Wszystko o Avonie - Część II - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-23, 14:37   #2581
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3519791]Dzięki dziewczyny I tak się już zmniejszą moje nerwy, bo nawet jak ona by coś chciała to za nic w świecie nie chcę mieć z nią nic wspólnego, poza tym ostatnio na mojej 100-dniówce (razem do klasy chodzimy) okazała się przebrzydle złośliwą i wyniosłą...Po tamtym to już nawet nie chcę na nią patrzeć, bo mi popsuła 100-dniówkę...Ogólnie było ok, ale przy stole...[/quote]

nie ma za co ja tylko napisałam co myśle, główka do góry nie należy się przejmować ludzmi, którzy nawet nie są tego warci, szkoda się denerwować, a i tak takich ludzi nic nie zmieni.

a ja się zapatrzyłam na tą biżuterię Taline i kórcze podoba mnie się, ach a miałam zacząć oszczędzać i nie kusić się na błyskotki avonu. Cena wsumie tez nie taka zła ok 30 zł za kolczyki i naszyjnik, tylko ciekawe jak w realu... jakby była taka jak na zdjęciu to bym brała. ...ach i jeszcze delphi mnie się podoba, ją kiedyś na szybko w Coku widziałam i wsumie ładnie połyskiwała, wtedy zabardzo jej się nie przyglądałam ach. A może ktoś będzie zamawiał którąś z tych bizuteri przed 10.02 i mógłby zrobić zdjęcie?- była bym wdzieczna

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 14:40   #2582
taka jedna
Zakorzenienie

Mi wszystkie klientki płacą zaraz jak dostaną kosmetyki więc Avonowi płacę przelewem w zasadzie w drugi czy trzeci dzień od otrzymania paczki. Nawet jedna moja koleżanka to płaci mi już jak zamawia,bo mówi, że potem wyda, a poza tym mówi że tak to jej nie szkoda a jak dostanie potem kosmetyki to tak fajnie, że nie musi płacić
Mam tylko jedną klientkę, ale to moja koleżanka z gimnazjum zaufana która czasami pyta czy może zapłacić w ratach, ale też spłaca wszystko w terminie
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 14:44   #2583
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi wszystkie klientki płacą zaraz jak dostaną kosmetyki więc Avonowi płacę przelewem w zasadzie w drugi czy trzeci dzień od otrzymania paczki. Nawet jedna moja koleżanka to płaci mi już jak zamawia,bo mówi, że potem wyda, a poza tym mówi że tak to jej nie szkoda a jak dostanie potem kosmetyki to tak fajnie, że nie musi płacić
Mam tylko jedną klientkę, ale to moja koleżanka z gimnazjum zaufana która czasami pyta czy może zapłacić w ratach, ale też spłaca wszystko w terminie
no i super, bo tak powinno być. To tak jak w sklepie też sie płaci za towar i tu jest taka sama sytuacja tylko nie ma lady a ekspedientka jest konsultanntką

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 14:51   #2584
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
no i super, bo tak powinno być. To tak jak w sklepie też sie płaci za towar i tu jest taka sama sytuacja tylko nie ma lady a ekspedientka jest konsultanntką
No fakt U mnie klientki płacą w tydzień maximum albo od razu, tylko ta "koleżanka" np jak kończę termin to jeszcze parę dni później i juz miałam tego dosyć
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 15:03   #2585
Nicolette5
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3520073]No fakt U mnie klientki płacą w tydzień maximum albo od razu, tylko ta "koleżanka" np jak kończę termin to jeszcze parę dni później i juz miałam tego dosyć[/quote]

Taka klientka, to żadna klientka. Niepotrzebne nerwy i w ogóle, ale człowiek zawsze musi się najpierw sparzyć, żeby zrozumieć, że niektórym ludziom nie warto "okazywać serca".

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 15:07   #2586
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Tylko ciekawe jak ona by się zachowała na moim miejscu...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 15:11   #2587
Nicolette5
Raczkowanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3520174]Tylko ciekawe jak ona by się zachowała na moim miejscu...[/quote]

Tego się nie dowiesz, ale jedno jest pewne, że zabrakło jej wyobrażni.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 15:29   #2588
asia_z
Zakorzenienie

reeva, wspólczuje takiej klientki... ja też miałam taką jedną, co zamiast kase w czerwcu, dała mi dopiero we wrześniu.. co prawda 20 zł, i dołożyłam do faktury, ale niesmak pozostał .. ale teraz jak zamawia, to płaci w terminie, musze ją pochwalić. jak składa zamówienie, to czasem sie spyta czy może po wypłacie, ale zawsze płaci tak że mieszcze się w terminie
Stary 2007-01-23, 17:04   #2589
MagdaP
Zadomowienie

Ja przed chwila wyslalam do avonu pytanie o to kiedy beda moje braki czyli:
woda po goleniu individual blue, skarpetki pielegnacyjne, podklad perfect wear ivory (na szczescie pisali tylko ze produkcja opozniona) i lakier mist. Ciekawe, co i kiedy odpisza
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 17:10   #2590
nutka85
Wtajemniczenie

Dziewczynki...
Powiedzcie mi coś o podkładzie w musie...
Czy jego kolorki są zbliżone do tych jakie ma podkład antystresowy?
bo w katalogu kolory są identyczne,ale wiecie...na żywo może być różnie...

Bo teraz w trójce kosztuje on 25 zł i bym się na niego skusiła

Co radzicie?
opłaca się go kupować?
Mam niestety cerę trądzikową, ale od czasu do czasu muszę ją pomęczyć podkładem, żeby jako tako wyglądać...
Czy ten podkład zatuszuje mi moje "niespodzianki" ?
Stary 2007-01-23, 17:12   #2591
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
woda po goleniu individual blue, skarpetki pielegnacyjne, podklad perfect wear ivory (na szczescie pisali tylko ze produkcja opozniona) i lakier mist. Ciekawe, co i kiedy odpisza
Wiem tylko tyle, ze woda Individual Blue będzie dostępna na początku marca. Czekam na odpowiedż, kiedy się spodziewać dostawy zestawów z kotkiem. Dzwoniłam jakiś czas temu, to mi powiedzieli, że od 17-stego stycznia. Wczoraj miałam wystawioną fakturę, a tam nadal "0". Jestem zła, bo klientka czeka od grudnia (ciekawe, kiedy powie, że rezygnuje).

Stary 2007-01-23, 17:49   #2592
mala_martyna
Raczkowanie

mi na szczescie teraz przyslali wszystko.lacznie z brakami z kat 02/07
przyslali mi ta rozowa szkatulke dezodorant pro sport i wygladzajacy cien do powiek
mala_martyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 17:55   #2593
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Hello.
Ja na szczęście nie zamawiałam Individual Blue, ale cień do powiek Powder Pink, który miał być 19 grudnia, a do tej pory go nie ma. Koleżanka mówi,że kiedy będzie to go weźmie, ale tyle czasu?Zaraz napiszę e-maila do Avonu co się dzieje z tym cieniem??
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 18:17   #2594
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
tak, tylko w aptece. On nie jest drogi - to polska firma, wiec ceny nizsze niż np. Vichy czy LRP. W KWC jest podana cena 17-25 zł http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2879

to zależy od apteki - jak masz jakąś gdzie sprzedają w cenach hurtowych to bedzie oczywiście tańszy.
mały OT szukałam dziś, ceny w moim mieście od 29zł do 36zł poszukam w necie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ale wiecie co, jest zima Tak a propos kuracji kwasami. Pytałam kosmetyczki nawet o to i powiedziała że o tej porze roku nie są konieczne kremy z silnymi filtrami bo słońce nie dochodzi do nas tak jak w lecie, mimo że teraz mamy często słoneczną pogodę. Ja też zaczynam w ferie kurację z płatkami i normalnie pomarańczowym kremem z solutions zamierzam się po aplikacji smarować
ja z kolei czytałam, że pora roku wpływu nie ma... powinnyśmy stosować filtry po kwasach nawet, jeżeli nie zaplanowałyśmy w dany dzień wyściubienia nosa za drzwi mieszkania...

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
witam
chciałam się z wami podzielić wrażeniami po użyciu szamponu naturals rumianek i cytryna.
kupiłam go, bo akurat kończył mi się szampon z at a jakiejś powalającej promocji nie było, więc żeby mieć cokolwiek wzięłam ten. i co? masakra... niby nie spodziewałam się cudów po naturalsach, ale w tym wypadku totalna porażka. włosy miałam szorstkie, sztywne, elektryzowały się jak nigdy dotąd, a pod koniec dnia wyglądały jakbym ich dawno nie myła. szampon ma konsystencję gluta i tak naprawdę jedyny plus to piękny zapach, ale to niestety za mało... dobrze, że był taki tani
no i mam pytanie. wiem, że wykorzystujecie kosmetyki, które wam nie podeszły w różny sposób - macie jakis pomysł, żeby zużyć szampon w innym celu?
hehe, ja używam do sprzątania dodaję do wody, jak ścieram kurze lub myję szafki, itp. zawsze zużyjesz

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Mnie się wydaje, że to powiększenie, to tylko efekt optyczny, jak w przypadku Transparentnego błyszczyka uwydatniającego usta z Beyond Colour. Cudów nie ma.
ja czytałam raz o tym "tricku". dodają do składu np. chilli lub jakiś ekstrakt pieprzowy, co powoduje podrażnienie ust i w rezultacie ich delikatne opuchnięcie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dziewczynki...

Co radzicie?
opłaca się go kupować?
Mam niestety cerę trądzikową, ale od czasu do czasu muszę ją pomęczyć podkładem, żeby jako tako wyglądać...
ogólnie mogę polecić, jedyny minus to fakt, iż przy lekko przesuszonej cerze bardzo podkreśla skórki
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 18:20   #2595
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hello.
Ja na szczęście nie zamawiałam Individual Blue, ale cień do powiek Powder Pink, który miał być 19 grudnia, a do tej pory go nie ma. Koleżanka mówi,że kiedy będzie to go weźmie, ale tyle czasu?Zaraz napiszę e-maila do Avonu co się dzieje z tym cieniem??

Czy to się nigdy nie skończy??? Odkąd pamiętam, to w Avon-ie ciągle były braki. Przez ostatni rok chyba nie miałam faktury, na której nie widniałby jakiś brak. Ich zagrywki doprowadzają mnie do szału

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 18:51   #2596
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
ogólnie mogę polecić, jedyny minus to fakt, iż przy lekko przesuszonej cerze bardzo podkreśla skórki
Moja cera jest mieszana... bardziej tłusta niż sucha...
Z tym, że niektóre podkłady także na mojej cerze uwydatniały suche skórki...
Czyli pewnie wieczorkiem nałożę sobie maseczkę nawilżającą, a potem rano ten podkładzik...
Stary 2007-01-23, 18:52   #2597
Hosenka*
Zakorzenienie

kupiłam sobie wczoraj podkład matujacy płynny - po wczesniejszym zuzyciu 2 próbek: bardzo fajny jest ten podkład, ładnie matuje, nawe5t moja błyszczaca się skórę... Fakt, że trochę sciąga, ale coś za coś... Do suchej skory sie nie nadaje ale w sumie to skórze suchej nie trzeba matowienia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 18:54   #2598
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
individual bedzie 9 marca dopiero, a skarpetki albo 22.01, albo 24.01, nie pamiętam już, ale pisalam do nich maila w zeszłym tygodniu i tak mi odp

Cytat:
Czy to się nigdy nie skończy??? Odkąd pamiętam, to w Avon-ie ciągle były braki. Przez ostatni rok chyba nie miałam faktury, na której nie widniałby jakiś brak. Ich zagrywki doprowadzają mnie do szału
nie jesteś sama ...
Stary 2007-01-23, 19:00   #2599
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Moja cera jest mieszana... bardziej tłusta niż sucha...
Z tym, że niektóre podkłady także na mojej cerze uwydatniały suche skórki...
Czyli pewnie wieczorkiem nałożę sobie maseczkę nawilżającą, a potem rano ten podkładzik...

Też mam cerę mieszaną, tzw. strefa "T". Używałam "muska", ale krótko, bo jak dla mnie jest za suchy i dziwnie się rozprowadzał.
Mus powinien być puszysty, a ten jest taki zbity. Przerzuciłam się na rozświetlająco-antystresowy, bo jego konsystencja bardziej mi odpowiada.
Lepiej kupić próbki i sprawdzić na własnej skórze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 19:06   #2600
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
to faktycznie niezazdroszcze takiej klientki. Sama jestem klientką i dziwie się osobom, które nimi też są i zamawiają pewne rzeczy a potem nagle im się odwidzi i niechcą zamówionej partii. Przecież, chyba każdy Wie ile pieniędzy w danym okresie może przeznaczyć na kosmetyki. Z tego co czytam zorientowalam się, że wielu Wam klietnki płacą po pewnym czasie. Ja jakoś od samego początku swojej konsultantce zawsze płaciłam i wciąż płacę od razu, ona daje mi kosmetyki a ja jej pieniążki, pomimo, że się znamy i jest moją koleżanką. Uważam, że kwestie finansowe odrazu należy uregulować, bo co to za różnica przecież za dwa dni i tak musimy zapłacić ta samą kwotę. Rozumię jeszcze jakby sporadycznie zdażyła się sytuacja że nie mamy pieniążków i chcemy uregulować zapłatę za kosmetyki z kilkudniowym opóźnieniem bo czasami zdażą sie nie przewidziane wydatki. Wydaje mnie się, że kilientki tez powinny postawić się czasami na miejscu konsultantek i zdać sobie sprawe z tego, że muszą faktury zapłacić i nie jest w ich obowiązku płacić z własnej kieszeni, bo czasami także mogą nie mieć na to funduszy.
a Tobie reeva życze kilentek bardziej pewnych tego co chcą i rzetelnych
ja, zanim zostałam konsultantka, kupowałam u mojej kolezanki z klasy. Zawsze jej płaciłam zanim dostałam kosmetyki - mówiłam jej zawsze ze daję póki mam

Mi klientki dają w chwili kiedy dostają, ale czasami tez troszke później, jak np. nie mają akurat tyle. Zawsze wiec staram sie je informować wcześniej smsem ze np. jutro beda kosmetyki. Nigdy jednak mi sie nie zdarzyło zeby ktos nie zapłacił i musia go scigac

raz darzyło mi sie ze kol zrezygnowała z balsamu, ale zuzyłam sama bo i tak go planowałąm

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 19:08   #2601
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mam cerę mieszaną, tzw. strefa "T". Używałam "muska", ale krótko, bo jak dla mnie jest za suchy i dziwnie się rozprowadzał.
Mus powinien być puszysty, a ten jest taki zbity. Przerzuciłam się na rozświetlająco-antystresowy, bo jego konsystencja bardziej mi odpowiada.
Lepiej kupić próbki i sprawdzić na własnej skórze.
Nio własnie... Ale próbek tego musu chyba nie ma?

Na razie używam też antystresowego... Jestem z niego zadowolona,ale chciałabym spróbować czegoś nowego ...

Jeszcze się zastanowię, dzięki za info
Stary 2007-01-23, 19:14   #2602
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
individual bedzie 9 marca dopiero, a skarpetki albo 22.01, albo 24.01, nie pamiętam już, ale pisalam do nich maila w zeszłym tygodniu i tak mi odp

nie jesteś sama ...
Wiem wiem, w grupie zawsze rażniej
Ściemniają nam, że braki są spowodowane zbyt dużym zapotrzebowaniem itd., ale 10 lat temu (byłam klientką) Avon nie był jeszcze tak znany i rozpowszechniony w Polsce, a mimo to czekałam niekiedy kilka tygodni na zamówiony produkt, więc nie wiem w czym tkwi ich błąd z tymi ciągłymi opóżnieniami.

Stary 2007-01-23, 19:28   #2603
kasiek1122
Zakorzenienie

To dzisiaj ja wam opowiem co mi się prztrafiło od samego początku jak jestem w avon są jakieś problemy, które opisuję co jakiś czas na wątku ale dzisiaj myślałam, że się rozpłaczę ze złości!
Otóż co chwilę nagabywano mnie żebym poszła na szkolenie, nie pomagały tłumaczenia, że pójdę ale w innym terminie, bo nie mam czasu albo pieniędzy. W końcu zapropnowano mi darmowy kurs I stopnia, są ferie zgodziłam się.A co Pojechałam na 16.00 do coku, wchodzę do sali, kilka dziewczyn już siedziało. Usiadłam i czekam..weszła jakaś pani rozmawiając przez telefon..no i gada i gada chyba 15 minut, sprawdza teminy itp. Co się okazało kosmetyczka, która miała poprowadzić ten kurs pomyliła terminy i myślała, że szkolenie jest w innym terminie..tak więc straciłam poł dnia na dojazd tam i bezsensowny powrót..heh rozumiem, że coś się może pomylić, ale.. heh nie mam słów
Stary 2007-01-23, 19:50   #2604
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
To dzisiaj ja wam opowiem co mi się prztrafiło od samego początku jak jestem w avon są jakieś problemy, które opisuję co jakiś czas na wątku ale dzisiaj myślałam, że się rozpłaczę ze złości!
Otóż co chwilę nagabywano mnie żebym poszła na szkolenie, nie pomagały tłumaczenia, że pójdę ale w innym terminie, bo nie mam czasu albo pieniędzy. W końcu zapropnowano mi darmowy kurs I stopnia, są ferie zgodziłam się.A co Pojechałam na 16.00 do coku, wchodzę do sali, kilka dziewczyn już siedziało. Usiadłam i czekam..weszła jakaś pani rozmawiając przez telefon..no i gada i gada chyba 15 minut, sprawdza teminy itp. Co się okazało kosmetyczka, która miała poprowadzić ten kurs pomyliła terminy i myślała, że szkolenie jest w innym terminie..tak więc straciłam poł dnia na dojazd tam i bezsensowny powrót..heh rozumiem, że coś się może pomylić, ale.. heh nie mam słów
Zawsze mieli i będą mieć bałagan, a najgorsze jest to, że oni wcale się tym nie przejmują, my za to wychodzimy z siebie, żeby klientki nie rezygnowały.
Przed świętami tak się wnerwiłam,( jak zobaczyłam fakturę, a tam 3/4 braków), że napisałam im takiego e-maila... . Na drugi dzień zadzwoniłam i Pani telefonistka, po wymianie uprzejmości typu jak jej przykro i w ogóle, powiedziała, że wyślą paczkę na ich koszt z brakami. No i "przyszła" za dwa dni...
Najlepsze to było jak ją otworzyłam (nie miałam możliwości wcześniejszego podglądnięcia faktury), a tam tylko zaległe mleko Sake. Normalnie zdębiałam, nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać.

Stary 2007-01-23, 20:01   #2605
majula
Zakorzenienie

Witam ja cien powder pink dostalam juz 1 raz jak go zamawialam, w brakach mialam jedynie ten peach oba sa rewelacyjne mi w tamtym roku zdarzaly sie paczki bez brakow pozdrawiam
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 20:05   #2606
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
to są jakieś żarty, co ten avon wyprawia...

Cytat:
Zawsze mieli i będą mieć bałagan, a najgorsze jest to, że oni wcale się tym nie przejmują, my za to wychodzimy z siebie, żeby klientki nie rezygnowały.
Przed świętami tak się wnerwiłam,( jak zobaczyłam fakturę, a tam 3/4 braków), że napisałam im takiego e-maila... . Na drugi dzień zadzwoniłam i Pani telefonistka, po wymianie uprzejmości typu jak jej przykro i w ogóle, powiedziała, że wyślą paczkę na ich koszt z brakami. No i "przyszła" za dwa dni...
Najlepsze to było jak ją otworzyłam (nie miałam możliwości wcześniejszego podglądnięcia faktury), a tam tylko zaległe mleko Sake. Normalnie zdębiałam, nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać.
brak mi słów.. ja bym sie wsciekła chyba i zadzwoniła do nich, że sobie to mleko mogą w .... wsadzić.
Stary 2007-01-23, 20:05   #2607
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Witam ja cien powder pink dostalam juz 1 raz jak go zamawialam, w brakach mialam jedynie ten peach oba sa rewelacyjne mi w tamtym roku zdarzaly sie paczki bez brakow pozdrawiam

Szczęściara

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 20:17   #2608
pAtiŚ
Zakorzenienie

dziewczyny, widziałyście może już tą opaskę Planet Spa?

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 20:21   #2609
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
to są jakieś żarty, co ten avon wyprawia...

brak mi słów.. ja bym sie wsciekła chyba i zadzwoniła do nich, że sobie to mleko mogą w .... wsadzić.

"Atakowałam" ich nie raz i chyba z 6 paczek przysłali mi na koszt firmy przed Gwiazdką

Stary 2007-01-23, 20:21   #2610
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Dziewczynki...

Co radzicie?
opłaca się go kupować?
mus nie jest podkładem kryjącymprzynajmniej ja nie zauważyłam takiego działania. Ale ogólnie to świetny podkład i szczerze go polecam
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości