Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-18, 16:04   #511
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A próbowałaś z agencją pracy szukać? Składa się swoje CV i oni pomagają Ci znaleźć coś odpowiedniego.
Nie wiem, czy by Ci to odpowiadało, ale tak jak już mówiłam w Krk opiekunki do dzieci zarabiają bardzo ładne pieniądze, wiec moze w Bydgoszczy jest podobnie i polecam wysyłać cv do każdego hotelu, na recepcję. Moja siostra tak znalazła 1 prace. Chodziłyśmy po hotelach i zostawiała swoje cv i w ten sam dzień do niej zadzwonili. Szczęście, ale trzeba próbować

Facebook - nie mam tam konta, jakoś nie mogę się zmotywować, żeby przejść przez proces rejestracji
ja już wszędzie próbowałam
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
agus masz skleroze tylko ja mieszkam na polnocnym krancu wielkopolski haha ech
nie, ja konczylam w kołobrzegu

emilka tu zloz np; :http://praca.gazetapraca.pl/200,4001...inspektor.html
tu zobacz:
http://ogloszenia.bip.kprm.gov.pl/pl...buttonS=Szukaj
ladne oferty macie na PUPie
http://www.pup.bydgoszcz.pl/?app=praca
dzięki za gazeta praca i bip,

ładneśmiechu warte, a połowa nie ważna jużjak jestem w tym pupie to aż mnie niesie,aby ktoś tam porządek zrobiłJak już jest oferta to 100 osób cv składa.

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2010-03-18 o 16:06
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 16:08   #512
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

emilka yhm....
Ja codziennie sprawdzam gazeta praca, i bipy do urzedow wszytskich w okolicy, do tego bip zusu i skarbowki.

a ja sie wkurzylam na mojego małza.
Przyszedl z pracy wszytsko fajnie, chce mu nakladac obiad, a on sie pyta czy mu 2 bulki wyciagnelam do tej fasolki, ja na to ze zapomnialam. to on wyrzut ze dwie bulki to nic trudnego, zeby je wycganac z zamrazalnika.
A ja zapomnialam, narobilam sie jak mops z oknami i porzadkami a on mi z takim tekstem wyjechał.

Pffffff
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 16:11   #513
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
emilka yhm....
Ja codziennie sprawdzam gazeta praca, i bipy do urzedow wszytskich w okolicy, do tego bip zusu i skarbowki.

Przyszedl z pracy wszytsko fajnie, chce mu nakladac obiad, a on sie pyta czy mu 2 bulki wyciagnelam do tej fasolki, ja na to ze zapomnialam. to on wyrzut ze dwie bulki to nic trudnego, zeby je wycganac z zamrazalnika.
A ja zapomnialam, narobilam sie jak mops z oknami i porzadkami a on mi z takim tekstem wyjechał.

Pffffff

o matko problemy facetów

przytul go bardzo mocno - tak mówi mój mąż, tak go przytul żeby już mu bułki wyszły z głowy

Czas edycji: 2010-03-18 o 16:13
Stary 2010-03-18, 16:16   #514
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Tak, pępowiny na pewno nie odcięłam. Stara a głupia !!! Ale i tak juz lepiej, a do domu dzwonie 2, 3 x na dzień I tak jest duuuza poprawa, bo wczesniej co dzien płakałam jak mi tu zle i niedobrze
Ty to naprawdę jesteś strasznie rodziców uczepiona
Ja to podczas 11-dniowego obozu dzwoniłam do domu 2-3 razy...
Stary 2010-03-18, 16:16   #515
kliwia
Zakorzenienie

niech spada, nie odzywam sie
Stary 2010-03-18, 16:19   #516
kasiaher
Wtajemniczenie

hej laski
troszkę was ponadrabiałam uffff... dużo tego

ojj ja to dopiero mam problemy wogóle nie mogę dogadać się z mężem ostatnia kłótnia to była poprostu masakryczna , nie wiem jak to się skończy ale nie zapowiada się zbytnio ciekawie

Dominik rosnie jak na drożdzach dobrze że chociaż jego mam i mam sie do kogo przytulić
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 16:20   #517
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
niech spada, nie odzywam sie
mój mąż mówi :
"Tak traktuje męża ? życze jej powodzenia. To oni zamrażają bułki.Ja nie wiedziałem,że się zamraża bułki.To jakaś nowość"

hihi

Kasiaher najważniejsze,że masz syneczka głowa do góry

Czas edycji: 2010-03-18 o 16:21
Stary 2010-03-18, 16:22   #518
kliwia
Zakorzenienie

po prostu czuje sie niedoceniona i tyle.
My mrozimy bulki i chleb nie latam dzieki temu codziennie do sklepu po pieczywo i zawsze mamy swieze jak z piekarni
Stary 2010-03-18, 16:23   #519
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia faceci to mają problemy...ja jak wczoraj powiedziałam tż żeby spryskał głośniki odstraszaczem na koty (gadzina nam skacze po i drapie siatki ochronne) to zaczął krzyczeć czy ciężko mi to zrobić i coś tam mruczał pod nosem nt. tego że chyba lepiej by dla mnie było jakby nie przyjeżdżał do domu. Ja w sumie też zauważyłam że między nami jest lepiej gdy się dłużej nei widzimy. Mniej się wtedy sprzeczamy i w ogóle ale przecież mieszkamy razem i tak wygląda małżeńskie życie kiedyś sobie zrobimy weekend w pojedyńkę

Kasiu nowy członek rodziny zmienia życie...musicie się przestawić na to że jest was trójka. Nie piszesz dlaczego się posprzeczaliście, ale na pewno się dogadacie. Ucałuj Dominika od cioci Weroniki

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-03-18 o 16:26
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 16:25   #520
kasiaher
Wtajemniczenie

ojjj Emillia dobrze że go mam tylko on daje mi powera do życia , bo mąż niestety wykończy mnie psychicznie kiedyś do tego moja teściowa ohhh szkoda gadać
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 16:26   #521
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher
Stary 2010-03-18, 16:28   #522
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
po prostu czuje sie niedoceniona i tyle.
My mrozimy bulki i chleb nie latam dzieki temu codziennie do sklepu po pieczywo i zawsze mamy swieze jak z piekarni
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Kliwia faceci to mają problemy...ja jak wczoraj powiedziałam tż żeby spryskał głośniki odstraszaczem na koty (gadzina nam skacze po i drapie siatki ochronne) to zaczął krzyczeć czy ciężko mi to zrobić i coś tam mruczał pod nosem nt. tego że chyba lepiej by dla mnie było jakby nie przyjeżdżał do domu. Ja w sumie też zauważyłam że między nami jest lepiej gdy się dłużej nei widzimy. Mniej się wtedy sprzeczamy i w ogóle ale przecież mieszkamy razem i tak wygląda małżeńskie życie kiedyś sobie zrobimy weekend w pojedyńkę
a ja z Tż jestem dzień w dzień, bo pracy szukamy i siedzimy w sklepie u mojego ojca . Razem nawet myjemy zęby wieczorem i jeszcze nie było kłótni naszczęście

Kliwia nie dziwie się, ze czujesz się niedoceniona. Kobieta się zawsze w domu napracuje, a nie ma nawet całusa za to.

Stary 2010-03-18, 16:48   #523
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 18:19   #524
kliwia
Zakorzenienie

gdziescie pouciekały?
Stary 2010-03-18, 18:41   #525
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 18:47   #526
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc LASENCJE
nie bylo mnie od poniedzialku i nikt nie zauwazyl nie lubicie mnie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej laski

ojj ja to dopiero mam problemy wogóle nie mogę dogadać się z mężem ostatnia kłótnia to była poprostu masakryczna , nie wiem jak to się skończy ale nie zapowiada się zbytnio ciekawie

Dominik rosnie jak na drożdzach dobrze że chociaż jego mam i mam sie do kogo przytulić
Kasia musiscie dac na wstrzymanie, koniecznie!dla dobra dziecka...Dominis nie powinnen sluchac kłotni, szkoda jego malych nerwow...on najbardziej cierpi wiele par przechodzi po porodzie kryzys. Przyznam ze my nawet w tamtym tyg sie nie moglismy doagadc i klocilismy sie przez czwartek i piatek...ale juz jest okej

a tesciowa stara krowa co znowu robi?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 18:49   #527
kliwia
Zakorzenienie

domiks Ty glupot nie gadaj tylko sie czesciej udzielaj, choc przy malym dziecku to i tak ladne normy wyrabiasz
Stary 2010-03-18, 18:58   #528
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domiks Ty glupot nie gadaj tylko sie czesciej udzielaj, choc przy malym dziecku to i tak ladne normy wyrabiasz

Ty widzisz te liczbe postó, prawda
a teraz jak moja prezeska mała juz ma prawie 3 miesiące mam duzo więcej czasu dla siebie

Bylysmy dzis na szczepieniu, moja królewna waży 5100g, w ogole nie płakała i karmimy ciagle tylko piersia

Stary 2010-03-18, 19:09   #529
kliwia
Zakorzenienie

no to super, dzielna kobietka z niej
ciagle na cycu super!! a te grudy sie wchlonely?
Stary 2010-03-18, 19:11   #530
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
no to super, dzielna kobietka z niej
ciagle na cycu super!! a te grudy sie wchlonely?
chodzi o tą sliwe taka co mi sie robila?
Bo wsio jest okej, moze przeziebilam cyce i stad takie powiekszone bylo bo to nie byly takie grudki male tylko od zew strony taka sliwa

a nie wiecie co z Azzis?

Stary 2010-03-18, 19:15   #531
india83
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak mowiłam nie mamy najgorzej... na msc nasze pensje w sumie to netto ok 9 tys i żadnego kredytu... Najwiekszy problem jest w tym ze nie umiem gospodarowac sie pieniedzmi. Pierwsze dni biegam do marketów co dzien a potem piszcze bo jestem bez pieniedzy.
2 tys odkładamy na konto oszczednosciowo, odpowiednio procentowo - kazdy ze swojej wypłaty. To co zostanie mężowi ma dla siebie, to co mnie - mam dla siebie. Sęk w tym, ze ma 2,5 x wieksza pensje ode mnie

Edit: a mąż sie nie czepia, ze cos tam sobie kupujecie ????? Chyba naprawde wspolne konto jest najlepszym rozawiazaniem.....
Cytat:
No ale ja sama mam 3 Płące sobie sama za paliwo, sama sobie najczęściej kupuję jedzonko, czesto tez cosik męzowi jakies pierdołki ktore lubi, do tego płace za swoja komorke 150 zł, odkładam własnie na poczet wakacji i po chwili nie ma nic Brak u mnie silnej woli
chyba nie bede za wiele komentowac. sorki, nie rozumiem Twojej postawy. Niektorzy to chyba maja za dobrze. ja z mezem mam 3 tys i jeszcze z tego odkladamy, a zyjemy normalnie. boje sie kredytu ktory wskoczy za miesiac i bedzie kolejne 1100 mniej od wypłaty przez 25 lat!! ale wierze, że sobie damy rade. znam wiele osob, ktorzy maja mniej od nas, sa szczesliwi, bo potrafia cieszyc się zyciem zamiast ciagle szukac dziury w całym.
głowa do góry, w koncu kazdy z nas dorosnie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Agus calkowicie zapomnialam zalanczam fotke - robiona przez szybe z antyramy wiec sa cienie
a fotke.. ze slubu jak najabrdziej wkoncu to rocznica
super!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Laski!!!!
tato dzwonił i powiedzial córcia jest dobrze

mąż zadzwonił i powiedział słońce złożyłem papiery o pozwolenie na budowę w starostwie

nic mi dzisiaj nei pospuje humoru

no moze poza daisy!!!!

laska trzymaj mnei bo nei strzymam kobietko ja mam pensji 1450,00 mąż jak ma lepszy miesiąc to połozy do kasetki 2000 a ja ma zły to 400 albo wcale i musimy zyc!!! jakoś bo jakoś ale musimy
i jeszcze teraz budowę zaczy
ciesze sie, ze z tata OK no i trzyamam kciuki za budowe

Cytat:
hej laski

a ja dzis z kolejna dokladka dokumentow w banku, w poniedzialek chyba bedziemy miec wycene i mam nadzieje, ze juz z gorki...

byłam u fryzjera podciac koncowki (hmm... jakies 5cm), ale zwiazałam włosy zeby TZ nie zauwazył, bo bedzie mi marudził, ze znowu obciełam
Stary 2010-03-18, 19:17   #532
kliwia
Zakorzenienie

domis tak tak ta sliwa, zator tpo dobrze ze sie odkorkowal
niestety nie wiemy co z azzis, a Ty nie masz gdzies z nia kontaktu z jkaiegos mamusiowego watku??

india no my to sie mamy z tymi facetami, nawet na podciete koncowki marudza

domis zrobilam sledztwo
azzis wyszla 10 dni temu z malym ze szpitala, juz wszytsko ok
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1241

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-03-18 o 19:21
Stary 2010-03-18, 19:21   #533
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

hej musze was nadrobic ale to jutro a tymczasem mam pytanie kurcze znacie moze perfumy FM?chce zostac dystrybutorka(ale w sensie zeby zamawiac dla siebie i najblizszych) i niewiem kto ma krakow

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 19:51   #534
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
hej musze was nadrobic ale to jutro a tymczasem mam pytanie kurcze znacie moze perfumy FM?chce zostac dystrybutorka(ale w sensie zeby zamawiac dla siebie i najblizszych) i niewiem kto ma krakow
Ja znam jestem dystrybutorką a weszłam jak mieszkałam w KRk bo moja kuzynka jest tam liderem i mnie wciągnęła spoko sprawa moge dac ci namiar na nią to cie poprowadzi co i jak
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:31   #535
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć kobietki, ja to się śmieję, że na tym zwolnieniu lekarskim mam mniej czasu, niż jak normalnie do pracy chodziłam

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Witam w nowej części Dobrze, że tytuł nie zmieniony, bo nie trzeba szukać.
A ja wczoraj na pierwszej popołudniówce byłam do 22 a dziś już pobudkę o 6:40 mi tż zgotował
Wczoraj szukaliśmy kabiny do łazienki, bo ta którą zamówiliśmy wcześniej w ogóle nie istnieje, ach Ci sprzedawcy. Dobrze, że nam oddali zaliczkę. Wszędzie gdzie wchodzimy i wymieniamy co chcemy to mówią, że nie ma problemu, że zaraz cośznajdą i co? Otwierają katalog a tam jak jest wysoki brodzik to znów szkło nie te, albo nie ten rozmiar. Na razie w jednym sklepie nam facet znalazł za 1500zeta. W porównaniu do tych chińskich to majątek, ale cóż trzeba będzie chyba wydac. Normalnie wczoraj stwierdziłam, że tą kabinę wyprodukują specjalnie dla mnie. Czy ja chcę za wiele? A niby tyle rzeczy na rynku a takiej jak człowiek chce to nie ma(...)
Rybulka następny egzamin na pewno zdasz/zdacie Łóżeczko piękniste. Ja poluję teraz na łózko do sypialni też z szufladą A ja też jestem z listopada i wcale nie uważam go za zły miesiąc No i kolejna szczęściara co jadła lody z mcd
(...)
Zazwyczaj tak jest, że jak się nie szuka, to jest pełno rzeczy, a jak się szuka już konkretnie, to nagle wszystkie te rzeczy wchłania czarna dziura i człowiek łazi po tych sklepach jak głupi

Łożeczko już jest do odbioru w sklepie Jutro po nie jedziemy
Wczoraj znowu zajadałam się lodami z Maca Wypróbowałam polewę wiśniową- pyszniutka

Ania84, mnie to się podobają te bolerka, które Ci Martucha pokazała Zdecydowanie lepsze do Twojej boskiej () sukienki od sweterkowych

anika, i Ty i TŻcik macie talent! Piękne ramki, a jajo pierwsza klasa!
No i dobre wiadomości- cieszę się

Gucia, nic się nie przejmuj zabiegiem Najważniejsze, że ta zmiana jest łagodna

Cytat:
(...)
ja teraz mam krotsze ale jak zapuszczalam do slubu to lubilam poszalec.. jakies takie koki luzne nisko na karku artystyczny nielad uwielbiam sie w takim balaganie na wlosach.. nigdy nieznosilam gladkich pieknych fryzur teraz jak a krotsze to je prostownica mecze i sie "glaskie proste" ale nie moge sie doczekac az odrosna zeby znowu poszalec juz teraz probuje ale jesczze sa ciut za krotkie
A mi wiecznie babcia TŻa wierci dziurę w brzuchu, żebym przed porodem obcięła włosy, bo jak to tak się zajmować dzieckiem z długimi włosami

Cytat:
(...)
I WOGOLE MAM FOCHA RYBULKAAAAAAAAAAAA nie wiem co ci zrobie... "bede na l4 bede sie udzielac czesciej" dostaniesz w dupe!
Wiedziałam, że będzie jakiś bunt Ale mam wytłumaczenie: wczoraj byłam ze zwolnieniem w pracy i siedziałam tam chyba ze dwie godziny, potem zakupki drobne wśród emerytów , gotowanie itd. Nie starczyło mi czasu na wizaż, bo po południu jechaliśmy do moich rodziców.
A dziś... przez 5 godzin nie miałam prądu, bo na całej ulicy wymieniali żarówki w latarniach A że u nas wszystko na prąd, to obiad jedliśmy o 17.00
Teraz od dwóch godzin nadrabiam, bo nabrzdynkoliłyście stron przez 1,5 dnia od groma
Martuś, dzięki za link TŻ już przerażony, jak go postraszyłam filmikiem z porodu
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:44   #536
*Agatek*
Zakorzenienie

Helloo, wróciłam cała i zdrowa, w pon powtórka

Cytat:
Z męzem własciwie oki, ale cięzko mi sie przestawic, ze przedtem caluska pensje mialam tylko na swoje pierdoły i "widzimisię" a teraz jednak są i inne obowiązki i juz nie mozna miec zawsze wsyzstkiego co sie chce.. Ale cóż, to dorosłe zycie. Siąść i płakac.. chciałabym by czas sie cofnął
Kurcze dziewczyno, sorry ale powiem co myślę... Myślałaś, że do końca życia będziesz miała dla siebie pensje i to będzie Twoje?? Czy dzielisz z mężem- moje; twoje?? Chyba małżeństwo czyli wspólne zarobki... Zapłacić trzeba będzie za prąd, za wodę i jeszcze jedzenie kupować, żebyście mieli co jeść. I co myślałaś, że mąż wszystko zapłaci, a Ty sobie kupisz sukienkę, spodnie i w ogóle się obkupisz? Wkurza mnie takie myślenie jak Ty teraz tak narzekasz, to nie chcę wiedzieć co Ty byś zrobiła i jak byś się zachowywała w wieku 18 lat, gdy zamieszkała z teściami, chodziła do szkoły i g***no sobie kupiła, bo za co?? I żyć na cudzym garnuszku. Jestem młodsza od Ciebie, a wiem jakie to straszne uczucie. Jak zaczęłam pracować i zarabiać to jak mogłam najlepiej wynagrodziłam to teściom. I tak robiłam(nie mówiąc już o sprzątaniu i gotowaniu), czyli zakupy na cały miesiąc- na więcej nie było mnie stać, ale jak na nas dwóch to dobre i to. Były miesiące gdzie nic sobie nie kupiłam, a tak nie przeżywałam Nie wiedziałaś w co się pakujesz wychodząc za mąż? Obowiązki, wspólny dom, wychowywanie dzieci? Jak dziecko się pojawi to już w ogóle sobie nic nie kupisz... Więc weź się w garść, przemyśl sobie wszystko i nie miej czarnych scenariuszy wszystko się ułoży, ale powolutku.

Mam nadzieję, że ja w to powoli wchodzę

To wszycho co miałam do powiedzenia

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:50   #537
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Laski!!!!
tato dzwonił i powiedzial córcia jest dobrze
SUPERRR

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Ale uwaga dzisiaj zarobiliśmy 30 zł i tez nie wiemy na co je wydać Na linkę starczy by się powiesić. Tylko szkoda nam tego drzewa...
ehsss takie zycie raz na wozie raz pod..

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A ja tak z innej beczki spytam...Gracie w FarmVille na Facebooku? Ja sie ostatnio wciągnęłam
nie mam nawet konta nie kreci mnie

Cytat:
faceci..

Cytat:
ojjj kasia juz ie raz ci pisalyscmy ustaw go do piony pogadaj i zalatw bo moze byc gorzej.. pamietaj jest dziecko ktore coraz wiece bedzie pamietac...

Cytat:
gdziescie pouciekały?
do meza na romantyczne popoludnie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wczoraj znowu zajadałam się lodami z Maca Wypróbowałam polewę wiśniową- pyszniutka

A mi wiecznie babcia TŻa wierci dziurę w brzuchu, żebym przed porodem obcięła włosy, bo jak to tak się zajmować dzieckiem z długimi włosami

Wiedziałam, że będzie jakiś bunt Ale mam wytłumaczenie: wczoraj byłam ze zwolnieniem w pracy i siedziałam tam chyba ze dwie godziny, potem zakupki drobne wśród emerytów , gotowanie itd. Nie starczyło mi czasu na wizaż, bo po południu jechaliśmy do moich rodziców.
A dziś... przez 5 godzin nie miałam prądu, bo na całej ulicy wymieniali żarówki w latarniach A że u nas wszystko na prąd, to obiad jedliśmy o 17.00
Teraz od dwóch godzin nadrabiam, bo nabrzdynkoliłyście stron przez 1,5 dnia od groma
Martuś, dzięki za link TŻ już przerażony, jak go postraszyłam filmikiem z porodu
terroryzujesz mnie tym makiem mam taka ochote.. mak 10 minut odemnie a mi sie niechce isc
a wlosy powiedz ze lepiej bedzie jak bedziesz miala dlugie bo upniesz a jak beda krotkie to ci na twarz beda leciec
aaaa usprawiedliwienie przyjete OSTATNI RAZ
aaaaa link.. napwewno sie przyda a Michal niech sie nie boi bedzie mial to na zywo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-18, 21:03   #538
india83
Zakorzenienie

Rybulka wpadaj tu do nas jak najczescie j

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Agatek super, że jestes zadwolona

chyba zaraz ide spac. dobrze, ze jutro juz piatek
Stary 2010-03-18, 21:04   #539
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)
terroryzujesz mnie tym makiem mam taka ochote.. mak 10 minut odemnie a mi sie niechce isc
a wlosy powiedz ze lepiej bedzie jak bedziesz miala dlugie bo upniesz a jak beda krotkie to ci na twarz beda leciec
aaaaa link.. napwewno sie przyda a Michal niech sie nie boi bedzie mial to na zywo
To powiedz Wojtasowi, on Ci pobiegnie po te lody
Nie dam się sterroryzować babci
Co do porodu z mężem, to jak ostatnio mówiłam mu o swoim strachu i w ogóle, mocno mnie przytulił i powiedział: "Nie martw się kochanie, będę tam z Tobą". razem sobie poradzimy". I aż mi łzy poleciały i rozbeczałam się na dobre.
Tylko ciągle mnie teściowie wkurzają, bo się z niego śmieją, że po co tam pójdzie, że mam go nie brać. Próbują go zniechęcać itd. Teśc np. powiedział, że widział żonę parę godzin po porodzie i to mu wystarczyło...

A tak w ogóle, to we wtorek byłam u lekarza i nasz mały waży już 2100 gramów, jak to określił lekarz: "jest długi i chudy, ale patrząc na jego rodziców, nie mogło być inaczej" . Siedzi sobie na razie na tyłeczku . I od wtorku wierzę, że to będzie chłopiec, bo na własne oczy widziałam jąderka
No i lekarz powiedział, że do terminu porodu, czyli do 10 maja mogę nie dotrwać, ale do 1 maja może sie uda Bo ja bym tak chciała w maju urodzić

India, staram się, staram

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2010-03-18 o 21:05
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 21:07   #540
Emilia211
Zakorzenienie

SSR a patrzyłaś na allegro za tym brodzikiem ? ja ostatnio patrzyłam i tam są fajne prysznice, a po drugie to tańsze
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Kurcze dziewczyno, sorry ale powiem co myślę... Myślałaś, że do końca życia będziesz miała dla siebie pensje i to będzie Twoje?? Czy dzielisz z mężem- moje; twoje?? Chyba małżeństwo czyli wspólne zarobki... Zapłacić trzeba będzie za prąd, za wodę i jeszcze jedzenie kupować, żebyście mieli co jeść. I co myślałaś, że mąż wszystko zapłaci, a Ty sobie kupisz sukienkę, spodnie i w ogóle się obkupisz? Wkurza mnie takie myślenie jak Ty teraz tak narzekasz, to nie chcę wiedzieć co Ty byś zrobiła i jak byś się zachowywała w wieku 18 lat, gdy zamieszkała z teściami, chodziła do szkoły i g***no sobie kupiła, bo za co?? I żyć na cudzym garnuszku. Jestem młodsza od Ciebie, a wiem jakie to straszne uczucie. Jak zaczęłam pracować i zarabiać to jak mogłam najlepiej wynagrodziłam to teściom. I tak robiłam(nie mówiąc już o sprzątaniu i gotowaniu), czyli zakupy na cały miesiąc- na więcej nie było mnie stać, ale jak na nas dwóch to dobre i to. Były miesiące gdzie nic sobie nie kupiłam, a tak nie przeżywałam Nie wiedziałaś w co się pakujesz wychodząc za mąż? Obowiązki, wspólny dom, wychowywanie dzieci? Jak dziecko się pojawi to już w ogóle sobie nic nie kupisz... Więc weź się w garść, przemyśl sobie wszystko i nie miej czarnych scenariuszy wszystko się ułoży, ale powolutku.

Mam nadzieję, że ja w to powoli wchodzę

grunt,że zdrowa
popieram w 100% Twoją wypowiedź!

Cytat:
SUPERRR

ehsss takie zycie raz na wozie raz pod..

nie mam nawet konta nie kreci mnie

faceci..

ojjj kasia juz ie raz ci pisalyscmy ustaw go do piony pogadaj i zalatw bo moze byc gorzej.. pamietaj jest dziecko ktore coraz wiece bedzie pamietac...

do meza na romantyczne popoludnie

gorzej jak ciągle pod tym wozem,ale to się da

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości