![]() |
#271 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
Przemek chciał wyjechać do pracy za granicę... Rozmawialiśmy o tym jeszcze długo zanim zostaliśmy parą, więc wiedziałam, że chętnie by pojechał.
Kiedy miał problemy w pracy, szykowało się szukanie nowej, a on mi powiedział "Jeszcze kilka miesięcy temu, gdybym tylko miał możliwości, wyjechałbym za granicę bez mrugnięcia okiem. Teraz już nie. ![]() Odpowiedziałam, że kilka miesięcy temu gdybym mogła wyjechać na studia za granicę, to bym pojechała. A teraz już nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Hmm przez ponad dwa lata go po prostu miałam i było super, raczej nie zdażało mi się myśleć że on mnie może zostawić, ponieważ wcześniej przez około rok ja zgadzałam się na taki dość luźny związek z zastrzeżenem że on chce być tylko przyjacielem to jak w końcu zmienił zdanie byłam go tak pewna że kompletnie się nie namyślałam nad jego uczuciami. Byłam pewna. Aż po 2 latach tama pękła i prawie się rozstaliśmy. Bo musicie wiedzieć, byłam okropna
![]() ![]() Aha, i jeszcze niedawno sytuacja. Taka drobna ale siedzi mi w głowie do dziś i mnie wzrusza. TŻ mieszka piętro wyżej niż ja. Któregoś dnia wychodzę do pracy, on ma na 2 zmianę, wychodzi na klatkę by mi dać na bilet. Otwieram drzwi a on mi podaje: odliczone 1,20 (gdybym jechała minibusem i kierowca się czepiał że nie ma wydać), 10 zł (na coś dobrego), bilet ulgowy dwustronny, 2 batoniki knopers (bo uwielbiam ![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Raczkowanie
|
heh
![]() ![]() 1) byłam chora... zadzownilam czy by nie wpadl zrobil to od razu, wiem wiem penwie dla Was to nic takiego, ale w naszym zwiazku jest tak ze, musze sie troche uprosic zeby przyszedl do mnie, predzej ja do niego i dodam ze byl oto po wielkiej klotni a gdzie on by z takim Ego przyszedl wczesniej.. ;p 2) zaczol być inny hmm.. po pewnej klotni gdy juz naparwde bylam na niego zla i chcialam go rzucic, zrozumial ze jednak moze mnie stracic i zmienil sie, jest naparwde boski ![]() ![]() ![]() 3) wyczol moment kiedy nalezy powiedziec cos po czym poczuje sie jak kobieta, jego kobieta ![]() KOCHAM GO BARDZO ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#274 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ehhh... przeżyć choć raz coś takiego, taką miłość.. piekne te historie. Dzieki nim wierze, ze milosc jednak istnieje. Moze nie zdarza sie czesto ale nie jest niemozliwa. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Rozeznanie
|
Jak spotykaliśmy się ale dosyć długo to jego była dziewczyna z która dalej miał dobry kontakt zaprosiła go na imprezę,odmówił bo wiedział że mi będzie przykro jak pójdzie...A wiem że miał ochotę iść bo było dużo jego starych znajomych...
Na sylwestra trochę przesadziłam z alkoholem i on mimo że już się nie spotykaliśmy a na tej samej imprezie znaleźliśmy się przypadkiem siedział ze mną całą noc i pilnował abym dobrze spała...Przebudziłam się a on głaskał mnie po włosach i zrobiło mi się tak miło ![]() Tylko pół roku później jakby wszystko przepadło.... ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Kiedy w niedzielę rano idzie do sklepu, żeby kupić mi coś dobrego na śniadanie, wiedząc, że jestem strasznym leniuszkiem i jak nie muszę, to żadna siła nie wyciągnie mnie przed południem z łóżka, a później przynosi mi tam śniadanie
![]() Gdy mocno mnie przytula, opiekuje się mną, dba o to, żebym nie zmarzła, kiedy spacerujemy sobie wieczorami. Za każdym razem, kiedy całuje mnie w rękę, tak po prostu, żeby mi podziękować za jakiś drobiazg ![]() Z każdym dniem bardziej Go kocham. Gdybym mogła, chciałabym żeby cały czas był przy mnie.
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przeczytałam CAŁY wątek...jak siadlam od poczatku do konca kazdy post,i co chwile plakałam...Cudownych macie TŻ
I po tym co przeczytałam ,uświadomiłam,że mój TŻ tyle dla mnie robi,a ja chyba nie umiem Go docenic...Mam trudne sytuacje rodzinne i wogule,ale to mnie nieusprawiedliwia i nie chce,żeby to odebrało mu szczęście,bo wiem,że zasługuje na wszystko co najlepsze...Tak czytając ten wątek napisałam mu tyle smsków ,prosto z serduszka i tak przemyślałam wszystko a to dzięki Wam dziewczyny... A dla mnie takie sytuacje wyjątkowe nie koniecznie ,że kocha,ale nie zapomne to: -Gdy nie byliśmy razem,wogule on jest strasznie(tzn byl ![]() ![]() ![]() -Albo jak kolezanka przyjechala z Limanowej, kuzynka mojej przyujaciolki i mialysmy jechac na lyzwy ,a ona zapomniala legitymacji i nie miala jak wypozyczyc,to TŻ (wtedy kolega) przyjechal i wypozyczyl na swoja ![]() -albo jak chcial poprosic mnie o bycie razem i tak strasznie się jakał i nie mogl tego wydobyć,i wkoncu wypowiedzial to jednym tchem ,po czym odrazu "ze jak nie jestes pewna,to zastanow sie prosze,mam nadzieje,że Cię niue urazilem czy cos..." a ja wryta byłam i powiedzialam bez zastanowienia ,że chce byc z Nim a on "ale zastanow sie prosze" ,no to ja wiedzialam,że on nie da za wygrana,to powiedzialam "ok" i poszlismy sie przejsc,potem do jego znajomych i tak idziemy a ja wiesz co,chce byc naprawde z Toba...jego wzroku nigdy nie zapomne...achhh -albo jak po kilku miesiacach przemyslanie i dojrzale,ledwo zdenerwowany i zestresowany wyznal,ze mnie kocha...myslalam ze tak zgine:P Jeszcze pelno takich sytuacji mozna wymieniać,co byly wyjątkowe i wiele dla mnie znaczą...Teraz po ponad 8 miesiącach bycia razem wiem,że się oboje kochamy i wiem,że mam najcudowniejszego mezczyzne,który nigdy mnie nie zawiódł ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Fajnych macie TŻtów, ale to MÓJ jest najfajniejszy na świecie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
nie , bo mój ![]() a tak serio- uwielbiam ten watek.. pokazuje ze "facet to nie świnia" , że to sa cudowni, kochani chłopcy, mna których ich kobieta może zawsze polegać ![]()
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
ja poczułam kiedy mnie zdobywał, kiedy o mnie walczył widziałam ze mu na mnie zależy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
Apropo wyznawania uczuć:
Usłyszałam takei zdanie że kobieta powinna kryć sie ze swoimi uczuciami w stosunku do mezczyzny - tzn zeby go trzymac w niepewnosci itp. itd. czy to rzeczywiście jest dobra zasada ???
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
wczoraj, gdy powiedzial ze sie o mnie boi i ze kupi mi gaz lzawiacy zebym nosila go w torebce i zawsze byla bepieczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zadomowienie
|
Hm ja mam takie pytanie...
Czy to mozliwe ze na drugim spotkani facet mowi "kocham Cię" ? Wiem , ze bardzo sie staral o mnie...bardzo chcial spedzic ze mna sylwestra i mimo wielu przeciwnosci w noc sylwestrowa bylismy razem ![]()
![]() |
#284 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Nie rozumiem po co wtedy kryć te uczucia? ![]() Może chodzi o to, że w fazie podrywania lepiej nie pokazywać jak bardzo nam zależy, żeby facet był "myśliwym" i mógł gonić króliczka? ![]() Cytat:
![]() Zakładając, że dwoje ludzi zna się blisko od dawna, mogę uwierzyć, że zakochał się już jakiś czas wcześniej i czekał na odwzajemnienie uczuć. Jeśli to drugie spotkanie, świeża znajomość, to bym nie uwierzyła za nic w świecie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
moze to zauroczenie, ale dziewczyny...staral sie...i nawet na sylwestrze strasznie sie stresowal przy mnie, to bylo widac
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Ale to, co się na codzień nazywa często gęsto miłością, niekoniecznie właśnie nią jest!
Pozatym... moim zdaniem - niestety! - nadużywanie wielkich słów (nie chodzi mi o to, że za często, ale zbyt szybko) jest tak powszechne... Nam się wydaje, że kochamy. Mówimy, że kochamy. Jeśli po 2 tygodniach nam się odmienia, to chyba byliśmy tylko zauroczeni i zafascynowani? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
BAN stały
|
hmmm
To było po Sylwestrze. Wróciliśmy do domu skołowani i padnięci nad ranem.. Ja miałam nogi w siniakach :P ( na parkiecie było mało miejsca i mnie wszyscy kopali ![]() Zaraz potem poszedł na dwór, (był mróz, a on w gatkach samych) do samochodu po gumę do żucia, bo go poprosiłam.. Niby to nic, ale dla mnie to było takie słodkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
[quote=lexie;6311426]Jak już jest z facetem, a on jej mówi, że kocha?
Nie rozumiem po co wtedy kryć te uczucia? ![]() Może chodzi o to, że w fazie podrywania lepiej nie pokazywać jak bardzo nam zależy, żeby facet był "myśliwym" i mógł gonić króliczka? ![]() Tak Lexie dokładnei mi chodzi o faze na samym poczatku ![]()
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
[quote=lexie;6311426]Jak już jest z facetem, a on jej mówi, że kocha?
Nie rozumiem po co wtedy kryć te uczucia? ![]() Może chodzi o to, że w fazie podrywania lepiej nie pokazywać jak bardzo nam zależy, żeby facet był "myśliwym" i mógł gonić króliczka? ![]() Tak chodiz mi o tę fazę na smaym początku ![]() ps. oj oj dwa te same posty bo necik mi sie zwiesil i nie wiedzialam czy doszło. Gomenosai!!
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
Chce mi się płakać jak to czytam... ja coraz częściej czuje ze On mnie nie kocha.. nie zalezy mu.. ja bym tak bardzo chciala zeby chociaz czasem takimi drobiazgami pokazal ze jestem dla niego ważna.. Jemu zazwyczaj sie nie chce... Chcialabym zeby to on sie o mnie starał, troszczył... a czuje sie tak jakbym głownie ja wkladala co moge w ten zwiazek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Pan od Gofrów mnie rozczulił
![]() Ja jestem ze swoim niecałe 5 miesięcy. Ciężko mi powiedzieć czy mnie kocha, bo jeszcze tego nie usłyszałam, ale są sytuacje kiedy mogę odczuć jak bardzo mu zależy. Pierwszy raz to było w czasie rozmowy o moim ewentualnym wyjeździe do Wawy do pracy. Widziałam łzy w jego oczach a potem napisał mi smsa, że serce by mu pękło gdybym wyjechała. Kiedy leżymy sobie w czasie oglądania filmu a on głaszcze mnie po włosach. Zawsze tak robi. Narazie krótki okres czasu jesteśmy ze sobą, ale to najpiękniejsze chwile jakie dotychczas przeżyłam.
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze gdy rozmawiam na ten temat z przyjaciółkami zastanawiamy się, kto to widział, żeby 'pułapka goniła mysz', a jak pokazuje praktyka - tak właśnie jest najczęściej ![]() Chociaż wiadomo, dla świętego spokoju i umocnienia męskiego ego lepiej dać mu tą świadomość, że to on nas zdobył, robiąc jednocześnie swoje ![]()
![]() |
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wtedy tez ![]() ![]() ale 1 opisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
mój facet dał mi wczoraj taki dowód milości, że ojejku....
mam dzis egzamin, ale z powodu pracy nie mogłam chodzić na wykłady i miałam strasznie nieczytelne odbite notatki... Mój G mimo, ze musiał dzisiaj wstac o 4.30 siedział wczoraj ze mna nad tymi notatkami do 23.00- ja czytalam na głos, a on zapisywał to co mówiłam na komputerze, mimo iz a) nie prosilam go o to, sam zaproponowal b) wiedział, ze rano bedzie ledwo żywy.... W takich momentach mam wrażenie, ze on mnie bardziej kocha niz ja jego (chociaz to nieprawda)
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja poczułam, że mój mąż naprawdę mnie kocha, gdy objął mnie za kolana i zaśpiewał drżącym głosem piosenkę "Ty albo żadna" Kultu.
Dla niezorientowanych tekst: "Ty albo żadna" Co tu kryć, Kocham Cię szalenie. Twoim być... Jesteś mym marzeniem. Cudne oczy Twe Dziwnie męczą mnie i na jawie i we śnie. Ach wiesz, Że mnie stale kusisz... Mów co chcesz, Moją zostać musisz. Serce skradłaś mi, Pełzną w smutku dni, Więc otwarcie mówię Ci. Twój los na jedną stawiam kartę. Ty albo żadna, Ty albo żadna. Tak musi być, Bo serce mam uparte... Ty albo żadna, Ty albo nikt... Choć może to Twych uczuć nie jest warte Że pragnę Cię I to mój spokój tli... Twój los na jedną stawiam kartę... Ty albo żadna Ty albo nikt... Ech, to było naprawdę cudowne wykonanie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
Mój mężczyzna jest straszliwym zazdrośnikiem ;p..
Mimo to kocham go tak bardzo,że tego nie da się opisać. Pamiętam kiedyś wybierałam się na dyskotekę, on sobie ubzdurał, że beze mnie nie będzie nigdzie chodził, na żadne imprezy, domówki, biby, dyskoteki, urodziny .. No kompletnie nic, nie ruszy się beze mnie.. i wymagał ode mnie tego samego!! Ja natomiast była innego zdania, chciałam, żeby się czasem rozerwał i sama też chciała trochę potańczyć. Przed dyską byłam u przyjaciółki, On przyszedł, żeby porozmawiać, tak się strasznie pokłóciliśmy, że powiedział o kilka słów za dużo. Trzasnął drzwiami i wyszedł. Wiedziałam, że nadal jestem dla niego ważna i że kocha mnie z całego serduszka, ale mimo wszystko byłam strasznie zawiedziona, myślałam, że zrozumie. Zbierałam się i nagle zobaczyłam (po jakiś 20 minutach), że idzie mój Skarb, zapukał do drzwi i ja otworzyłam, popatrzył na mnie prawie ze łzami w oczach i powiedział "Przepraszam, ale ja na prawdę Cię kocham, nie chce tylko, żeby ktokolwiek Cię dotykał.." Mało co nie pękłam!! Przytuliłam go i ciumnełam ;p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż, mi się romantyk nie trafił stety/niestety. Jak usiłuję sobie to wyobrazić to, aach, chyba bym się straszliwie... wystraszyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Propozycja Tżta. Rownież kiedyś puścił mi tą piosenkę i od tego momentu jest dla MNIE "magiczna".
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja na początku byłam przerażona podobną sytuacją w moim związku, zwłaszcza że nigdy nikomu nie pozwoliłam się tak do siebie zbliżyć jak mojemu Misiunowi, ale teraz z obu stron wyszło takie "uzależnienie" i to jest wspaniałe i jak dla nas (a na pewno dla mnie) doskonale potwierdza co do siebie czujemy... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.