|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10082 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10083 |
Raczkowanie
|
Właśnie otworzyłam paczke z drugiego terminu 05 i stwierdzam, że naszyjnik za 0,50 jest okropny
![]()
#10084 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10085 |
Raczkowanie
|
A oto moje zamówienie z k06:
FW ZMIEKCZ.KREM/PIET SRODZIEMNO.OLEJEK/WLOSOW NAT.KASZT.SZAL./WL.CIEMNYCH SENS.TROPIC.ZEL/PRYSZNIC DREAMLIFE DEO KULKA ZEL MYJACY/TWARZY BIALA/HER SPA BLOTNA MAS./TWARZY KURACJA REGEN/STOP/AHA AC UJEDRN.KREM/RAK SENS.TROPIC.SCRUB/CIALA BRANSOLET.KAYLANA KRYSZT. ZESTAW UP.SURRENDER F/HER bez opustu AC ODZYWCZY KREM DO RAK AT SZAMP.REGENE. NA LATO FW PLATKI PEELINGUJACE/STOP PROGRAM LIFT.OKOL.OCZU PREP.DO USUWANIA SKOREK FW ZELOWE PODUSZ/STOPY KOLOROWY BALSAM/UST WIT.E AB CHL.SPRAY PO OPAL. Z WIT.C AB TORBA PLAZOWA AC UJEDRNIAJ.KREM/TWARZY ACTIVE DEO/SZTYFT FRESH CT EYELINER/PLYNIE JET BLACK AB ZLOCISTY BAL.PODKR.OPALEn SENSES G.READY SH.GEL 500ML ZEL/PRYSZ.MY MOMENT 500ML TUSZ PELNIA RZES BR/BLAck AC INTENS.NAW. KREM/RAK GLIC CIEN I EYELINER 2W1 GRAPES PLYN DO DEMAKIJAZU OCZU NAT.SZAMP/WL.BLOND RUM.CYT. KREM NAWILZ/ROZSW/DZIEN KREM NAWILZ/ROZSW/NOC ACCOLADE KREM NA NOC ACCOLADE KREM NA DZIEN PF OCZYSZCZ.PIANKA/TWARZY TONIK OCZYSZCZ./MATUJACY PLYN/KAPIELI BRZOSKW.500ML PLYN/KAPIELI CYNAM/JABLK. SSS NAWIL. OLEJEK/CIALA SPRAY SSS SF UJEDRN.ZEL/PRYSZNIC ODZ.KREM/TW.BRZOS./ML.MIGD. KOJACY BALS/CIALA MIOD/CYTR. FW CYTR-MIET CHL.BALS/ST.VC produkt alternatywny FW KREM/SZYBK.PEDIKIUR.E bez opustu (alternatywny) MET.KREDKA/POW.COPPER CE produkt alternatywny PERELKI BRAZUJACE C2 produkt alternatywny SZM.NABL. CHAMPAGNE GLOW bez opustu
#10086 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie
![]() Ja co prawda składałam zamówienie na 2 termin 5, ale nie załapałam się na ten naszyjnik,ale chyba dobrze skoro to taki kicz ![]() Używam kremu intensywnie korygującego okolice oczu anew alternative i działa ( moje cienie pod oczami zmniejszyły się), ale niestety trzeba go używać systematycznie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10087 |
Czekam na Ragnarok
|
Wstałam rano i tak sobie pomyślałam, że fajnie by było, gdyby znowu dali w netto lub ofercie internetowej odżywcze szminki nabłyszczające
![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10089 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cześć ![]() Fajnie by było, bo ładnie szmineczki pachniały, dobrze odżywiały usta i ładnie wyglądały. ![]() Brakuje mi też odżywki do włosów antystarzeniowej. Pisałyście,że była niedawno w ofercie netto, ale nie wiem na pewno. Jak była to gapa jestem ![]() Co do nowego katalogu 7. Nie wiem jak ja go oglądałm,że nie widziałam zestawu za 9.90, albo mam omamy wzrokowe,że tylko tyle ten zestaw kosztuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10090 |
Czekam na Ragnarok
|
Była napewno odżywka antystarzeniowa niedawno w netto, bo babci ją kupowałam
![]() A ze szminkami to porażka. Wycofali najlepszy produkt. Może i nie odżywiały jakoś super, ale smak i zapach był genialny. Do całowania idealna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10091 |
Raczkowanie
|
zamówiłą tą szminkę kiedyś w netto, odcień watermelon. owszem dobrze nawilża, ładnie pachnie, usta się błyszczą, ale kolor jest prawie niewidoczny. raz trzemałam ją w kieszeni i od temperatury stopiła się trochę a póżniej ułamała się bo byłą miękka, teraz też mamwrażenie że się trochę topi. nie jestem z niej zadowolona w 100%
|
![]() ![]() |
![]() |
#10092 |
Raczkowanie
|
ja mam coton candy i watermelon jestem z nich zadowolona choc nie sa trwale
|
![]() ![]() |
![]() |
#10093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10094 |
Zadomowienie
|
![]()
No, nie ma porównania.
Kupiłam niedawno niby tą ulepszoną wersję Metaliczną Metallic nude, ale gdzie tam i smak mdły i w ogóle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10095 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10096 |
Raczkowanie
|
A ja znów lubie lakiery do paznokci transparentne.. i najlepiej matowe a nie iskrzące.. może ktoraś miała i by poleciła jakis ciekawy odcień?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10097 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ja niestety nie używam lakierów z Avonu, bo mają jak dla mnie za duże buteleczki. Użyję kilka razy, a potem lakier wysycha. ![]() Wszytkie lakiery, które nie mają gwiazdek np. sheer pale pink, lilac glaze, cotton candy, metro mauve, są matowe, ale które są transparentne, to naprawdę nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z avonu to z tego co kojarze Pale Pink był transparentny
![]() |
#10099 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10100 |
Zakorzenienie
|
a moje zamówienie:
bizuteria Darcelle 34,90 5 x zestaw krem na noc + pod oczy 5 x 29,90 podkład w musie 24,90 krem Agelless Results na dzień 22,90 preparat do usuwania skórek 18,90 potrójne cienie Gorgeus Greens 18,90 cien CT Hot Chocolate tusz CT black/brown ( 17,80 za cień i tusz) perfumetka Celebre 16,90 2 x Tusz pełnia rzęs czarny 2x 15,90 spray mietowo-cytrusowy do stóp 11,90 szampon 2 w 1 nabłyszczający 10,90 żel podprysznic My Moments 9,90 żel pod prysznic Divine Time 9,90 scrub tropikalny do ciała 8,90 szminka CT Dazzling Pout 8,90 płyn do demakijazu 6,90 kuleczka Perceive 5,90 kuleczka Little Black Dress 5,90 kuleczka Surreal 5,90 pomadka ochronna do ust Bronze 5,90 2 x krem odżwywczy do rąk 2 x 3,90 Miałam jeszcze zamówienie na kredkę Bronzing z oferty specjalnej, ale w Coku neistety nie mieli tych kredek ![]() ![]() Gdy wróce do Krakowa musze jeszcze dokupić: płynny wosk w sprayu 12,90 kuleczke proSport 5,90 krem odżywczy do rąk 3,90 Nie kupiłam nic dla siebie - nad samoopalaczem do twarzy nadal dumam (do ciała kupię Sun Ozon z Rossmanna napewno, a do twarzy to jeszcze sie zastanawiam ![]()
#10101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez bym ja z checia zobaczyla bo tez nad nai myslalam
![]() |
#10102 |
Raczkowanie
|
Witam Avonomaniaczki
![]() MAm pytanie jaki żel do mycia polecacie z tych: -żel z oliwką SPA -żel z MM SPA -żel SSS rózowy. Chciałabym wyprobowac któryś z żeli, przeczytałam KWC (tak na wszleki wypadek pisze,żeby mnie ktos tam z powrotem nie odesłał), ale jestem ciekawa Waszych i Waszych klientek opinii. Miałam juz żele Senses jednak wkończyłam je do prania skarpetek, bo bardzo mi podrażniły skóre ![]() Z góry dzięki ![]()
#10103 |
Zakorzenienie
|
Cała różowa seria SSS bardzo dobrze nawilża skórę(bynajmniej mi:P)
Jest mila i mięciutka. A i chyba jest o wiele tańszy niż SPA. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo zapach balsamu długo sie utrzymuje i czasmai troszke dusi ![]()
![]() |
#10105 |
Zadomowienie
|
To zależy jakie zapachy lubisz, ten z MM ma specyficzny zapach którego ja bym nie chciała mieć w żelu pod prysznic. Za to ten z oliwką bardzo chętnie i na pewno on dobrze nawilża. A SSS jest pudrowo - kwiatowy i taki lepszy niż naturals i senses.
#10106 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za opinie- wezme sss plus balsam
![]() ![]()
#10107 |
Zakorzenienie
|
Niektórzy twierdzą, ze zapach jest za słodki, ale mnie osobiście się podoba... Wiesz, ze z tymi zapachami bywa różnie... Każdy lubi coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tych trzech ja mialam tylko ten rozowy---calkiem fajnie go wspominam. Nie wysuszyl skory i nie podraznil ![]() Co do zeli Planet SPA --- nie ebde sie wypowiadac co do dzialania tych ktore wymienilas, ale mialam kiedys zel algi morskie z Planet Spa---ladnie pachnial i to wszystko, ani nie nawilzyl ani nie spelnil zadnej z obietnic z etykietki ![]() Taka buteleczke o pojemnosci 150 ml zuzywam w okolo 2 tygodnie i kilkadziesiat zlotych/miesiac wydane na zel do mycia to zbedny wydatek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10110 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Używałam SSS różowego i żelu z oliwką. Byłam najbardziej zadowolona z żelu śródziemnomorskiego, bo ładnie pachniał i dobrze nawilżał moją skórę, nie podrażniał -Super po prostu ![]() Rózowy żel SSS wspominam tak sobie, bo dobrze nawilżał, ale zapach jak dla mnie nie za bardzo. Co do żelu z MM nie wypowiadam się, bo go nie miałam, ale cała seria ma specyficzny zapach, który nie każdemu pasuje. ![]() Obecnie jestem w fazie wykańczania żelu senses Re-charge. Nawet myję nim podłogę, aby szybciej się skończył, bo jednak sensesy wysuszają skórę bynajmniej moją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.