|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Mam starsznie krótkie rzesy, wiec znalezienie tuszu który ze sprawi ze zacznaa byc widocznie nie bylo latwe ![]() Ale z "Pelni rzes" jestem bardzo zadowolona, bo je wydłuza, sprawia zxe wydaje sie jak by ich wiecej bylo. I to jest wlasnie w nim dobre ze nie skleja rzes... wiec nie wiem co za tusz Ty dostalas Chyba trefny jakis |
|
|
|
|
#9362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9363 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie teraz czekam na paczuszke
i doczekac sie nei moge, bo to jest najprzyjemniejszy dzien co 2 tyg ![]() Co prawda normy nie ma , ale u mnie np sa przewaznie ok 12-13 ![]() ![]() Ciekawe czy wszystko bedzie... |
|
|
|
#9364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mi sie tak własnie raz zdazylo ze przywiezli paczke o dzien wczesniej. Tak sie tez zastanawiam jak to jest ze u niektorych obowiazuje katalog 06 a innych 05?... Co prawda ja mam juz 1 zamowienie z 06 ale Ci ktorzy maja te opoznienia to chyba nie najlepiej stoja z ofetra internetowa i netto?Jesli juz u nas sa braki to ci co maja pozniej to sa nieco poszkodowani... |
|
|
|
|
#9366 |
|
Zadomowienie
|
Hej
U mnie z godzinami dostaw jest bardzo różnie. Rok temu przywozili o 8 rano. Potem o 10, 11. W sumie trzeba siedzieć cały dzien w domu i czekać, bo nie wiadomo o której przywiozą. Ostatnoi przywożą po południu 16-18. Paczki rozwozi chyba małżeństwo (tak przynajmniej wyglądają), którzy normalnie pracują i dopiero po pracy ładują samochód (albo już jest załadowany wcześniej) i w drogę. Czasem też biorą swoje nastoletnie dzieci, które roznoszą paczki po domach. |
|
|
|
#9367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dopiero jutro będę zamawiała na drugi termin K05 i paczka przyjdzie mi w środę przyszłą(znaczy we wtorek )Ja jestem w dobrej sytuacji bo mieszkam z dziadkami i babcia to właściwie w ogóle nie wychodzi z domu więc zawsze ktoś jest, żeby odebrał paczkę. |
|
|
|
|
#9368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie rozwozi 2 takich mlodych chlopakow na zmiane, wiec lubie byc w domu przy odbieraniu paczuszki i odebrac ja osobicie ![]() ![]() ![]() to zamowienie teraz na 200 zl, i okaze sie czy nie bedzie brakow... oczywiscie czesc z tego dla mnie Nie umialabym chyba zlozyc zamowienia i nieczego nie zamowic dla siebie
|
|
|
|
|
#9369 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, czy któraś z Was może juz miala albo coś slyszala na temat odzywczego mleka do kąpieli z Planet spa? brzmi dość zachęcająco ale ta cena... no i ten woreczek spa, też wyglada fajnie, ale ciekawa jestem jak z jego funkcjonalnością.
|
#9370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za instrukcję obsługi, bo naprawdę zaczęłam się zastanawiać jak się tą galaretkę używa hehe ale jak mówisz, ze bez gąbki ani rusz, to tak zrobię, bo nie chcę zostać "żabą" ![]() ![]()
|
|
#9371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9372 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9374 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Z dostawą paczek u mnie jest tak ze powinnam dostawać w piątki ale przywoża w czwartki po poludniu 16-17 wiec juz jutro paczuszka Ja juz z 06 mam zamowienie na 500zł i 25%
|
|
|
|
#9375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przecież na stonie możesz zobaczyć podgląd faktury i sparawdzić czy wszysko jest czy są jakies braki.... A u mnie paczuszka przychodzi tak od 13 do 17 w piątki. Taszczy ją zawsze taki pan koło 40stki
|
|
|
|
|
#9376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obawiałam się właśnie tej "niewydajności". A to mleko w proszku sobie musze koniecznie sprawdzić
|
|
#9377 |
|
Zadomowienie
|
A ja zamawiam na COK bo nigdy nie ma mnie w domu jak trzeba...przesyłki pocztowe zawsze mam awizowane i stoję godzinami na poczcie potem
|
#9378 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie tez sie moge wypowiedziec
ona jest super... po jej zmyciu az sie czuje ze twarz jest czyta i mila w dotyku jak dla mnie plusem jest takze to ze trzyma sie ja 5 min wiec nakladam od razu po wejsciu pod prysznic a sciagam na koncu... na poczatku troche zapach mi nie spasowal ale mozna sie przyzwyczaic |
|
|
|
#9379 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co zauwazylam ten spray ochronny do wlosow na lato str 155 wcale nie ma takiego atomizera do psikania tylko cos takiego jak kuracja odbudowujoco-wzmacniajaca ztr 126 mam ta kuracje i ona wcale nie psika tylko wyciska sie takie mleczko na reke tu pewnie tez zamiescili jakas bledna informacje i sie okaze ze to wcale nie mgielka tylko mleczko. Jak sadzicie?? moza sie myle ale na rysunku widac dokladnie, wiec albo opis nieprawdziwy albo rys zly..
|
|
|
|
#9380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wolalabym spray ![]() Albo pomylka ze zdjeciem albo to bedzie mleczko bez splukiwania, a balsam regenurujacy z tej samej serii bedzie do splukiwania
|
|
|
|
|
#9381 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale musze kupić już na dniach..bo strasznie mnie kusi ta maska..i efekty po niej![]() Cytat:
Cytat:
3 lata jeszcze nie mineły ![]()
Tak ja też to zauważyłam.. ale w nazwie jest "spray" więc może fotki im się pomyliły.Tak samo było z kuracją odbudowującą włosy..na zdjęciu był spray a w rzeczywistości przyszedł taki dozownik..że najpierw na dłoń potem na włosy... Mam nadzieję że jednak to będzie spray..który można wrzucić do torebki i spryskiwać włosy..chociażby na plaży ![]() Dziewczyny a teraz prosze o pomoc..wylicytowałam na allegro Tropikalny scrub z brązowym cukrem planet spa (nigdy go wcześniej nie miałam..a że wycofali i wy go tak zachwalacie..postanowiłam zajrzeć na allegro). otóż peeling jest strasznie gęsty..jak postawie go do góry nogami to zanim spłynie mija z 5 minut Nie wiem jak go wydostane jak będe chciała go użyć pod prysznicem..ale zaglądam na date ważności ( gapa ze mnie że przed zakupem nie spytałam ) a tu ważny do 12.10.2007r. Fakt pare miesięcy jest jeszcze ważny,nigdy nie był otwierany- bo ma to wieczko ochronne.Nie wiem co myśleć..on taki jest zawsze..czy coś z nim nie tak?
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-04-18 o 15:01 |
||||
|
|
|
#9382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jest gęsty bo ma bardzo dużo ścierających drobinek, ja go sobie bardzo chwalę mi się niestety już kończy
|
||
|
|
|
#9383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jakiś inny... Ale teraz już trzy razy pod rząd przyniosła mi pod drzwi paczkę dziewczyna, ta sama...Ja narazie zamówienie z 6 mam na 50zł Już razem z moim. Mam nadzieję że będzie lepiej.Ja biorę dla siebie: * atomizer * pakiet próbek Blue Rush * kulkę Blue Rush (może)
|
|
|
|
|
#9384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9385 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EDIT: z ciekawości zajrzałam na strone Avonu zeby zobaczyc czy moja Liderka dobrze mi powiedziala co dostane. I jedak nie bedzie to ta maseczka. A szkoda. Wzamian bede miala Zestaw: Odżywcze mleczko do kąpieli i Rozświetlający balsam do ciała z japońskiej serii Planet Spa Tez dobrze Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2007-04-18 o 15:17 Powód: :) |
|
|
|
|
#9387 |
|
Rozeznanie
|
hej
wczoraj dostałam paczkę z katalogu 5/2007 - zamawialam troche produktów Bronze m.in. mgiełkę do opalania SPF8 i jakie moje zdziwienie data produkcji 26.03.2006 pomadka ochronna bronze data produkcji 27.06.2006 może produkt nowy i nieużywany, ale jaką mam pewność, że dobrze był przechowywany? kosmetyki z filtrami raczej powinno się zużyć dość szybko (np. przez sezon letni) |
|
|
|
#9388 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W przypadku ofert internetowej i netto ma szans, żeby jakiś dobry kosmetyk przyszedł ale z katalogu to nie jest tak źle, np ostatnio ktoś pisał, że ma w brakach podkład rozśw.-antystresowy cream a zanim ja złożyłam to się już w magazynach pokazał i przyszedł Ale faktycznie czuję się pokrzywdzona
|
|
|
|
|
#9389 |
|
Raczkowanie
|
Moje zamówienie z k06 to już 400 zł
A dalej ostro pracuję
|
|
#9390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

Mam starsznie krótkie rzesy, wiec znalezienie tuszu który ze sprawi ze zacznaa byc widocznie nie bylo latwe 
Chyba trefny jakis 

, w ogóle nie dało się to spłukać, dopiero jak wzięłam myjkę i "roztarłam" nią to, co miałam na dłoniach, to się pięknie spieniło i zlazło