Wszystko o Avonie - Część II - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-21, 10:02   #2431
naataliaa***
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez mala_martyna Pokaż wiadomość
duzo trzeba wlac tego mleczka do wanny zeby woda byla biala
Mnie to mleczko strasznie kusiło jak jeszcze było w demo razem z balsamem ale się bałam,że może być mało wydajne i nie kupiłam.POtem czytałam na forum rózne opinie,przeważają jednak te,że zbyt wydajne to ono nie jest.W takim razie raczej go nie kupię,skusze się kiedyś na pewno na balsam rozświetlający Spa.
Stary 2007-01-21, 10:03   #2432
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala_martyna Pokaż wiadomość
duzo trzeba wlac tego mleczka do wanny zeby woda byla biala
Ja na cała wannę wlewam 3 -4 nakrętki tego mleka...wtedy woda jest bialusieńka i bardziej skóra nawilżona Fajnie to wygląda..w nakrętce przezroczysty płyn a jak wlewam pod bieżącą wode to woda natychmiast bialuteńka Myślę że jedna nakrętka mleka to za mało jak na cała wanne i aby woda była biała i aby coś nawilżył..

Ja je dostałam za 0.50 gr w tym konkursie A tak uważam że 18 zł to troszkę za dużo..ale jak będzie w netto kiedyś taniej to się obkupię bo na moją skórę działa na 5+
Ja już kąpałam się w nim 4 razy ( po 3 -4 nakrętki każda kąpiel) i zostało mi mniej niż połowa buteleczki Fakt nie jest to 500 ml jak płyny do kąpieli ale 150ml. Ale płyn nie działa tak jak to mleko

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 10:08   #2433
isa666
Zakorzenienie

Buuu...nie przyszedł mi ten zaległy zestaw SPA z oliwką Mam nadzieję, że przyjdze w II terminie.
Jak nie to się bardzo zdenerwuję
Stary 2007-01-21, 10:08   #2434
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
mój balsam nie jest wodnisty, jest normalny ni rzadki ni gęsty. Natopmiast żel nie powinien nazywać się żelem tylko wodą pod prysznic jak pierwszy raz wylałam troszkę na dłoń to spłynęło wszystko do wannY takie to rzadkie jest;D
Hej mój żel pod prysznic jest w formie sztyftu tzn nie da sie go wogóle wycisnąć z tubki jedynie jak odkrece nakretke to jak wyciskam to wychodzi taki sztyft jak np sa kleje w sztyfciegeneralnie zel jest cąłkowicie w stanie stałym a nie ciekłym na razie go nie uzywam bo koncze senses ale jak zaczne to niestety trzeba bedzie w ciepłej wodzie go rozpuszczacCo do blasamu to fajny jest zapach ma taki ożezwiajacy
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 10:19   #2435
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Buuu...nie przyszedł mi ten zaległy zestaw SPA z oliwką Mam nadzieję, że przyjdze w II terminie.
Jak nie to się bardzo zdenerwuję
Dziwne,bo mi zaległy scrub przyszedł...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 10:30   #2436
Waniencja
Raczkowanie

Dziewczyny,czy któraś z was miała już do czynienia z nowym tuszem z CT Ekstremalna grubość? Czy to jeszcze ciut za wcześnie ?
Stary 2007-01-21, 10:32   #2437
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Hej mój żel pod prysznic jest w formie sztyftu tzn nie da sie go wogóle wycisnąć z tubki jedynie jak odkrece nakretke to jak wyciskam to wychodzi taki sztyft jak np sa kleje w sztyfciegeneralnie zel jest cąłkowicie w stanie stałym a nie ciekłym na razie go nie uzywam bo koncze senses ale jak zaczne to niestety trzeba bedzie w ciepłej wodzie go rozpuszczacCo do blasamu to fajny jest zapach ma taki ożezwiajacy
yy CO?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-21, 10:37   #2438
drum_girl
Raczkowanie

Witam.Mam prosbe kto jest z warszawy moge prosic o kontakt na gg to moj numer 4588030 wybieram sie na dniach do warszawy i chcialabym sie spytac o kilka rzeczy gdyz nie znam warszawy bede wdzieczna
Stary 2007-01-21, 10:43   #2439
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
no a ja miałam jakieś gluty musiałam najpierw butelke z żelem wymoczyć w gorącej wodzie, a dopiero potem mogłam sie umyć niewypał totalny ten zel ale balsam świetny
Stary 2007-01-21, 10:46   #2440
mirabelka_16
Przyczajenie

Wiecie co, to może jednak zamówię sobie chociaż balsamik z tej serii I sie sama przekonam jak to u mnie wygląda. Teraz jak tak sobie jeszcze katalog przeglądam, to kusi mnie ta Odżywcza maseczka - Brzoskwinia i Mleczko Migdałowe. Mam taki sam krem, który zresztą od jakiegoś czasu kupuję regulrnie, bo bardzo go lubie Mam nadzieję, że ta maseczka jest równie fajna
mirabelka_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 10:59   #2441
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Mnie to mleczko strasznie kusiło jak jeszcze było w demo razem z balsamem ale się bałam,że może być mało wydajne i nie kupiłam.POtem czytałam na forum rózne opinie,przeważają jednak te,że zbyt wydajne to ono nie jest.W takim razie raczej go nie kupię,skusze się kiedyś na pewno na balsam rozświetlający Spa.
o tak, ja też! jest super

Cytat:
Napisane przez mirabelka_16 Pokaż wiadomość
Wiecie co, to może jednak zamówię sobie chociaż balsamik z tej serii I sie sama przekonam jak to u mnie wygląda. Teraz jak tak sobie jeszcze katalog przeglądam, to kusi mnie ta Odżywcza maseczka - Brzoskwinia i Mleczko Migdałowe. Mam taki sam krem, który zresztą od jakiegoś czasu kupuję regulrnie, bo bardzo go lubie Mam nadzieję, że ta maseczka jest równie fajna
Maseczka jest fajna, ale taka strasznie gęsta... ale i tak polecam

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 11:04   #2442
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
A na mnie nie są chyba tak trwałe...
Bo już nie pachną prawie...
A szkoda, bo podobają mi się
ja sie nie psikam nimi na ciało, tylko na ubranie

Stary 2007-01-21, 11:11   #2443
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
ja uzywalam sałej serii. Rzeczywiście najfajniejszy jest balsam fajna skóra po nim jest, miękka i napięta. Ten olejek w sprayu nie pamietam jak sie nazywal strasznie smierdzi alkoholem (fuj), a żel pod prysznic jest w porządku, pieni się dośc mocno, napina skórę, ale mam po nim dziwna skórę..taką lekko szorstką..Więc jak ccesz coś brać to polecam balsam
a czy ktoś coś może powiedzieć o balsamach ale SENSES??
dobrze nawilżają i ładnie pachną?

i który SENSEs pachnie cynamonem? Re-charge? czy Celebrate me? bo któryś wąchałam i tak jakby czułam cynamon
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 11:20   #2444
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
mam celebrate me, ale jakoś ten zapach jest inny niz zelu pod prysznic czy płynu do kapieli.... dzialaniu nei potem, bo sie nim sie smarowałam ;]

Cytat:
i który SENSEs pachnie cynamonem? Re-charge? czy Celebrate me? bo któryś wąchałam i tak jakby czułam cynamon
celebrate me, bo re-charge to pomarancza

Stary 2007-01-21, 11:41   #2445
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
Napisane przez anCcik Pokaż wiadomość
Hmhm... Mam inny cień w kremie, z innej firmy, to wałkuje mi się na powiekach od razu :/. No ale skoro mówisz, że ten jest dobry, to co mi szkodzi . Jak tylko dostane kaske to polecę po niego . A to Twoje zdjątko muszę teraz znaleźć.

EDIT: Destiny, to to zdjęcie? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1167753267
to nie to. W poprzednim wątku też było to zdjęcie ale skasowałam je, wyraźniejsze wkleiłam w tym watku napewno

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dokładnie tak to ma być
to nawet fajną rzecz wymyślili z tym opustem

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
no tu zrobiłam chyba jaśniejszą i lepszą nawet dobrze oddaje kolor... w róż raczej nie wpada...bardziej w taki pomarańcz
kusisz dziewczyno gdybyś nie wkleiła swojego zdjęcia to w życiu bym nie pomyślała, że ten cień ma taki kolorek jakiego już troszkę poszukuje

Cytat:
witam

czy któraś z Was miałaTusz wzmacniający i pogrubiający rzęsy BC?? jest n w kat 03 na stronie 114...

albo tusz do rzęs Ekstremalna grubość z CT ??

Byłabym wdzięczna za opinie na temat tych 2 tuszy
Miałam kiedyś tusz BC i nie była to żadna rewelacja, ot zwykły tusz
Stary 2007-01-21, 11:57   #2446
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
ja sie nie psikam nimi na ciało, tylko na ubranie
też....
a ja się psiknęłam raz na skórę za uszami, i na ubranko tez...
i tu i tu nie utrzymał mi się zbyt długo...
jakoś po 1,5 godziny już w ogóle nie czułam, że się czymś psikałam...
Może kwestia przyzwyczajenia nosa do zapachu
Stary 2007-01-21, 12:07   #2447
smerfeta01
Zakorzenienie

muszę powiedzieć, że ten podkład w płynie jest rewelacyjny super nawilża buźkę, kolor Almond jest w sam raz, pozatym podkład ślicznie pachnie tak czekoladowo polecam

teraz zastanawiam się nad kupnem tego cienia o konsystencji musu, jak myślicie fajne są ?

chłodzący cień do powiek w kremie Avonu jak dla mnie bomba
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 12:09   #2448
majula
Zakorzenienie

Cytat:
no...nie ma oferty netto do k03... a szkoda...

bo z tego co dziewczyny mówiły tutaj, to kiedyś oferta netto było chyba dodawana do co drugiego katalogu...
Mam nadzieje, że do tego nie wrócą
ja o tym pisalam bo tak bylo 2 lata temu a pozatym to mam zrobiona liste co biore w 03
zel pod oczy z anew
zel pod prysznic surrender dla niego
cien mocha z CT
naszyjnik mirabella bo ladny
poki co tyle
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 12:21   #2449
smerfeta01
Zakorzenienie

podoba mi się jeszcze naszyjnik Solution co o nim myślicie ? bo ja się chyba skuszę
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-21, 12:29   #2450
taka jedna
Zakorzenienie

Czy w katalogu 03 są jakieś prezenty za zamówienie na jakąś kwotę?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 12:32   #2451
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
podoba mi się jeszcze naszyjnik Solution co o nim myślicie ? bo ja się chyba skuszę
Mnie się podoba Widziałam go nawet na żywo, co prawda przez gablotkę, no ale tak czy inaczej jest całkiem ładny. A już na pewno za 7,9zł nie ma co wybrzydzać, tylko brać

A co mi powiecie o żelu do mycia twarzy dla facetów? Bo mój TŻ kazał mi coś dla niego wybrać. Czy to będzie dobry wybór
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 12:59   #2452
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Maseczka jest fajna, ale taka strasznie gęsta... ale i tak polecam
Maseczka i peeling są bardzoo geste ,potwierdzam

Cytat:
muszę powiedzieć, że ten podkład w płynie jest rewelacyjny super nawilża buźkę, kolor Almond jest w sam raz, pozatym podkład ślicznie pachnie tak czekoladowo polecam
chłodzący cień do powiek w kremie Avonu jak dla mnie bomba
A jaki kolorek chłodzącego cienia zamawiałaś??? Bo ja PINK LEMONADE i jest dla mnie troszkę za jasny.. Widział ktoś kolorek COOL HEATHER??

I odcień ALmond jaki jest ..taki sam jak w katalogu czy ciemniejszy czy jasniejszy..bo się zastanawiam dla odcieniem dla siebie.

Cytat:
Pare bądź paranaście stron wcześniej zamieszczałam linka do allegro z tym naszyjnikiem jak się prezentuje w realu...śliczny

Cytat:
Napisane przez mirabelka_16 Pokaż wiadomość
Mam taki sam krem, który zresztą od jakiegoś czasu kupuję regulrnie, bo bardzo go lubie
Uwielbiam ten krem Używam go przed pójsciem spać i jak rano wstanę to buźka jest mieciutka,gładziutka ..
Mam pytanko w K02 jest krem brzoskwiniowy NA NOC...czym on się różni od tego na dzien..ktoś sie orientuje? Bo przeważnie rano kremem się nie smaruję tylko tonikiem i może lepszy bedzie dla mnie brzoskwiniowy na noc?

na KWC ma dobre opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12100
Orientujecię się czy jeszcze przychodzi bo on jest ze str 100-101 do wyczerpania zapasów...

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
no a ja miałam jakieś gluty musiałam najpierw butelke z żelem wymoczyć w gorącej wodzie, a dopiero potem mogłam sie umyć niewypał totalny ten zel ale balsam świetny
Moja koleżanka go zamawiała i jej żel był OK..miał normalna konsystencję

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-01-21 o 13:06 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 13:10   #2453
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:

celebrate-me jest cynamonowy ale balsamy w moim przypadku się nie sprawdzają.. ja mam skórę suchą i musze mieć balsam który mi tą skóre dobrze nawilży... sensesy sie do tego nie nadają

Cytat:

teraz zastanawiam się nad kupnem tego cienia o konsystencji musu, jak myślicie fajne są ?
ja mam i polecam bardzo dobrze się trzyma, wogóle sie nie wałkuje i spokojnie wytrzymuje cały dzionek jak dla mnie wart swojej ceny choć jakby był tańszy to bym sie nie obraziła, ale tak czy siak warto go wziąć, bo jest wydajny.

Cytat:
mi też sie podoba. już moja mama powybierala sobie rzeczy z solutions dla tego naszyjnika
Stary 2007-01-21, 14:20   #2454
varda
Raczkowanie

muszę pochwalić dezodorant w kulce Active Sensitive zamówiłam go ostatnio bo był taniutki, a właśnie skończył mi się pur blancowy. Miałam pewne obawy, bo z tej samej serii miałam Pure z tym, że tamten był w sztyfcie. Pure pozostawiał białe ślady i nieprzyjemnie zbijał się w białe grudki pod pachami:| coś okropnego. A ten? bomba zero białych śladów i bardzo fajnie działa na skórę polecam

Naszyjnik Clustericious jakoś nie powalił mnie na kolana te kryształki są zielonkawe a myślałam, że inaczej to będzie wyglądało

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 14:37   #2455
Limonatka
Zakorzenienie

Wypisuję właśnie formularz zwrotu, bo klientka oddała jedną szminkę (uczulił ją) i się zastanawiam: czy można zwrócić produkt, który kupiłam w COKu? jeśli tak, to co mam wpisać np. jako nr faktury VAT? normalnie podaje się ją w formie rokmiesiąc/nr faktury. Ja niestety nie mogę znaleźć tej fakturki która dostałam przy zakupie w COKu, ale w strefie konsultanki, w danych finansowych znalazłam ją, ale tam nr jest w takiej formie :06130706F23852?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 15:29   #2456
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Ja używam Extraordinary , Incadessence (oj czuć i czuć ten zapach...aż mi szalik przesiąk i w szafie pachnie od niego) i Celebre ( nnie cierpie Pur Blancki) z celebre to miałam tlyko roletki czy jakieś inne psikacze niedawno kupiłam cała buteleczkę i musze stwierdzić iż zapach jest inny,mniej trwalszy niż np z roletki...dziwne

I Prowl ahhh

Moja koleżanka z pracu używa Surrender ( u mnie zamawiała) fakt jak kończy prace to w pokoju później długo długooo czuć ten zapach..ale jak dla mnie jest zbyt duszący..intensywny i duszący.
Cytat:
ja mam większość perfum z Avonu. Co do surrender to lubię ten zapach ale TYLKO na wieczór, jak dla mnie są lekko męskie bardzo mocne, długo się trzymają. Zapach lekko duszący, ale wg mnie zmysłowy.
Osobieście bardzo lubię Incandessence, Be..Kissable, LBD.
Mojemu TŻ najbardziej podobają się Surreal, bo przypominają mu Hugo Bossa
dziękuje za odpowiedzi
a jak określicie zapach extraordinary i incadeense? i który jest trwalszy?

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny,czy któraś z was miała już do czynienia z nowym tuszem z CT Ekstremalna grubość? Czy to jeszcze ciut za wcześnie ?
ja zamawiam go w k03
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 17:55   #2457
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Uwielbiam ten krem Używam go przed pójsciem spać i jak rano wstanę to buźka jest mieciutka,gładziutka ..
Mam pytanko w K02 jest krem brzoskwiniowy NA NOC...czym on się różni od tego na dzien..ktoś sie orientuje? Bo przeważnie rano kremem się nie smaruję tylko tonikiem i może lepszy bedzie dla mnie brzoskwiniowy na noc? na KWC ma dobre opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12100
Orientujecię się czy jeszcze przychodzi bo on jest ze str 100-101 do wyczerpania zapasów...
brzoskwiniowy na noc ma całkiem inną konsystencję, jest taki budyniowy lepiej odżywia i nawilża skórę, super jest. bardzo go lubię - mam już 2 opakowanie i jestem zachwycona

ja zamawiałam to drugie opakowanie właśnie w katalogu 02 i mi przyszedł, sojowy też

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2007-01-21 o 17:57 Powód: dopisek
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-21, 18:00   #2458
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
mam celebrate me, ale jakoś ten zapach jest inny niz zelu pod prysznic czy płynu do kapieli.... dzialaniu nei potem, bo sie nim sie smarowałam ;]

celebrate me, bo re-charge to pomarancza
Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
celebrate-me jest cynamonowy ale balsamy w moim przypadku się nie sprawdzają.. ja mam skórę suchą i musze mieć balsam który mi tą skóre dobrze nawilży... sensesy sie do tego nie nadają

dziekuje za informacje
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 18:49   #2459
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
też....
a ja się psiknęłam raz na skórę za uszami, i na ubranko tez...
i tu i tu nie utrzymał mi się zbyt długo...
jakoś po 1,5 godziny już w ogóle nie czułam, że się czymś psikałam...
Może kwestia przyzwyczajenia nosa do zapachu
dziwne, bo ja go czuję na sobie baaardzo długo...

Cytat:
Mi również się podoba, ale trzeba kupić 2 produkty solutions :/

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
muszę pochwalić dezodorant w kulce Active Sensitive zamówiłam go ostatnio bo był taniutki, a właśnie skończył mi się pur blancowy. Miałam pewne obawy, bo z tej samej serii miałam Pure z tym, że tamten był w sztyfcie. Pure pozostawiał białe ślady i nieprzyjemnie zbijał się w białe grudki pod pachami:| coś okropnego. A ten? bomba zero białych śladów i bardzo fajnie działa na skórę polecam
A ja pochwale dezodorant w sprayu Breathe. Zapobiega poceniu się i ładnie pachnie, z pozostawianiem śladów to nie wiem jak jest.... za krótko go używam.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
brzoskwiniowy na noc ma całkiem inną konsystencję, jest taki budyniowy lepiej odżywia i nawilża skórę, super jest. bardzo go lubię - mam już 2 opakowanie i jestem zachwycona

ja zamawiałam to drugie opakowanie właśnie w katalogu 02 i mi przyszedł, sojowy też
Mi tez przyszedł sojowy

Cytat:
dziekuje za informacje
Bardzo proszę

Stary 2007-01-21, 19:24   #2460
lemoorka
Zakorzenienie

hej,
zaniedbałam to forum Płodzicie tes posty z prędkościa koszałka opałka

balsam koloryzujący- kupiłam w wakacje i był różowy. Moja konsultantka tez kupiła i był czerwony <szok> Jak widać wcale nie zalezy od ust.

Nie pamiętam która forumowiczka napisała o "rzucaniu sie". Ja ja popieram. CHyba się juz uodporniłam na efekt promocji. Czasami się dziwie, że kupujecie tyle rzeczy w Avonie, a juz sczególnie ta bizuterie. Ale o gustach sie nie dyskutuje
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości