|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Witajcie dziewczynki po Świętach
![]() Wczoraj cały dzień spędziliśmy z moimi rodzicami i siostrami- kupa smiechu była i pisków, jak patrzyli na mój falujący brzuch Wzięłam od sióstr Simsy 2 i wczoraj grałam do 00:30 Powgrywałam se dodatki i jechane Dzisiaj mi TŻ obiecał, że kupi mi jakiś nowy dodatek Rano na 8:00 miałam jazdy, egzamin 16.04 TŻ się śmieje, że to przez to, że się boi, bo mama bez prawka jeździ ![]() Gold, teściowa tekstem przywaliła, że szok ![]() kliwia, my też tak samo, jak Wy wymyśliliśmy sobie, że damy dzieciom na drugie imię po nas. Także mały będzie Miłosz Michał ![]() Ja nie mam drugiego imienia i jakaś taka uboga się czuję
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-04-06 o 11:57 |
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
poprostu niech nasika do pojemniczka i zaniesie do badania na posiew moczu bo on jest dokłądny i wyjda wszystkie bakterie jesli je ma. Jak bedzie miał wynik do idzie do lekarza zwykłego i ona mu tylko wypisuje recepte z odp lekiem .Przeciez nikt mu nie bedzie siusiaka oglądał .
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
agatek jak niechce sie zbadac to niech spada... zero seksu bo masochiochistka nie jestes.... albo oboje sie wyleczycie albo.. embargo ![]() aaaaa zapomnialam wam sie pochwalic pamietacie ze moj maz mowil ze niechce byc przy porodzie nie czuje sie na silach... ja tez mowilam ze skoro nie chce to nie bo bezsensu sie zmuszac.... a tu co... jaka niespodzianka wczoraj mi powiedzial ze dorosl do tego i bardzo by chcial byc i uwaga czy ja mu pozwole... ![]() az mnie zamurowalo... no coz.. jak chce to czemu nie niebede mu odbierac tej "przyjemnosci" ale w szoku jestem niezlym.... choc dalej uwazam ze jak jedna ze ston nie chce to druga niepowinna jej namawiac ani tymbardziej zmuszac...
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
i to w wielu dziedzinach zycia
![]() Sysunia sto lat !!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
sysunia bo faceci tacy sa. Myslisz ze pojdzie Ci taki do urologa? Dopoki nie stanie mu prostata deba to nie polezie na badanie. By mu lekarz w tylku paluchami macal.
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Sysunia, wszystkiego naj
Martuś, gratuluję Mój TŻ też teraz powtarza, że razem sobie poradzimy, że będzie ze mną itd. Ale ciągle nie wykluczam, że jednak jak się zacznie coś na maksa dziać, to wyjdzie
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka , madzia dziekuje
![]() A ja mam chyba tasiemca cały czas jem i cały czas mnie mdli z głodu
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha tak.. hahaha az mi sie skojarzyla nasza ciaza
![]() ![]() ![]() Rybulka ty juz na ostatnich nogach... jak sie czujesz?
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie z taką siłą jak rok temu bodajże, także seks w gumce jest najlepszy, a tego nie da rady wyleczyć całkowicie, bo to jest bakteria, która co jakiś czas nawraca i nic nie widzą w moczu, dadzą tabletki i koniec. Moja koleżanka robiła badania moczu i usg i nic nie widzieli, lekarka powiedziała właśnie to co wyżej napisałam, że jest to bakteria, która się odnawia co jakiś czas, jeśli ma do tego okazję, typu : pełny pęcherz lub przeziębiony, albo seks płciowy. Także jak ją to dopada to idzie od razu na pogotowie, bierze antybiotyk od ręki i się tak leczy. Często ją boli bo co 2-3 miesiące a przez to, że bierze tabletki i dość często się kocha...
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
agatek to w takim razie przed rozpoczęciem staran o dziecko twój TZ tez nie bedzie się badał??
Mój pierwsze co to leci badac krew i mocz, przeciez to tak samo wazne, jak badania kobiet. Dlaczego tylko jedna strona ma sie badac a druga ma to olewac. |
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Sysunia_d STO LATTTTTTTTTTT
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj TZ musi zrobić badanie nasienia. Mam już "skierowanie" do laboratorium od dr i też bałam się, że będą jakieś problemy w stylu, że się wstydzi itd. ale nie. Wyjaśniłam na czym polega badanie i tż bez mrugnięcia okiem się zgodził (choć wiem , ze to łatwe nie jest - no bo trzeba iść do labu i w toalecie się zmasturbować Nawet zdziwiłam się, że ie było problemów. Teraz tylko czekamy na zwrot podatku i idzie, no bo badanie kosztuje 130 zł, a my na razie mamy deficyt
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś, tak- na ostatnich nogach
Swoją drogą, nieźle brzmi to określenie Cóż, mały wierci się okropnie- chyba też już chce wyjść, mnie puchną nogi, ręce, boli mnie kręgosłup itd. Ale ogólnie jest ok TŻ mi ostatnio zrobił ze zwykłej kołdry poduszkę w kształcie C dla kobiet w ciąży Czułam się tak jakby ktoś spał między nami
|
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadam z nim dziś na ten temat ![]() A ile takie badanie kosztuje ??
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
madzia wiesz co nei obraź sie ale ty to troche z tymi badaniami przedciążowymi przesadzasz jak na moj gust kobieto jestes młoda nie palisz nie pijesz (nałogowo) starasz sie zachowac zdrowy tryb zycia a tylko badania badania badania
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojecia ile to wszystko kosztuje i czy mozna iśc np. na skierowanie od rodzinnego?? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- ale niestety coś jest nie tak ze mną. I musze se dowiedziec co. Inaczej olałabym sprawę badan. |
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
agatek jak pojdzie do rodzinnej to moze mu sie uda dostac skierowanie na darmowe badanie. Jka nie to rodzinna da skierowanie do poradni i wtedy skierowanie od specjalisty tez darmowe. ale rozwleczone to w czasie.
scio u nas nasienie tez tyle kosztuje ![]() rybulka moja siostra spala z poduszka miedzy nogami taka zwykla, i tez mowi ze jej to ulge przynosilo. moze sprobuj z poduszka?
|
|
|
|
#3318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agatek nasikanie do kupeczka to nie problem.. (pamietaj srodkowy strumien moczu)
aaaa zwykle badanie u nas kosztuje 8 zl (mocz ogolny) a mocz na pisiew 30 (na bakterie plys jak cos wychoduja pisza ajkimi lekami sie ich pozbyc) Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jem co chwilke
|
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on by poszedł do rodzinnego jak da radę to zaoszczędzi. Ja muszę znaleźć inną przychodnię w Toruniu, bo tam gdzie chodzę, to już praktycznie końcówka miasta i prawie 1,5 godziny jadę samymi autobusami... Pogadam z nim na ten temat, tym bardziej, że mnie boli wtedy, jak jest seks bez gumki... tak od siebie nigdy mnie nie bolało
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
No musi, skoro ja co miesiąc rozkładam się na "helikopterze" to on raz może zrobić, nie ma litości.
![]() Zaproponowałam się, że mogę iść go postymulować ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Kurcze mały Rybulek już niedługo będzie z nami, a to nie jest tak, ze jak zbliża się poród to dziecko jest spokojniejsze. Coś mi się tak obiło o uszy
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie masz objawy... bo moze to poprostu stres i zmęczenie a nie jak piszesz guz mózgu bo to już była durnota ja kilka miesiecy (przezd slubem) miała potworne bóle głowy dretwiały mi rece , widziałam podwójnie i co nic zadne badania nie wykazały zadne tomografie, rezonansy przeswietlenia co było przyczyną stres poprostu, dostałam kupe leków nic nie działało
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
to by mogło być ciekawe urozmaicenie
![]()
|
|
|
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisalam wczoraj, ale skopuje, jeszcze raz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Mieliśmy przygody w różnych miejscach, ale w laboratoryjnym wc-cie jeszcze nie
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
hmm
no gorzej bedzie jak nie wyjdą a twoj te sie tez tak zle czuje ze badania bedzie robił?
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tz miał podejrzenie przewlekłego zapalenia watroby i skierowanie na oddział zakaźny. |Na szczescie wtedy wyniki wyszły dobrze (boło to w listopadzie) miał zrobic sobie 3 szczepionki na wzwb (juz dawie dostał, kolejna jak tylko bedziemy w PL) i jeszcze raz zrobic badania. dodatkowo musi badanie na grupę krwi zrobic. |
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę skomentować
|
|
|
|
|
#3330 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cześć Dziewczyny, mam już wyniki posiewu ... E. Coli wyleczona, niestety, mam teraz 3-cia z kolei bakterię - Steptococcus agalactiae , szczep przeciwhemolizujący z grupy B zawartości w moczu 10 do potęgi 3 ... na dodatek mojemu tż-wi wyszło ..to samo!!!!! Czyli wszystko jasne - on mnie cały czas zarażał....a jak ponad miesiac temu za moją ciezka namową polazł zrobić badanie ogólne moczu i wyszła mu niewielka ilośc bakterii, to jak prosiłam idz zrób posiew, bo nie można miec bakterii w badaniu ogólnym, to stwierdził, ze można, bo mu Pani w recepcji powiedziała, ze jest oK!!!! Miał w d** moje prośby o posiew ... dopiero tydzień temu się dał namówić, jak to powiedział "dla świętego spokoju"!! czyli jakby łaske mi robił
i widzicie laseczki, nie tylko niektóre wasze tż-ty maja wstręt do badań .. bzykac to prosze bardzo,sa pierwsi, ale jak badania to nie.. totez ja od meisiąca trzymam celibat, niech zmądrzeje. Dopóki się nie wyleczy nie będzie sexu. Proste.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-04-06 o 12:45 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Powgrywałam se dodatki i jechane
Dzisiaj mi TŻ obiecał, że kupi mi jakiś nowy dodatek 

poprostu niech nasika do pojemniczka i zaniesie do badania na posiew moczu bo on jest dokłądny i wyjda wszystkie bakterie jesli je ma. Jak bedzie miał wynik do idzie do lekarza zwykłego i ona mu tylko wypisuje recepte z odp lekiem .Przeciez nikt mu nie bedzie siusiaka oglądał .

ale nie z taką siłą jak rok

pogadam z nim dziś na ten temat 
i prawie 1,5 godziny jadę samymi autobusami... Pogadam z nim na ten temat, tym bardziej, że mnie boli wtedy, jak jest seks bez gumki... tak od siebie nigdy mnie nie bolało ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)