![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Japonki z INBLU
Dziewczynki, widziałam jakiś czas temu w sklepie te czarne z cekinkami i tak ciągle się zastanawiałam nad ich kupnem..zdaję się na wasze opinie i jadę dziś je kupić
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzięki za ten wątek - z racji tego ze obecnie nie jestem w domu i nie mam tu zadnych letnich butów potrzebowalam czegos taniego i wygodnego no i za sprawą tego wątku pobiegłam dzis do sklepu i kupilam - takie japonki inblu jak wklejone prze Dorie tyko ze granatowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Nie wiecie za ile mogę dostać te z "brylancikami" w krakowie?? i czy w ogólę dostane je jeszcze???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Są super śliczne, ale też je odczuwam ![]() Ja mam w kolorze pomarańczy ale są też perłowe i błękitne Polecam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Ja kupilam sobie 2 lata temu w Inblu swietne japonki, bardzo je lubilam, niestety ostatnio sie rozwalil jeden, bo zahaczylam o cos noga. Do tej pory je oplakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
te japonki sa super wygodne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
a ja Wam powiem, Dziewczynki, ze dwa lata temu kupilam sobie takie turkusowe japonki inblu i bylam baaardzo zadowolona. zachwycona zakupem, podobnego dokonalam rok temu. Kupilam czarne (bardzo podobne do tych z drugiej foteczki) i jestem zrozpaczona ;< Strasznie boli mnie od nich podbicie, stopy pieka mnie od spodu juz po godzinie chodzenia po miescie i przez to zrazilam sie do bucikow z tej firmy ;< Moim zdaniem, lepiej dolozyc pare groszy wiecej i kupic cos innego.
pozdrawiam
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
W zeszłym roku kupiłam sobie czerwone japoneczki w Inblu za 55 zł na troche grubszej podeszwie
Moje są skórzane i trzymają sie swietnie! juz drugi rok w nienaruszonym stanie a przechodziłam w nich wieele kilometrów, uzywalam pod prysznic itp. Sa naprawde swietne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
ja mam japonki z deichmana i jestem super zadowolona cale zeszle lato w nich przechodzialam i teraz planuje znow zakupic japonki tej firmy ale moja mama w zeszlym roku za moja namowa tez kupia jakponki tyle ze wlasnie z inblu bo ten fason jej bardziej odpowiadal i wiecie co ani mama ani ja nie moglsymy w nich chodzic po gora godzince chodzenia piekly nogi i bolaly cale podbicia
![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Ja mam te japonki [czerwone i niebieskie] jestem z nich zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Lynn w Katowicach w inblu byłam we wtorek wybór klapek mają niemały, chociaż zależy jaki numer obuwia nosisz, wyprzedaży jeszcze nie ma, a nowa dostawa ma być za miesiąc, nie wiem czy będą tez klapki........ nie sądzę, ale może.
Swoje klapki kupiłam w Bytomiu, są wygodne jak żadne, które do tej pory miałam, ale zapłaciła m 49 zł, tam przecen też jeszcze nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wg mnie w katowicach maja raczej slabe zaopatrzenie.Fakt,że wiele butów, tylko co z tego jak mają poszczegolne rozmiary..oczywiscie mojego nie mają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Ja też chciałam takie kupić. W Rzeszówku jest ich pełno ale nie ma większych rozmiarów. Koleżanka mówiła, że za taką cenę naprawdę się opłacają. A ja skończyłam na sportowych diverse-a.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Mam takie bialo-perlowe. Mimo, ze to japonki to sa naprawde eleganckie, wygodne, po prostu cudo! Kupilam w tamtym roku, czyli chodze juz dwa sezony. Niestety planuje je wyrzucic pod koniec lata, bo w jasna podeszwe wciera sie brud i mimo, ze systematycznie je myje, to juz zaczynaja wygladac nieestetycznie. Szkoda!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mam jeszcze jedno pytanko...Czy te japonki na plasciutkiej podeszwie (biale, czarne)- wiecie które, te najpopularniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
mała księżniczka
|
ja mam takie jak te załączone na pierwszym zdjęciu.. tylko białe... są super wygodne (nie wgniatają sie w palucha) a poza tym super cena.... jedyną wadą jaka znalzałm to w przypadków moich białych jest to że podeszwa zrobiła sie szybko czarna i nie idzie jej doczyscić
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
![]()
Gdzie w Lublinie dostanę te klapki (interesują mnie szczególnie te z cekinami)???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
A mnie te japonki strasznie obcierają i wrzynają mi się okropnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
nie wiecie dziewczyny czy moze te japonki ktorych zdjecia dawala nati te najzwyklejsze beda znowu sprzedawane? bo chyba dwa lata z rzedu reaktywowali je..ciekawe czy teraz tez...
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ja mam te białe z kryształkami, kupiłam w tamtym roku
![]() Mam też takie same jak te czerwone, ale moje są niebieskie i w tym roku będę w nich chodzić już 3 rok ![]() Są niezwykle wygodne i trwałe - nawet woda im nie straszna, nie rozkleiły się ani trochę, tylko się już trochę wytarły od stóp, bo jak jest ciepło to w nich chodzę naokrągło ![]()
![]() |
#52 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
nigdy juz nie kupie tych japonek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Japonkom nic się nie stało, tylko trochę się uzieleniły, ale je umyłam i nic nie było znać ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja strasznie lubie japonki zwlaszcza takie leciutkie gąbczaste ale coz maja swe wady szybko sie scieraja ale ostatnio upatrzylam sobie takie ....
Edytowane przez aga21087 Czas edycji: 2006-03-08 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ja miałam zwykłe czarne bez żadnych ozdóbek!
kupiłam je gdy jeszcze w Łodzi był sklep Inblu ( niestety juz nie ma ), chodziłam w nich 3 lata i jestem bardzo bardzo zadowolona! niestety ostatnio potknęłam się o krawężnik i zerwaam jednego klapka który już był trochę naddarty. Ale miał prawo gdyż używałam ich na plażę, chodzenie po mieście i na basen. Jutro jadę szukać w sklepach japonek podobnych do tych co miałam, choć nawet nie wiem czy są jeszcze produkowane... były świetne! Polecam ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
e_myszko japonki Inblu napewno sa w CCC, Boti i zdaje sie, ze widzialam w Ambrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem szczęśliwa posiadaczką czarnych z cekinkami. jestem z nich bardzo zadowolona i pasują niemal do wszystkiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
ja też mam jedną parę japonek z Inblu i są to najwygodniejsze klapki w jakich przyszło mi chodzić. mam je już 4 lata i aż się boję pomyśleć co będzie jak mi się kiedyś rozsypią
![]() ![]() też mam proste, czarne z czarnymi cekinkami naszytymi na paski Edytowane przez meteorites Czas edycji: 2008-06-27 o 15:39 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
ja sobie kupiłam takie japonki, upatrzyłam je sobie a kiedy mi sie rozwaliłi poprzednie (tez inblu) natychmiast po nie poleciałam... i co? i paski są tak krotkie ze nie da sie w nich chodzic! wrzynają sie, obcierają i robią sie odciski
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.