Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha? - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 18:14   #631
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Odczuwam... Chociaż były kryzysy. Te duże, i trochę malutkich. Ale wiem, że mnie kocha. Ja go bardzo kocham... Ale do rzeczy

Moje urodziny. Poniedziałek ostatniej zimy. Mój TŻ w szkole, sto kilometrów ode mnie. Smutno mi było, że w ten dzień nie ma go przy mnie. No cóż... Od rana nie miałam od niego życzeń, nic... O piętnastej kończyłam lekcje. Dzwoni mama, pyta kiedy kończę lekcje, bo nie wie, czy już obiad podgrzewać. Powiedziałam że za dwadzieścia minut. Wchodzę do domu. Spotykam domowników, na ich buziach tajemnicze uśmiechy... Pytam, co się dzieje, a mama "Idź do pokoju, tam jakaś paczka do Ciebie przyszła, tylko delikatnie otwieraj..." Ja wchodzę, patrzę, pudło na 1/3mojego pokoju. W kolorowym papierze, z kokardką. Myślałam, że to jakiś zwierzak, czy coś... Otwieram, patrzę, a tu mój TŻ wstaje z pudełka, z kwiatami, bierze mnie na ręce i mówi "Maleńka, wszystkiego najlepszego, kocham Cię,... " Miałam łzy w oczach, wszyscy się cieszyli... To były najpiękniejsze moje urodziny, dzięki Niemu...

Widzę jego miłość, gdy całuje mnie w czoło, albo czubek głowy...
Gdy się we mnie wtula, ten mój ponad dwumetrowy olbrzym (ja mam 158)
Kiedy patrzy na mnie, na zaspaną, rozczochraną, i mówi, że jestem śliczna...
Gdy mnie przytula, tak mocno, z miłością...
Kiedy robi mi pyszne jedzonko, nawet najzwyklejsze kanapki smakują sto razy lepiej niż te zrobione przez kogoś innego.
Gdy wybaczał mi różne głupstwa... A było ich sporo
Kiedy, choć czasem mnie to wkurza, zabrania mi pić alkohol, nawet w najmniejszych ilościach, sam też nie pije...

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 23:49   #632
Vivee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość
Odczuwam... Chociaż były kryzysy. Te duże, i trochę malutkich. Ale wiem, że mnie kocha. Ja go bardzo kocham... Ale do rzeczy

Moje urodziny. Poniedziałek ostatniej zimy. Mój TŻ w szkole, sto kilometrów ode mnie. Smutno mi było, że w ten dzień nie ma go przy mnie. No cóż... Od rana nie miałam od niego życzeń, nic... O piętnastej kończyłam lekcje. Dzwoni mama, pyta kiedy kończę lekcje, bo nie wie, czy już obiad podgrzewać. Powiedziałam że za dwadzieścia minut. Wchodzę do domu. Spotykam domowników, na ich buziach tajemnicze uśmiechy... Pytam, co się dzieje, a mama "Idź do pokoju, tam jakaś paczka do Ciebie przyszła, tylko delikatnie otwieraj..." Ja wchodzę, patrzę, pudło na 1/3mojego pokoju. W kolorowym papierze, z kokardką. Myślałam, że to jakiś zwierzak, czy coś... Otwieram, patrzę, a tu mój TŻ wstaje z pudełka, z kwiatami, bierze mnie na ręce i mówi "Maleńka, wszystkiego najlepszego, kocham Cię,... " Miałam łzy w oczach, wszyscy się cieszyli... To były najpiękniejsze moje urodziny, dzięki Niemu...

Widzę jego miłość, gdy całuje mnie w czoło, albo czubek głowy...
Gdy się we mnie wtula, ten mój ponad dwumetrowy olbrzym (ja mam 158)
Kiedy patrzy na mnie, na zaspaną, rozczochraną, i mówi, że jestem śliczna...
Gdy mnie przytula, tak mocno, z miłością...
Kiedy robi mi pyszne jedzonko, nawet najzwyklejsze kanapki smakują sto razy lepiej niż te zrobione przez kogoś innego.
Gdy wybaczał mi różne głupstwa... A było ich sporo
Kiedy, choć czasem mnie to wkurza, zabrania mi pić alkohol, nawet w najmniejszych ilościach, sam też nie pije...

Piękny prezent urodzinowy dostałaś Życzę Wam dużo szczęścia.

Jak ja uwielbiam czytać ten wątek
, bardzo podtrzymuje człowieka na duchu i umacnia jego wiarę w prawdziwą miłość.
Vivee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 23:55   #633
atka83
BAN stały

Dzisiaj,kiedy idąc na spacer tż do mnie powiedział;
tż; kocham cię moja kandydatko
Ja: Kandydatka na co??
Tż: Na moją żone,bo jesteś ta jedyna.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-09, 00:06   #634
olll
Raczkowanie

słodkie... tez bym kiedys chciała cos takiego usłyszec od mojego TŻ
olll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-09, 12:47   #635
myilussion
Raczkowanie

gdy po naszym pierwszym (i mam nadzieje ostatnim rozstaniu) ktore trwalo cos kolo 24h podszedl do mnie, przytulil i zaczal przepraszac za swoje zachowanie wiedzialam, ze nie kazdego stac sie na przyznanie do bledu i wtedy odczulam, ze kocha mnie najbardziej na swiecie

kiedy mi mowi co chwile, ze mam byc ostrozna czy to chodze po pokoju, czy schodze po schodach, czy wiaze buty

kiedy mi mruczy do telefonu

jeśli dane Ci będzie żyć 100 lat to ja chciałabym żyć 100 lat minus 1 dzień abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez Ciebie...
myilussion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-09, 15:16   #636
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

ostatnio trochę przesadzał ze swoim zachowaniem.. (rzadko się widywaliśmy, ogólnie trochę olewał sprawę) byłam w 90 % pewna, że zerwę, przyjechał do mnie, rozmawialiśmy.. po 2 zdaniach w płacz obydwoje.. 2 godziny siedziałam i zastanawiałam sie co zrobić.. czy to zakończyć czy nie.. a on po prostu siedział trzymał mnie w objęciach i płakał jak dziecko.. pytałam dlaczego płacze.. a on powiedział, że tak strasznie się boi mnie stracić i mu strasznie źle, że ja przez niego płacze.. jego widoku wtedy nie zapomnę.. no i dałam mu szanse.. zrozumiałam jak bardzo mnie kocha i już widzę duże zmiany w jego zachowaniu
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-09, 17:50   #637
april:)
Zakorzenienie

Tak mi się przypomniały pewne dwa dialogi:

(leżąc w łóżku)
- mówiłeś, że masz do mnie jakieś pytanie
- no bo mam... ale nie wiem jak zacząć
- po prostu zapytaj
- hmm no bo...wyobraź sobie... nas za jakieś 50 lat,
babcię bujającą się na fotelu, robiącą na drutach i dziadka chodzącego z wnukami na ryby, widzisz to?
- ale ja nie umiem robić na drutach
- oj no nieważne. Jesteś w stanie sobie to wyobrazić?
- no powiedzmy tak
- a chciałabyś, by tak było?
- yyy...czy Ty...yyy
- Agatko, wyjdziesz za mnie kiedyś?

(po kłótni)
- a jeśli Cię nie zobaczę?
- to nie będę już żył wtedy... smutno by Ci było?
- nie byłoby
- dzięki
- bo Tobie by było, gdyby mnie nie było?
- bym się załamał. Jednego aniołka mniej.

Wtedy poczułam, że on chyba faktycznie mnie kocha a przynajmniej kochał, bo teraz to ciężko stwierdzić.
april:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-09, 20:04   #638
cranberry212
Raczkowanie

mój tż jest wspaniały, czasami myślę że nie zasługuje na niego często czuję że mnie kocha, choć ja nie do końca umiem jemu tego okazać

czułam że mnie naprawdę kocha kiedy:
1. byłam chora, leżałam w łóżku, nie mogłam się ruszyć i mój tż się mną opiekował, przynosił jedzenie, ja spałam a on siedział i się nudził
2. kiedy dowiedział że go zdradzam, wybaczył mi
3. kiedy mam fochy różnego typu nie jest zły, nie obraża się tylko spokojnie czeka aż mi minie
4. kiedy wie że nie mam kasy, to daje mi np. na dentystę, na tabletki, na coś co potrzebuje
5. rozumie kiedy nie mam ochoty jechać do niego do domu, odwiedzać jego rodziców
6. kiedy spokojnie stoi i czeka aż wyprostuje włosy, pomaluję oczy, wybiorę ciuchy na wyjście, a i tak 10 razy się wrócę bo coś jeszcze miałam zrobić
7. kiedy mówi "wiesz co ja chyba kiedyś z Tobą nie wytrzymam i wiesz co wtedy zrobię? oświadczę Ci się",
8. dzięki niemu moje kompleksy przestały być największym problemem na świecie, bo on mówi że np. kocha moje rozstępy, itp
9. ostatnio zrobiłam pasemka, nie podobały mi się i wtulona w niego przepłakałam cały wieczór, jemu się oczywiście podobało, ale następnego dnia na moją prośbę, sam po raz pierwszy zafarbował mi włosy,
cranberry212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-09, 20:56   #639
pink69
Zakorzenienie

Kiedy się na mnie nie wkurza jak zapominam dokumentów na zniżkę.
Robię to notorycznie.Na wyjście do kina,na basen,jazdę autobusem.
A on spokojnie wysiada w połowie drogi ze mną i wraca do domu po nie

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-09, 21:55   #640
pani ćma
Zakorzenienie

ja to odczuwam ciagle, w kazdej sekundzie ale jesli maja byc przyklady, to taki najswiezszy:
mam od 2 dni grype zoladkowa - kto mial kiedykolwiek, ten wie, ze to najwieksze cholerstwo - goraczka, bol wszystkiego jak przy grypie + biegunka + wymioty. on siedzi przy mnie, glaszcze po glowie, caluje, przytula, biega do apteki, do kuchni. nie przerazaja go moje smierdzace bąki i odlosy dochodzace z toalety, ani to, ze wygladam okropnie. nie boi sie, ze sie zarazi, tylko sie mna porzadnie opiekuje

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-10, 10:08   #641
myilussion
Raczkowanie

gdy mi wczoraj powiedzial: 'jestes moja (tuli) jestes moja sliczna ksiezniczka (tuli i caluje)'

jeśli dane Ci będzie żyć 100 lat to ja chciałabym żyć 100 lat minus 1 dzień abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez Ciebie...
myilussion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 11:33   #642
domika91
Rozeznanie

GG do domika91

Kiedy tak na prawdę czuje, że mnie kocha?
- Za każdym razem kiedy na mnie patrzy.
- W tym roku byliśmy na Lednicy, upał niemożliwy, do tego nieprzespana noc (spędziliśmy całą noc w autokarze, a nie potrafię usnąć w czasie jazdy), w końcu strasznie rozbolała mnie głowa. Zaraz poleciał do po tabletki przeciwbólowe, kazał się położyć, sam leżał koło mnie, głaskał po głowie, całował w czoło...
- Za każdym razem kiedy znosi moje marudzenie, humorki itp
- Kiedy szepcze mi do ucha, że mnie kocha, że jestem jego małą księżniczką...
- Teraz widze, że bardzo mu na mnie zależy. Niedługo żeni się jego brat. Mimo tego, że się nie znamy (ja mieszkam na Śląsku a on od kiedy znam się z moim chłopakiem mieszka pod Warszawą i jakoś nie było okazji sie poznać) mnie też zaprosił na ślub. Oczywiście moi rodzice nie chcą się zgodzić, bo uważają, że to za daleko, że za młoda jestem itp. Mój chłopak doskonale wie o tym, ale sie nie poddaje i cały czas ma nadzieje, że moi rodzice zmienią zdanie i pojedziemy tam razem.
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
domika91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-10, 13:50   #643
enjoy89
Zakorzenienie

Odczuwam to cały czas
A zwłaszcza kiedy patrzy na mnie... z taka miłością i tak jakby świata poza mną nie widział
Kiedy mnie całuje i przytula, ściska tak mocno
Kiedy potrafi co chwile mi mowic, ze mnie tak bardzo kocha
Kiedy mi co chwile powtarza, ze jestem sliczna
Jak jestem chora, albo nawet boli mnie tylko glowa, czy brzuch i w sumie nie dzieje sie nic powaznego, on strasznie sie martwi, kaze mi lezec w lozku, kupuje lekarstwa, dba o mnie. Albo potrafi bez powodu kupic mi jakies witaminy, zebym byla zdrowsza
Kiedy mowi mi, ze chce byc ze mna i miec ze mna dzieci
Stary 2008-08-10, 13:58   #644
insomnieux
Raczkowanie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

jak wczoraj leżelismy koło siebie i przyznałam się, ze jeszcze nigdy nie uprawiałam seksu, a on mnie pocałował i powiedział, ze mnie za to szanuje, przytulil sie do mnie i poprostu był. a kiedy zobaczył ze mam łzy w oczach zacząl mi je całować. i chociaz to jest dopiero poczatek naszej przygody, i moze to jeszcze nie jest miłość to to mi pozwoliło pozbyc sie wszystkich wątpliwosci, poczułam ze z nim chce spedzic najblizsze lata, ze to on ma byc przy mnie.
Stary 2008-08-10, 21:29   #645
Madaaa
Zakorzenienie

masowal mnie dzisiaj 2 godziny (jak nie dluzej), a ja aż prawie usypialam. Rachubę czasu stracilam. Biedny napisal mi ze rece go bola, ale dodal na koniec smsa usmiech
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 21:46   #646
olll
Raczkowanie

a ja wlasnie dzisiaj tego nie czuje.. ostatnio w ogole nie czuje zeby mu w jakimkolwiek stopniu zalezało.. albo tesknota za nim źle na mnie wpływa albo cos jest nie tak.. i pisze mi w smsie ze wariuje beze mnie ale mi sie to wydaje wymuszone.. nie wiem sama.. dziewczyny ratujcie..
olll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-10, 21:52   #647
baja_86
Zakorzenienie

Kiedy na mnie patrzy z czułością
Kiedy mówi 'kto mi będzie bręczał tak jak ty"
Kiedy przynosi mi z uśmiechem na twarzy nektarynki i mówi przecież mówiłaś rano, że masz na nie ochotę
Kiedy się ze mną droczy
i w wielu, wielu innych sytuacjach
A najmocniej to odczułam, gdy spytał czy zostanę jego żoną
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 13:07   #648
emi_lka
Zakorzenienie

Kiedy w chwilach poważnych kryzysów, czy kłótni, potrafi ustąpić z uwagi na mnie.
Kiedy mnie przytula po ciężkiej kłótni i mówi o miłości, choć ja w analogicznych sytuacjach mówię, że go nie lubię.

Jeśli chodzi o codzienne sytuacje, to najświeższa:
w sobotę wstałam później niż TŻ, zaglądam mu przez ramię i widzę, że szuka w internecie przepisu na placki z serem, żeby je zrobić na śniadanie

Aaaa i jeszcze coś co mnie najbardziej rozczula... kiedy w nocy lekko się przebudzi, lub znajduje się na granicy świadomej kontroli;-), i szepcze jakieś słodkości i się tuli, mówi np. nic się nie martw ja będę przy Tobie czuwał itp chociaż jest środek nocy i ja śpię

Edytowane przez emi_lka
Czas edycji: 2008-08-12 o 10:31 Powód: dopisek
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-11, 16:06   #649
verzara
Wtajemniczenie

Zazdroszczee ... . Nie pamiętam kiedy moj zrobił cos z rzeczy ktore wymieniacie . O urodzinach zapomniał , na imprezki sam , wszystko wazniejsze ode mnie nawet po tygodniowym wyjezdzie nie ma czasu ... bo silownia . Trzymajcie tyc swoich skarbow i nie puszczajcie . Obym ja niedlugo mogla napisac tu cos pozytywnego .
verzara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 11:36   #650
cranberry212
Raczkowanie

a ja się wczoraj z moim tż`em pokłóciłam, smutno mi

matura
dbam o paznokcie przynajmniej się staram..

cranberry212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-12, 14:35   #651
rozwielitka
Zakorzenienie

cranberry212, po kłotniach najlepszy jest powrót do siebie i dogadanie się. Kłótnie oczyszczają atmosferę. Bedzie dobrze

mi wczoraj TŻet powiedział, że skoro ja nie szczytowałam jeszcze nigdy to On tez chyba nie powinien dochodzić żebym nie czuła się pokrzywdzona. Wiem, ile go kosztowala ta decyzja, więc....popieściłam go oralnie aż do końca . Odbiegam od tematu- chciał zrezygnować dla mnie z orgazmów.
rozwielitka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-12, 15:52   #652
BlueAngel85
Raczkowanie

po roku bycia razem, gdy ja się podłamywałam utrata pracy, kłutnią z przyjaciółką, i problemami rodzinnymi on mocno mnie utulał, tak naprawdę głęboko spojrzał w oczy i powiedział "Nie martw sie kotku ja Ciebie nie zostawie, nie dam skrzywdzić, będe chronić, będę wspierał... tylko obiecaj mi jedno "
Ja przez łzy :"Co?"
TŻ: że kiedyś zostaniesz moją żonką ... bo jesteś tą moja jedyną i ja nie chce juz nikogo innego

bycie żonką może nie jest marzeniem każdej z nas ale dla mnie wtedy to był własnie dowód że jestem dla niego wszystkim
Kto odejdzie, zawsze będzie sam.

BlueAngel85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-12, 16:01   #653
BlueAngel85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Aaaa i jeszcze coś co mnie najbardziej rozczula... kiedy w nocy lekko się przebudzi, lub znajduje się na granicy świadomej kontroli;-), i szepcze jakieś słodkości i się tuli, mówi np. nic się nie martw ja będę przy Tobie czuwał itp chociaż jest środek nocy i ja śpię
ojej aż się wzruszyłam , naprawdę tak mówi mój przebudza się i nie otwierając oczu szuka mnie i przytula i choćby byla to najbardziej niewygodna pozycja nie puści aż nie zaśnie znowu
po kłótni zawsze ma mocno obrazona minę ale wiem że zaraz pogłaszcze delikatnie i pocałuje i cicho poszepcze ze nie chce się kłucic
Kto odejdzie, zawsze będzie sam.

BlueAngel85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-12, 22:09   #654
verzara
Wtajemniczenie

Haaa i nie trzeba bylo czekac Kilka postow temu pisalam cos to jednak bylo wczoraj

A dzis Chyba zauwazy ze amlo poswieca mi czasu . Obudzil mnei rano telefonem i powiedzial ze za godzinke bedzie . Wział nad wode Wieczrkiem pojechalam do niego ybralismy siew pewne miejsce i pech chcial ze przy parkowaniu zachaczylam o slupka ;/ Masakraaa . Kochany samochodzik tatusia . Dopiero co z warsztatu po malej wpadce pojego brata . Naszczescie wiele sie nie stało . Pogięta reestrcja i zlmane to na czym ta rejestracja sie trzyma ( nie mowiac o ym ze pod rejestracja troszke blotnik ale nie widac ;p ) Ale mneijsza o to . Moj kotek zamist drzec sie na mnei ze nie uwazam bo nie uwazalam . Ze jechalaam zaszybko . Pocieszal mnie . Poszedl do kolegi popytal niestety nikt częsci nie miał . Zadzwonil do jednego . Pojechalismy posklejac niestety sien ie dalo . Zadzwonil do drugiego . Wsiadl w samochod pojechal po część i mniejwiecej zrobione tak zeby tatus sie nie kapnal W sumie mze to nic dla was ale był taki mily . Nie denerwowal sie . I jeszcze jesdzil w kolko po kolegach a w tym czasie planowo mial siedziec z innymi kumplami pic piwko i plywac sobie motorowka . Czasem jest kochany ;p
verzara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-12, 23:30   #655
k4rotk4
Rozeznanie

no to i ja się pochwale

Pierwszy raz poczułam że mój TŻ naprawde mnie kocha w sieprniowe popłudnie..kiedy dopiero się poznawaliśmy.

[Mam taką fobię.. okropnie boje się burzy i kiedy zaczyna błyskać i grzmieć.. to kiedy jestem u siebie w domu zasłaniam rolety, odsuwam łożko od kontaktów i tym podoobne głupoty..<sciana>]

No więc któregoś razu byłąm z moim TŻ i zaczęła grzmieć.. no i trochę się wstydziłam zasłaniac te rolety, itp więc.. tylko tak usiadałm jak najdalej od kontaktów i..myślałam że nie zauważy,że się boje, ale zauważył. I tak nic nie mówiąc wziął mnie za rękę.. i zaprowadził na balkon. Oczywiście bałam się wyjsc krzyczałam, prosilam itp. ale jakos mnie tam zaciągnął obiął mnie i tak przytulał przez całą burze.. eh..

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-12, 23:42   #656
ZapachNocy
Raczkowanie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

od 3 lat niemalże codziennie, jest ze mną w najtrudniejszych chwilach, znosi wahania nastrojów...( syndrom DDA ), wiele wybaczył...rozpieszcza łakociami no po prostu

Dla mnie, by pamiętać
ZapachNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 20:31   #657
urwanyguzik
Rozeznanie

jak sie troszczy a o sobie nie mysli
urwanyguzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 21:58   #658
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

O Boziu....

Czytam te Wasz wypowiedzi od ponad godziny i po prostu hipnoza... Jak to się pięknie czyta.
I pomimo, że ja sama nie spotkałam jeszcze, to jednak widzę, ze jest warto czekać, bo może się gdzieś spotka takiego niesamowitego, jakich Wy macie

Ajjj
Ale się rozmarzyłam przez ten wątek...

Życzę Wam wszystkim jak najpiękniejszych chwil z Waszymi TŻtami A ja czekam na tego swojego jedynego...
DontAsk94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 22:03   #659
--papryczka--
Raczkowanie

blabblablablbalbalbalbalb aba

Edytowane przez --papryczka--
Czas edycji: 2011-10-01 o 18:29
--papryczka-- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 22:06   #660
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

Papryczka, trzymam mocno kciuki, że będzie dobrze
DontAsk94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości