![]() |
#271 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Perfumy na zimę :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkich
![]() Chciałabym prosić o pomoc w wybraniu odpowiedniego zapachu na zimę. Zależy mi na zapachu mocniejszym ale z drugiej strony orzeźwiającym. Może być kwiatowy czy coś, lub owocowy. Ja miałam kiedyś takie kwiatowe chyba i jak powąchałam spryskane ubranie, aż mi nos przeczyściło ![]() ![]() Mam nadzieje moje drogie, że rozumiecie o jaki zapach mniej więcej mi chodzi i doradzicie odpowiednią nutę zapachową, bądź najlepiej same perfumki ![]() Z góry dziękuje ![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy na zime
primo - obawiam się, ze Twoje pytanie jest trochę zbyt uogólniajace, i nie wiemy co Ci doradzić, a co odradzić, nie piszesz czego uzywałaś, zapachów kwiatowych jest sporo. Co masz na myśli, ze przeczysciło co nos - co to był za zapach ??
secundo - takich tematów na forum juz troszke było, poszukaj odpowiedniego watku. Mogłabym Ci doradzić, Organzę Givenchy, Classique JPG, Watch M.Micallef - ale nie wiem czy nie będą za mocne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Że wyczułam może jakiś mentol w tych perfumach, w każdym razie coś mocnego a zarazem przyjemnego
![]() ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Może Skin Trussardiego - mocny, kwiatowy i orzeźwiający
![]()
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obok Organzy mogłabym Ci polecić jeszcze ... a własnie, sięgnij po Madame - JPG - to nowy zapach - dla mnie zbyt świeży i dziewczęcy - ale jest słodki, jest kwiatowy - moze Ci przypaść do gustu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Favkes, powiedz co jest takiego w tym nowym JPG Ma Dame? testowalam sto razy na nadgarstku i podoba mi sie ogromnie ale jakos nie widze siebie calej tym pachnacej...na raczce inhalowac sie i owszem, przypomina mi gume Donaldowke z dziecinstwa...slodko, blogo, ale pachniec tak calosciowo???
tez szukam nowej milosci na zime- ostatnio jakos mnie odpycha od slodkosci typu HP/ Addict/ Angel fiolkowy/ Flower Kenzo...natomiast zakochalam sie wielce w EDM Hermesa...myslalam ze sie skusze na Elixir ale jakos dziwnie na mnie pachnie...Zastanawiam sie nad NR ale tak do konca nie wiem...znacie cos slodkiego- ale nie ulepkowatego, otulajacego, moze ewentualnie drzewnego? tylko blagam nie nisze bo tu w Irlandii o lutensy itp trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
Te Nazeline Colourful właśnie też należa do tych co nie przypadły mi do gustu
![]() ![]() ![]() A ten Skin Trussardiego też trzeba powąchać ![]()
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pachnie własnie slodko, cukierkowo ale i kwiatowo - daje wrażenie świeżości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
Róża, piżmo, cedr,grenadina.. Warto spróbować
![]() ![]() Co do Organzy. Takie perfumy dla 'poważnych' kobiet prawda? ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Ja Organzę bardzo lubię, ale w zasadzie mnie ona odpręża. Kiedyś nabęde flaszkę - ale to w przyszłości, bo narazie muszę zużyc lub pozbyć się tego co mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Mnie się też troszkę uzbierało flakoników.. Ale nic mi nie pasuje na zimę
![]() ![]() A co myślicie o nucie wanilii, drzewa sandałowego i mimozy na zimę? ![]()
Daj z siebie wszystkonim powiesz basta. Edytowane przez lavantae Czas edycji: 2008-11-11 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
z zimą i ciepłymi grubymi swetrami kojarzy mi się euphoria ck..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
Ja planowałam zakup Prady, jednak chyba już zimą nie zdążę,wydatki się nawarstwiają, a ceny nie kuszą... No chyba, ze jakaś niesamowita okazja sie trafi
![]() Zimą napewno będę używała Kenzo Amour- cos na rozgrzanie i osłodę Princess- pięknie otula Midnight Poison- zimą wyjatkowo dostojny i elegancki Emporio Armani She- gdy jest ciepło jest zbyt intensywny Coco Mademoiselle- pasuje do jednego z moich płaszczy zimowych Angel- na mojej skórze piękny jest tylko przy niewysokich temperaturach
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj wywąchałam Jaguar Woman ładnie pachnie
![]() ![]() ![]() Ale jak na razie mimo wszystko zostaję przy Organzie ![]() ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Zakupiłam na tę zimę Amarige Mariage Givenchy oraz Trouble Boucheron. Znacie zapachy? co o nich sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Guerlain Lover
|
W czasie zimy 2009/2010 mam zamiar używać: Elvie, Nomadic her, L'Or oraz Miss O, no i powykańczać jeszcze parę innych zapachów, które zalegają mi na półce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Nomadic Her... nasza księgowa w pracy tym pachnie... Dzisiaj nawet tak od niechcenia użyłam próbki tego zapachu, bo wiedziałam, że jest cięższy.. akurat na chłody na dworze.. ale poczułam się jakbym stała cały dzień obok niej... Niedobrze spotykać się z osobą, która używa takich samych perfum co Ty.. Nie mogłam tego znieść. L'Or? czaję się do zakupu.. chociaż już te dwie ww flaszki powinny mi wystarczyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Matka buldoga
|
U mnie bedzie trywialnie: Euphoria, Crystal Noir, Miss Dior Cherie, L'or...i jak dam rade sie przekonac to Ylang & Vanille AA, bo cala flaszka stoi i predzej wyparuje niz ja ja zuzyje
![]()
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Koniecznie muszę zaopatrzyć się w coś czekoladowo-korzennego, co będzie poprawiało mi nastrój za każdym razem, gdy o bladym świcie gnać będę na autobus
![]()
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Ja zamierzam pachnieć czymś słodkim, mocnym
![]() - Amour de Cacao, Chocolovers, Nirmala (jeszcze nie znam, brałam w ciemno) ![]() - Wish, Casmir, Słonik, Cocon, Amber Elixir - Nu edt, Youth Dew (zamierzałam zakupić Obsession lub Obsession Sheer, ale chyba fundusze mi na to nie pozwolą ![]() Taki mam plan, a jak będzie to zobaczymy ![]()
![]() |
#295 |
perfumowy zawrót głowy
|
Zamierzam tej zimy pachnieć:
Słonik - mój faworyt Hypnose - pięknie komponuje się do płaszcza ecru i różowo-fioletowych dodatków - czuję się w nim jak Snieżynka ![]() Poison, Wanilio czekolada i inne słodziaki
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
Perfumy na zimę nie będa u mnie się znacznie różniły od zapachów jesiennych...
Póki co planuję HP, które jednak być może nie dociągną aż do śniegów, bo zużywam w tempie ekspresowym. Na pewno gdzieś w tle przewinie się Palazzo, choć pierwsze skrzypce będą pewnie grać Kyoto i John Galliano EDP.
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Jak co roku:
- wszelkie odmiany Loli (edp, edt, midnight, jeszcze muszę dokupić fleur defendue) - ode au reve - extraordinary - miracle forever - tumulte Do tego zakupione w tym roku: - intimately night - Nu - Casmir |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.