|
|
#2401 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Farmona Jantar odżywka do włosów???
prędzej przetłuszcza przez bardziej olejową formulę. Starego składu nei miałam okazji stosować, może to i lepeij mniejszy żal, że zmienili :P
|
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do działania, ja bym kompletnie nie patrzyła na to pod kątem, że wszędzie piszą o pogorszeniu. Mnie stary Jantar nie robił nic. Może jakieś bejbihery były. Tego nie pamiętam ponieważ wtedy skupiałam się na przyspieszeniu porostu, nie hamował też wypadania. Nowa wersja za to zmniejsza wypadanie. |
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w zasadzie chyba w ogóle nie mam efektu po jantarze. Włosy co prawda szybko mi rosną, ale jednoczenie stosuje inne rzeczy. Dalej mam przerzedzone włosy po rozjasnianiu |
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie można zdobyć wcierkę ''Jantar'' starą wersję?
jw
|
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie po Jantarze jest wysyp bejbików, a porost przyspieszony o jakieś 3-4 mm, czyli prawie żaden, więc zrezygnowałam po 3 butelkach.
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Może allegro?
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2. Cytat:
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2016-01-28 o 20:20 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#2407 |
|
Zadomowienie
|
Zaczęłam dziś swoją przygodą z Janatrem. Mam nadzieję, że po tygodniu nie braknie mi zapału wcierania odżywki w łepetynkę.
Dziś zastosowałam na suche włosy, nie zauważyłam, żeby jakoś je obciążył, może nawet wręcz przeciwnie - są jakby uniesione u nasady. Pytanko: mogę Jantara stosować jednocześnie z wodą brzozową, którą również dziś zakupiłam? Mp. Jantar wieczorem, woda brzozowa rano? Czy lepiej skupić się na jednym produkcie? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, chodzi ni o osiągnięcie dwóch różnych celów. Jantar na porost a woda brzozowa na zmniejszenie przetluszczania. Dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
#2410 |
|
BAN stały
|
Ja używałam tak jak nakazuje producent: 3 tygodnie, potem przerwa, potem znów 3 tygodnie, potem przerwa... Z tym że u mnie druga przerwa trochę się przedłuża i już nie pamiętam, co zdziałały te 3-tygodniowe kuracje, ale wracam znów do tej odżywki i zobaczymy
![]() A co myślicie o innych produktach z tej serii? Znalazłam takie: http://epiekna24.pl/32-wlosy#/producent-farmona Myślicie, że warto spróbować szamponu i mgiełki? |
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj tę wcierkę i teraz tak:
myję włosy, nakładam odżywkę lub maskę, spłukuję i w mokre włosy robię wcierkę. I tak codziennie przez 3 tygodnie. A co jeśli jednego dnia nie umyję włosów lub chciałabym myć co dwa dni? W ten dzień, w który nie myję wcieram na suche, tak? Nie będą rano przetłuszczone? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby widać dużo bejbików, ale czy to od tego czy nie- nie umiem jednoznacznie stwierdzić. |
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Zadomowienie
|
Jantar był moją pierwszą wcierką i efekty widziałam bardzo szybko.
Więc gorąco polecam. Pojawiło się mnóstwo bejbików, a włosy rosną szybciej o połowę. Właśnie robię tygodniową przerwę, a potem znów wracam do wcierania. Swoją drogą Jantar ma świetny, ziołowy skład.
|
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
duzo naczytalam sie dobrych recenzji na temat odzywki Jantar, ale nie wiem,czy w polaczeniu z moimi lekami bede mogla ja uzywac. Dermatolog stwierdzil u mnie lysienie plackowate,dostalam Alpicort e oraz elitasone do wcierania w to jedno lyse miejsce. Alpicort stosuje raz dziennie a elitasone dwa razy w tygodniu,do tego myje wlosy codziennie szamponem z dermeny. Efekty po 2 miesiacach stosowania sa widoczne i lysinka sobie zarasta ,jednak zauwazylam,ze wypada mi dosc duzo wlosow. Nie wiem,czy wczesniej tez mi ich tyle wypadalo,bo jakos nigdy nie zwracalam na to uwagi,dopiero odkad mam ten lysy placek zaczelam zwracac uwage. Oczywiscie nie farbuje,nie susze suszarka ani nie prostuje wlosow odkad zazywam leki . Wizyte u dermatologa mam dopiero pod koniec wrzesnia i stad moje pytanie ,czy moge stosowac ta odzywke w polaczeniu z lekami ? Mysle,ze nie powinna zaszkodzic,ale troche obaw mam. Z gory dziekuje za odpowiedz przepraszam za brak polskich znakow ,aktualnie jestem w UK i klawiatura laptopa ich nie posiada
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Rozeznanie
|
Ja swoją przygodę z Jantarem zaczęłam trzy tygodnie temu. Dzisiaj ostatni używam, potem tydzień przerwy i ponawiam kuracje. Na chwilę obecną jestem zadowolona z tego produktu. Na mojej głowie pojawiło się bardzo dużo baby hair
aż dziwnie wyglądają przy czesaniu, bo jest naprawdę bardzo dużo tych antenek cieszy mnie to tym bardziej, że mam włosy bardzo cienkie i rzadkie, a do tego krótki i mam nadzieje, że z pomocą Jantaru to się choć trochę zmieni ![]() Ja swój Jantar stosuje na wieczór przed pójściem spać, a rano myję włosy.
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też byłam na początku zachwycona Jantarem, bo to rewelacyjny produkt, ale ostatnio przerzuciłam się na tańszą kozieradkę, którą nakładam późnym wieczorem, by nie męczyć samej siebie ani innych zapachem w ciągu dnia.
|
|
|
#2418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
narazie mam zakupione jeszcze dwie butelki Jantaru, potem może powrócę do próbowania kozieradki (tym razem bardziej regularnie)
|
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2420 |
|
Raczkowanie
|
ja używam co 2 dzień zaraz po umyciu i dlatego też nie stosuję tygodniowej przerwy. nałożona na mokre włosy nie przetłuszcza ich ani trochę, choć mam do tego tendencję. dzieki jantarowi mam mnóstwo bejbików
![]() polecam przelać do butelki z atomizerem po jakiejś mgiełce. szklana butelka jest beznadziejna
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie bo zamierzam kupic te wcierke jantar i do tego jeszcze jakis szampon i odzywke do psikania i czy dobrym pomyslem bedzie zakup calego zestawu jantar? bo slyszalam ze nie zawsze to co jest w komplecie dobrze dziala, ze dobrze zeby jednak odzywka i szampon roznily sie skladowo. podam wam o czym mysle:
albo ta wcierka jantar + http://www.aptekagemini.pl/ideepharm...-wl-odzyw.html albo caly zestaw jantaru -wcierka, odzywka bez splukiwania w sprayu i szampon nie mam pojecia co wybrac , czytam i czytam o tym juz ktorąs z kolei godzine i nie wiem
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja wcierka Power Hair coś obciąża mi włosy...
|
|
|
#2423 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież wcierka to w skórę głowy, więc nic nie ma do włosów.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Ano fakt, aż tak się nie da. Jednak- nie zauważyłam żadnego negatywnego działania na górze. Wręcz przeciwnie, włosy mniej się tłusciły.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#2426 |
|
Raczkowanie
|
Wcierka Jantar nie ma alkoholu.
Uwielbiałam Jantarka, bo przyspieszył mi porost włosów - z natury rosną tragicznie wolno, ok 0,5 cm na miesiąc, po Jantarze miałam 1cm - dla niektórych to nadał wolno, ale dla mnie to prawdziwy sukces
(\__/) (O.o ) (> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination! Edytowane przez Ixcuina Czas edycji: 2016-04-09 o 23:25 |
|
|
|
|
#2427 |
|
Przyczajenie
|
Mam za sobą 3 tygodnie stosowania wcierki Jantar i jestem bardzo zadowolona. Włosy mniej wypadają, a przede wszystkim rosną i to szybciej. I widzę naprawde dużo nowych włosków. Więc chyba działa.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2428 |
|
Raczkowanie
|
a próbowałyście używać jantara na włosy? wiem, że to wcierka, ale zastanawiam się jak te wszystkie wyciągi wpłynęłyby na włosy jakby nakładać np pod olej, jak myślicie?
|
|
#2429 |
|
koci świat
|
Ja tak robiłam że moczyłam jantarem i kładłam albo odżywkę albo olej a i nawet jedno i drugie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie nie ma sensu, może przesuszac włosy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

cieszy mnie to tym bardziej, że mam włosy bardzo cienkie i rzadkie, a do tego krótki i mam nadzieje, że z pomocą Jantaru to się choć trochę zmieni 
tp