten obędny zapach ![]() dodam jeszcze tylko, że ja zawsze do mycia używam takiej rękawicy, więc nie zaobserwowałam żadnego rolowania o którym tu wcześniej dziewczyny pisały... Pewnie, jak mi starczy kaski ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Wesołych, pogodnych Świąt,smacznego jajka, pysznych mazurków, mięciutkiego zajączka i mooookrego Dyngusa!!! życzę ja - Ulka ![]()
Edytowane przez nutka85 Czas edycji: 2007-04-07 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#8399 |
Zakorzenienie
|
Smacznego jajeczka Wielkanocnego, dużego zająca czekoladowego. Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości. ![]() ![]() zyczy lemoorka |
![]() ![]() |
![]() |
#8400 |
Zakorzenienie
|
Ja też Wam życzę dziewczyny wszystkiego najlepszego
![]() Żeby pieniążki się Wam rozmnożyły i było ich coraz więcej na kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.