|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Cytat:
ładne Jak już jest oferta to 100 osób cv składa.
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-03-18 o 16:06 |
||
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
emilka yhm....
Ja codziennie sprawdzam gazeta praca, i bipy do urzedow wszytskich w okolicy, do tego bip zusu i skarbowki. a ja sie wkurzylam na mojego małza. Przyszedl z pracy wszytsko fajnie, chce mu nakladac obiad, a on sie pyta czy mu 2 bulki wyciagnelam do tej fasolki, ja na to ze zapomnialam. to on wyrzut ze dwie bulki to nic trudnego, zeby je wycganac z zamrazalnika. A ja zapomnialam, narobilam sie jak mops z oknami i porzadkami a on mi z takim tekstem wyjechał. Pffffff |
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko przytul go bardzo mocno - tak mówi mój mąż, tak go przytul żeby już mu bułki wyszły z głowy
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-03-18 o 16:13 |
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to naprawdę jesteś strasznie rodziców uczepiona Ja to podczas 11-dniowego obozu dzwoniłam do domu 2-3 razy...
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
niech spada, nie odzywam sie
|
|
|
|
#516 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laski
troszkę was ponadrabiałam uffff... dużo tego ojj ja to dopiero mam problemy wogóle nie mogę dogadać się z mężem ostatnia kłótnia to była poprostu masakryczna , nie wiem jak to się skończy ale nie zapowiada się zbytnio ciekawie Dominik rosnie jak na drożdzach dobrze że chociaż jego mam i mam sie do kogo przytulić
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż mówi :
"Tak traktuje męża ? życze jej powodzenia. To oni zamrażają bułki.Ja nie wiedziałem,że się zamraża bułki.To jakaś nowość" hihi ![]() Kasiaher najważniejsze,że masz syneczka głowa do góry
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-03-18 o 16:21 |
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu czuje sie niedoceniona i tyle.
My mrozimy bulki i chleb nie latam dzieki temu codziennie do sklepu po pieczywo i zawsze mamy swieze jak z piekarni
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia faceci to mają problemy...ja jak wczoraj powiedziałam tż żeby spryskał głośniki odstraszaczem na koty (gadzina nam skacze po i drapie siatki ochronne) to zaczął krzyczeć czy ciężko mi to zrobić i coś tam mruczał pod nosem nt. tego że chyba lepiej by dla mnie było jakby nie przyjeżdżał do domu. Ja w sumie też zauważyłam że między nami jest lepiej gdy się dłużej nei widzimy. Mniej się wtedy sprzeczamy i w ogóle
ale przecież mieszkamy razem i tak wygląda małżeńskie życie kiedyś sobie zrobimy weekend w pojedyńkę Kasiu nowy członek rodziny zmienia życie...musicie się przestawić na to że jest was trójka. Nie piszesz dlaczego się posprzeczaliście, ale na pewno się dogadacie. Ucałuj Dominika od cioci Weroniki
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2010-03-18 o 16:26 |
|
|
|
#520 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjj Emillia dobrze że go mam tylko on daje mi powera do życia , bo mąż niestety wykończy mnie psychicznie kiedyś do tego moja teściowa ohhh szkoda gadać
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher
|
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kliwia nie dziwie się, ze czujesz się niedoceniona. Kobieta się zawsze w domu napracuje, a nie ma nawet całusa za to. |
||
|
|
|
#523 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
gdziescie pouciekały?
|
|
|
|
#525 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc LASENCJE
![]() nie bylo mnie od poniedzialku i nikt nie zauwazyl nie lubicie mnie![]() Cytat:
wiele par przechodzi po porodzie kryzys. Przyznam ze my nawet w tamtym tyg sie nie moglismy doagadc i klocilismy sie przez czwartek i piatek...ale juz jest okej a tesciowa stara krowa co znowu robi? ![]()
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
domiks Ty glupot nie gadaj tylko sie czesciej udzielaj, choc przy malym dziecku to i tak ladne normy wyrabiasz
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty widzisz te liczbe postó, prawda ![]() a teraz jak moja prezeska mała juz ma prawie 3 miesiące mam duzo więcej czasu dla siebie ![]() Bylysmy dzis na szczepieniu, moja królewna waży 5100g, w ogole nie płakała i karmimy ciagle tylko piersia |
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
no to super, dzielna kobietka z niej
![]() ![]() ![]() ciagle na cycu super!! a te grudy sie wchlonely?
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wsio jest okej, moze przeziebilam cyce i stad takie powiekszone bylo ![]() a nie wiecie co z Azzis?
|
|
|
|
|
#531 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chyba nie bede za wiele komentowac. sorki, nie rozumiem Twojej postawy. Niektorzy to chyba maja za dobrze. ja z mezem mam 3 tys i jeszcze z tego odkladamy, a zyjemy normalnie. boje sie kredytu ktory wskoczy za miesiac i bedzie kolejne 1100 mniej od wypłaty przez 25 lat!! ale wierze, że sobie damy rade. znam wiele osob, ktorzy maja mniej od nas, sa szczesliwi, bo potrafia cieszyc się zyciem zamiast ciagle szukac dziury w całym.głowa do góry, w koncu kazdy z nas dorosnie ![]() Cytat:
Cytat:
no i trzyamam kciuki za budoweCytat:
a ja dzis z kolejna dokladka dokumentow w banku, w poniedzialek chyba bedziemy miec wycene i mam nadzieje, ze juz z gorki... byłam u fryzjera podciac koncowki (hmm... jakies 5cm), ale zwiazałam włosy zeby TZ nie zauwazył, bo bedzie mi marudził, ze znowu obciełam
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
domis tak tak ta sliwa, zator
tpo dobrze ze sie odkorkowal ![]() niestety nie wiemy co z azzis, a Ty nie masz gdzies z nia kontaktu z jkaiegos mamusiowego watku?? india no my to sie mamy z tymi facetami, nawet na podciete koncowki marudza ![]() domis zrobilam sledztwo ![]() azzis wyszla 10 dni temu z malym ze szpitala, juz wszytsko ok ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1241 Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-03-18 o 19:21 |
|
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
hej musze was nadrobic ale to jutro a tymczasem mam pytanie kurcze znacie moze perfumy FM?chce zostac dystrybutorka(ale w sensie zeby zamawiac dla siebie i najblizszych) i niewiem kto ma krakow
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam jestem dystrybutorką a weszłam jak mieszkałam w KRk bo moja kuzynka jest tam liderem i mnie wciągnęła spoko sprawa moge dac ci namiar na nią to cie poprowadzi co i jak
|
#535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki, ja to się śmieję, że na tym zwolnieniu lekarskim mam mniej czasu, niż jak normalnie do pracy chodziłam
Cytat:
![]() Łożeczko już jest do odbioru w sklepie ![]() Wczoraj znowu zajadałam się lodami z Maca Wypróbowałam polewę wiśniową- pyszniutka ![]() Ania84, mnie to się podobają te bolerka, które Ci Martucha pokazała anika, i Ty i TŻcik macie talent! Piękne ramki, a jajo pierwsza klasa! ![]() No i dobre wiadomości- cieszę się ![]() Gucia, nic się nie przejmuj zabiegiem Najważniejsze, że ta zmiana jest łagodna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale mam wytłumaczenie: wczoraj byłam ze zwolnieniem w pracy i siedziałam tam chyba ze dwie godziny, potem zakupki drobne wśród emerytów , gotowanie itd. Nie starczyło mi czasu na wizaż, bo po południu jechaliśmy do moich rodziców.A dziś... przez 5 godzin nie miałam prądu, bo na całej ulicy wymieniali żarówki w latarniach ![]() Teraz od dwóch godzin nadrabiam, bo nabrzdynkoliłyście stron przez 1,5 dnia od groma ![]() Martuś, dzięki za link TŻ już przerażony, jak go postraszyłam filmikiem z porodu |
|||
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Helloo, wróciłam
cała i zdrowa, w pon powtórka ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że ja w to powoli wchodzę To wszycho co miałam do powiedzenia
|
|
#537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
SUPERRR
![]() Cytat:
Cytat:
![]() faceci.. Cytat:
do meza na romantyczne popoludnie ![]() Cytat:
![]() a wlosy powiedz ze lepiej bedzie jak bedziesz miala dlugie bo upniesz a jak beda krotkie to ci na twarz beda leciec ![]() aaaa usprawiedliwienie przyjete OSTATNI RAZ ![]() ![]() ![]() ![]() aaaaa link.. napwewno sie przyda a Michal niech sie nie boi bedzie mial to na zywo
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka wpadaj tu do nas jak najczescie j
Cytat:
![]() chyba zaraz ide spac. dobrze, ze jutro juz piatek
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dam się sterroryzować babci ![]() Co do porodu z mężem, to jak ostatnio mówiłam mu o swoim strachu i w ogóle, mocno mnie przytulił i powiedział: "Nie martw się kochanie, będę tam z Tobą". razem sobie poradzimy". I aż mi łzy poleciały i rozbeczałam się na dobre. Tylko ciągle mnie teściowie wkurzają, bo się z niego śmieją, że po co tam pójdzie, że mam go nie brać. Próbują go zniechęcać itd. Teśc np. powiedział, że widział żonę parę godzin po porodzie i to mu wystarczyło... A tak w ogóle, to we wtorek byłam u lekarza i nasz mały waży już 2100 gramów, jak to określił lekarz: "jest długi i chudy, ale patrząc na jego rodziców, nie mogło być inaczej" . Siedzi sobie na razie na tyłeczku ![]() No i lekarz powiedział, że do terminu porodu, czyli do 10 maja mogę nie dotrwać, ale do 1 maja może sie uda Bo ja bym tak chciała w maju urodzić India, staram się, staram
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-03-18 o 21:05 |
|
|
|
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
SSR a patrzyłaś na allegro za tym brodzikiem ? ja ostatnio patrzyłam i tam są fajne prysznice, a po drugie to tańsze
Cytat:
popieram w 100% Twoją wypowiedź! Cytat:
gorzej jak ciągle pod tym wozem,ale to się da
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

tylko ja mieszkam na polnocnym krancu wielkopolski haha ech

Jak już jest oferta to 100 osób cv składa.

I tak jest duuuza poprawa, bo wczesniej co dzien płakałam jak mi tu zle i niedobrze 
Ty to naprawdę jesteś strasznie rodziców uczepiona

nie lubicie mnie
chyba nie bede za wiele komentowac. sorki, nie rozumiem Twojej postawy. Niektorzy to chyba maja za dobrze. ja z mezem mam 3 tys i jeszcze z tego odkladamy, a zyjemy normalnie. boje sie kredytu ktory wskoczy za miesiac i bedzie kolejne 1100 mniej od wypłaty przez 25 lat!! ale wierze, że sobie damy rade. znam wiele osob, ktorzy maja mniej od nas, sa szczesliwi, bo potrafia cieszyc się zyciem zamiast ciagle szukac dziury w całym.