![]() |
#751 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
<b>Kocha mnie i pokazuje to w kazdym momencie
![]() -Planuje ze mną zareczyny i mowi ze jest pewny swojej decyzji i chce cierpliwie czekać na moja opdowiedz... -planuje ze mna przyszlosc, mowi ze chce miec ze mna dzieci -kiedy mowi ze zadna inna go interesuje...ze chce zawsze tylko mnie... -kiedy mowi ze NIGDy, ale To NIGDY mnie nie zostawi ![]() -kiedy przyznaje sie ze do niedawna uwazał ślub za głupote, a teraz chce być ze mną na zawsze, bo według niego jestem tą jedyną, wyjątkową... -zmienia biegi lewą ręką, podczas jazdy, podobnie jak juz ktos tutaj pisał ![]() ![]() -kiedy dba o mnie, robi śniadania do łóżka -kiedy śpimy potrafi dać mi swoją poduszkę pod głowę, bo wie że lubie wysoko spać... on tez lubi tak wysoko, ale mimo wszystko daje mi swoją podusię ;p ![]() -kiedy w nocy otula mnie kołderką, żebym nie zmarzła... -kiedy pogniewałam się na niego za jakąś małą głupotę, cały czas mnie przepraszał i mówił ze BARDZO ale to BARDZO mnie kocha, potem wziął mnie na ręcę położył na łóżku i całował tak delikatnie...potem spojrzał mi prosto w oczy i powiedział, że mnie kocha i zrobi dla mnie wszystko... -dostaje kwiatki, zwyczajnie od tak ![]() -kiedy nie zdałam prawka pocieszał mnie cały czas i mówił ze jeszcze zdam...I że jak zdam, to kupi dla mnie auto, takie jakie bede chciala... -kiedy przedstawia mnie swoim sąsiadom,rodzinie,kolegom z dumą ![]() -kiedy patrzy mi sie prosto w oczy i mówi że jestem Super, że lepszej dziewczyny nie zna... -kiedy głaszcze mnie po włosach, trzyma za rękę i uspokaja gdy się denerwuje -kiedy wyjechal na pare dni dał mi swoją koszulkę, abym w niej spała ![]() -byliśmy u sąsiadów a on już pytał się kolegi, czy przyjdzie na nasze wesele ![]() -kiedy jest daleko dzwoni do mnie, boi się o mnie, o moje zdrowie i mówi, żebym na siebie uważała -gdy dzwoni do niego jakaś koleżanka, od razu nastawia tryb głośno mówiący, żebym wszystko słyszała -Wszystkie jego byłe, są gorsze ode mnie, głupsze, brzydsze, a ja jestem tą jedyną, kiedy nie wierze w to co mówi, odpowiada "przysięgam na wszystko" -Kiedy planuje ze m
Wymianka kosmeyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30110072 #post30110072 _________________________ __________________ Edytowane przez Wizazanka492 Czas edycji: 2008-10-04 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Szara Eminencja
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
wizażanko, toć to idealny ideał
![]()
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
tak
![]()
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy jak na to popatrzeć... bo u mnie było tak.. 10.01.07r. ustalilismy date slubu na 6.10.2007 czyli było 9 miesiecy do slubu a zareczyny były dopiero w kiwetniu 2007 bez znaczenia dla nas było bo my juz perzyszłośc zapalmowalismy zanim mnie o reke poprosi... hihihi tak smiesznie troche ale do dzis to wspominamy wszyscy ze smiechem ze tomek o mały właos a na weselu by sie zaręczał ![]() Aale myslę że po zareczynach facet powinien powązniej podchodzic do zycia tak mi sie zdaje to wazna dla nich decyzja ale ile kropli w morzu tyle charakterów i mężczyzn ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Raczkowanie
|
Kiedy po wielkiej kłótni(była już mowa nawet o zerwaniu) przyjechał do mnie i kazał mi wysłuchać tej piosenki http://pl.youtube.com/watch?v=eKbEnCvC9NI po jej wysłuchaniu(ryczałam jak bóbr
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
Po raz kolejny udowodnił mi to w ostatni wieczór urlopu na Majorce gdy nie znając języka wybrał się na zakupy a potem powiedział że za 20 min mam przyjść na plaże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
Cytat:
Jest pół roku - nadal się kochamy ... ![]()
![]() |
![]() |
#761 |
Rozeznanie
|
Nasz związek od początku był trudny... Jest między nami 9lat różnicy mnie to wcale nie przeszkadza, ale... Kiedy dowiedziała się o tym moja mama to w ogóle nie było mowy o spotykaniu się, mimo iż miałam 20 lat i sama mogłam decydować za siebie. Wielu facetów pewnie poddałoby się w takiej sytuacji, ale nie mój TŻ. Przez ten cały okres jak było źle był przy mnie, wspierał mnie, walczył o naszą miłość, starał się. Wtedy zrozumiałam, że on naprawdę mnie kocha
![]() ![]()
![]() |
#762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój też jest o 9 lat starszy, ale rodzice nie przeciwstawiali sie naszemu związkowi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#763 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Rozeznanie
|
. wczoraj odczółam że małż mnie kocha ... jutro napisze
![]() |
#765 |
Zadomowienie
|
tak, w tym roku szkolnym matura. Jestem pewna swoich uczuć i wiem, że NIGDY w życiu nie spotkam lepszego mężczyzny.
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
wizażanko życzę szcześcia duzo, mimo wszystko
![]() ![]() mam nadzieje ze pozniej nam sie pochwalisz sukienką ![]()
![]() |
#767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#768 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Potem z kolejnym byłam 2 lata a potem poznałam swojego już męża ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To samo mialam ![]() ale juz tego nie ma ![]()
![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 21 lat, mieszkam z TŻtem, jestesmy razem prawie 3 lata i jestem PEWNA, ze juz z nim zostane.. ale mam tez oczy dookola glowy, widze jak czesto idealne zwiazki sie rozpadaja. wiec nie rozumiem po co sie spieszyc? tym bardziej, ze oni nie mieli jeszcze zadnego kryzysu, co zazwyczaj przychodzi po 2-3 latach zwiazku [jak np. u mnie maly sie zdarzyl dopiero po 2 latach - maly kryzys i wlasciwie nie z naszej winy, ale byl. klotnia pierwsza byla dopiero po 1,55 roku ![]() a tak? masz dziewczyno 18 lat i tak ci sie spieszy? jesli to bedzie prawdziwa milosc, to do slubu dojdzie w koncu tak czy owak, i razem bedziecie nadal nawet bez tego ![]() ja tego nie potrafie zrozumiec, ale skoro juz podjelas decyzje, to zycze ci zebys tego nigdy nie zalowala ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
A ja wiem, że mnie kocha bo widzę to w jego oczach, zachowaniu, trosce, to kiedy teraz staramy sie o dziecko jak dba o mnie, zeby niczego mi nie brakowało, spelnia moje marzenia, pomaga mi w domku...jest skarbem ktory zrobi dla mnie wszystko tak jak ja dla niego....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie znam bardziej idealnego człowieka , nie znam i nie poznam. Wiem, że może to za szybko, ale on bardzo chce tego, a ja czuje, że też powoli dojrzewam do takiej decyzji. Chce być z nim zawsze. Czuje się przy nim bezpieczna, wyjątkowa i kochana. Ma dobre serce, jest dobrym człowiekiem i wiem, że nigdy mnie nie zawiedzie.
![]() |
![]() |
#774 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Po maturze jest czas na studia, na rozrywkę, na swobodę, na uczenie się dorosłośni, a nie na ślepy skok na głowę w małżeństwo. ![]() Łatwo jest planować sobie ślub kiedy się wciąż trwa w tym różowym okresie, i nikt mi nie wmówi, że po takim czasie jak pół roku czy rok można naprawdę poznać kogoś, by być tak pewnym, że nie ma wad i że to chodzący ideał ![]() Jednak, jak wiemy z doświadczenia, wizazanka i tak będzie się upierać przy swoim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Zadomowienie
|
chyba ostatnio kiedy zabrał mnie ze swoimi kolegami na małe piwko
![]() poza tym chyba musi o mnie bardzo dobzre opowiadać,bo jego koledzy dużo dobrych rzeczy o mnie wiedzą i lubia mimo,że nie znają aż tak długo ![]() po raz kolejny udowadnia mi,że mnie kocha ![]()
![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
cmo masz racje
![]()
![]() |
#777 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to twoje zycie. w kazdym normalnym zwiazku trwajacym 6 miesiecy jest codziennie pieknie, rozowo. ![]() grunt to sprawdzic sie w trudniejszych sytuacjach, pokonac razem kryzysy - z twoich postow wynika, ze twoj TŻ jeszcze takiego 'egzaminu' nie mial [pewnie zaraz napiszesz, ze mieliscie kryzys ![]() nie rozumiem po co sie spieszyc, ale jak juz pisalam - to twoje zycie, powodzenia. Cytat:
Cytat:
![]() a co do watku - kolejny raz dzis o 3. nad ranem. chociaz oboje mielismy wstac o 6 rano, mnie zlapala grypa w nocy, ogromna goraczka. on sie obudzil, zajal tak jak trzeba - dal leki, ubral cieplo, uspokoil, wytarl nos i lzy ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja jestem teraz chora na zapalenie pęcherza, czuję się bardzo dobrze tylko podczas siusiania jest masakra. Robiłam wczoraj obiadek w kuchni, zobaczył, że mam na sobie tylko cieniutkie skarpetki i przyniósł mi grube skarpety i założył na nóżki, ach ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Zapytałam dziś smskiem mojego TŻ kiedy poczuł, że go kocham
![]() odpisał: "jak Cię zobaczyłem, wiedziałem, że mnie pokochasz ![]() ![]() to, że on mnie kocha czuje w każdym momencie mojego życia: -mówi mi ciągle, jak mnie bardzo kocha -kiedy jest bardzo zmęczony i slodko śpi, a ja DaruniasNatrętus ![]() ![]() -gdy śpimy przytula mnie przez całą noc tak, jakby bał się, że zaraz mu ucieknę - kiedy budzę się w nocy i widzę, jak mi się przygląda gdy śpię, -mówi mi, że jestem piękna, mądra -kiedy mówi, że chce mieć ze mną całą drużynę piłkarską. dzieci oczywiście (mówi, że musi mieć z kim na mecze chodzić) i nawet jak je wszystkie urodzę, to będę dla niego tak samo piękna jak teraz (żaliłam się, że po jedenaściorgu będę wyglądała jak chodzacy klocek ![]() ![]() -wtedy kiedy cały czas opowiada o mnie swoim kolegom - wtedy, kiedy prosi babcie żeby zrobiła mi wełniane skarpetki na drutach ![]() Najpiękniejsze jest to, że cały czas widzę w jego oczach żar pożądania, a to dla mnie bardzo ważne. Wczoraj się upił, więc rozwiązał mu się baaaaaaaardzo język. do 1 w nocy powtarzał mi, że mnie bardzo kocha, że jestem dla niego wszystkim, że nikt inny sie nie liczy itp itd. (Skończyło się kiedy jego mama przyszła ze swojego mieszkanka )spać nie mogła, bo tak się nadzierał z tym "kocham Cię") Słodkie ![]() Ostatnio będąc na meczu i "kibicując" swojej drużynie (nie umiem wczuć sie w klimat "meczowy", mimo wszystko chodzę z TŻ); po golu strzelonym przez "nasz" zespół, koleś stojący kolo mojego TŻ tak się ucieszył, że rzucając się z uciechy w ramiona mojemu TŻ przywalił mi z pięści w buzie hehehe ![]() ![]()
![]() |
#780 |
Zadomowienie
|
Poczułam jak po raz pierwszy w oczy powiedział mi te słowa "Kocham Cię" to było coś wspaniałego.. Tego dnia byłam najszczęśliwsza na świecie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.