|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
#1742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nawet te zatrzaski na prawie samiutkich końcach torebki hm, jakoś tak głupio mnie się wydaje to rozmieszczone. ... jeszcze bylo by fajnie jakby, chociaż trzeci zatrzas umieścili pośrodku to pewnie jeszcze by wciąż kusiła, ach głupio wymyślili. Hm te rączki też fakt mam jedną trobe z krótkimi rączkami ale jakoś wole takie rączki długością w sam raz na ramie nie zadługie i nie zakrótkie. Ach troche to mnie zniechęca do niej, może uda mnie się kiedyś na żywo ją zobaczyć... puki co narazie daje sobie chyba z nią spokój. Bo to fakt 60 zł wydać to za tyle idzie kupić jakąś inną i może nawet fajniejszą
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszyskich
Kilka dni temu zostałam konsultantką avonu, niestety nie dowiedziałam wszystkiego na ten temat. Mam kilka nurtujących mnie pytań mam nadzieje ze mi pomozecie a wiec jezeli zamawiam kosmetyki dla siebie to sa one tansze czy w mają tą samą katalogową cenę? Wy pewnie zajmujecie sie tym dłużej powiedzcie czy da sie na tym cokolwiek zarobic? Podrawiam
|
|
|
|
#1744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po prostu za każdy kosmetyk, każdą (prawie) rzecz którą kupisz z katalogu płacisz o 15,20,25,30 % mniej... (zaleznie od wielkości Twojego zamówienia)
|
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
W takim razie skąd bede wiedziała ile dany produkt kosztuje?
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, jak czytam forum, to wpadam w kompleksy, że ja jeszcze z K2 nie zamawiałam
Ale ja zawsze dość późno zamawiam, no ale nic Nie zmienia to faktu że mam kompleksy, że wy już zamawiałyście, a ja nie Ja skłam za tydzień dopiero ![]() Ponawiam moje pytanko z przed paru dni, bo zaginęło potem po pojawieniu się nowego katalogu 1. Jak wygląda torba representative bag, z oferry netto K02? Czy makie takie 'konsultantkowe' przegródki, czy nie? I z jakiego materiału jest? Klientka chce ją kupić, ale się zastanawia, bo właśnie nie zna odp. na te pytania. 2. Czy któraś z Was kupiła naszyjnik Tibet Tusk, ze str. 23, z K02? Znów - klientka chce go kupić, ale chce wiedzieć jak długi jest sam ten 'kieł' czarny. W katalogu podana jest tylko długość naszyjnia, ale nie wiem czy to +9 cm odnosi się do przedłużenie łańcuszka, czy właśnie do tego 'kła'?
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
moja zamówionko z kat.02 (odbiór już we wtorek)
Gloss Shine szminki: Nectar i Nude Gloss Shine lakier Nectar zmywacz do paznokci Miód i cytryna: żel, balsam i mgiełka błyszczyk w musie Peachy Glow torba weekendowa spray Msagnolia błyszczyk Pina Colada odżywcza szminka Watermelon Już we wtorek po pracy będę testować
|
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też Perfect wear nie przyszedł i na fakturze mam,że doślą w kolejnych zamówieniach.Więc mam nadzieje,ze przyjdzie...
|
#1749 |
|
Raczkowanie
|
A ja dostałam skarpetki
Tylko rękawiczki mi nie przyszły.Pewnie zalezy od okręgu
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Mam podgląd faktury
![]() Przyjdą roletki, grzebień ze SPA, atomizery, a nawet Pur Blanca z oferty internetowej ![]() przyjdzie też zaległy scrub z oliwką a także eleganckie paletki cieni ![]() Nie przyjdą: skarpetki ze SPA lusterko kompaktowe z oferty internetowej pozłacane kolczyki z oferty internetowej blyszczyk pina colada z internetowej z netto: etui na telefon spray do ciala lawenda krem do rak -kako i lotos |
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1752 |
|
Zadomowienie
|
Mam podgląd fakturki. Alternatywne Exrtaordinary
, kojący balsam po goleniu, preparat kojący podrażnienia po goleniu, intensywnie nawilżający krem do rąk.W brakach nadal złocisty cień do powiek powder pink. Nie przyjdzie na pewno krem do rąk kwiat lotosu i kakao z netto. Z fakturki wynika, że przyjdzie mi pur blanca z oferty internetowej oraz roletka passion dance. Ponawiam pytanie o szminkę ultra moisture rich - kolor metallic nude. Jaka jest? Ma ją ktoś?
|
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam problem-moja mama chce zamówić sobie te płatki do twarzy Anew, ale ona w ogole nie zdaje sobie sprawy z działania kwasów i chciałaby używać ich codziennie. Ja nie znam ani starej wersji tych płatków, ani tej nowej dlatego pytam: czy można ich używać codziennie? czy po ich użyciu można posmarować się jakimkolwiek kremem? pomocy
|
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Zamieszczam obiecane fotki szminki regeneracyjnej Pink Charm.
CAM_1301.JPG CAM_1305.JPG CAM_1308.JPG CAM_1309.JPG CAM_1321.JPG CAM_1322.JPG Jesli chodzi o samą szminke to jest fajna,kolorek mi się podoba tylko trochę nie za dobrze mi się ją nakładało.MOże to dla tego,ze pierwszy raz mam taki wynalazek Mam kurcze problem z robieniem tych zdjęć bo nie za bardzo umiem odpowiednio aparat ustawić:/Raz wychodzi za dużo lampy błyskowej raz za mało.Na niektórych zdjęciach wyszło zbyt pomarańczowo.W rzeczywistości ona taka nie jest.To jest taki delikatny błyszczący róż.NAjlepiej chyba oddaje czwarte zdjęcie.
|
#1755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiecie cos na temat nowego olejku do ciala SSS ? Ten w spreyu.
|
|
|
|
#1758 | ||||
|
Rozeznanie
|
Chłodzace cienie są w takiej tubce zakończonej "rurką" i albo z "rurki" na palec z palca na powieke albo "rurką" rozsmarowywac cień - ona jest taka ścięta żeby lepiej się nakładało.
ps końcówka wyglada tak jak z K03 ze str 105 krem do skórek Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1759 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli masz łączne zamówienie za mniej niż 200 zł to wtedy masz zniżki tylko 15%.
Jeśli powyżej 200 zł a mniej niż 500 chyba, to wtedy masz 20 % zniżki. jeśli od 500-1200 to chyba 25% - masz to wszystko wypisane na formularzu.... więc odejmiesz sobie odpowiedni procent od kwoty w katalogu i już bedziesz wiedzieć ile za co bedziesz płacić...
|
|
#1760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
[quote=snowqueen;3437816]Hm, taki nieokreślony, ale zupełnie nienachalny. Jak napisałam wyżej, nie smakują i nie pachną jak szminka zazwyczaj
Prawdę mówiąc skupiłam się na smarowaniu kartki, a nie na sprawdzeniu zapachu A potem wypróbowałam Nectar na ustach i trzymał się całkiem nieźle, wyglądał delikatnie i nie był jakiś nieprzyjemny w smaku a zapach musiał być naprawdę delikatny, bo go nie pamiętam.Może Jadis powie na ten temat coś więcej, bo ma te szminki ![]() Ten zapach jest baaardzo delikatny, trzeba się nieźle wwąchać w tą szminke by coś poczuć a zapach i tak jest taki słodki, przyjemny. |
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ograniczam moje zamowienia Avon do minimum
.. i bardzo sie ciesze Kiedys zamawialam za 40 zl obecnie tylko broszke za 10 zl. Ponawiam prosbe.. Moglaby ktoras wkleic ta broszke.. jej zdjecia..prosze
|
|
#1763 |
|
BAN stały
|
Czy któraś z was stosowala moze szampon z serii Naturals - odświezający jaśmin i trawa cytrynowa. Dobry jest, bo nie mogę recenzji znależć w KWC [nie ma jej po prostu]???
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam kiedyś ten szampon - świetny dla włosów przetłuszczających się, dla normalnych niezły, dla suchych - koszmarny. ja mam mieszane, więc bez odżywki nie dawało rady, obawiam się z resztą że bez odżywki nawet włosy przetłuszczające się będzie trochę ciężko rozczesać. ale ogólnie fajny szampon za małe pieniądze ![]() czytam to, co produkujecie już od ładnych kilku miesięcy, czas chyba na aktywne uczestniczenie w wątku ![]() witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Czy któras z Was mi może podać link do k3?
A jak tam wsze zamówienia z k2. Moje dziś zostało pobrane do realizacji i nie dostane kremu do rą z netto i z katalogu balsamu na cellulitis - klientka się wścieknie. |
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 |
|
BAN stały
|
silesianna, dziekuję za odpowiedź.
Hmmm...włosy mam raczej suche, ale odżywkę też kupiłam do kompletu. Spodziewany zapach mnie zaintrygował, mam ochotę na coś świeżego. Pachnie przyjemnie, mam nadzieję? |
|
|
|
#1769 |
|
BAN stały
|
lemoorka, dzięki
![]() Widać na wzrok mi padło. |
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
proszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

Prawdę mówiąc skupiłam się na smarowaniu kartki, a nie na sprawdzeniu zapachu
A potem wypróbowałam Nectar na ustach i trzymał się całkiem nieźle, wyglądał delikatnie i nie był jakiś nieprzyjemny w smaku a zapach musiał być naprawdę delikatny, bo go nie pamiętam.

szczególnie ostatnio:P
ale nawet te zatrzaski na prawie samiutkich końcach torebki hm, jakoś tak głupio mnie się wydaje to rozmieszczone. ... jeszcze bylo by fajnie jakby, chociaż trzeci zatrzas umieścili pośrodku to pewnie jeszcze by wciąż kusiła, ach głupio wymyślili. Hm te rączki też fakt mam jedną trobe z krótkimi rączkami ale jakoś wole takie rączki długością w sam raz na ramie nie zadługie i nie zakrótkie. Ach troche to mnie zniechęca do niej, może uda mnie się kiedyś na żywo ją zobaczyć... puki co narazie daje sobie chyba z nią spokój. Bo to fakt 60 zł wydać to za tyle idzie kupić jakąś inną i może nawet fajniejszą