|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Mam podgląd faktury i wszystko będzie oprócz próbek Coral Gables i Brown Sugar (tylko te brałam,zresztą dla siebie,a teraz to nie wiem jak wyczaić kolor Coral G. w realu:/). Czarna Pełnia Rzęs alternatywna i próbka szminki UCR Latte też
![]() ![]() Reeva - congratulejszyns za te 85 %! A ja już za rok ![]()
![]() |
#11252 |
Zakorzenienie
|
ja złożyłam zamówienie godzine temu, na razie pobrali do realizacji. i teraz czekam na fakturę. pewnie próbek szminek dostane 0, bo pewnie brakło już wszystkich kolorów
![]()
#11253 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ale i tak najładniejsza jest Coco Rum ![]() A kupony nie lipa, bo wygrałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11254 |
Zadomowienie
|
witam kochane. ale mialam fatalny dzien, tzn bardzo zle sie czulam [wymioty, bol glowy i brzucha ehh jakbym miala kaca] i lezalam pol dnia. dopiero teraz wstalam. paczka niestety jutro przyjdzie ale cichutko licze i mam nadzieje ze moze dzis przysla tak bardzo bym chciala
![]()
#11255 |
Zakorzenienie
|
a ja czekam i czekam na paczkę i jeszcze jej nie ma ;(
zwykle była ok. godziny 14-16 ![]()
#11256 |
Konto usunięte
|
Mam fakturę i nie ma:
CT PODW.CIEN/POW. LAGOON - miało być na prezent dla klientki PREP.DO USUWANIA SKOREK - wiadomo Oraz: TUSZ PELNIA RZES BLACK WE CE 3x produkt alternatywny ANEW RETR./ZEL/OCZY 5ML VC produkt alternatywny Nieżle, bo zamówienie na 1000zł Waniencja dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11257 |
Zadomowienie
|
dzis juz prawie 18 i paczki nie ma. czyli bedzie jednak jutro. mam chociaz cicha nadzieje ze bedzie przed 15 i ktos w domu ja odbierze bo ja popoludniu jade do krk i wolalabym kosmetyki zobaczyc przed wyjazdem.
#11258 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#11259 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11260 |
Raczkowanie
|
Mam do Was pytanko.Nigdy nie zamawiałam nic z oferty znam- polecam, a teraz tak się składa, że bardzo by mi to pasowało tylko nie wiem czy te produkty budują podstawę opustu??Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11261 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() ![]()
#11262 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Widzaiłyście to? Polka potrafi !!! Jest na stronie Avonu. Będą jeździć po Polsce. To moja faktura: 69377 BLYSZCZYK/UST START UP bez opustu 1 37457 MYJKA KWIATEK bez opustu 1 17822 ZEL MODELUJACY BRZUCH bez opustu 2 04549 SPA ZEL KAPIEL.Z OLIWKA 1 03830 CLEARSKIN KOREKTOR 1 02626 METAL.KREDKA/POW.BRONZING brak w magazynie 22459 AC UJEDRNIAJ.KREM/TWARZY 1 06809 BLACK SUEDE TOUCH EDT 1 38000 PLYN DO DEMAKIJAZU OCZU 2 06858 AT DOTLEN.KURACJA/SKORY WL 1 02360 SENSES DIV.TIME SH.GEL 500ML 1 31724 POD.ROZSW.ANTYSTR.W.BEIGE 1 13052 KOREKT.W SZTYFCIE MEDIUM 1 39776 IMPERFECT DEO W KULCE 1 31039 PERCEIVE DEO KULKA 1 10298 PUR BLANCA EDT 1 04648 KR.TWARZY ALOES WIT.E SPF15 1 05710 PROENERGY DEO W SPRAYU bez opustu 1 23101 WODA TOALET. ISLAND VIBE bez opustu 1 25254 KRED/POW.BC. LILAC ICE bez opustu 1 00851 AA DEO/KULKA FRESH 1 59915 AA DEO KULKA SENSITIVE 1 52639 PIEL.BODY SPRAY KOKOS I PAP. 1 52647 BALSAM/CIALA KOKOS PAPAJA 1 79723 MET.KREDKA/POW.COPPER CE produkt alternatywny 1 22392 PREP.DO USUWANIA SKOREK 1 0 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 20 79657 TUSZ PELNIA RZES BLACK WE CE produkt alternatywny 2 79921 FW KREM/SZYBK.PEDIKIUR.E bez opustu 1 74831 SZM.NABL. CHAMPAGNE GLOW bez opustu 1 Zamiast kredki bronzing dostanę cooper- nie wiem co to za kolor? Preparat do usuwania skórek niby jest , ale go nie ma.
![]() Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2007-05-10 o 16:57 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#11263 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka zamówiła mi jeszcze z oferty dla konsultantek tą aktówkę
![]() I długopis. A co ![]() Ale wszystko będzie dopiero w przyszłym tygodniu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#11264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Które produkty wliczają się do wysokości zamówienia, a które nie? Do podstawy opustu wliczana jest wartość produktów po cenach katalogowych. Produkty budujące podstawę opustu: produkty kosmetyczne i niekosmetyczne z oferty katalogowej artykuły pomocne w sprzedaży, np. katalogi, próbki, zestawy próbek dla nowych Konsultantek, zestawy próbek dla członków Klubu Róży, książki zamówień, torebki do pakowania produkty z logo produkty zamówione w bieżącym zamówieniu i niedostarczone z powodu braków w magazynie Produkty niewliczające się do podstawy opustu: produkty z oferty netto ukazanej w postaci ulotki do katalogu produkty z ofert "Kącik wspomnień" i "Paczka niespodzianka" oraz z internetowej oferty specjalnej produkty z "Różową Wstążeczką" opłaty za szkolenia, np.kosmetyczne braki produktów z poprzednich zamówień, dosłane w ramach bieżącej Kampanii kurierskie opłaty transportowe koszty realizacji małego zamówienia prezenty z programu Twój Pewny Start i Klub Róży Istnieje grupa produktów, które nie podlegają opustowi, ale ich wartość zwiększa podstawę opustu, np. produkty z logo, artykuły pomocne w sprzedaży." tekst ze strony www.avon.com.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11265 |
Zakorzenienie
|
![]()
Robię dosć często zamówienia,ale z wielu produktów jestem zwyczajnie niezadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11266 |
Zakorzenienie
|
A czy wiecie coś an temat tej serii Planet Spa????Słyszałam że jest dobra,ale muszę się Was zapytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edit: Ha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11268 |
Zadomowienie
|
![]()
Każda prawie dziewczyna na tym forum powie,że seria śródziemnomorska planet spa jest rewelacyjna pod czym i ja się podpisuję
![]() Seria z Morza Martwego też jest super, ja mam krem do stóp i do rąk ![]() Seria Gorące piaski arizony mam tylko kurację do dłoni i stóp. Mimo,że pachnie kwaszonymi ogórkami jest bardzo dobra. Fantastycznie zmiękcza i wygładza ![]() Seria ryż i sake dla mnie zapach super ( dla innych duszący) balsam ma drobinki rozświetlające ![]() Wody Islandii ![]()
#11269 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Biała herbata nie nadaje się do suchej skóry (przynajmniej u mnie), a Wody Mineralne Islandii paskudnie śmierdzą i w ogóle mi się nie podobają (do suchej cery NIE, ewentualnie żel pod prysznic, nie jest zły, ale ten zapach...). Piaski Arizony ponoć dobre, sama bym je chętnie poużywała. Sake i Ryż też ma dobre opinie o działaniu, o zapachu mniej dobre, ale niektórym się podoba (mi np. nie przeszkadza i chętnie bym się wykąpała w tym niewydajnym mleku, gdyby było tańsze, a maseczkę napewno nabędę, bo słyszałam, że rewelacja). |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się, że seria Planet Spa jest super, ewentualnie zapach może się nie podobać, ale działanie jest rewelacyjne. Krem do stóp równie dobry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11271 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11273 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Wklejałam jego zdjęcia. --> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...837#post425083 A ten Coral spodoba się osobie cukierkowej, ja bym w życiu taką landryną się nie maźnęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit:Eh pomyliłam z tym zmiękczającym do stóp a to przecież dwa różne kremy i faktycZnie ten do stóp jest niefajny taki tłusty i pachnie dziwnie ![]() Ieka popieram Cię ![]()
![]() |
#11276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11277 |
Zakorzenienie
|
Co do Island Vibe-dzis dostalam- ta 1 warstwa wyglada jak olej
![]() Slicznie pachnie bardzo bardzo slodko ![]() Ale jedno psikniecie i bardzo mocno czuc wiec nie chcialabym spotkac Pani tym wypsikanej mocno i w windzie bo bym ![]() ![]() A czy jest trwaly to jeszcze napisze.Mi sie zapach podoba- bo lubie takie slodkie ale moja mama mowi ze one sa dla slodkich blondynek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11278 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() ALE! Z drugiej strony ja jestem brunetką, a Island Vibes też próbował mnie uwieść (na szczęście dla mojej kieszeni, nie udało mu się). Więc wychodzi na to, że jednak nie tylko dla blondynek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.