|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Mam podglad fakturki i tez mam krem glicerynoway alternatywny brak kolczykow loving z internetowej wzielam sobie rowniez etui na bizuterie (najwyzej jak mi sie nie spodoba dam komus w preznecie
) poza kolczykami zero brakow sa tusze do rzes peeling ten nowy perfumy be...sensual i inne ale nic z nowosci
|
|
|
|
#1382 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiuchna - wielkie dzięki
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
przejżałam już katalog, i szczerze samą siebie zaskoczyłam, mało co mnie się podoba. Z katalogu zaciekawiły mnie: kolczyki i naszyjnik Maeve oraz promocja z PS
z minikatalogu: Nawilżająca maseczka do twarzy z masłem shea i to tyle ![]() ...a tak propo byłam dziś w Cok-u i widziałam tą srebną torebke z kat 03, zwrociłam na nią uwage bo mnie kusiła, ale nie wpadła mi w oko. Uważam, że szkoda na nią tyle kasy. Za taką kwote można kupić zdecydowanie lepszą. Materiał wieszchni jest mięciutki, raczej matowy nie świeci się. W środku podszewka w jasnym koloże wydaje mnie się, że beżowa była. W środku miejsce na tel. kom. rączki nie wiem nawet czy są odpinane, nie zwróciłam na to uwagi. Wogóle wydała mnie się mniejsza, niż moja wyobraźnia mi podpowiadała. Wsumie ja z niej rezygnuje. Myślałam, że uda mnie się zobaczyć tą drugą torebke tzn białą z tym haftem, ale niestety nie było a wsumie ona bardziej mnie kusiła.Ponadto widziałam tą biżuterie alsace i szczerze rozczarowała mnie, a tak kusiła. Biżteria ta bardziej wyglądem orginalnym przypomina z zdjęcia w katalogu 4. Kolorek srebra jest mniejwięcej identyczny jak w kat 4. Ogólnie jakaś beznadziejna mnie się wydała, ale to tylko moje odczucie, uważam, że znacznie lepiej wyglądała biżuteria delphi ładnie się świeciła. Widziałam także naszyjnik z solutions- i musze stwierdzić, że nawet fajny ![]() Widziałam,także zestaw Oralia i uważam, że nie jest za ciekawy i szkoda na niego tych pieniędzy. Są to tylko moje własne opinie, bo wiadomo, że każdy ma inny gust i inne upodobania
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki dla Asiuchny
Katalog mi się naprawdę podoba...coś czuję,że stracę fortunę Chyba musze poszukać dodatkowej pracy z tej okazji Netto też fajna...Ale muszę się dokładniej przyjrzeć bo na razie to tylko tyle widzialam jak ściągałam
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
Mam już podgląd faktury...Nie ma:
-Pur blanki -Podkładu perfect wear(to dla mnie więc jakoś przezyję) -rękawiczek(i co ja powiem klientce??) Reszta jest...właściwie wszystko z netto przyszło Tylko w statusie zamówienia w dalszym ciągu jest "pobrane do realizacji"... MOja KRD mówiła,że paczka powinna być jutro a tam pisze,że 12go...Już sama nie wiem
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o katalog to tak średnio mi sie podoba. Pewnie po kilkakrotnym przejrzeniu go coś sobię z niego wybiore ale nie sądze żeby to było dużo rzeczy. Poza tym zaczęłam oszczędzać
|
|
|
|
#1388 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki...
Czy jesli na podglądzie fakturki, w przedostatniej rubryce, tam gdzie są już ceny po odliczeniu opustu itd, mam cenę za pur blance tzn, że ona przyjdzie? ![]() Bo koleżanka zamówiła dla mnie jedną i dla siebie dwie, i mamy tam wpisaną cenę 41 z groszami, więc tak, jakby wszystkie 3 miały przyjśc, tak? ![]() ![]() ![]() A teraz jeszcze w k04 widzę Pur Blancę w kuleczce, bez atomizerka za 20 zł.... no no....szykuje się super i jeszcze mój podkład tylko za 23 zł ![]() Asiuchna!!!! Jesteś WIELKA!!!! Pozdrawiam
|
|
#1389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczęsciara
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ona przyjdzie
to masz szczęscie, bo mi nie
|
|
|
|
#1391 |
|
Wtajemniczenie
|
JUPI ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba rzeczywiście mają te kosmetyki podzielone na dni bo ja jestem dzień J z tym, że teraz miałam dostawę na COK ![]() i jeszcze przyszedł nam błyszczyk PinaColada czy jakoś tak ze specjalnej ![]() I ten krem, za zamówienie powyżej 150zł też ma koleżanka.... ![]() Ale się cieszę z tej pur blanki Szkoda, że nie wzięłam kilku, miałabym dla kogoś kto nie dostał
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
A jak to jest z tym terminem dostawy?Kiedy Ty Kalex odbierasz tą paczkę?Bo nam mniej więcej równo się te fakturki pojawiły..BO u mnie pisze,ze 12go dopiero
A przy statusie zamówienia nadal mam "pobrane do realizacji".To się jakoś zmieni na "zrealizowane".Ja przez internet pierwszy raz zamawiałam więc jestem trochę zielona...NIe wiem czy się mam szykowac na jutro do Cok czy dopiero 12go...
|
#1393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sprawdź sobie tam
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze składam na zamówienie regularne w I terminie (w kielcach nie ma coku ) i zawsze mam skladanie do jakiegos dnia we wtorek, a paczke odbieram w czwartek![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o status zamówienia to ono już tak ciągle będzie "pobrane do realizacji", nie zmieni sie na zadne inne slowo tylko jak liczba kartonow zmieni sie z 0 na 1 badż inna cyfre to znaczy, ze paczka spakowana i przyjedzie do Ciebieja jestem dzień D dla zainteresowanych ![]() edit - ale gapa ze mnie widze, ze masz odbiór w COKu, no to paczka będzie 12.01
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Asiuchna za katalog. Mi się średnio podoba - nie zachwycił mnie, co jest bardzo dziwne...
![]() Oferta netto interesująca, a minikatalog też średni... Tylko ten zestaw na okładce jest bardzo kuszący ![]() P.S. 60 osób na wątku
|
#1396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba musze zdobyć więcej doświadczenia aby poznac te tajniki
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, ze dopiero dziś miałaś paczkę spakowanąpoza tym np. Vanilla zamówiene wysłała pod koniec ubiegłego tygodnia, a termin dostawy na wrocławski cok miała na dziś i dziś paczke odebrała, wcześniej ta paczka się tam nie zjawiła ![]() edit - i jeszcze jedno, KRD wprowadziła Cie w blad, bo skoro mialas zlozenie zamowienia przez net do dzisiaj, to gdybys to zamowienie wyslala juz 2 tyg.temu to i tak by Ci je dopiero dziś pobrali do realizacji, to,ze wysylasz zamowienie wczesniej wcale nie znaczy,ze wczesniej paczke otrzymasz |
|
|
|
|
#1398 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ja się w takim razie, chyba zastanowie jeszcze nad tym cieniem Cytat:
uroczy i to bardzo bardzo kusi - pomyśle nad nim, najwyżej z czegoś zrezygnuje
|
||
|
|
|
#1399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze,że mi napisałas,że "pobrane do realizacji"nie zmieni sie na zadne inne słowo-nie musze już odświeżac tej stronki co 2 minuty Ja też jestem dzień D Czyli zamówienia mam identycznie,we wtorki.A paczka w takim razie bedzie czekac w COK w piątekJeszcze raz dzięki za pomoc
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to pobrane do realizacji będzie sobie ciągle tak widnieć, także nie musisz się martwić chciał ją m.in.TŻ dla swojej mamy, a skoro jej nie ma, to została, obarczona misja kupienia jutro w Krakowie dwóch kremów z dax cosmetics, bo mimo,ze dax cosmetics sa dostepne w kielcach, to serii fitolift czy jakos tak (zapisalam sobie w notesie cala nazwe ) oczywiscie nigdzie nie mozna znalezc
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczyny ja zaraz zmykam do łożka, bo jutro o 6 mam pociąg do Krakowa yyyy
![]() dobrej nocy wszystkim i miłego wizażowania ![]() ![]()
|
|
|
|
#1402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Liczyłam się z tym,ze może nie przyjśc ale miałam cihcutka nadzieję,że moze jednak.. No to mam nadzieje,ze uda Ci się nabyc produkt zastepczy dla mamy TŻ.Ja bede musiała poinformowac mamę mojego TŻ,że nie ma rękawiczek pielęgnacyjnych.Oby doszły w nastepnym zamówieniu
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro muszę dokupić 3 braki katlogowe, które mi nie przyszły, czyli wode indywidual blue, płynny podkład matujący w.beige i pianke dodającą włosom objętości-mam nadzieję,ze będą ![]() ja puściłam moje zamówienie w niedzielę wieczorem - wiedziałam,że pobiorą je dopiero dziś do realizacji, ale myślalam sobie, że może rozdzielają zamówiena wg kolejności zgłoszen ( ) to może bym się załapała, ale jak widać nic to nie dało![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawie wygladaja te nowe zele podwojne
Czy nowy podklad perfect wear ma takie same odcienie? Czy cena 42,90 to cena regularna? Jaki tusz jest jako gratis? |
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
pobierają zawsze w tym dniu do którego masz złożenie zamówienia
|
|
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny załamałam się
liczyłam na nazyjnik KINNSLEY w 04 a tu nie ma ![]() ![]()
|
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
No to już będę wiedziec
Widocznie kolejność wysyłania nie jest aż tak ważna w takim razie nie ma się co spieszyć na drugi raz.Chyba sobie przejrza katalog raz jeszcze na spokojnie i czas się szykowac spać bo rano musze wstać na uczelnię:-(
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

) poza kolczykami zero brakow sa tusze do rzes peeling ten nowy perfumy be...sensual i inne ale nic z nowosci

a wsumie ona bardziej mnie kusiła.

Chyba musze poszukać dodatkowej pracy z tej okazji

- pomyśle nad nim, najwyżej z czegoś zrezygnuje