Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 14:34   #1591
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Najlepszy dowód na to, że "Kac Vegas", to fajna komedia, dał wczoraj TŻ, bo zwabiony moim śmiechem przyszedł i został A ostatnio ciągle narzekał, że wypożyczam filmy, których on nie rozumie, albo smutne i dlatego ze mną nie ogląda
A dziś jak wstałam, patrzę, a w odtwarzaczu DVD zaś siedzi płyta z filmem- chyba se do śniadania oglądał
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:35   #1592
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

ja ogoladalm kac vegas 2 razy , w tym raz w kinie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:36   #1593
Maja102
Zakorzenienie

A mi się Kac Vegas średnio podobał
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Pytanko mam z serii kosmetycznej... Używacie balsamów brazujących, samoopalających czy jak tam je zwał???

tylko naturalne słoneczko lubię
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja nielubie bo smierdzą

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja uzywam od dłuższego czasu z loreala bo nie moge sie wogóle opalac ani wystawiac na słoneczko ale przyznaje sie bez bicia ze to robię staram sie jednak twarz zakrywac przy opalaniu
ja w tym roku też będę musiała chować rekę przed słońcem, nie wiem jak ja to przeżyję
Za to będę pocelanowo blada wreszcie gotka pełną gębą

O, albo kupię eleganckie kiecki i się zrobię na Ditę von Teese

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-25 o 14:38
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:38   #1594
Rybulka
Zakorzenienie

Co do zmywarki, to ja gadałam: "po co nam zmywara, jak jest nas tylko dwoje. W moim domu rodzinnym było nas 6, a dawaliśmy radę bez niej". A teraz żałuję, bo normalnie mam wrażenie, że ciągle przy zlewie stoję
Stary 2010-03-25, 14:42   #1595
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanko mam z serii kosmetycznej... Używacie balsamów brazujących, samoopalających czy jak tam je zwał??? Bladzioch teraz jestem straszny i tak myślę, że może by trochę się podkolorować
Ja nie uzywam bo zawsze mnie opalają w plamy Tak wiec stosuje tylko naturalna opalenizne

A ja sie załamałam Polska biurokracja i tym , jak to wszystko wygląda.

Lekarz tak mnie potraktował ze miałam ochote mu szczała zasadzić. Stanełam na niczym i sie załamałam jednym słowem .

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja ogoladalm kac vegas 2 razy , w tym raz w kinie

Też oglądałam dwa razy i dwa razy śmiałam sie na całego - jak dla mnie rewelacja.

Również zabawny jest zgon na pogrzebie ale tylko do jednorazowego oglądniecia

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:43   #1596
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha pralke wyjelam z lazienki, bo lazienka tak mala ze pralka w lazience to przegiecie ladowana z przodu jest, i musi stac w kuchni, na zmywarke nie ma miejsca.
to zrob sobie "komin" postaw zmyware na pralce albo odwrotnie:
wiem wiem przeginam no ale.. teraz nigdy bym sie dobrowolnie nie dala namowic na brak zmywarki...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Najlepszy dowód na to, że "Kac Vegas", to fajna komedia, dał wczoraj TŻ, bo zwabiony moim śmiechem przyszedł i został A ostatnio ciągle narzekał, że wypożyczam filmy, których on nie rozumie, albo smutne i dlatego ze mną nie ogląda
A dziś jak wstałam, patrzę, a w odtwarzaczu DVD zaś siedzi płyta z filmem- chyba se do śniadania oglądał
hahahaha bo to fajny film

Cytat:
Co do zmywarki, to ja gadałam: "po co nam zmywara, jak jest nas tylko dwoje. W moim domu rodzinnym było nas 6, a dawaliśmy radę bez niej". A teraz żałuję, bo normalnie mam wrażenie, że ciągle przy zlewie stoję
no wlasie stoje i sie wkurzam...D:

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
.

Lekarz tak mnie potraktował ze miałam ochote mu szczała zasadzić. Stanełam na niczym i sie załamałam jednym słowem .
co sie stalo?
Stary 2010-03-25, 14:43   #1597
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Ja nie uzywam bo zawsze mnie opalają w plamy Tak wiec stosuje tylko naturalna opalenizne
A ja sie załamałam Polska biurokracja i tym , jak to wszystko wygląda.
Co się stało?

Cytat:
Śmieszny film, wymiękłam przy tygrysie w łazience.

Cytat:
Ja też mam małą kuchnię (aneks), na dole mam szafkę - 3 szuflady na sztućce, talerze i inne, jedną ze zlewozmywakiem i koszem na śmieci, jedną na garnki i jedną ze zmywarką. Wszystkiego sztuk 4. Koniec kuchni. Aż się sama zdziwiłam, że się zmieściła

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 14:44   #1598
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

Zmywarka fajna sprawa zwłaszcza jak sie nie lubi myc garków i wycierać . Szkoda ze nie wymyslili jeszcze robota ktory by je chował

Stary 2010-03-25, 14:45   #1599
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A mi się Kac Vegas średnio podobał

tylko naturalne słoneczko lubię

ja w tym roku też będę musiała chować rekę przed słońcem, nie wiem jak ja to przeżyję
Za to będę pocelanowo blada wreszcie gotka pełną gębą

O, albo kupię eleganckie kiecki i się zrobię na Ditę von Teese
majuś tylko ja sie wogole wogole nie moge opalać całe dziecinstwo przelatałam w kapelutkach masakra jakas źle to wspominam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:49   #1600
Rybulka
Zakorzenienie

A ja nie lubię się opalać Jak dla mnie to strasznie męczące Dlatego raczej blada jestem. Jak mnie coś złapie, to przypadkowo
Stary 2010-03-25, 14:51   #1601
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie lubię się opalać Jak dla mnie to strasznie męczące Dlatego raczej blada jestem. Jak mnie coś złapie, to przypadkowo
ja tez dla mnie lezni plackiem jest meczace... dlatego przed slubem preferowalam pare razy na solarium... tyle... (pare nie co 2 dni zeby odrazu nie bylo niedomowien) jak sie w "biegu opale" to dobrze jak nie to nie....

a teraz to juz tymbardziej w ciazy nie bede wiec tylko tyle co na spacerkach
Stary 2010-03-25, 14:53   #1602
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pokombinuj z ta zmywarka... bo to naprawde raz ze wygodne dwa oszczedne jak fix... naprawde swietne... dla waszej 2 taka mala na 6 kompletow by starczyla... raz na 2-3 dni wlaczysz i po klopocie...
Nas jak była 2 to codziennie wstawialiśmy zmywarkę. Teraz jak jest nas 3 to już w ogóle nie ma mowy, żeby nie była wstawiona. też nie wyobrażam sobie już bez niej życia. To jeden z moich ulubionych sprzętów AGD.

Dobra zabieram się za ostatnie okno i wstawiam firanki do prania. Dziś czuję wiosnę na całego

Tak zachwalacie Kac Vegas, że chyba w końcu się zmobilizuję do obejrzenia
Stary 2010-03-25, 14:54   #1603
kliwia
Zakorzenienie

martucha nie da sie
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:55   #1604
Sysunia_d
Zakorzenienie

dziewczyny napisałam w k

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-03-25 o 14:56
Stary 2010-03-25, 14:59   #1605
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
majuś tylko ja sie wogole wogole nie moge opalać całe dziecinstwo przelatałam w kapelutkach masakra jakas źle to wspominam
biedactwo
Cytat:
a ja właśnie kocham słońce
Jak nie będę mogła naładować baterii słonecznych, to ja... ja nie wiem...
ja *******E takie życie! ***anej depresji jesiennej cały rok się nie pozbędę
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Tak zachwalacie Kac Vegas, że chyba w końcu się zmobilizuję do obejrzenia
jak lubisz amerykańskie komedyjki typu impreza i bajzel na kółkach...
Stary 2010-03-25, 15:39   #1606
bzyczka1
Zakorzenienie

od początku

Mój tż nosi japonki, w zeszłym roku kupiliśmy na wyprzedaży za 29zł skórzane w ccc, takie są jak klapki zabudowane ale mają taką dziurkę na palec

Uwielbiam baleriny

Zdostałam rachunek za prąd...normalnie brać sznur i się wieszać. 346zł za dwa miesiące. Ja rozumiem że była podwyżka, ale zawsze mieściliśmy się w 250zł. Mamy nową pralkę, nową lodówkę, wcześniej mieliśmy taką ruską jeszcze 20letnią albo i lepiej. W salonie żarówkę energooszczędną. Zamontowaliśmy nad zlewem taką ledową na aterie żeby nie palić górnego światła do mycia naczyń bo i tak ciemno było. No masakra jakaś

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 15:41   #1607
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
jak lubisz amerykańskie komedyjki typu impreza i bajzel na kółkach...
w takim razie nie wiem czy obejrzę
Stary 2010-03-25, 15:43   #1608
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to taka komedia pomylek... grupa facetow jedzie do vegas na wieczor kawalerski... i wsyztko sie sypie
Stary 2010-03-25, 15:46   #1609
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
od początku

Mój tż nosi japonki, w zeszłym roku kupiliśmy na wyprzedaży za 29zł skórzane w ccc, takie są jak klapki zabudowane ale mają taką dziurkę na palec

Uwielbiam baleriny

Zdostałam rachunek za prąd...normalnie brać sznur i się wieszać. 346zł za dwa miesiące. Ja rozumiem że była podwyżka, ale zawsze mieściliśmy się w 250zł. Mamy nową pralkę, nową lodówkę, wcześniej mieliśmy taką ruską jeszcze 20letnią albo i lepiej. W salonie żarówkę energooszczędną. Zamontowaliśmy nad zlewem taką ledową na aterie żeby nie palić górnego światła do mycia naczyń bo i tak ciemno było. No masakra jakaś
Mój Tż kupił sobie japonki przed ostatnimi wakacjami, ale były jakoś zupełnie niedopasowane do jego stóp, bo go tak obtarły, ze powiedział : "nigdy więcej głupich japońców " Zamienił je na sandały.

Ja też uwielbiam baleriny i we wtorek po paru godzinach chodzenia na obcasie do wczoraj bolały mnie nogi. Na płaskim albo prawie płaskim obcasie czuję się najbardziej komfortowo.

Bzyczka kiedyś w tv widziałam, że jakaś babka dostawała za duże rachunki za prąd i zaczęła siedzieć przy świeczkach itd. żeby oszczędzać a rachunki się nie zmieniły. Okazało się, że dostawca prądu zrobił niechcący jakieś zamieszanie z licznikami i te liczniki nie były jej. Ciągnęła się sprawa długo a nadal nie była rozwiązana, mimo że wiadomo było co jest przyczyną.

Przez te wiosenne porządki zapomniałam o obiedzie chyba pizzę będę musiała zamówić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-25, 15:47   #1610
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, jakoś ostatnio nie oglądałam amerykańskiej komedii, z której bym miała ubaw po pachy

Za to rewelacyjna była angielska "Easy Virtue" - normalnie padłam Kristin Scott-Thomas i Colin Firth byli genialni
Stary 2010-03-25, 15:59   #1611
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, jakoś ostatnio nie oglądałam amerykańskiej komedii, z której bym miała ubaw po pachy

Za to rewelacyjna była angielska "Easy Virtue" - normalnie padłam Kristin Scott-Thomas i Colin Firth byli genialni
Uwielbiam Colina Firth'a więc obejrzę na pewno
Stary 2010-03-25, 16:00   #1612
bzyczka1
Zakorzenienie

ja obiadek dla męża dostałam od mamy ja zjadłam na miejscu a on dostał na wynos zupa grochowa z kluskami mniam. A na jutro krokiety planuję z pieczarkami i serem żółtym.

No ten rachunek to mnie zszokował. Nie używamy więcej ani pralki ani tv a tu taka różnica. Widzę że podrożał prąd o 15 gr za kWh ale widzę też że od 6.02 do 24.03 zużyliśmy tyle co w ciągu dwóch miesięcy na innych rachunkach. I tak się zastanawiam bo właśnie od 6.02 mamy liczone drożej, skąd inkasent wie że tyle zużyliśmy nie było go w między czasie a mamy wyszczególnione za trzy okresy od 21.01 do 26.01, od 26 do 06.03 i potem to już do 24. A może my wcześniej zużyliśmy więcej tańszego prądu Czy jak on się podłączy pod licznik to mu to wychodzi kiedy i ile zużyliśmy?

Idę żeby się już nie denerwować skończę serwetkę robić. Moczy mi się już zostaje ją wyprać i powycinać. Jak skończę to się Wam pochwalę.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2010-03-25 o 16:03
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:10   #1613
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
od początku

Uwielbiam baleriny
Bzyczka, no dziwne z tym prądem, może jakimś ryczałtem wam policzyli albo jakąś dopłatę macie?

Cytat:

Świetny ten film jest, angielski humor

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:10   #1614
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam Colina Firth'a więc obejrzę na pewno
a warto - w roli takiego zblazowanego, sarkastycznego angola rozbawił mnie do łez
Stary 2010-03-25, 16:16   #1615
aniaaa84
Zadomowienie

Jestem

okna umyte, firanki powieszone jutro porządki cotygodniowe i święta u babci więc nie wiem po co tyle sprzątania

ja się dziś jakoś sennie i do bani czuje, non stoper mi się ziewa i mam melmana, obejrzałam dwa odc. Chirurgów i mi się zasnęło pod koniec pierwszego. Chyba się kawą muszę poratować.

Marta daj znać co z suknia bo ciekawa jestem

Kac Vegas kupa śmiechu

Bzyczko co do rachunku to ja jak miałam firmę przez ponad rok spisywałam stan licznika, przed wyjściem do domu wyłączałam wszystko z prądu bo rachunki za miesiące letnie przychodziły kosmiczne, a za zimowe liczyli mniej.
Ale żadnego złoziejstwa i kombinatorstwa się nie dopatrzyłam bo w sumie skrzynka z licznikiem była na zew. budynku więc jeśli ktoś się podpinał wcześniej to przyuważył spisywania i mógł dać sobie na luz.
Odkąd zaczęłam spisywać kwoty były w granichach rozsądku

czas na obiad, kuchnia mnie wzywa
Stary 2010-03-25, 17:05   #1616
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
laski help me!!!!!

upatrzyłam sobie butki w ccc zamszowe na koturnie oczywiscie jedyne ktore pasowały rom. 35

i nie wiem czy je kupić

są czarne jak te w kółku ale nei znalazlam lepszego zdjęcia w necie

fason jak te z fioletem ale paseczek o połow cieńszy jak w tych karmelowych

no i ten zamsz to nie jest taki drapany jak w tych fioletowych tylko taki mieciutki gładziutki

nei wiem czy one nei bedą obciachowe przez ten zamsz

co sądzicie
mam podobne
tylko bez palcow i sa bardzo wygodne

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

a u mnie wiosna
piekna pogoda na dworze i dzisiaj bede piekla kurczaka w piekarniku na butelce do tego tz frytki z frytkownicy i warzywa grillowane
ja dzisiaj robie steka

Cytat:

Ja dziś poczułam wiosnę na maxa...ubrałam się w zieloną tunikę, fioletowe legginsy, niebieskie buty i mam pomarańczowe pazurki...hehe mega kolorowo wyglądam jak papuga hehe
o kurcze to wygladalas teczowo

Cytat:
Właśnie przeglądam katalog CCC w necie. W tym sezonie modne sa własnie koturny, gladiatorki i te mega high heels. Ja za koturnami nie przepadam, chociaz nawet w tej chwili mam na sobie buty na koturnach. Marzą mi się te ogromniaste szpile, ale jak w tym chodzić, to ja nie wiem pasują tylko do wypasionego mercedesa ze skórzanymi siedzeniami ...i przystojnego szofera oczywiście
Hehe...ale czerwoniaki:
http://moda.allegro.pl/item957843333...w_13cm_39.html
z burdelowa mi sie kojaza te buty
w stanach bardzo popularne .. ale jak widze dziewczyny w barze w nich to az mnie sciska

Cytat:

Zapomniałaś chyba dodac, ze nadal w modzie balerinki... fuuj, jak ja nie znosze tych butów w moim prywatnym rankingu brzydactwa okupują czołówkę razem z saszkami
a ja tam lubie bardzo wygodne sa

Cytat:
A wiecie ze w niedziele jest zmiana czasu na letni??
z 2 na 3 w nocy zegarki przestawiamy, a ja w neidziele w nocy musze wstac na pociag
u nas juz od 2 tygodni czas mamy zmieniony
faaaajnie bo dopiero po 7 robi sie ciemno

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
A japonki na stopach u mężczyzn są dla mnie mega smieszne! Tak jak stringi .
Mogłabym nawet przyjąc taka regułę ze facet w japonkach na pewno kiedyś założył stringi.
dokladnie albo w tenisowkach

[QUOTE=Maja102;18128865]

ja nie nieeleganckie, spadają ze stopy i paskudnie klapią
/QUOTE]

a ja tam lubie
racja sa nieeleganckie jak ubierzesz do sukienki czy eleganckich spodni .. ale do dzinsow , spodenek czemu nie?

ja uwielniam sandaly

Cytat:
Oglądałam wczoraj z TŻem "Kac Vegas"- naśmiałam sie jak głupia
najlepsza amerykanska komedia jaka widzialam

Cytat:
ja tez nie lubie .. lezenie plackiem na reczniku to dla mnie meczarnia
dlatego zawsze opalam sie jak gramy w siatke czy na rowerkach

Spotkanie w Zakopanym? Ja jestem jak najbardziej ZA

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:10   #1617
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
NO ja bm miala daleko choc Wrocław bym sobie odwiedziła, bo jeszcze nigdy nie byłam

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ja też uważam, że to dobry bank nawet szefowa mi polecała, a firma to ugu finansowe, więc chyba coś wie na ten temat, zaś ja jednak wybrałam bph bo też dobry

))

Uwaga dziewczyny pierwsza wizyta u architekta zakończona dostaliśmy zbiór ksiąg z planami domków i już przejrzeliśmy 4 książki i jeszcze 4 nam zostały, ale jakbyśmy nie wybrali możemy pożyczyć jeszcze więcej
mam nadzieje, ze szybko Wam sie cos spodoba

Cytat:
laski help me!!!!!

upatrzyłam sobie butki w ccc zamszowe na koturnie oczywiscie jedyne ktore pasowały rom. 35

i nie wiem czy je kupić

są czarne jak te w kółku ale nei znalazlam lepszego zdjęcia w necie

fason jak te z fioletem ale paseczek o połow cieńszy jak w tych karmelowych

no i ten zamsz to nie jest taki drapany jak w tych fioletowych tylko taki mieciutki gładziutki

nei wiem czy one nei bedą obciachowe przez ten zamsz

co sądzicie
ide nadrabiać boooo nie mialam neta i wróciłam w nocy
ładne, szczególnie do spodni

Cytat:
ddaaiissyy superrrrrr ze taka decyzja.. .... aaa to wy z tesciami mieszkacie czy w ich mieszkaniu tyklko? aaaas wczesniejsza splata placicie jakas "kare" tylko jesli splacicie w pierwszym roku przy zwyklych i przez pierwsze 3 lata w hipotecznym
a kopniecie dzidzi cudno uczucie;D

D
o terminie decyduje bank, w kazdym jest inaczej. ja za wczesnioejsza spłate bede placic 1,5% prowizji przez caly okres kredytowania.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Opowiem Wam jaką wczoraj miałam wizytę u gina Muszę go czym prędzej zmienić, a myślałam ze jest taki fajny. Był, do wczoraj.
Miesiac temu miałam tę laparoskopię. Poszłam wczoraj go o tym poinformować i zrobić badanie kontrolne. Opowiadam mu co mi było. Że odciagnęli mi około litra krwi, a on na to ze nie możliwe że gdyby było tyle krwi to by było zagrozenie życia i laparoskopię miałabym po godzinie ja na to, że jak trafiłąm do szpitala to miałam około pół litra i chcieli mnie obserwować, że miałam chyba 7 razy robione usg w ciagu doby a on że mu bajki opowiadam. Że przed chwila też miał pacjentkę, która na ostatniej wizycie mówiła o jakiejś tam operacji on jej kazał przynieść wypis ze szpitala i okazało się, ze jednak co innego miała robione. Powiedział, że miałam dobre wyniki krwi (z czego erytrocyty, hemoglobina, hematokryt były grubo poniżej normy- takie wartosci mam na wypisie ) gościu chyba nie zna jakie są normy! I że na wypisie mam info ,,niewielka ilość płynu ,,gdzieśtam" (nazwy nie pamietam). Ja mu na to, ze wychodząc ze szpitala poinformowali mnie ze jest jeszcze troche krwi w brzuchu ale to powinno się wchłonąć. A on na to, że na wypisie to jest napisane jak było w momencie przyjęcia na oddział Taaaa, niewielka ilość płynu! Ja mu mówię, że tak mnie bolał brzuch że prawie krzyczałam jak mnie dotykali , aon że to na pewno nie od tego! A od czego mnie bolał?!

I jeszcz hit: od trzech lat co trzy miesiace chodziłam do niego po receptę na plastry, we wrześniu przesytałam, a on mi się wczoraj pyta czy KIEDYKOLWIEK brałam środki hormonalne antykoncepcyjne! 3 lata! Ja mówię, ze tak, brałam 6 lat, a on na to: to moze znowu pani zacznie brać?! To jajnik się zmniejszy! No padłam normalnie. I co, za jakiś czas znowu przestanę brać i znowu mi pęknie? Wróciłam do domu i sie rozryczałam....

A i powiedział, że mam teraz powiększony drugi jajnik i po okresie mam do niego przyjść na kontrolę,
koszmar! szukaj innego!

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
A japonki na stopach u mężczyzn są dla mnie mega smieszne! Tak jak stringi .
Mogłabym nawet przyjąc taka regułę ze facet w japonkach na pewno kiedyś założył stringi.
).
mam podobne podejscie nie podobaja mi sie faceci w japonkach

Cytat:
wiem, zę trudno, dlatego mnie ta moda tak wkurza, że wszędzie to samo na jedno kopyto na szczescie tej wiosny już widziałam więcej normalnych butów

artykuł jak artykuł, ale ten komentarz pod spodem mnie rozwalił:
"
kobiety, które nie chcą zmienić nazwiska, tak naprawdę nie zostają żonami. Biorą sobie tylko "sponsora" dla zaspokojenia swoich potrzeb (głównie finansowych), ale z siebie nic nie dają. Znam takie - są złymi żonami, złymi matkami. Nie rozstały się z mamusią, mają wspólny mózg. Ale najgorsza jest sytuacja, gdy mąż przybiera nazwisko żony. Może od razu kupić sobie sznur, bo już nie wydobędzie się spod buta, pod który dobrowolnie wlazł i jest skutecznie deptany."

Cytat:
Pytanko mam z serii kosmetycznej... Używacie balsamów brazujących, samoopalających czy jak tam je zwał??? Bladzioch teraz jestem straszny i tak myślę, że może by trochę się podkolorować
ja czasem uzywam, loreal sublime bronze- ale mieszam z kremem i glam bronze- mgiełka(chyba najbardziej lubie)

Cytat:
ja tez dla mnie lezni plackiem jest meczace... dlatego przed slubem preferowalam pare razy na solarium... tyle... (pare nie co 2 dni zeby odrazu nie bylo niedomowien) jak sie w "biegu opale" to dobrze jak nie to nie....

a teraz to juz tymbardziej w ciazy nie bede wiec tylko tyle co na spacerkach
uwielbiam lezec plackiem na plazy

skoro o butach mowa... ja kocham buty !!! hmm... i zalezy od dnia i okazji jakie lubie nosic. japonki na upały jak najbradziej balerinki tez lubie, wygodne, zeby załatwiac wiele spraw (a czasem bywa, ze ciagle jestem w biegu), niestety moj TZ nie znosi jak zakladam baletki no i lubie obcasiki... z kozakami czas sie rozstac, a szkoda, bo tez lubie w nich chodzic.

Zaraz zrobie fotki moich najnowszych zdobyczy z sigmy
Stary 2010-03-25, 17:26   #1618
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hehehe wlasnie ogladalam wiadomosci i pokazywali babke ktora zalozyla firme " Zona do wynajecia " faceci dzwonia i zamawiaja sobie kobiete zeby im przyszla posptrzatac , ugotowa , wyprasowac itp .. a oni sobie siedza i czytaja gazete ... no zesz ... jak by sobie sami tego nie potrafili zrobic?! a placa za to 50zl na godzine ... w zyciu bym nie poszla tak pracowac jak dziewczyny tam .. zebym obcemu uslugiwala ... bez przesady ...

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
niestety moj TZ nie znosi jak zakladam baletki
moj tez nie
mowi ze wygladam jak zydowka a nich

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-03-25, 17:27   #1619
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Marta daj znać co z suknia bo ciekawa jestem
hmm DUPA z sukienka DUPA

jednym slowem..
przyjechala laska z mama tata i bratem ale meska czesc zostala na dole... weszla tylko dziewczyna z mama... obie byly napalone... ze to taka inna sukienka itd...
tyle ze dziewczyna byla pol glowy mniejsza ode mnie (no ale to mozna latwo zamarkowac) to nosi... rozmiar wiekszy jak nie dwa... wiec.. przymierzyla zapiela zamek nawet ale jak zwiazlam jej gore to miala 10 cm dziure na plecach... poprostu sukienka byla z mala...
niestety bo chcialy ja z miejsca brac....

aaa i co fajne dzieczyna bedzie miala rycerki slub... tzn tak to opisywala na jakism zameczku facet bedzie ubrany na rycersku (chcialam sie zapyatc czy bedzie w zbroi ale sie ugryzlam w jezyk ) i ta sukienka jej bardzo podpasowala.... no ale..
Stary 2010-03-25, 17:32   #1620
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
hmm DUPA z sukienka DUPA

jednym slowem..
przyjechala laska z mama tata i bratem ale meska czesc zostala na dole... weszla tylko dziewczyna z mama... obie byly napalone... ze to taka inna sukienka itd...
tyle ze dziewczyna byla pol glowy mniejsza ode mnie (no ale to mozna latwo zamarkowac) to nosi... rozmiar wiekszy jak nie dwa... wiec.. przymierzyla zapiela zamek nawet ale jak zwiazlam jej gore to miala 10 cm dziure na plecach... poprostu sukienka byla z mala...
niestety bo chcialy ja z miejsca brac....

aaa i co fajne dzieczyna bedzie miala rycerki slub... tzn tak to opisywala na jakism zameczku facet bedzie ubrany na rycersku (chcialam sie zapyatc czy bedzie w zbroi ale sie ugryzlam w jezyk ) i ta sukienka jej bardzo podpasowala.... no ale..
uuu to szkoda ..
no ale moze nastepnym razem uda Ci sie ja sprzedac

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości