|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak się nazywają owe buty??
Witam Was,
Bardzo mi sie podoba moda skandynawska, a zwłaszcza pewne buciki. Niestety nie mam pojecia jak sie one nazywaja, tzn. myslalam ze ta sa trzewiki(??), ale po wpisaniu w google lub all wychodza jakies smieszne rzeczy. Wiec zwracam sie do Was z prosba: Moze ktoras z was wie jak one sie konkretnie nazywaja? A moze widzialyscie je w ktoryms sklepie? Gdy bylam miesiac temu w krakowskiej galerii, rzucily mi sie w oczy na jednej wystawie. Niestety nie mialam czasu i teraz nawet nie pamietam jaki to byl skep (o ja glupia). Na stronie: http://stockholmstreetstyle.feber.se/feber/ jest wiele zdjec z takowymi butami... Z góry dzieki za pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak się nazywają owe buty??
Buty nazywają się jazz shoe. Bogatą ofertę ma Vagabond.
Ja swoje kupowałam w sklepie Danija http://www.danija.lt/site/pl/intro.php Mam takie jak te czerwone, tylko, że w czarnym kolorze. Przez chwile pojawiły się te buty na allegro, ale miały astronomiczne ceny. Mi udało się kupić na wyprzedaży. Widziałam jeszcze podobne w Aldo, ale nie było już mojego rozmiaru ![]() Poszukaj w sieci, po za tym jak masz dostęp do dobrych sklepów obuwniczych to na bank znajdziesz je w wiosennej ofercie ![]() P.S. Pamiętam, że Topshop miał bogatą ofertę tych butów. Niestety ta firma jest u nas niedostępna. http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...ewAllFlag=true Pamiętam, że na wizażu na jesień pojawił się wątek o tych butach ![]() Mam nadzieję, że pomogłam. P.S. Znalazłam wątek, ale pojawił się znacznie wcześniej ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...es#post4463045
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czy pomogłas?? i to jeszcze jak...
Dzięki Ci za to!!! Czyli sklep w ktorym je widziałam to Aldo. Masz racje poczekam jeszcze z miesiac, dwa i w wiosennych kolekcjach powinny sie pojawic. Nie znosze kupowania butów przez internet (musze je przymierzyc). A z tej stronki ktora podalas podobaja mi sie tez inne butki. I nawet cena przyzwoita (nie wiem jak z jakoscia??). Twoje czerwone tez fajne.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo interesujące buty, w sklepach jeszcze się z takimi nie spotkałam, ale w necie owszem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam takie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja jako założycielka wątku, przytoczonego przez _Ya, spieszę donieśc, że buty już zakupiłam-jakiś miesiac temu na wyprzedaży w Pull and Bear-lakierowane,za 79 zł. Podobne,acz z przeszyciami widziałam w Bershce. Idąc dalej tym tropem-pojawią się pewnie wkrótce w Zarze.Tak więc niepoddawaj się.Ciepła hejka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jazz shoe
![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2008-12-22 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.