![]() |
#421 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
Cytat:
Ale Ty powinnaś rozumieć, że dla reszty dziewczyn to, co robią ich TŻci - też jest wyjątkowe. Zauważ, że żadna wcześniej nie zdeprecjonowała tego, co pisały poprzedniczki. Nikt nie napisał "mój robi dla mnie więcej" nawet, kiedy dziewczyny pisały o drobiazgach, o dostaniu kwiatka, o oddaniu swojej kurtki kiedy padało, o wielu innych rzeczach. Bo dla każdej z nas to jest wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju, ponieważ wywołuje to uczucie, że jesteśmy kochane. I dla kogoś ten kwiatek jest ważny właśnie z tego powodu. To szalenie niesympatyczne, przeczytać coś takiego, jak Ty napisałaś, kiedy odkrywa się tu przed innymi wizażankami swoje prywatne, intymne chwile i uczucia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nieswiadomie skrzywdzilam Wizazanki dlatego ponownie prosze o usuniecie mojego postu
![]() |
![]() |
#423 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie można go usunąć ani wyciąć części, bo wtedy część wątku po nim straci sens.
Niech zostanie jak jest. Od tej pory koniec dyskusji o tym poście, skupmy się na tym, co nowego wpisują dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez moge zaczac od poczatku? przeciez kazdy popelnia bledy...
![]() |
![]() |
#425 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Pisz pisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Twoje grzechy zostały odpuszczone
![]() ![]() To jest fajny i wzruszający wątek także peace ![]()
![]() |
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę, a zarazem szczerze gratuluje.
W ciągu życia człowiek zjada przeciętnie około 5 krów, 20 świń, 29 owiec, 760 kurczaków, 46 indyków, 18 kaczek,7 królików i około 1000 ryb. "I like work. It fascinates me. I can sit and look at it for hours " |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Odczuwam to cały czas, będąc przy mnie pokazuje co czuje, po prostu będąc.. niczego więcej nie oczekiwałam i nie oczekuje, jest i to jest dla mnie najważniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Ciągle to czuję i chciałabym zawsze...a najbardziej jak kiedyś,po kłótni i to telefonicznej,bo mieszkamy 160 km od siebie,zmęczony po pracy wsiadł w samochód i przyjechał,żeby mnie przytulić,
I kiedy budzę się czasem obok niego,a on nie śpi,tylko patrzy na mnie z taką miłością i zachwytem... I kiedy krzyczę na niego,a on mnie przytula...
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj jak była chlapa i wielkie kałuże szliśmy do domu i zobaczył nadjeżdżający samochód i osłonił sobą mnie żeby mnie nie ochlapało...
Później był cały makruteńki... ![]()
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Mimo, że był u mnie dwa tygodnie wcześniej, przyjechał z Londynu, drugi raz, specjalnie na moje urodziny. Zaangażował do tego połowę moich znajomych (nie zna polskiego). Po prostu o godzinie 00. z minutami stanął w drzwiach. A kiedy miał wyjeżdżać leżeliśmy w nocy oboje i ryczeliśmy jak bobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Mnie się wydaje, że każda zakochana kobieta w głębi duszy jest przekonana, że to jej facet robi dla niej najwięcej i że to on jest najlepszy, o niebo lepszy niż ci koleżanek.
Wracając do wątku, ponieważ bardzo go lubię. Kiedy leżymy przytuleni i zdarza mu się popłakać. Kiedy nie potrafi ode mnie wyjść nawet do pracy, tylko wraca po dwa trzy razy "jeszcze na chwilę". Kiedy przejmuje się każdym moim drobnym bolem, czy dolegliwością, chce latać po leki, przynosi herbatkę. Każdego ranka kiedy budzi mnie śniadaniem. Kiedy w sklepach zatrzymuje sie przed lustrem żeby popatrzeć jak razem wyglądamy. Kiedy przyznał się, że zaczął te parę miesięcy temu ćwiczyć ... żeby mi sie podobać. Kiedy podpisuje umowę o pracę w firmie, której nie cierpi i z której miał odejść tylko po to żebyśmy mogli zamieszkać razem. Kiedy kombinuje nad kredytem, bo wie, że kocham motocykle. Kiedy zabiera mnie ze sobą mówiąc, że czuje się dumny i musi się mną chwalić i każdemu pokazać. Kiedy dostaję smsa kilka minut przed badaniem, że mam się nie stresować. Kiedy kłóci się z szefami i bierze wolne, bo zaplanował coś dla nas. Kiedy piszę, że mi smutno i za chwilę dzwoni, czy mu otworzę, bo jest na dole. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
-była zima ja sobie już smacznie spałam nagle zadzownil i powiedzial zebym szybko za okno wyjzala ja bylam bardzo rozwścieczona bo mnie obudzil i zaczelam sie bardzo wkurzac ale wyjzalam przez okno ujzalam jego w wielkim sercuu ogromnyymmm ze sniegu i wielki napis Kocham Cie i moje imie..:
![]() -gdy wyjechal za granice do pracy ja strasznie tesknilam ...poszlam na urodziny mojej kolerzanki z jego dwoma kolegami ze niby dla towarzystwa ich mialam wziasc wyprowadzili mnie z klubu i przed wejsciem stal mój chlopak z kwiatami przyjechal tydzien wczesniej i wszystko przedemna ukrywali ![]() było by tego jeszcze bardzo bardzo duzo właściwie jak to pisze to czuje że niedoceniam mojego chłopaka i to bardzo... ![]() ![]() cały ten wątek wzrusza do łez <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
Och, wiem kiedy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Piekne ... cały watek przeczytalam!
Tez tak chce ! ![]()
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
Kiedy przyznalam mu ze go zdradzilam. Wybaczyl mi.
Gdy bylam w szpiatlu, caly czas siedzial przy mnie i trzymal mnie za reke. Wtedy gdy lekarze nie dawali mu wielkich szans, on walczyl. Walczyl zeby byc ze mna. Gdy tylko poczul sie troche lepiej, poprosil mnie o reke. Nadal jest ciezko chory, mnie boli serce jak o tym mysle. ![]()
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
rozryczałam się.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Oj miło jest poczytać takie historyjki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
wczoraj po raz kolejny dał mi to bardzo odczuć. Dosyć poważnie się pokłóciliśmy... było trochę po północy kiedy spytał, czy może przyjść. Przyszedł, po prostu mocno przytulił i powiedział, że mnie porywa. O 1 w nocy pojechaliśmy na plac koło Rynku, bo on chciał koniecznie kupić mi różę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Szara Eminencja
|
Aż się popłakalam
![]() Najbardziej wzruszyła mnie historia wandy164 , podziwiam Twojego faceta, nparawde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
Cudowne historie!!!!
To piękne czuć ich miłość w tak malutkich szczegółach....i w chwilach bardzo trudnych. Ech... mam cichą nadzieję, że i ja kiedyś znajdę takiego wspaniałego mężczyznę... ![]() Gratuluje..... życzę, aby Wasza miłość płonęła.... ![]() ![]()
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
czuję to codziennie,drobiazgi?
może. ale przecież o to właśnie chodzi ![]() np. codziennie dzielnie po pracy przyjeżdża do mnie, mimo zmęczenia, po drodze często dzwoni żeby spytać, czy czegoś ze sklepu nie potrzebuję, a nawet jak niczego nie chcę to kupuje coś słodkiego "żebym miała", dzieli się ze mną ostatnią kostką czekolady, ma smutne oczy kiedy zbliża się pora jego powrotu do domu, kiedy leże i beczę on tuli tuli i tuli i kombinuje tak długo aż wymyśli jak mnie rozweselić, kiedy mówi że beze mnie nie idzie nigdzie (imprezy, dyskoteki itp.) kiedy poszedł ze mną na dłuuugi 30 km "spacer" a kilka dni później pojechał ze mną na wycieczkę rowerową bo się uparłam, choć było widać że się zbiera na ulewę, tak więc zmokliśmy a on tylko patrzył na mnie z uśmiechem, walczy z papierosami bo mi przeszkadzają, oducza mnie przeklinania, dzielnie je "znowu spaghetti", przez kilka miesięcy uczył mnie tańczyć, kiedy spytał pewnego razu: "ale Ty nie będziesz brać żadnych szkodliwych tabletek?" (anty), gdy z przejęciem opowiada o naszym przyszłym wspólnym domu kochany jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
![]()
Każda z tych historii jest wyjątkowa, bo przecież o to chodzi, żeby drobne gesty sprawiały, że się uśmiechasz, że czujesz to uczucie.
Zazdroszczę wszystkim szczęśliwym i szczerze cieszę się waszym szczęściem. Oby trwało jak najdłużej i by wasza miłość emanowała, pozarażała smutne/nieszczęśliwe pary i samotnych ludków, jak ja. ![]() I piszcie dalej ![]()
![]() |
#446 |
BAN stały
|
jak przy porodzie, kiedy moja Gabrysia wyjsc nie chciala i lekarz musial mi pomagac jego wyprosili z sali rozplakal sie jak dziecko bo bal sie ze mi sie cos stanie i przezywal to ze mnie tak boli i ciagnie sie to ciagnie i nie chce sie skonczyc. i kiedy juz urodzilam on nadal plakal i patrzyl sie na mnie na lozku, nie na nasza perelke mala. a ja ledwo zywa
![]() ![]() {mielismy rodzinny wiec z sali wyszedl ale i tak drzwi nie bylo w tym calym pomieszczeniu wiec i tak wszystkow idzial, no i ja jego} |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
ja tez placze caly czas
![]() moj TZ kiedy kochalismy sie i nagle strasznie zaczal bolec mnie brzuch polozyl mnie na lozko przykryl przyniosl tabletki glaskal i przytulal a ja plakala z bolu i ze szczescia a on patrzyl takim zatroskanym wzrokiem... kiedy caluje w czolko i patrzy swoimi oczkami tak slodko... kupuje mi slodycze kiedy wie ze bedzie okres... po rpostu ostatnio coraz bardziej czuje jak mocno go kocham
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
.
![]() ![]() Edytowane przez Chichibi Czas edycji: 2011-11-11 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Wzruszyłam się bardzo czytając to wszystko.
Popłakałam się strasznie. I tak nagle zrobiło mi się przykro... Ale TŻ mnie kocha. Był i jest przy mnie mimo że jestem chora, pilnuje mnie,żebym brała leki, żebym nie jadła tego, czego nie moge. Był jak byłam w szpitalu i nie miałam do kogo się odezwać. Przytula, pociesza. Chodzi na zakupy mimo ze nienawidzi sklepów. Całuje i patrzy się tak ciepło, delikatnie się uśmiechając. Oddał mi swój koc po tym jak byliśmy cali przemoczeni i nie mieliśmy suchych ubrań przez 2 dni. Wiem, że było mu zimno strasznie, a całą noc czuwał żebym sie nie odkrywała. Wiele tego jest... Słucha mnie to najważniejsze, jest moim prawdziwym przyjacielem i moge na niego zawsze liczyć Przy nim ucze się miłości |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.