|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
czesc
![]() mojej kolezance po odstawieniu tabsów zaczeły rosnąc wąsiki |
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na razie, to i tak mi się nic nie przyda ![]() (no chyba, że pan z avka istnieje
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my z TZ juz kolejny dzien myslimy o swoim biznesie. Dalej nie wiemy tylko co by to miało byc. TZ jest za jakims sklepem, ja ze bufetem do Hotelu rodziców (bo tam nie ma restauracji) . sami nie wiemy. a wy jak byscie miały otwierac własnny biznes to co byscie chciały??
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia jak nie miałaś to i raczej mieć nie będziesz
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
ona tez podobno nie miała
ale mam nadzieje, ze mnie ominie, bo z "zarostem" nigdy nie miałam problemu ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- a ja o 1 w nocy najadłam się ciastek słodkich z masa lukrową i potem pół nocy nie spałam bo było mi niedobrze, a teraz mnie brzuszek boli |
|
|
|
#3638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na urodziny sobie zamow nich ci kurierem do pracy przywioza hahahaha ![]() Cytat:
a docelowo gabinet logopedyczny ![]() ![]() a co
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
oo przedszkole bym chciała, TZ tez.. ale to za duzo kasy na starat trzeba wywalic, wiadomo same normy jesli chodzi o budynek
a o gabinecie logop. tez myslałam, bo chciałam kiedys isc na podyplomówkę w tym kierunku, ale zanim bym ją skończyła i miała uprawnienia to by 2 lata mineły
|
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jednak będę musiała się zadowolić tylko kupnem książki
|
|
#3641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i po tym woskowaniu wąsik zrobił mi się jakby ciemniejszy. Widać wprawdzie tylko gdy się bardziej przyjrzy, ale i tak kombinuje co by tu z nim zrobić. Czyli mówisz, że wyrywasz pesetą i i nie wyrastają gorsze? może i ja spróbuję. Myślałam także o rozjaśniaczu np. Sally Hansen, są na Allegro i z tego co widziałam są nawet dość popularne.
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
byla dziewczyna od sukienki... mam mieszane uczucia.... (wygladala super i chyba mnie zakulo.. od taka babska zazdrosc
w mojej sukience wprawdzie nie tak super jak ja hahahahaha no ale wiecie oco chodzi)ona jest na tak.. tzn hmm juz wam opowiadam fajna dziewczyna mojego wzrostu mojej postury tyle ze sie wspina wiec ma wieksze raniona i jakby to nazwac tors nie ze piersi ale klatkie piesiowa itd jest troche szersza... no i jak ja powiazalysmy to wygladala fajnie ale miala wiecej widocznych plecow niz ja aczkolwiek nie jakos duzo.. jej sie podobalo porobila fotki (co wazne miala w niej talie osy bo ja wyszczuplila no i ona byla bardzo zadowolona) no i powiedziala ze cwiczy i juz troche sposcila z boczkow.. wiec do slubu (lipiec) cos zrzuci jescze na pewno... no i ze jest na tak.. ale musi sie zastanowic pokazac fotki, pomyslec itd... no i sie odezwie napewno czy bedzie chciala czy nie... (w salonie jej powiedzieli ze jest juz za pozno na szycie sukienki bo maja tyle zamowien ze na lipiec bedzie ciezko) bo w czerwcu musialaby juz byc zeby przymiarki robic.. no a u krawcowej nie chce bo jej nie ufa.. no i chce od kogos... no ale chciala sie jeszcze targowac.. (300zl mniej niz ja zaproponowalam.. to jej powiedzialam ze max 150 mniej jej dam) no i ze odezwie sie na maila... zobaczymy...
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Marta a ile chcesz za suknie że ona chce jeszcze 300zł mniej??
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce 1500 a ona 1200 i to jeszcze tak hmm jakby mogla to by chciala mniej... bo sie zapytala ile moge zejsc to jej powiedzialam ze na 1400.. max na polowe ceny czyli 1350.. a ona ze za 1200 to by sie zastaowila... ale mysle ze chciala mnie wybadac.. zaplacilam za nie 2700 no sorki piekna suknia raz ubrana CALA czysta... no nieoddam jej za nic.. bezsensu.. kupe kasy za nia dalam... za mniej niz 1350 nie oddam... wole zeby w szafie wisiala
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Marta cos czuję, zeona ją wexmie. a ty za 1500 chcesz - ta zniżka tak??
a moja przyjedzie oglądac 21 kwietnia, moja mama bedzie musiała jej wszystko pokazac bo mnie nie bedzie
|
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Marta masz racje, nie opuszczaj ceny...Za tyle to ona sobie suknie może wypożyczyć jaj jej za dużo u Ciebie
![]() a i to często jest za mało na wypożyczenie. Ja jak chodziła suknie oglądać to w takim tanim salonie, w sąsiednim mieście, bo u nas to kosmos, za wypożyczenie chcieli ponad tyśiąc złotych, welon, bolerko, halkę trzeba było kupić. A u nas w mieście jak byłam to za wypożyczenie biorą 60%, w tym że nie mniej niż ileś tam, a poza tym w mojej sukni (tej co ja wypożyczam) przed moim ślubem może pójść do ołtarza kilka panien młodych i jak ja byłam w listopadzie na lipiec to mi pani nawet suknie pokazać nie chciała i stwierdziła żebym w maju przyszła. W zasadzie to nawet katalogu mi nie pokazała i o cenie nie wspomniała, tyle co wyczytałam na kartce
|
|
#3647 |
|
Wtajemniczenie
|
helloł
Agus, jak nie jesteś pewna to zrób tatuaż henną, zobaczysz jak sie z nim czujesz i czy ci się nie znudzi, a jeśli od dłuższego czasu o nim marzyłas to go poprostu zrób! ![]() Martucha, może w końcu uda ci się sprzedac sukienke, fajnie że na tej dziewczynie dobrze leży bo jest większa szansa ze ją kupi
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie mialam jakos duzo ,ale chcialam sie tego pozbyc przed slubem![]() a ja chyba nie sprzedam swojej sukni nie umiem sie z nia rozstac zreszta nie widzialam jej od zeszlego roku ale chyba wole ja zatrzymac
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-04-08 o 10:57 |
|
|
|
|
#3649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale tak sczzerze to ona bedzie chciala ja kupic za 1200 a potem opchnie jako "pierwsza wlascicielka" za 1300.. i na tym lepiej wyjdzie... bo nic nie musi w niej zmieniac ani przerabiac... Cytat:
wiec jak to sie mowi.. za pozno sie obudzila.. wiec... trudno... gadalam z wojtek powiedzial ze za 1350 i ani grosza mniej i ze dobrze zrobilam ze niepowiedzialam ze ok.. za 1200..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-08 o 10:57 |
||
|
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze bedzie chciala mnie przetrzymac zeby jeszcze opuscic.. ale sie nie dam... co jest? nie smutkaj sie a tz olej.. i nie jestes glupia... ja bym przez to tymbardziej zrobila! na zlosc! otak! ale moze zrob henna najpierw albo cos.. i moze tz sie spodoba i przestanie piepszyc trzy po trzypodjelas decyzje? ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- e tak.. fajnie lezala.. ale ja i tak ladniej poki co sie ludze ze ja lepiej
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-08 o 11:02 |
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
le tam mam wszystkiego dosc
nie wiem czy robic ten pierd***ny tatuaz, jak bede zalowac albo mi sie znudzi to dopiero beda gadac a pragne go tak od wakacji kiedy zobaczylam go u takiej babeczki na karku chociaz jak pisalam wczesniej w calej mojej mlodosci gadalam, ze sobie zrobie, ale jak poznalam tz to juz mi przeszlo i tak zostalo do zeszlych wakacji |
|
|
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak byłam u gina w Pl to ciąży widocznie jeszcze nie było widać , bo nic mi na ten temat nie powiedziała. Cuda zaczeły mi sie dziać dopiero kilka dni po przylocie tu w Uk wiec zrobiłam test i wyszła ciąża. Tu mi każa czekac do 12 tyg i dopiero wtedy zrobia mi jakies tam badania . Wiec nie wiem A w Pl bede dopiero w czerwcu Mysle ze w tym momencie jestem gdzies w 5 tyg ale nie dam sobie reki odciać. Madzia twoi rodzice maja hotel wowMartucha no co za dziewczyna , jesli ty kupiłaś ta suknie za 2700 i sprzedajesz ja za 1500 to i tak sporo spóściłaś i ja bym sie nie zastanawiała nad kupnem sukni za taka cene majać świadomość ze jest warta wiecej. Ludzie to by chcieli od razu za free Zapodaj jakies fajne przepisy na desery , bo widziałam ze kliwia jestem zachwycona twoimi dziełami ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
No to masz ładnego gwoździa
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-04-08 o 11:17 |
||
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Agus, jak ja bym na twoim miejscu zrobiła ten tatuaż, i nie patrz na to że jak będziesz miala 60 lat to będziesz dziwnie wyglądać itp bo w tym czasie pewnie wymyślą wiele róznych sposobów na pozbycie sie tatuaży, nawet w dzisiejszych czasach jest to możliwe. A słoneczko nie bedzie duże, myślę nie będzie z tym problemu.
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a no np.. galaretke na soku owocowym podziel na pol (jedna czesc daj do pucharkow dodaj duzoo owocow niech sie w niej zatopia wsadz do zamrazalki) druga czesc zostaw do stezenia w jakims naczyniu jak juz bedzie na pol zsiadnieta to zrob bita smietane sniezke i czesc wymieszaj z galaretka (dokladnie) ten mus przelej na stezona galaretke w puchrkach i znowu do zamrazalki troche bitej sietany mozesz tez wsadzic do lodowki a 3 czesc do zamrazalki... i teraz tak jak ten mus zastygnie poloz na niego bita smietane z zamrazalki (bedzie bardzo twarde jak lody waniliowe) na to daj jakies drobinki czekolady albo kakao i poloz na to bita smietane zlodowki (taka smietanowa) - kolejnosc warstw mozna zmieniac ![]() proste tylko skaplikowane sie wydaje ![]() albo zrob galaretke przelej do miseczke jak sezeje lyzeczka wybierz srodek (taka dziure zrob) podgrzej to i jak sie rozpusci to daj do zastygniecia jeszcze raz ale w innym naczyniu.. dziure w galaretce wypelnij owocami jak sie ta ze srodka galaretka stezeje to pokroj na kawalki i kostkami posyp owoce na gore daj bita smietane i polej sosem karmelowym truskawkowym (inne rozwiazanie to 1 galaretke w jakims kolorze wlej do miseczek ale w srodku niech bedzie literatka zeby dzira byla i jak zastygnie to obkrój literatke i bedzie piekna dziurka i to wypelnij owocami i kostkami galaretki 2 koloru )
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-04-08 o 11:32 |
||
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
czemu gwoździa
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
ja po rozmowie, normlanie sie zalamalam. Sami do mnie zadzownili a na rozmowie mi mowia ze szukaja kogos z wyksztalceniem bankowym i z doswiaddczeniem pracy w banku.
Ja tego nie mam, co bylo napisane w cv, a mimo to zmarnowali moj czas. No idioci! |
|
|
|
#3659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nam w sumie tez sporo kasy sie udalo odlozyc w zeszlym roku bo tz zarabial ok 4000 tys na reke i cala ta kase odkladalismy... no ale teraz tz co chwile nie ma pracy wiec juz nie odkladamy i stoimy w miejscu ehhh...Wiesz z tym bufetem do Hotelu rodzicow to jest dobry pomysl... sama pracuje w hotelu w ktorym nie ma restauracji (jest tylko bufet na sniadania) i wiem ze goscie byliby zadowoleni gdyby mozna bylo tez cos zjesc lub wypic kawke posiedziec... ale z drugiej strony nie bedzie to tylko wasz biznes ale caly czas bedziecie w jakis tam sposob zwiazani z rodzicami i moga sie wtracac itd wiecie co... nie mam cieplej wody i nie mam sie jak umyc... a tz wczoraj wiedzial i nic mi nie powiedzial... umylabym se wlosy wczoraj... do tego wierca mi tutaj a ja mam w sobote egzamin i musze sie uczyc i do tego dostalam ciote... i kogos zaraz zabije
|
||
|
|
|
#3660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba musze moje desery fotografowac i wrzucac gdzies
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

za sprzedaż sukni, tak czytam i czytam i widzę, że deserowy spec z Ciebie