|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#10142 |
Czekam na Ragnarok
|
Data 27.11.05.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10143 |
Zadomowienie
|
Fenris, jesli nie bedzie to dla Ciebie problemem, moglabys napisac jaki kolor ma ta nowa szminka nablyszczajaca Vintage Wine ?
Jest fioletowa, bardziej rozowa..... ![]() Bede wdzieczna bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny na Wizażanki zawsze można liczyć. ![]() W ten sposób wyperswadowałyście mi ten peeling, bo chciałam wziąć na zapas ze względu na rewelacyjny zapach, ale teraz sobie odpuszczę. Co dziwniejsze scruby do rąk z tej serii, które kupiłam na początku roku były świeżutkie wyprodukowane w 02.07. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10145 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() PS. Zauważyłam niestety, że to nie ta szminka pachnie delikatnie wanilią, a moja podkładowa bezbarwna. Natomiast szminka nabłyszczająca delikatnie pachnie, tu się nie pomyliłam, ale jakoś inaczej. Przyjemnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10146 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a co możecie powiedzieć o szminkach Anew Beauty? Szczególnie kusi mnie kolor Sugar Cane ten jaśniutki. Czy da on efekt cielistych ust?
Pozdrawiam ![]()
#10147 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W takim razie poczekam na probki, bo troche boje sie tego różu ![]() Poison27 --- mialam probke tej szminki,ale gdzies zgubilam ![]() W kazdym razie jesli liczysz na typowo cielista, kryjaca i matowa pomadke, to niestety ale sie zawiedziesz ![]() Sugar Cane jest perlowa i slabo kryje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10148 |
Czekam na Ragnarok
|
Mi szminki Anew Beauty nie przypadły do gustu. Dużo lepsza jest nowa nabłyszczająca.
Powąchałam właśnie pachnącą stronę z Island Vibe. Pachnie jak orzeźwiająca truskawka, tak wiosennie. Nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm szkoda ale dobrze wiedzieć. Swoją drogą modelką w kat. 06 z linii Anew Beauty ma super odcien pomadki ale pewnie w rzeczywistosci nie ma takiego odcienia
![]() |
#10151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o ktorej szmince mowa? nowa nabłyszczająca? jest w 06?
![]() |
#10152 |
Czekam na Ragnarok
|
Jest w demo 06 i normalnie w 07.
Znowu bawię się nowymi szminkami ![]() Pink Kiss jest typowo różowa, jasna. Coral Gable jest mocno widoczna, to taki morelowy róż, ale bardzo mi się nie podoba. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2007-04-30 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#10153 |
Rozeznanie
|
Byłam dziś w Coku po odbiór paczuszki z K06.
- papierowy katalog 07: Island Vibe ze strony zapachowej pachnie cudnie ![]() ![]() - nie wiedziałam że Pro Ice tak ładnie pachnie ![]() ![]() ![]() - jakie okropne spodnie ma kobieta ze str.154 ![]() ![]() Ogólnie to katalog mnie jakoś nie zachwycił.Tylko jestem ciekawa tych kredek ze 31str. czy kolorki są takie jak ma modelka,jak z trwałościa itp. Więc jak któraś już coś wie to niech pisze ![]() A teraz to co najbardziej mnie wkurzyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamawiałam z netto lakier do paznokci Firecracker..nie dość że lakier ma lekko mieniące się drobinki ( a na foto czysta czerwień) to jeszcze wpadna lekko w wiśnie ![]() Czy oni oszaleli..za miesiąć mija termin ważności..i niby mam to zużyć w ciągu miesiąca???? Jeszcze w dodatku lakier jest troche za rzadki..już ja im napisze stosownego meila..takie buble wciskac ludziom..nawet jeśli to z oferty netto.to są chyba jakieś granice ![]() Drugą rzeczą która mi się nie podoba to to że do produktów alternatywnych(cytrusowo miętowy krem do stóp) nie dodaja chociażby kawałka papieru na krtórym jest wydrukowany sposób użycia i właściwości. Biżuteria z netto Woman's Day oczywiście na żywo nie wygląda tak zachęcająco jak na zdjęciu. Długopisy z netto świetne szkoda że nie zamówiłam więcej niż 2 sztuki. Cień który wymieniałam( inny odcień)dosłali na szczęście. Ale już oczywiście mojej reklamacji co do mleczka zaschniętego to znów "doślemy w kolejnym zamówieniu" ![]() Spray opalający satynowy połysk..jest w psikaczu i ma konsystencje jak woda (myślałam że to będzie takie mleczko jak te wszystkie balsamy brązujące)..wieczorkiem przetestuję i zobaczymy jak działa ![]() Kupony dostałam 3 ..ale cwaniaki..wysyłasz propozycje swojego ulubionego produkty z ich lisy..potem oni do ciebie odpisuja z pytanie konkursowym i w jak najszybszym czasie tzreba odpisac..jak wygrasz to daja znac i ty znow sms wysylasz ze swojimi danymi (sms 1,22;]) Spray AT na lato ma na 100% psikacz ..widziałąm w Coku..torba ta różowa jest ogromniastaaa..serio na jakiś większy wypad..bo na strój i buty na aerobik jest za duża...a ta torba plażowa..też jest większa niż myslałam...ale jakieś to takie nijakie ![]() Podsumowując wkurzyłam się na ten Avon...co oni se myślą dając mi taki lakier ![]()
#10154 |
Raczkowanie
|
ja kupowałam kosmetyki z 06 w COKu za 300zł. W domu dopiero się ocknęłam, że nie dali mi kuponów promocyjnych... klientki mnie rozerwą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10155 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj w końcu obejrzałam katalog 07 "na żywo"
![]() ![]() Moje "obfite"zamówienie to: balsam z oferty netto- Kakao i Kwiat Lotosu...całkiem całkiem pachnie ![]() Zestaw 3 mini błyszczyków. Myślałam, że będą ciut większe ale i tak mi się podobają. Pierwszy raz wysmarowałam się różowym błyszczykiem...jeszcze dziwnie sie czuje ale się przyzwyczaje mam nadzieję ![]() Kolor Blossom jest troche arbuzowaty, ale na ustach fajnie wygląda No i dostałam Szminkę nabłyszczającą - champagne glow...fajniutka jest! Nie błyszczy się tak jak w katalogu (przynajmniej na moich ustach) ale ma suuper odcień. Ładnie podkreśla usta, ma taki cielisty kolor!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10156 |
Raczkowanie
|
NIE TYLKO TY JESTEŚ SĘPEM JA TEŻ CZEKAM NA 08
#10157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10160 |
Zadomowienie
|
No to niektóre nowości z katalogu nr 8. Siadły mi baterie w aparacie, więc tylko mogę opisać
![]() Ręcznik plażowy 45,9 zł Sarong w motyw pasujący do japonek i torby 18,9 zł Zegarek Blanca na pasku z czterech rzędów koralików 69,9 zł Pojedyńczy cień do powiek 14,9 zł Nabłyszczająca kuracja do paznokci 18,9 zł Woda Avon Shine - taka cytrusowa - 49,9 zł Zestaw do pedikuru 4 w 1 14,9 zł Ochronna jogurtowa maseczka do włosów Naturals Papaja i Kiwi 4,5 zł - boski zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdross ![]()
![]() |
#10163 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny na 1300 zł jeden brak to sukces
![]() ![]()
Miłość tylko wtedy nie żąda niczego, kiedy wierzy że posiada wszystko Oczy...widzą, uszy...słyszą, a serce...i tak wie swoje ![]() Zaręczynki ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200710060926.png Nasze weselicho ![]() http://www.wyjdzzamnie.pl/suwaczki/suwaczek-39055.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10164 |
Zakorzenienie
|
dzięki Selina za opis
![]()
#10165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10166 |
Czekam na Ragnarok
|
"Ochronna jogurtowa maseczka do włosów Naturals Papaja i Kiwi 4,5 zł - boski zapach" - no to biorę
![]() Jeśli komuś przeszkadza dwufazowość wody Island Vibe, to będzie jeszcze body spray ![]() Szkoda, że preparat na pajączki jest taki drogi... |
![]() ![]() |
![]() |
#10167 |
Zakorzenienie
|
Jest dwufazowa, tak samo jak Exotic Beach w tamtym roku. Mi zapach sie nie podoba - taki landrynkowy, słodki, mocny, bleh
#10168 |
Zakorzenienie
|
ee już się ślinicie...
![]() ![]() ![]()
#10169 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze coś mi wpadnie woko w K8 bo ostanio to co słabo. Z K7 miałam takie wielkie plany na poczatku, a koniec końców nie wzięłam nic
![]()
#10170 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.