Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-08, 09:23   #3631
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a z lilii nic nie mają... aż przeszukałam forum z ciekawości
a prosze http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...lie/index.html
Stary 2010-04-08, 09:26   #3632
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

czesc

mojej kolezance po odstawieniu tabsów zaczeły rosnąc wąsiki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 09:31   #3633
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc

mojej kolezance po odstawieniu tabsów zaczeły rosnąc wąsiki
No bo tabsy obniżają poziom androgenów (dlatego są przepisywane na cerę na przykład) bo ostawieniu poziom wzrasta i stąd takie różne niespodzianki

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 09:33   #3634
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
śliczne
ale na razie, to i tak mi się nic nie przyda
(no chyba, że pan z avka istnieje)
Stary 2010-04-08, 09:34   #3635
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
No bo tabsy obniżają poziom androgenów (dlatego są przepisywane na cerę na przykład) bo ostawieniu poziom wzrasta i stąd takie różne niespodzianki
o matko, aby mie to nie spotkało, bo nigdy z wąsikiem problemów nie miałam

a my z TZ juz kolejny dzien myslimy o swoim biznesie. Dalej nie wiemy tylko co by to miało byc. TZ jest za jakims sklepem, ja ze bufetem do Hotelu rodziców (bo tam nie ma restauracji) . sami nie wiemy. a wy jak byscie miały otwierac własnny biznes to co byscie chciały??

Stary 2010-04-08, 09:48   #3636
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Madzia jak nie miałaś to i raczej mieć nie będziesz

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 09:50   #3637
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Madzia jak nie miałaś to i raczej mieć nie będziesz
ona tez podobno nie miała

ale mam nadzieje, ze mnie ominie, bo z "zarostem" nigdy nie miałam problemu

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

a ja o 1 w nocy najadłam się ciastek słodkich z masa lukrową i potem pół nocy nie spałam bo było mi niedobrze, a teraz mnie brzuszek boli

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 09:56   #3638
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne
ale na razie, to i tak mi się nic nie przyda
(no chyba, że pan z avka istnieje)
hahahahahahah
na urodziny sobie zamow nich ci kurierem do pracy przywioza hahahaha

Cytat:
a my z TZ juz kolejny dzien myslimy o swoim biznesie. Dalej nie wiemy tylko co by to miało byc. TZ jest za jakims sklepem, ja ze bufetem do Hotelu rodziców (bo tam nie ma restauracji) . sami nie wiemy. a wy jak byscie miały otwierac własnny biznes to co byscie chciały??
przedszkole a docelowo gabinet logopedyczny
a co
Stary 2010-04-08, 09:58   #3639
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
przedszkole a docelowo gabinet logopedyczny
a co
oo przedszkole bym chciała, TZ tez.. ale to za duzo kasy na starat trzeba wywalic, wiadomo same normy jesli chodzi o budynek

a o gabinecie logop. tez myslałam, bo chciałam kiedys isc na podyplomówkę w tym kierunku, ale zanim bym ją skończyła i miała uprawnienia to by 2 lata mineły

Stary 2010-04-08, 10:12   #3640
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahahahah
na urodziny sobie zamow nich ci kurierem do pracy przywioza hahahaha

chyba jednak będę musiała się zadowolić tylko kupnem książki
Stary 2010-04-08, 10:31   #3641
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
ja mialam taki meszek poszlam raz do kosmetyczki na wosk,strasznie bolalo wiec juz wiecej nie powtorzylam ale teraz sama wyrywam te wloski peseta,jest ich mniej i sa ciensze
ja też kiedyś robiłam wąsik, choć tak naprawdę wcale go nie miałam, tyle że przyjaciółka miała gabinet kosmetyczny i serwowała mi te wszystkie zabiegi, a że za darmo to korzystałam nawet jak nie było potrzeby i po tym woskowaniu wąsik zrobił mi się jakby ciemniejszy. Widać wprawdzie tylko gdy się bardziej przyjrzy, ale i tak kombinuje co by tu z nim zrobić. Czyli mówisz, że wyrywasz pesetą i i nie wyrastają gorsze? może i ja spróbuję. Myślałam także o rozjaśniaczu np. Sally Hansen, są na Allegro i z tego co widziałam są nawet dość popularne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 10:33   #3642
martucha84
Zakorzenienie

byla dziewczyna od sukienki... mam mieszane uczucia.... (wygladala super i chyba mnie zakulo.. od taka babska zazdrosc w mojej sukience wprawdzie nie tak super jak ja hahahahaha no ale wiecie oco chodzi)

ona jest na tak.. tzn hmm juz wam opowiadam

fajna dziewczyna mojego wzrostu mojej postury tyle ze sie wspina wiec ma wieksze raniona i jakby to nazwac tors nie ze piersi ale klatkie piesiowa itd jest troche szersza... no i jak ja powiazalysmy to wygladala fajnie ale miala wiecej widocznych plecow niz ja aczkolwiek nie jakos duzo.. jej sie podobalo porobila fotki (co wazne miala w niej talie osy bo ja wyszczuplila no i ona byla bardzo zadowolona)
no i powiedziala ze cwiczy i juz troche sposcila z boczkow.. wiec do slubu (lipiec) cos zrzuci jescze na pewno... no i ze jest na tak.. ale musi sie zastanowic pokazac fotki, pomyslec itd...
no i sie odezwie napewno czy bedzie chciala czy nie...
(w salonie jej powiedzieli ze jest juz za pozno na szycie sukienki bo maja tyle zamowien ze na lipiec bedzie ciezko) bo w czerwcu musialaby juz byc zeby przymiarki robic.. no a u krawcowej nie chce bo jej nie ufa.. no i chce od kogos...

no ale chciala sie jeszcze targowac.. (300zl mniej niz ja zaproponowalam.. to jej powiedzialam ze max 150 mniej jej dam) no i ze odezwie sie na maila...
zobaczymy...
Stary 2010-04-08, 10:37   #3643
bzyczka1
Zakorzenienie

Marta a ile chcesz za suknie że ona chce jeszcze 300zł mniej??

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 10:39   #3644
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Marta a ile chcesz za suknie że ona chce jeszcze 300zł mniej??
ja chce 1500 a ona 1200 i to jeszcze tak hmm jakby mogla to by chciala mniej... bo sie zapytala ile moge zejsc to jej powiedzialam ze na 1400.. max na polowe ceny czyli 1350.. a ona ze za 1200 to by sie zastaowila... ale mysle ze chciala mnie wybadac.. zaplacilam za nie 2700 no sorki piekna suknia raz ubrana CALA czysta... no nieoddam jej za nic.. bezsensu.. kupe kasy za nia dalam... za mniej niz 1350 nie oddam... wole zeby w szafie wisiala
Stary 2010-04-08, 10:40   #3645
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta cos czuję, zeona ją wexmie. a ty za 1500 chcesz - ta zniżka tak??

a moja przyjedzie oglądac 21 kwietnia, moja mama bedzie musiała jej wszystko pokazac bo mnie nie bedzie

Stary 2010-04-08, 10:47   #3646
bzyczka1
Zakorzenienie

Marta masz racje, nie opuszczaj ceny...Za tyle to ona sobie suknie może wypożyczyć jaj jej za dużo u Ciebie a i to często jest za mało na wypożyczenie. Ja jak chodziła suknie oglądać to w takim tanim salonie, w sąsiednim mieście, bo u nas to kosmos, za wypożyczenie chcieli ponad tyśiąc złotych, welon, bolerko, halkę trzeba było kupić. A u nas w mieście jak byłam to za wypożyczenie biorą 60%, w tym że nie mniej niż ileś tam, a poza tym w mojej sukni (tej co ja wypożyczam) przed moim ślubem może pójść do ołtarza kilka panien młodych i jak ja byłam w listopadzie na lipiec to mi pani nawet suknie pokazać nie chciała i stwierdziła żebym w maju przyszła. W zasadzie to nawet katalogu mi nie pokazała i o cenie nie wspomniała, tyle co wyczytałam na kartce

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 10:53   #3647
mona_ja
Wtajemniczenie

helloł
Agus, jak nie jesteś pewna to zrób tatuaż henną, zobaczysz jak sie z nim czujesz i czy ci się nie znudzi, a jeśli od dłuższego czasu o nim marzyłas to go poprostu zrób!
Martucha, może w końcu uda ci się sprzedac sukienke, fajnie że na tej dziewczynie dobrze leży bo jest większa szansa ze ją kupi

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 10:55   #3648
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
ja też kiedyś robiłam wąsik, choć tak naprawdę wcale go nie miałam, tyle że przyjaciółka miała gabinet kosmetyczny i serwowała mi te wszystkie zabiegi, a że za darmo to korzystałam nawet jak nie było potrzeby i po tym woskowaniu wąsik zrobił mi się jakby ciemniejszy. Widać wprawdzie tylko gdy się bardziej przyjrzy, ale i tak kombinuje co by tu z nim zrobić. Czyli mówisz, że wyrywasz pesetą i i nie wyrastają gorsze? może i ja spróbuję. Myślałam także o rozjaśniaczu np. Sally Hansen, są na Allegro i z tego co widziałam są nawet dość popularne.
No mnie nie odrastaja mocniejsze ,ale byc moze u kazdego jest inaczej tez nie mialam jakos duzo ,ale chcialam sie tego pozbyc przed slubem

a ja chyba nie sprzedam swojej sukni nie umiem sie z nia rozstac zreszta nie widzialam jej od zeszlego rokuale chyba wole ja zatrzymac

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-04-08 o 10:57
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 10:56   #3649
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta cos czuję, zeona ją wexmie. a ty za 1500 chcesz - ta zniżka tak??
nie wiem tak mi sie malo przyjemnioe zrobilo jak ona wyskoczyla ze za 1200 to sie zastanowi... fajna dzieczyna itd... rozumiem ze chce jak najtaniej.. ale sukienke ma raz ubrana tylko i napewde jak sposci z boczkow po 1 cm z kazdej strony to bedzie miala ja idealnie jak ja.. i sama to zaproponowala... nie ze ja ja namawialam...

no ale tak sczzerze to ona bedzie chciala ja kupic za 1200 a potem opchnie jako "pierwsza wlascicielka" za 1300.. i na tym lepiej wyjdzie... bo nic nie musi w niej zmieniac ani przerabiac...

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Marta masz racje, nie opuszczaj ceny...Za tyle to ona sobie suknie może wypożyczyć jaj jej za dużo u Ciebie a i to często jest za mało na wypożyczenie. Ja jak chodziła suknie oglądać to w takim tanim salonie, w sąsiednim mieście, bo u nas to kosmos, za wypożyczenie chcieli ponad tyśiąc złotych, welon, bolerko, halkę trzeba było kupić. A u nas w mieście jak byłam to za wypożyczenie biorą 60%, w tym że nie mniej niż ileś tam, a poza tym w mojej sukni (tej co ja wypożyczam) przed moim ślubem może pójść do ołtarza kilka panien młodych i jak ja byłam w listopadzie na lipiec to mi pani nawet suknie pokazać nie chciała i stwierdziła żebym w maju przyszła. W zasadzie to nawet katalogu mi nie pokazała i o cenie nie wspomniała, tyle co wyczytałam na kartce
dokladnie tak... szczegolnie ze sama sie wysypala ze salony juz nie chca jej uszyc bo na lipiec to za pozno.. a krawcowa iebardzo bo niewiadomo jak wyjdzie...
wiec jak to sie mowi.. za pozno sie obudzila.. wiec... trudno...

gadalam z wojtek powiedzial ze za 1350 i ani grosza mniej i ze dobrze zrobilam ze niepowiedzialam ze ok.. za 1200..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-08 o 10:57
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 10:56   #3650
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
...miałam się iść myć, ale stwierdziłam że zajrzę żeby rano zaległości nie mieć
wciągnęło mnie "zaćmienie" i jakoś cały dzień przeleciał, poza tym powysyłałam parę cv-ek (bardziej z przyzwyczajenia niż przeświadczenia, że oddzwonią)

Popscene nie podczytuj tylko napisz co u Ciebie

Rybulko zawsze się uśmieję jak czytam opis Twojego samopoczucia ciążowego bo na zdjęciach wyglądasz idealnie w sensie, że w brzuszku w kokonie siedzi Miłosz i jak już mały wyjdzie to zostaniesz sama Ty - Rybulka bez zbędnych kg
miałam koleżankę, która od swojej Pani gin. dostała zalecenie schudnąć przed ciążą, ale niestety nie zdążyła i faktycznie dodatkowe kilogramy dały się we znaki pod koniec ciązy

Marta za sprzedaż sukni, tak czytam i czytam i widzę, że deserowy spec z Ciebie

Kasiuher popieram zdanie dziewczyn, figury można Ci pozazdrościć

Madzia to sporo uzbieraliście kasy, jestem pełna podziwu, w Polsce w takim czasie nigdy by się tyle nie odłożyło, no chyba że prowadząc własny interes dobrze prosperujący, ale chyba i tak byłoby to nierealne

Strippi widziałam Julkę na klasie słodziak z niej. Ona ma tak przenikliwe spojrzenie jak się na nią patrzy no i według mnie cały tata

Daysy napisz jak na wizycie było

Anika w szoku jestem, że takie figle płata organizm po odstawieniu tabsów ale wiadomo każdy reaguje inaczej.
Mam nadzieję, że Ci przejdzie szybko

Cori czyli póki co infekcja wyleczona?

Agus skoro nie jesteś pewna to ja bym się chyba wstrzymała, bo to w sumie decyzja na całe życie, niby nie będzie duży gabarytowo ale będzie. No i teściowa też podsuneła fajny pomysł.
Tak czy siak obojętnie jaką decyzję podejmiesz jesteśmy z Tobą
edit: a czyje to słowa?? każdy ma prawo do własnego zdania, ale ja nie lubię jak ktoś kozaczy takimi hasłami...

Kliwia za jutrzejszą rozmowę
tz
Stary 2010-04-08, 10:58   #3651
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
byla dziewczyna od sukienki... mam mieszane uczucia.... (wygladala super i chyba mnie zakulo.. od taka babska zazdrosc w mojej sukience wprawdzie nie tak super jak ja hahahahaha no ale wiecie oco chodzi)
hm, zazdrość to zuuoooo... a babska tym bardziej
Stary 2010-04-08, 11:00   #3652
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Martucha, może w końcu uda ci się sprzedac sukienke, fajnie że na tej dziewczynie dobrze leży bo jest większa szansa ze ją kupi
zobaczymy mysle ze bedzie chciala mnie przetrzymac zeby jeszcze opuscic.. ale sie nie dam...

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
tz
co jest? nie smutkaj sie a tz olej.. i nie jestes glupia... ja bym przez to tymbardziej zrobila! na zlosc! otak! ale moze zrob henna najpierw albo cos.. i moze tz sie spodoba i przestanie piepszyc trzy po trzy
podjelas decyzje?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
hm, zazdrość to zuuoooo... a babska tym bardziej
e tak.. fajnie lezala.. ale ja i tak ladniej (wiesz no jak by miala juz makijaż wlosy zrobion to bedzie bomba poki co sie ludze ze ja lepiej

Czas edycji: 2010-04-08 o 11:02
Stary 2010-04-08, 11:13   #3653
agus87
Zakorzenienie

le tam mam wszystkiego dosc
nie wiem czy robic ten pierd***ny tatuaz, jak bede zalowac albo mi sie znudzi to dopiero beda gadac

a pragne go tak od wakacji kiedy zobaczylam go u takiej babeczki na karku
chociaz jak pisalam wczesniej w calej mojej mlodosci gadalam, ze sobie zrobie, ale jak poznalam tz to juz mi przeszlo i tak zostalo do zeszlych wakacji
Stary 2010-04-08, 11:17   #3654
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
no co Ty jak to nie wiesz a lekarz Ci nie powiedzial?a tak plus minus?

Bo jak byłam u gina w Pl to ciąży widocznie jeszcze nie było widać , bo nic mi na ten temat nie powiedziała. Cuda zaczeły mi sie dziać dopiero kilka dni po przylocie tu w Uk wiec zrobiłam test i wyszła ciąża. Tu mi każa czekac do 12 tyg i dopiero wtedy zrobia mi jakies tam badania . Wiec nie wiem A w Pl bede dopiero w czerwcu
Mysle ze w tym momencie jestem gdzies w 5 tyg ale nie dam sobie reki odciać.

Madzia twoi rodzice maja hotel wow

Martucha no co za dziewczyna , jesli ty kupiłaś ta suknie za 2700 i sprzedajesz ja za 1500 to i tak sporo spóściłaś i ja bym sie nie zastanawiała nad kupnem sukni za taka cene majać świadomość ze jest warta wiecej. Ludzie to by chcieli od razu za free

Zapodaj jakies fajne przepisy na desery , bo widziałam ze kliwia jestem zachwycona twoimi dziełami

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
le tam mam wszystkiego dosc
nie wiem czy robic ten pierd***ny tatuaz, jak bede zalowac albo mi sie znudzi to dopiero beda gadac

chociaz jak pisalam wczesniej w calej mojej mlodosci gadalam, ze sobie zrobie, ale jak poznalam tz to juz mi przeszlo i tak zostalo do zeszlych wakacji

No to masz ładnego gwoździa

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-04-08 o 11:17
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 11:22   #3655
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
zobaczymy mysle ze bedzie chciala mnie przetrzymac zeby jeszcze opuscic.. ale sie nie dam...

co jest? nie smutkaj sie a tz olej.. i nie jestes glupia... ja bym przez to tymbardziej zrobila! na zlosc! otak! ale moze zrob henna najpierw albo cos.. i moze tz sie spodoba i przestanie piepszyc trzy po trzy
podjelas decyzje?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

e tak.. fajnie lezala.. ale ja i tak ladniej (wiesz no jak by miala juz makijaż wlosy zrobion to bedzie bomba poki co sie ludze ze ja lepiej
Nie daj się, bo sukienka jest warta swojej ceny, przeciez nie oddasz jej za półdarmo!

Agus, jak ja bym na twoim miejscu zrobiła ten tatuaż, i nie patrz na to że jak będziesz miala 60 lat to będziesz dziwnie wyglądać itp bo w tym czasie pewnie wymyślą wiele róznych sposobów na pozbycie sie tatuaży, nawet w dzisiejszych czasach jest to możliwe. A słoneczko nie bedzie duże, myślę nie będzie z tym problemu.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 11:29   #3656
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to zrob taki "zmywalny" bedziesz go miala jakis czas i wtedy sie zastanawisz czy chces zjak ci sie spodoba to zorbisz prawdziwy jak ie to problem z glowy... a tz sie nieprzejmuj bo jak to bylo twoje marzenie to czemu nie...

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Martucha no co za dziewczyna , jesli ty kupiłaś ta suknie za 2700 i sprzedajesz ja za 1500 to i tak sporo spóściłaś i ja bym sie nie zastanawiała nad kupnem sukni za taka cene majać świadomość ze jest warta wiecej. Ludzie to by chcieli od razu za free

Zapodaj jakies fajne przepisy na desery , bo widziałam ze kliwia jestem zachwycona twoimi dziełami
dokladnie tak... najlepiej jakby jej za tysiac oddala
a no np..
galaretke na soku owocowym podziel na pol (jedna czesc daj do pucharkow dodaj duzoo owocow niech sie w niej zatopia wsadz do zamrazalki)
druga czesc zostaw do stezenia w jakims naczyniu jak juz bedzie na pol zsiadnieta to zrob bita smietane sniezke i czesc wymieszaj z galaretka (dokladnie) ten mus przelej na stezona galaretke w puchrkach i znowu do zamrazalki
troche bitej sietany mozesz tez wsadzic do lodowki a 3 czesc do zamrazalki...
i teraz tak jak ten mus zastygnie poloz na niego bita smietane z zamrazalki (bedzie bardzo twarde jak lody waniliowe) na to daj jakies drobinki czekolady albo kakao i poloz na to bita smietane zlodowki (taka smietanowa) - kolejnosc warstw mozna zmieniac

proste tylko skaplikowane sie wydaje

albo zrob galaretke przelej do miseczke jak sezeje lyzeczka wybierz srodek (taka dziure zrob) podgrzej to i jak sie rozpusci to daj do zastygniecia jeszcze raz ale w innym naczyniu.. dziure w galaretce wypelnij owocami jak sie ta ze srodka galaretka stezeje to pokroj na kawalki i kostkami posyp owoce na gore daj bita smietane i polej sosem karmelowym truskawkowym (inne rozwiazanie to 1 galaretke w jakims kolorze wlej do miseczek ale w srodku niech bedzie literatka zeby dzira byla i jak zastygnie to obkrój literatke i bedzie piekna dziurka i to wypelnij owocami i kostkami galaretki 2 koloru )

Czas edycji: 2010-04-08 o 11:32
Stary 2010-04-08, 11:30   #3657
agus87
Zakorzenienie

czemu gwoździa
Stary 2010-04-08, 11:31   #3658
kliwia
Zakorzenienie

ja po rozmowie, normlanie sie zalamalam. Sami do mnie zadzownili a na rozmowie mi mowia ze szukaja kogos z wyksztalceniem bankowym i z doswiaddczeniem pracy w banku.
Ja tego nie mam, co bylo napisane w cv, a mimo to zmarnowali moj czas. No idioci!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 11:31   #3659
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
nie bo one schodza po kawalku ...;/ i zosytaja plamy

dzisiaj uslyszalam, ze jak sobie zrobie ten tatuaz to sie okaze, cytuje teraz ze "jestem glupia, gorzej jak ustawa przewiduje"

a to skoro one zle schodza (nie znam sie tylko wiedzialam ze cos takiego jest) to nie rob takiego bo po co mialy Cie oszpecać... zrob sobie na poczatek henna jak radza dziewczyny zeby przyzwyczaic tzta i samej zobaczyc czy na pewno chcesz i czy dobrze sie z nim czujesz

Cytat:
przez ten czas co tu bylismy czyli.... 14 miesięcy. ale z tego masa kasy poszła na slub jeszcze i na samochód, na laptopa i zycie w polsce, bo przeciez pół roku nie pracowalismy
wow no to niezle.... nic tylko sie pakowac i stad ewakuowac.... nam w sumie tez sporo kasy sie udalo odlozyc w zeszlym roku bo tz zarabial ok 4000 tys na reke i cala ta kase odkladalismy... no ale teraz tz co chwile nie ma pracy wiec juz nie odkladamy i stoimy w miejscu ehhh...

Wiesz z tym bufetem do Hotelu rodzicow to jest dobry pomysl... sama pracuje w hotelu w ktorym nie ma restauracji (jest tylko bufet na sniadania) i wiem ze goscie byliby zadowoleni gdyby mozna bylo tez cos zjesc lub wypic kawke posiedziec... ale z drugiej strony nie bedzie to tylko wasz biznes ale caly czas bedziecie w jakis tam sposob zwiazani z rodzicami i moga sie wtracac itd

wiecie co... nie mam cieplej wody i nie mam sie jak umyc... a tz wczoraj wiedzial i nic mi nie powiedzial... umylabym se wlosy wczoraj...

do tego wierca mi tutaj a ja mam w sobote egzamin i musze sie uczyc

i do tego dostalam ciote... i kogos zaraz zabije
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 11:34   #3660
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Nie daj się, bo sukienka jest warta swojej ceny, przeciez nie oddasz jej za półdarmo! .
nie dam

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja po rozmowie, normlanie sie zalamalam. Sami do mnie zadzownili a na rozmowie mi mowia ze szukaja kogos z wyksztalceniem bankowym i z doswiaddczeniem pracy w banku.
Ja tego nie mam, co bylo napisane w cv, a mimo to zmarnowali moj czas. No idioci!
no to moglas sie ich zapytac po co do ciebie dzownili...

chyba musze moje desery fotografowac i wrzucac gdzies

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości