|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
NIe wiem czy coś będziecie z niego wiedzieli ale podaje skład Mgiełki ochronnej EB (przepisuję z buteleczki)
Aqua, Cyclopentasiloxane, poyquaternium-37, dimethicone, phenoxyethanol, parfum, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, imidazolidinyl urea, creatine, propylene glycol, peg-150/decyl alcohol/smdi copolymer, ppg-1 trideceth-6, dimethiconol, benzophenone-4, aminomethyl propanol, geraniol, butylphenyl methylpropional, linalool, hexyl cinnamal, limonene, alpha-isomethyl ionone. Proszę bardzo :P |
![]() ![]() |
![]() |
#10592 |
Zakorzenienie
|
[quote=Ja_MoNa;4272120]Pakowali mi paczkę w środe i wtedy jeszcze nie było ale w dzisiejszej (dziś rano pakowanej) dostane 3 sztuki
![]() Nie rozumiem Cię. Moją paczkę tez pakowali w środę i nie dostanę preparatu do skórek to mogą 2 raz ją pakować?? Nie rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10593 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
No to mam problem teraz. Chciałam zamówić sobie kurację dotleniającą skórę głowy, ale też chciałabym spróbować tego balsamu dodającego objętości... i co teraz mam zrobić? Wiecie co? Na Allegro kupiłam wodę Treselle Silver. Woda ma datę produkcji 04.02.07r. Skoro ją produkowali niedawno ciekawe dlaczego już jej nie ma w katalogu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi tez sie tak zdarzało, że zamawiałam coś z netto czy z internetowej i datę miało późniejszą niż gdy wycofano te kosmetyki. Pewnei zostały jeszcze składniki czy opakowania i dlatego produkują mimo wycofania - dają potem takie swieże do netto czy do specjalnej
![]() |
#10595 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja byłam pewna, że w demo można wziąć po 1 sztuce z każdej szminki nabłyszczającej, a nie tylko jedną w ogóle. No i wzięłam przy pierwszym zamówieniu Coco Rum, a teraz Mauve Moon i nie będę jej miała, muszę płacić koszt realizacji małego zamówienia 10zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10596 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Moim zadaniem nie powinni Ci naliczyć 10zł. Spełniłaś przecież warunek i zamówiłaś na 50zł. Chyba,że chodzi o to żeby z katalogu było na 50zł nie licząc demo? Ja zawsze jak biorę na 2 termin to tak żeby przekroczyło tą magiczną liczbę i biorę np. za 54zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10597 |
Zakorzenienie
|
bardzo podoba mi sie nowy zapach True Glow
![]() z nowego katalogu zastanawiam sie nad upiekrzajacym kremem modelujacym nogi ![]() na pewno biorę teraz ![]()
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#10598 |
Raczkowanie
|
Chyba oprócz darmowego demo wezmę sobie jeszcze kolor Coral Gables
![]() ![]()
![]() |
#10599 |
Zakorzenienie
|
Analiza dokonana- kopiuje
i jeszcze mgiełka ochronna Avon Exotic Beaches: Aqua, Cyclopentasiloxane, Polyquaternium-37, dimethicone, phenoxyethanol, parfum, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, imidazolidinyl urea, creatine, propylene glycol, peg-150/decyl alcohol/smdi copolymer, ppg-1 trideceth-6, dimethiconol, benzophenone-4, aminomethyl propanol, geraniol, butylphenyl methylpropional, linalool, hexyl cinnamal, limonene, alpha-isomethyl ionone. Która więc będzei lepsza?? mgiełka Advance Techniques skąłd tu: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...o stcount=841 Czy EB? Wpadlam na szybko,na niebiesko silikony,ktore moga stanowic warstwe ochronna+polimer kationowy;bardzo nie podoba mi sie imidazolidinyl urea bo to konserwant,ktory potrafi podrazniac. Mowiac szczerze,nie wiem przed czym ta mgielka moze chronic Polyquaternium-37 to polimer kationowy dodawany do odżywek do włosów, produktow do układania włosów, preparatow do koloryzacji włosów, kremow z zawartością AHA, żele i emulsje samoopalające z zawartością DHA, kosmetyki do opalania, kremy i żele z zawartością alkoholu oraz produkty do opatrywania ran zawierające czynne związki kationowe. phenoxyethanol to konserwant Jezeli chcesz analizy drugiej rzeczy to poprosze sklad tutaj wraz z opisem,wlosy moga byc chronione przed płowieniem lub zbytnim wyszuszeniem w kontakcie z morska woda.Ale to jedynie moje przypuszczenia podobnie jak z poprzednia mgielka. Sprawdzam watek na biezaco ale nie mam na tyle czasu by analizowac wszystko na biezaco,staram sie czytac wszystkie posty-moze jak wpadnie L_V to przejrzy reszte i wybaczcie,ze pomijam niektore posty ale wystarczy przeczytac wiekszosc opisow gdzie powielaja sie skladniki by porownac dzialanie http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=850 Link do postu Pozdrawiam Sama ja zamowilam bo ja laski z loczkow ![]() ![]()
![]() |
#10600 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Nie wiem czemu, ale ja wolę błyszczyki niż szminki, np. promienny albo migoczący ![]()
![]() |
#10601 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Współczuję, też się kiedyś z czymś tak głupio rąbnęłam. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#10602 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
No tak. Przecież demo można tylko raz wziąść ![]()
![]() |
#10603 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasia2439;4272190]
Cytat:
1. Zamówilam paczkę (w środę). 2. Spakowali ją (tego samego dnia - w środę). 3. Na podglądzie faktury był brak - preparat do usuwania.... 4. Przypomniało mi się, że nie zamówilam jeszcze jednego produktu, a że była nadal środa (dzień do którego mogłam skladać zamówienie) to zamówiłam znowu, już jako drugą paczkę (bo pierwsza była już spakowana). 5. W w/w środę już jej nie spakowali bo był wieczór i chyba już skończyli pracę. 6. W czwartek było święto, pewnie nie pracowali w Avonie więc i paczki nie spakowali. 7. W piątek - dziś, spakowali mi tą drugą paczkę i dostanę zaległy brak czyli preparat do usuwania skórek. Mam nadzieję, że taraz jest wszystko jasne. Jak nie to powiedz który punkt zoswinąć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10604 |
Raczkowanie
|
To znowu ja ;d.
Mam kolejne pytanie: Do kiedy u konsultantek można składać zamówienia na towary z katalogu 06? niestety moja konsultantka jest na wyjeździe, i nie mam kogo spytać? Kiedy katalogi 07 i 08 mają wejść ,,w życie''? |
![]() ![]() |
![]() |
#10605 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ja_MoNa;4273040]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10606 |
Zakorzenienie
|
obowiązuje od końca maja (07) ale data zamówienia i dostawy zależy od okręgu i dnia wysyłkowego który obowiązuje Twoją konsultantką. Chyba że jest u Ciebie COK - wtedy konsultantka może zamówić czy tez kupić w każdej chwili
#10607 |
Raczkowanie
|
Mam spakowaną paczkę z katalogu 6. W brakach preparat do skórek i szampon do włosów ciemnych ze strony z wyprzedażą.
Wiadomo coś o zmianach w Avon? Na forum gazety.pl wyczytałam, że ma być dostawa regularna co tydzień. Nic więcej tam nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#10608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10609 | |
BAN stały
|
Cytat:
Też to czytałam.. Myślę jednak że wszytskie najbardziej jesteśmy zainteresowane, wysokościa opustów. No cóż, musimy czekać ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#10610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10611 |
Zakorzenienie
|
Witam Bylam dzisaj w biurze liderka ktora tam urzeduje potwierdzila, ze zmiany beda ze dotawa bedzie czesciej i ze poki co tak naprawde nie wiele wie ona sama w kazdym razie pewne jest to ze zmiany moga nastapic juz w 8
![]() Bedac dzisaj w biurze zobaczylam kilka nowosci moze sie to komus na cos przydac wiec tak Torba weekendowa - ta rozowa dosc sporych rozmiarow rzeczywiscie dobra na weekendy ma niby taka przegrodke kolor jest dosc dobrze oddany w katalogu Torba plażowa dośc pojemna zapinana na zatrzask, ale jednak nie w moim stylu w kazdym razie duzo w niej sie zmiesci moim zdaniem nawet sredni recznik Kosmetyczka z kat 7 z zestawu ta czarna - idealna na piornik do szkoly na kosmetyczke to tak srednio mi sie widzi, sredniej wielkosci w srodku niebieska, z zewnatrz material dosc fajny, material nie jest a ztak bardzo swiecacy to chyba tyle cos sie dowiedzialam w kazdym razie teraz bede miec biuro nowe z 2 pomieszczeniami ![]() Aha widzialm rowniez tak True Glow psiknelam sie nim w nadgarstek i do tej pory sie trzyma zapach nawet nawet..... Widzialm tez zel ten po opalaniu jest zaraz po opalaniu nie pod prysznic i musze nad nim pomyslec ....
#10612 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś wie czy we wrocławiu jest COK? nie jestem konsultantką tylko klientką:P i zastanawiam się czy moja konsultantka przypadkiem nie kręci ze "niestety tak długo trzeba czekać"??
|
![]() ![]() |
![]() |
#10613 |
Zakorzenienie
|
Na zamowienie czeka sie ok tyg jesli jest to z aktualnego katalogu a z nastepnego to trzeba poczekac a z bedzie obowiazywal np ja teraz skladam z 6 a paczke bede miec 11 maja a jest COK we Wroclawiu, czynny od 10:00 do 18:00 ul . Św. Mikołaja 73-76, wyczytalam to na stronie avonu, zawsze mozesz sprawdzic i sie zapytac mozna odbierac paczki tez na dostawe do domu wiec to schodzi dluzej niz na COk
#10614 |
Zadomowienie
|
Jest we Wrocławiu na Świętego Mikołaja. Twoja konsultantka wcale nie musi Cię oszukiwać, że trzeba długo czekać. Może jest to na drugim końcu miasta, nie ma czym dojechać czy coś w tym stylu. Może nigdy nie robiła zakupów w COKu, nie odbierała tam paczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10615 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba czekac jeśli zamawia jako zamówienie regularne (2 "dostawy" do domy w miesiącu). Skoro jest COK we Wrocławiu to może tez zamawiać tyle razy w meisiącu ile chce i czeka się tylko 2 dni, no i kupić może w każdej chwili. Skoro mówi "że trzeba długo czeakc" no widocznei nie chce się jej d*** ruszyć jak ktoś cos potrzebuje na już. Ja kilkakrotnie kursuje do COKu bo nieraz się komuś przypomni w ostatniej chwili
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10619 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może niekoniecznie nie chce jej się ruszyć (wiadomo czego), tylko nie będzie jechała przez pól miasta po jeden produkt. Nie dajmy się zwariować, bo w ten sposób klienci będą traktować nas jak dziewczynki i chłopców na posyłki, a to nigdy nie jest miłe |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10620 |
Zakorzenienie
|
pytanie do klubowiczek KR czy zestaw 3 produktów jakie można zamówic w tej ofercie dla klubowiczek (na wszystkich poziomach) jest dodatkowo zapakowany ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.