|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#16381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Witam Avonki z rana
![]() Dzieki myszko za katalog- przed chwila obejrzalam ![]() ![]() A ja jeszcze k8 nie dostalam- w tym tygodniu dostane ![]() A nie ma tego katalogu jeszcze na serwerze prawda? JA bym mogla go zwinrarowac- zrobic katalog winrar tylko powiedzcie prosze jak przeslac na serwer przykladowo-wyslij to. Edit- juz wiem jak to zrobic?To chcecie by rzucic na serwer?Ja je poodwracam co?
![]() |
#16382 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry o poranku, mam pytanie o te nowe kremy z pierwszych stron: czy przypominają Botanisource co do reklamowanego działania i składników? Głównie chodzi mi o właściwości kojące, łagodzące podrażnienia i ochronne. Pamiętam że tamten krem zawierał miodlę indyjską, herbatę, żeńszeń, gingko, echinaceę, itd. i faktycznie dobrze działał na moją często podrażnioną skórę. Tu chyba ktoś wspominał o wygładzaniu drobnych zmarszczek, czy to wszystko?
|
![]() ![]() |
![]() |
#16383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#16384 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dałam na serwer -odwrocony w Winrarze zapisany
Tu link http://s007.wyslijto.pl/index.php?fi...own=&gk=kredyt Najwyzej bedzie 2 razy na serwerze.
![]() |
#16385 |
Zadomowienie
|
musze kolejny raz pochwalic odzywke do wlosow suchych ktora byla na promocji za 6.90. zakupilam 4 sztuki hihi i nie zaluje
![]()
#16386 |
Konto usunięte
|
reeva wsadzila ale za twoj tez dziekujemy bo lepiej widac
![]() nie chcac narzekac jednak wolałam jak dziewczyny robiły zdjecia kazdej strony, widoczniejsze to było ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16387 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4659072]reeva wsadzila ale za twoj tez dziekujemy bo lepiej widac
![]() nie chcac narzekac jednak wolałam jak dziewczyny robiły zdjecia kazdej strony, widoczniejsze to było ![]() ![]() ![]() ![]() Do oslug- wrzucenie na serwer zajelo mi 5 minutek i tak sie nudze ![]() ![]()
![]() |
#16388 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16389 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16390 |
Zadomowienie
|
witam,
przejrzałam wszystkie strony od pojawienia się nowego katalogu, ale nie widzę by ktoś napisał co wchodzi w skład nowej serii Naturals tej oliwkowej ![]()
#16391 |
Zadomowienie
|
dziekuje bardzo ;]
![]() |
#16392 |
Zakorzenienie
|
Podziękowania za katalog dla myszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#16394 |
Zadomowienie
|
faktycznie teraz dopiero dotarłam do tej listy co Myszka wypisywała
![]() ![]()
#16395 |
Wtajemniczenie
|
Wielkie dzięki Myszko za katalog
![]() ![]() Moje wrażenia z paczuszki 08: - maska z kiwi i papaja ![]() ![]() - sprayek z mango i passiflorka ![]() ![]() - kosmetyczka solutions - załamałam się kiedy wypakowałam bo wydała mi się mało pojemna... ale po dotarciu do domu i władowaniu tam moich kosmetyków stwierdziłam, że jest super bo tak niepozornie mała a tyle zmieści ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16396 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16397 |
Zakorzenienie
|
Kochana Myszko dziękuję za katalog
![]() ![]() ![]() * spray mango i balsam- super, nie żałuję wyboru ![]() * spray Island Vibe- także extra zapach ![]() ![]() * Maseczka jogurtowa- ![]() ![]() * spray ochronny do włosów z granata- ślicznie pachnie i mam nadzieję że super działa * Surrender dla Niego- ładny zapach, mam nadzieję że Tż się spodoba bo tatusiowi przypadł do gustu ![]() * pojemnik na próbki zapachów- żałuję że nie wzięłam 2 czy nawet 3 takich * scrub diamentowy- jeszcze nie próbowałam ale dzisiaj na pewno wypróbuję ![]() * w COKu dostałam swoje braki, czyli kolczyki Zenia (myślałam że będą ładniejsze) i mgiełka zapachowa Celebre ![]() * katalog 9 ciekawy, nie omieszkam w nim zaszaleć ![]() * reszta jak mi się przypomni ![]() Również czekam na skany oferty netto z 10 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16398 |
Zakorzenienie
|
Z 11 nic mnie nie zachwyciło.. Chyba, że te mini cienie z CT
![]()
#16399 |
Zadomowienie
|
a mnie zaciekawil cien ten taki polyskliwy co chocolade tylko odcien peach cos tam, czy moglybyscie opisac ten odcien albo moze jakies fotki sa?
#16400 |
Rozeznanie
|
Pozowle sobie umieścić taki o to link ( nie moje autorstwo rzecz jasna).
http://avonfoto.blogspot.com/2007_06_01_archive.html Są przybliżenia niektórych ofert z K11 i kawałek ulotki LOgo ![]() Już wiem że zamawiam dla siebie waniliowy balsam do ust ![]() ![]() Hymmm..jakoś torebki plastikowe nie przypadły mi do gustu..ładniejsze są te co teraz Znalazłam jeszcze wiadomości do kącika wspomnień z K11: Kącik wspomnien kredka do powiek 2 w 1 plyn do kapieli red berriest woda tressele silver
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-06-28 o 10:40 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#16401 |
Zakorzenienie
|
w 11 napewno wezmę sobie:
* świecznik za 19,90 * serum na zniszczone końcówki za 10,90 * kusi cień do powiek Arabian Glow za 15,90 brązowy * kusi zestaw do maniciure za 19,90 * arbuzowy płyn do kąpieli za 15,90 * wielki żel pod prysznic ten nowy pomarańczowy za 9,90 To narazie tyle :P |
![]() ![]() |
![]() |
#16402 |
Zakorzenienie
|
też się zastanawiam nad tym świecznikiem, sliczny i jak te cienie arabian glow bedą takie same odcienie jak w katalogu to chyba się nie powstrzymam
![]() ![]() ![]() miłego dnia zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawa ta stronka ... i zdjęcia bardziej wyraźne. Dziękuję serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16404 |
Rozeznanie
|
Hej Avonki ;*
Przegladam ten wątek juz od jakiegoś czasu,ale przejrzenie wszystkich opuszczonych przeze mnei postów zajmuje całe wieki ;P Konsultantka jestem od pierwszego katalogu z 2007 i musze przyznać,ze to strasznie wciaga!(szczególnie kiedy ma się wakacje i mozna troche wiecej czasu temu posiwęcić:P) przyłączam się do podziekowań za k11 i wszystkie poprzednie ![]() ![]() Wczoraj złożyłam zamówienie z k8 i...byłam bardzo miło zaskoczona!Wyszło mi prawie 2x wiecej niz normalnie i (odziwo!) załapałam sie na 25% upust <wow>.Jutro jade odebrać paczuszke w COK i już nie moge sie doczekać ![]() Z góry dziekuje i miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16405 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16407 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam jeszcze pytanko, jak to jest teraz z tymi fakturkami( podobno błyskawicznie wystawiają..) czy jak złoże zamówienie na 3 termin z k8 ale złoze go 1 lipca ( normalnie u mnie 3 termin to 10 lipca a dostawa 17) to czy w ten sam dzien bede miala podglad i bede mogla sprawdzic czy sa jakies braki..?
serdecznie pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16409 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16410 |
BAN stały
|
moje wrażenia z 8
![]() - kuracja parafinowa - śmierdzi przeoookropnie ;P chyba jej nie użyję ![]() - chusteczki antyperspiracyjne - pewnie się sprawdzą w upałach - wosk do włosków - nie skleja, narazie po 1. użyciu jestem zadowolona - szampony AT do zniszczonych - mój KWC więc kolejny raz nie opisuję - ta mgiełka do włosów zniszczonych z netto - nie obciąża, ale zapach mi nie przypadł do gustu - zele Senses - wiadomo, łądnie pachną, są ok ![]() - nowa woda New York - ślicznie pachnie, naprawdę jestem w szoku, ze to woda z avonu :P - seria mango i passiflora - hm.. wydaje mi sie ze ładniej pachniała w katalogu Przyglądnęłam się 9.. i stwierdziłam, ze ładnie pachną nowe sensensy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.