Japonki z INBLU - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-05-28, 06:20   #31
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Japonki z INBLU

Dziewczynki, widziałam jakiś czas temu w sklepie te czarne z cekinkami i tak ciągle się zastanawiałam nad ich kupnem..zdaję się na wasze opinie i jadę dziś je kupić jupi
Pozdrawiam
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-05-28, 09:40   #32
kodeina
Zakorzenienie

dziewczyny dzięki za ten wątek - z racji tego ze obecnie nie jestem w domu i nie mam tu zadnych letnich butów potrzebowalam czegos taniego i wygodnego no i za sprawą tego wątku pobiegłam dzis do sklepu i kupilam - takie japonki inblu jak wklejone prze Dorie tyko ze granatowe
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-01, 14:30   #33
ninotchka
Przyczajenie

Nie wiecie za ile mogę dostać te z "brylancikami" w krakowie?? i czy w ogólę dostane je jeszcze???
ninotchka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-30, 14:23   #34
mafda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lynn
Czy któraś z was była w Katowicach na Mariackiej w firmowym sklepie inblu? Czy duży wybór klapek tam jest i moze jakies promocje? Bo nie wiem czy się tam wybrać czy gdzies indziej poszukac sklepu
Ja byłam wczoraj i kupiłam model (którego na zamieszczonych zdjęciach nie ma) nowy z tego roku, z 2 kwiatuszkami, na malutkim obcasiku Przecenione z 43 na 29zł !!!!
Są super śliczne, ale też je odczuwam
Ja mam w kolorze pomarańczy ale są też perłowe i błękitne
Polecam
mafda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-30, 16:21   #35
Nierika
Zadomowienie

Ja kupilam sobie 2 lata temu w Inblu swietne japonki, bardzo je lubilam, niestety ostatnio sie rozwalil jeden, bo zahaczylam o cos noga. Do tej pory je oplakuje .
Nierika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-30, 16:40   #36
Afi23
Przyczajenie

te japonki sa super wygodne polecam sama mam i jestem zadowolona
Afi23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-30, 18:28   #37
gft
Raczkowanie

a ja Wam powiem, Dziewczynki, ze dwa lata temu kupilam sobie takie turkusowe japonki inblu i bylam baaardzo zadowolona. zachwycona zakupem, podobnego dokonalam rok temu. Kupilam czarne (bardzo podobne do tych z drugiej foteczki) i jestem zrozpaczona ;< Strasznie boli mnie od nich podbicie, stopy pieka mnie od spodu juz po godzinie chodzenia po miescie i przez to zrazilam sie do bucikow z tej firmy ;< Moim zdaniem, lepiej dolozyc pare groszy wiecej i kupic cos innego.
pozdrawiam
Tsure dasu no
gft jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-06-30, 19:21   #38
Martek88
Zadomowienie

W zeszłym roku kupiłam sobie czerwone japoneczki w Inblu za 55 zł na troche grubszej podeszwie
Moje są skórzane i trzymają sie swietnie! juz drugi rok w nienaruszonym stanie a przechodziłam w nich wieele kilometrów, uzywalam pod prysznic itp. Sa naprawde swietne
Martek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-30, 19:37   #39
*misia*
Zakorzenienie

ja mam japonki z deichmana i jestem super zadowolona cale zeszle lato w nich przechodzialam i teraz planuje znow zakupic japonki tej firmy ale moja mama w zeszlym roku za moja namowa tez kupia jakponki tyle ze wlasnie z inblu bo ten fason jej bardziej odpowiadal i wiecie co ani mama ani ja nie moglsymy w nich chodzic po gora godzince chodzenia piekly nogi i bolaly cale podbicia wiec z nich zrezygnowalysmy i leza od zeszlego roku niuzywane
Stary 2005-06-30, 22:50   #40
Angel_ek
Rozeznanie

Ja mam te japonki [czerwone i niebieskie] jestem z nich zadowolona chociaż za pierwszym razem mnie obtarły grrr ale w palucha mi nie właza co do człapania to chyba zalezy jak kto chodzi mi nie czlapia.
Angel_ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-01, 16:40   #41
_Bjeata_
Zadomowienie

GG do _Bjeata_

Lynn w Katowicach w inblu byłam we wtorek wybór klapek mają niemały, chociaż zależy jaki numer obuwia nosisz, wyprzedaży jeszcze nie ma, a nowa dostawa ma być za miesiąc, nie wiem czy będą tez klapki........ nie sądzę, ale może.
Swoje klapki kupiłam w Bytomiu, są wygodne jak żadne, które do tej pory miałam, ale zapłaciła m 49 zł, tam przecen też jeszcze nie ma .
_Bjeata_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-30, 15:41   #42
Lynn
Zakorzenienie

Smile Dot.: Japonki z INBLU

Wg mnie w katowicach maja raczej slabe zaopatrzenie.Fakt,że wiele butów, tylko co z tego jak mają poszczegolne rozmiary..oczywiscie mojego nie mają Czy ktos wie gdzie mozna w Sosnowcu kupić klapki Inblu?Chodzi mi o japonki.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-30, 15:50   #43
M@yk@20
Zadomowienie

GG do M@yk@20

Ja też chciałam takie kupić. W Rzeszówku jest ich pełno ale nie ma większych rozmiarów. Koleżanka mówiła, że za taką cenę naprawdę się opłacają. A ja skończyłam na sportowych diverse-a.
M@yk@20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-30, 16:02   #44
jenn
Rozeznanie

GG do jenn

Mam takie bialo-perlowe. Mimo, ze to japonki to sa naprawde eleganckie, wygodne, po prostu cudo! Kupilam w tamtym roku, czyli chodze juz dwa sezony. Niestety planuje je wyrzucic pod koniec lata, bo w jasna podeszwe wciera sie brud i mimo, ze systematycznie je myje, to juz zaczynaja wygladac nieestetycznie. Szkoda!
jenn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-30, 18:07   #45
Lynn
Zakorzenienie

Smile Dot.: Japonki z INBLU

Mam jeszcze jedno pytanko...Czy te japonki na plasciutkiej podeszwie (biale, czarne)- wiecie które, te najpopularniejsze czy one są wygodne?Okropnie boję się kupić kolejna parę butów...bo każde mnie obcierają. Mam mnóstwo butów i nie chce nastepnej pary, w ktorych nie m0oglabym chodzic. Czy mialyscie od tych butow odciski (palce, pięty)??
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-31, 09:33   #46
diamelen
mała księżniczka

ja mam takie jak te załączone na pierwszym zdjęciu.. tylko białe... są super wygodne (nie wgniatają sie w palucha) a poza tym super cena.... jedyną wadą jaka znalzałm to w przypadków moich białych jest to że podeszwa zrobiła sie szybko czarna i nie idzie jej doczyscić

diamelen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-01, 06:57   #47
Jabluszko
Raczkowanie

Question Dot.: Japonki z INBLU

Gdzie w Lublinie dostanę te klapki (interesują mnie szczególnie te z cekinami)???
Jabluszko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-01, 15:58   #48
Julkan
Raczkowanie

A mnie te japonki strasznie obcierają i wrzynają mi się okropnie . Kupilam je na początku lata i od tego czasu leżą nieużywane. Byłam w nich zaledwie raz i jestem strasznie zła, ponieważ są prześliczne, a nie mogę ich nosić
Julkan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-07, 10:54   #49
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

nie wiecie dziewczyny czy moze te japonki ktorych zdjecia dawala nati te najzwyklejsze beda znowu sprzedawane? bo chyba dwa lata z rzedu reaktywowali je..ciekawe czy teraz tez...

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-07, 11:08   #50
dzindrzej
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Doria
Dziewczyny, czy któraś z Was miała lub ma te buciki?
Czy warto je kupić? Tzn. słyszałam że "człapią" i że wgniataja sie w palucha. Czy to prawda?? I wogóle czy są wygodne i czy noga się w nich nie poci?
Ja mam takie tylko, że błękitne doczepiłam sobie do nich biale kwiatuszki i wyglądają wspaniałe. Są bardzo wygodne i jestem ogólnie bardzo z nich zadowolona. Teraz będzie ich 3 sezon i jeszcze nadają się do chodzenia, ale w tym roku chcę sobie kupić takie złote z inblu juz je widziałam tez za 29zł
dzindrzej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-07, 11:20   #51
isa666
Zakorzenienie

Ja mam te białe z kryształkami, kupiłam w tamtym roku

Mam też takie same jak te czerwone, ale moje są niebieskie i w tym roku będę w nich chodzić już 3 rok
Są niezwykle wygodne i trwałe - nawet woda im nie straszna, nie rozkleiły się ani trochę, tylko się już trochę wytarły od stóp, bo jak jest ciepło to w nich chodzę naokrągło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 53153.jpg (13,0 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Inblu-kamyki_jasne.jpg (33,8 KB, 50 załadowań)
Stary 2006-03-07, 11:45   #52
dzindrzej
BAN stały

Cytat:
Napisane przez isa666
Ja mam te białe z kryształkami, kupiłam w tamtym roku

Mam też takie same jak te czerwone, ale moje są niebieskie i w tym roku będę w nich chodzić już 3 rok
Są niezwykle wygodne i trwałe - nawet woda im nie straszna, nie rozkleiły się ani trochę, tylko się już trochę wytarły od stóp, bo jak jest ciepło to w nich chodzę naokrągło
ja właśnie mam takie jak te bordowe też nie bieskie i też będę w nich juz 3 rok chodzić. A troche juz przeszły, plaże, miejskie ulice itd nawet były pod prysznic i dalej się bardzo dobrze trzymają
dzindrzej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-07, 11:52   #53
Opiumalfa
Zakorzenienie

nigdy juz nie kupie tych japonek wcira sie brud, noga sie poci, jaka cena taka jakosc.mimo ze sa bardzo ladne. mialam perłowo białe.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-07, 11:53   #54
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzindrzej
ja właśnie mam takie jak te bordowe też nie bieskie i też będę w nich juz 3 rok chodzić. A troche juz przeszły, plaże, miejskie ulice itd nawet były pod prysznic i dalej się bardzo dobrze trzymają
Moja niebieskie przeżyły nawet koszenie trawy i nic im się nie stało Po prostu któregos dnia kosiłam sobie trawkę kosiarką i ponieważ w japonkach było mi wygodnie to zapomniałam przebrać butów na jakieś bardziej odpowiednie
Japonkom nic się nie stało, tylko trochę się uzieleniły, ale je umyłam i nic nie było znać
Stary 2006-03-07, 23:16   #55
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

ja strasznie lubie japonki zwlaszcza takie leciutkie gąbczaste ale coz maja swe wady szybko sie scieraja ale ostatnio upatrzylam sobie takie ....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (22,6 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez aga21087
Czas edycji: 2006-03-08 o 10:55
aga21087 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-26, 22:04   #56
e_myszka
Zakorzenienie

ja miałam zwykłe czarne bez żadnych ozdóbek!
kupiłam je gdy jeszcze w Łodzi był sklep Inblu ( niestety juz nie ma ), chodziłam w nich 3 lata i jestem bardzo bardzo zadowolona! niestety ostatnio potknęłam się o krawężnik i zerwaam jednego klapka który już był trochę naddarty. Ale miał prawo gdyż używałam ich na plażę, chodzenie po mieście i na basen.
Jutro jadę szukać w sklepach japonek podobnych do tych co miałam, choć nawet nie wiem czy są jeszcze produkowane... były świetne!

Polecam
Stary 2008-06-27, 08:19   #57
Papiszynka
Zakorzenienie

e_myszko japonki Inblu napewno sa w CCC, Boti i zdaje sie, ze widzialam w Ambrze Mialam juz kupowac bo slyszalam ze sa bardzo wygodne, ale wypatrzylam inne w H&M i bardziej mi sie podobaja
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-27, 09:05   #58
isiaczekk
Zakorzenienie

a ja jestem szczęśliwa posiadaczką czarnych z cekinkami. jestem z nich bardzo zadowolona i pasują niemal do wszystkiego
Stary 2008-06-27, 15:38   #59
meteorites
Raczkowanie

ja też mam jedną parę japonek z Inblu i są to najwygodniejsze klapki w jakich przyszło mi chodzić. mam je już 4 lata i aż się boję pomyśleć co będzie jak mi się kiedyś rozsypią a przeżyły wiele wyjazdów i przypadkowych kąpieli pod prysznicem (kiedy zapominałam zabrać, że sobą zwykłych, plastikowych japonek). są naprawdę rewelacyjne zapłaciłam za nie coś około 30 złotych tylko...

też mam proste, czarne z czarnymi cekinkami naszytymi na paski

Edytowane przez meteorites
Czas edycji: 2008-06-27 o 15:39 Powód: dopisek
meteorites jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-13, 11:32   #60
novakia
Zakorzenienie

ja sobie kupiłam takie japonki, upatrzyłam je sobie a kiedy mi sie rozwaliłi poprzednie (tez inblu) natychmiast po nie poleciałam... i co? i paski są tak krotkie ze nie da sie w nich chodzic! wrzynają sie, obcierają i robią sie odciski a sa takie ladne... mam bardzo wąską i chudą stope, to ja nie wiem na kogo sa te buty:| chyba na jakiegoś platfusa. nie wiem co z nimi zrobić teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg jaopnek.jpeg (23,2 KB, 27 załadowań)

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości