|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#13441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() do jakiej cery jest ten KREM Co tam wogóle napisali o nim?? I jak pachnie??Niby jest promocja na Naturalsy 2 za 15,90 ale jakis marny wybór
|
|
#13442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno reszte wprowadza pozniej, bo nie sadze by oferowali sam krem.... A o to co pisze pod kremem pytalam wczoraj Myszke Napisala,ze:'Natomiast krem ma fajny świeży zapach przywraca skórze witalność; nawilża i wygładza;znakomicie odświeża;zawiera wyciągi z nasion i witaminy nie ma żadnej informacji do jakiego typu cery jest przeznaczony..a więc wydaje mi się że raczej do każdej'
|
|
#13443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapowiada sie fajnie. Gdyby tak jeszcze tonik i maseczke walnęli do niego to juz wogóle super
|
|
#13444 |
|
Przyczajenie
|
Mam małe pytanko...
A więc jakiś czas temu nabyłam sobie matujący pure-pore fection i bardzo bardzo mi się spodobał , ale ostatnio naszła mnie chętka na całą tą serie (oj ja się nie wypłacę...).Niestety jest mały haczyk, a mianowicie to,że ponoć pianka i tonik z tej serii strasznie wysuszają.Mam mieszaną buźkę,więc boję się,że będzie to dla mnie zabójcze... Wyraźcie swoją opinię na ten temat.
|
|
|
|
#13445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#13446 |
|
Przyczajenie
|
A tonik i krem z tej serii są raczej udane?
|
|
|
|
#13447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#13448 |
|
Zakorzenienie
|
Pianka mnie wysuszała, ale w miarę dobrze oczyszczała, zapach fajny.
Tonik - ma alkohol w sobie..., tez wysusza.
|
#13449 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam cerę mieszaną i używam tej pianki codziennie rano i wieczorem i 1. nie wysuszyła mi suchych partii skóry, czyli policzków, 2. czoło, nos i broda nie święcą się i ta pianka...zlikwidowała mi wyprsyki )ja osobiście polecam |
|||
|
|
|
#13450 |
|
Przyczajenie
|
Kurczę,naprawdę mam dylemat...teraz nie wiem co sobie kupić...matującą serię z Avonu czy z Oriflame...
W każdym razie dziękuję za opinie!
|
|
|
|
#13451 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Ktora z Was ma zbedne kody
? Jesli chcecie sie ich pozbyc, to ja z checia zaadoptuje Jak cos to PW Buziaczki
|
#13452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#13453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#13454 |
|
Zakorzenienie
|
kotka-migotka - tu masz opinie o piance:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11637 a tu o toniku: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7420 |
|
|
|
#13455 |
|
Raczkowanie
|
WLASNIE DOSTALAM PACZUCHE ALE SIE CIESZE BO ZAWSZE MIALAM W PIATEKI A TERAZ PAN PRZYNIOSL W CZWRTEK ALE PWOIEDZIAL ZE TO TYLKO DZIS
![]() Mam pytanko do Was jak to jest teraz bo nie moge sie polapac. Moge zamowic 3 razy z katalogu 8 ale nawet jak bede miala 10 zl to nie poniose zadnych oplat dostawy?? |
|
|
|
#13456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat ja nalezę do tych "szczęsciar" które wysuszyła ta pianka , skóre mam tłustą, nawet nie mieszaną, od chwili jak skończyłam tą piankę to kupuje tylko produkty do mieszanej, nigdy do tłustej bo się boję. Ta pianka (bo odrazu jej nie odstawiłam) zrobiła mi plamo-blizny z przesuszenia z którymi się bujałam z rok![]() Cytat:
![]() Z chęcią jeszcze wysłucham opinni porównawczych ![]() Co do prezentu - to jeszcze mi sie nie zdarzyło chyba takie wielkie zamowienie . Prawie całe zamówienie jest od jednej osoby![]() Ja sobie zamawiam : (ale dużo jak na mnie) pomadkę dwustronną perfect wear, kolorek ten co poleciła mi off-wietrzka ![]() z oferty wiazanej balsam 20 f brazuj. i chyba balsamik złocisty czereśniowy balsam do ciała wibrujący cień do powiek turkusowy zestaw startowy Esencja doskonałości z kosmetyczką tusz z oferty intern. maseczka do włosów suchych miałam sobie zamówić okulary ale przymierzałam ostatnio takie duże i mi nie pasują , a te z avonu to chyba z tych dużychi mam na zamówienie nowy preparat na popekane naczynka na nogach |
||
|
|
|
#13457 |
|
Zakorzenienie
|
a ja termin dostawy mam na jutro
alpe czasami zdarzala sie w czwartki.nio ale teraz mam przeczucie ze przyjdzie dopiero jutro:/niestety;/
|
|
|
|
#13458 |
|
Wtajemniczenie
|
gothika...
A słyszałaś jakieś opinie o tym brązującym mleczku SPF20? Bo ja też go sobie zamówiłam,ale w ciemno... Szczerze mówiąc to dlatego, że chciałam wziąć emulsję do opalania-a wiadomo, promocja to promocja, trzeba wziąc 2 ![]() już dziś będę miała ten balsam, ale jestem ciekawa jakie krazą o nim opinie
|
|
#13459 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie xczy ktoras z was ma klapki japonki ktore sa w katalogu 09 na stronie 45
chodzi mi o rozmiar 39/40 ile ma cm??
|
|
|
|
#13460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz je wydobędę z szafy i zmierzę ich długość, bo mam teraz rozmiar 39/40 EDIT: mają 26,7 cm długości grubość "podeszwy" to 1,2 cm |
|
|
|
|
#13461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze Co do atomizerkow zastanawiam sie czy nie kupic 3 Bo mam kilka perfumow(czy perfum- napiszcie jak sie pisze) a nie bede ich mieszac w 1 atomizerku bo Napsikalam tam i nawet sie nic nie rozlalo wiec dobrze A macie ten krem do twarzy z k7 za 3.90 dziwnie malo go mam- okolo 3/4 opakowania- a nie sadze zeby byl uzywany A w waszych tez jest 3/4 z 50 ml?
|
|
|
#13462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ilona - a może jakiś nowy superzapach byś wytworzyła? a co kremu to jak dziś dostanę paczkę to zobaczę ile go będzie to idę po aparat |
|
|
|
|
#13463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#13464 |
|
Zakorzenienie
|
to nawet dlugie te klapki hjak na 39/40
![]() w takim razie biore je ale pewnie dostawa na 09 wyjdzie tak ze bede je miala w sierpniu dopiwero niestety ale coz (
|
|
|
|
#13465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) zmieszalabym Adidasa z AvonemO kochana dzieki za fotki Tego kremu takze prosze o fotke czy Twoj takze bedzie zolto-kremowy. I pod spodem mam napisane Z:15.05.2007 czy to data waznosci?Bo jesli tak to mam przeterimonowany:confused :
|
|
|
#13466 |
|
Zakorzenienie
|
fotki klapek
![]() jeszcze używane nie były, czekają na wakacyjny wyjazd
|
|
|
|
#13467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze te japonki sa takie wielkie.... ja bym potrzebowała nr 36 chociaz nieraz butki 36 sa za duże nawet
|
|
#13468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a data to data produkcji - Avon zawsze podaję datę produkcji kosmetyku także krem jak najbardziej masz ważny, bo wyprodukowany dopiero 2 tygodnie temu
|
|
|
|
|
#13469 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
A moze mi ktos powiedziec czy Z15.05.2007 to data waznosci z pod spodu kremu?Bo jesli tak to juz po dacie ![]() Dzieki Kalex juz widze,zerknij prosze jeszcze czy jest u Ciebie takze 3/4 jak u mnie?
|
|
#13470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dostanę dziś paczkę to zerknę na krem i wtedy napiszę na forum ile go jest |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

Co tam wogóle napisali o nim?? I jak pachnie??

Napisala,ze:
, ale ostatnio naszła mnie chętka na całą tą serie
(oj ja się nie wypłacę...).Niestety jest mały haczyk, a mianowicie to,że ponoć pianka i tonik z tej serii strasznie wysuszają.Mam mieszaną buźkę,więc boję się,że będzie to dla mnie zabójcze...
Wyraźcie swoją opinię na ten temat.

, skóre mam tłustą, nawet nie mieszaną, od chwili jak skończyłam tą piankę to kupuje tylko produkty do mieszanej, nigdy do tłustej bo się boję. Ta pianka (bo odrazu jej nie odstawiłam) zrobiła mi plamo-blizny z przesuszenia z którymi się bujałam z rok
. Prawie całe zamówienie jest od jednej osoby