![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy na zimę :)
Słoń
JPG Classique Diesel Loverdose Addict.
![]() |
#482 |
Rozeznanie
|
L de Lolita Lempicka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
Moje ukochane zimowe zapachy:
Shalimar edp Dolce Vita HP z tych używanych całorocznie (oprócz upałów) Coco M i Euphoria |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i w SuperPharm też bywa ale małe pojemności - 30ml.
![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
Zimową porą uwielbiam się otulać:
Alienem Essence Absolue Botrytisem Ange ou Demon Comme de Garcons 1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Podbijam zimowy wątek
![]() Czym planujecie pachnieć podczas siarczystych mrozów i zamieci śnieżnych? ![]() Ja właśnie kliknęłam Euphorię. Bardzo niszowo, wiem... ![]() Na podorędziu czekają Słoń, Angel, Youth Dew, L de Lolita, Sensuous, mój nowy waniliowy nabytek - Casmir, a na okres świąteczny w szufladzie czają się skryte Belle de Minuit. Myślę też, czy by nie wrócić do Shalimara ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2014-11-30 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
U mnie chyba Sensuous Noir, Shalimar waniliowy i Bottega Veneta Essence Aromatique i Plum Japonais będą w czołówce
![]() Zazwyczaj jeszcze było Poison i Insolence ale ich okrutna trwałość zimą okazuje się wadą ![]()
![]() |
#491 |
Marszałkini II RP
|
U mnie w tym roku królują:
- Narciso Rodriguez For Her EDT - Sensuous Estee Lauder - Flowerbomb Viktor&Rolf - Armani Si Intense. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Och zapomniałam, że przecież mam też Poison.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Nocna Straż
|
Cytat:
![]() Przyjaźń z Parfum Initial sprawiła, że też znów zapragnęłam mieć u siebie klasyka, tylko się zastanawiam czy sprawić sobie EDP czy EDT ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kanirak Czas edycji: 2014-12-01 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Na pewno dużo częściej będzie w użyciu: Winter Woods, Fille en Aiguilles, Patchouli Profumum Roma, Borneo 1834, Vanille Orient Micallef.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Jest w tym coś, bo Shalika mogę używać tylko w siarczyste mrozy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
U mnie Hypnose, Dolce Vita i mam dylemat czy zużyć resztki Neonatury Cocoon i Prady Candy czy może zostawić ... O ile Pradę Candy mogę zakupić tak Kokona już raczej nie...
![]() Świetny na zimę jest też Addict i L-ka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Angel EDP
Un Bois Vanille Mirage Casmir Lalique Le Parfum Kobako Sensuelle 24 Gold Oud Edition. To są moi zimowi ulubieńcy. ![]()
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Moje perfumy na tegoroczną zimę to:
Hanae Mori Butterfly Hugo Boss Deep red YSL Belle d'opium Cocoon YR Flowerbomb extreme Angel edp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Na pewno El Cielo sobre la Plaza de Oriente, Cavalli edp, AoD edp, Orient Noir Evody, Sublime Balkiss i Dans L'eau - uwielbiam ich ukladanie sie zimowa pora, Sensuous Noir, Poison klasyk, Hot Couture, Tam Dao, La Prairie Gold i Gold Sheer, Bottega
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak sobie radzicie z zapachami, które się wgryzają w odzież zimową?
Może macie jakiś sposób bo jak nie to znowu będę się musiała ograniczyć do trzech zapachów ![]()
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już zakładałam tutaj wątek na ten temat ![]() Odpowiedzi były takie: -miksy zapachowe na ciuchach czy szalikach są ok i niektórzy je lubią -perfumować ciało, w sensie korpus, przed ubraniem się. Perfumy wsiąkają w podkoszulkę czy co tam masz blisko ciała a to się i tak codziennie zmienia. Zapach czuć. Z tego sposobu sama często korzystam ![]() -nosić ciuchy razem z perfumami. Tzn używasz zapachu dopóki nie zmienisz czy nie wypierzesz swetra/szalika/chusty
![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
A nie spoko
![]() Możesz poszukać tego wątku bo a nuż znajdzie się tam coś co Ci bardziej podpasuje w temacie. Ja napisałam to, co zapamiętałam i ewentualnie stosuję sama ![]()
![]() |
#505 |
Konto usunięte
|
Odkopuję
![]() Ja swoich typów nie wymienię, bo szukam dopiero... Naszło mnie w tym roku, by mieć coś typowo zimowego. Już miałam klikać Belle de Minuit (które kiedyś miałam i coś tam pamiętam, jak pachniały), ale uznałam, że ponad 200 za EDT i to sprzed ok 14 lat to trochę za dużo ![]() ![]() W ostatnim czasie troszkę się tego nawąchałam, z 20 próbek kupiłam i nic mnie jakoś nie urzekło na dłużej... Teraz, przed zimą, napaliłam się na zapachy przyprawowe,korzenne,drze wne (najlepiej w 1 ![]() Podoba mi się Nu YSL z tej nowszej kolekcji, czy coś podobnego znacie? W sieci podpowiada mi tylko starsze wersje Nu... A nie wiem, trochę się boję takich starych flaszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53186728]Odkopuję
![]() Ja swoich typów nie wymienię, bo szukam dopiero... Naszło mnie w tym roku, by mieć coś typowo zimowego. Już miałam klikać Belle de Minuit (które kiedyś miałam i coś tam pamiętam, jak pachniały), ale uznałam, że ponad 200 za EDT i to sprzed ok 14 lat to trochę za dużo ![]() ![]() W ostatnim czasie troszkę się tego nawąchałam, z 20 próbek kupiłam i nic mnie jakoś nie urzekło na dłużej... Teraz, przed zimą, napaliłam się na zapachy przyprawowe,korzenne,drze wne (najlepiej w 1 ![]() Podoba mi się Nu YSL z tej nowszej kolekcji, czy coś podobnego znacie? W sieci podpowiada mi tylko starsze wersje Nu... A nie wiem, trochę się boję takich starych flaszek ![]() Z kregu Twoich poszukiwan polecam wytrawna szarlotke Evody Noir d'Orient, Feminite du Bois Shiseido i S. Lutens, Cartier La Panthere, slodkie drewna w Zadig Voltaire i Tam Dao ![]() Jeszcze Cadjmere PG A z tanszych Martina Adiós Pampa Mia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
Powtórzę typ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
U mnie w tym roku w natarciu będzie
Dolcelisir - jak uda mi się upolować ![]() - Intense Cafe - L de Lolita i pewnie masa innych, ale te bym chciała nosić częściej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53186728]Odkopuję
![]() Ja swoich typów nie wymienię, bo szukam dopiero... Naszło mnie w tym roku, by mieć coś typowo zimowego. Już miałam klikać Belle de Minuit (które kiedyś miałam i coś tam pamiętam, jak pachniały), ale uznałam, że ponad 200 za EDT i to sprzed ok 14 lat to trochę za dużo ![]() ![]() W ostatnim czasie troszkę się tego nawąchałam, z 20 próbek kupiłam i nic mnie jakoś nie urzekło na dłużej... Teraz, przed zimą, napaliłam się na zapachy przyprawowe,korzenne,drze wne (najlepiej w 1 ![]() Podoba mi się Nu YSL z tej nowszej kolekcji, czy coś podobnego znacie? W sieci podpowiada mi tylko starsze wersje Nu... A nie wiem, trochę się boję takich starych flaszek ![]() a jak stoisz z ambrą? Jeśli dobrze, to polecałabym Ambre Sultan - z tego co znam, to jedyna dostępna przyprawowa i nieco dymna ambra, bez zbytecznej słodkości. Noir d'Orient jest śliczny, ale trzeba lubić słodkości - mnie zasłodził do obrzydzenia - gdyby był bardziej wytrawny, to byłaby bomba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.