Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha? - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-13, 21:58   #871
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Kiedy mówi mi, że jestem wszystkim co ma, ze głupi dzień staje się cudownym, bo ja nadaję mu sens, że beze mnie jak bez tlenu, że ma gdzieś to, że może do siebie charakterami nie pasujemy, że odchodząc od niego zabiłabym w nim wszystko co dobre, że jestem miłością jego życia.
Bo zaręczając się ze mną, jak mówił, dał mi na całe życie samego siebie.
Kiedy mówi, że patrzy w przyszłość z optymizmem, bo będę jego kobietą i odlicza czas, kiedy już na zawsze będziemy razem i aż nie wierzy, że tak będzie.
Po pracy wieczorem zmęczony przyjeżdza do mnie i przywozi soczek.
Jak jeszcze nie miał samochodu, to zimą przyjeżdzał do mnie 15 km rowerem, byle tylko mnie zobaczyć.
Jak mi się oświadczał to miał łzy w oczach i byłam pewna, że to co mówi to nie jakiś ułożony tekst, ale słowa płynące prosto z serca.
Gdy mi smutno to rozśmiesza, robi prezenty bez okazji, byle tylko poprawić mi humor i odwrócić moje myśli od tego problemu, gdy nie chcę o tym rozmawiać to po prostu mnie przytula i płaczę wtulona w niego.
Claris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 22:16   #872
marta6704
Zakorzenienie

Kiedy z nim zerwałam, pierwszy raz widziałam jak bardzo płakał, jak to przeżywał, nienawidził mnie i kochal jednoczeście i to że potrafił wybaczyć moje błędy świadczy o jego ogromnej miłości, czasami myśle sobie, że nie zasłużyłam na niego...
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 23:18   #873
nasti
Raczkowanie

Najpierw wtedy..gdy zobaczyłam że jest zazdrosny- ale nie chorobliwie...gdy dostawałam róże bez okazji...gdy przyjechał do mnie wtedy gdy go potrzebowałam...że zawsze stawał w mojej obronie,, że nawet jego kumple wiedzą ile dla niego znaczęsprawia że czuję się jak księzniczka)i wtedy jak byl ze mna w ciężkich życiu momentach...po prostu dzieli ze mną wszystkie ważne wydarzenia dla mnie!Potrafi dowartościować i pocieszyć taka pesymistkę jak ja!Za to go kocham....

Razem od 10.09.2004rpowiemy tak w 2011..cdn.
nasti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-14, 10:24   #874
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

np. wczoraj.. niestety nie spędzamy dzisiaj walentynek razem.. ja jestem w pracy a on na meczu na wyjeździe ale wczoraj czekał na mnie wczoraj po pracy o 23 na takiej górce na której wręczył mi różyczke... i kazał przypatrzeć sie i znalezć w okolicach jakiś symbol miłosci.. rozejrzałam się a tam wielkie wydeptane serce w sniegu podeszlismy blizej w srodku serca lezała kartka "Narzeczona, tutaj coś jest<3" i kazał mi szukać prezentu hehe tyle kopałam w tym śniegu a tu nic... w koncu złapał mnie za reke i wyciągnął z kieszeni małe pudełeczko a w nim pierścionek wprawdzie nie zaręczynowy ale najpiekniejszy na swiecie
a dziś wysłał mi 6 kartek walentynkowych, kazda zaadresowana inaczej hihi wariat mój

a dzisiaj widzielismy sie jeszcze chwilke... mam wielka opryszczke na ustach a on cały czas mówił ze jestem taka piękna nawet z tą opryszczka ehhh...

Edytowane przez N4TI
Czas edycji: 2009-02-14 o 11:50
N4TI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-14, 11:10   #875
FoxyC
Raczkowanie

Rzwczywiscie piekny watek....ciesze sie ze na niego trafilam.rozczulił mnie

Kiedy na poczatku bycia razem ,spojrzal na mnie i powiedzial"zakochuje sie w Tobie"...kiedy pierwszy raz powiedzial ze mnie kocha,ze czekal na mnie i ze zyl nadzieja ze bedziemy ze soba!Samo to w jaki spoob na mnie patrzy jest piekneKiedy mnie przytula, caluje,kiedy jest zazdrosny.Kiedy napisal mi ze jestem czescia jego i bezemnie on nie instnieje
Kiedy znosi moje humory...kiedy ja placze przytula mnie i stara sie pomoc!Kiedy mowi mi ze jestem jego ksiezniczka....rozklada dla mnie lozeczko,przynosi herbatke i ciasteczka,caluje moje rece.jest tego o wiele wiele wiecej...
Kazdego dnia czuje ze mnie kocha...
FoxyC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-14, 12:50   #876
Serendipity
Zakorzenienie

Wyszłam od lekarza i się poryczałam.
Niekompetentny,a informacje o nadżerce podał mi tak jakby to była prognoza pogody i w dodatku powiedział ,że nie ma się co martwić bo nie ja pierwsza i nie ostatnia.Nic więcej nie powiedział,a ja nie mogłam wydusić słowa.
Tż zapytał co się dzieje a ja powiedziałam,że chcę spokoju.Całą drogę do domu nie odzywał się,a potem poszedł do piekarni po wielkie eklerki i lizaka serduszko.

Dobrze,że go mam
Stary 2009-02-14, 15:44   #877
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
np. wczoraj.. niestety nie spędzamy dzisiaj walentynek razem.. ja jestem w pracy a on na meczu na wyjeździe ale wczoraj czekał na mnie wczoraj po pracy o 23 na takiej górce na której wręczył mi różyczke... i kazał przypatrzeć sie i znalezć w okolicach jakiś symbol miłosci.. rozejrzałam się a tam wielkie wydeptane serce w sniegu podeszlismy blizej w srodku serca lezała kartka "Narzeczona, tutaj coś jest<3" i kazał mi szukać prezentu hehe tyle kopałam w tym śniegu a tu nic... w koncu złapał mnie za reke i wyciągnął z kieszeni małe pudełeczko a w nim pierścionek wprawdzie nie zaręczynowy ale najpiekniejszy na swiecie
a dziś wysłał mi 6 kartek walentynkowych, kazda zaadresowana inaczej hihi wariat mój

a dzisiaj widzielismy sie jeszcze chwilke... mam wielka opryszczke na ustach a on cały czas mówił ze jestem taka piękna nawet z tą opryszczka ehhh...
ale czy aby napewno to nie zaręczynowy,bo kartka z napisem narzeczona tutaj coś jest plus pierścionek brzmi jednoznacznie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-14, 16:09   #878
N4TI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
ale czy aby napewno to nie zaręczynowy,bo kartka z napisem narzeczona tutaj coś jest plus pierścionek brzmi jednoznacznie.

nie, nie zaręczynowy a mówimy do siebie "narzeczony, narzeczona" tak po prostu hihi
Stary 2009-02-14, 16:22   #879
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
nie, nie zaręczynowy a mówimy do siebie "narzeczony, narzeczona" tak po prostu hihi
hehe fajnie, zazdroszcze trochę
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-22, 21:56   #880
SylfkaXD
Raczkowanie

Jestem w nastroju wspominania, więc powiem kiedy odczułam, że były mnie kocha (a raczej kochał, a tak w sumie to nie wiem, bo to ja zerwałam)...

Nie potrafię tego wyjaśnić. To niby było takie nic, a jednak poczułąm PRAWDZIWĄ miłość. Długo się nie widzieliśmy (w wakacje tak wypadło, że ponakładały się wyjazdy i zobaczyliśmy się dopiero po 2 miesiącach). Czekał na mnie na przystanku. Stojąc w tramwaju widziałam, że zaraz go rozsadzi od środka. xD Kiedy otworzyły się drzwi i wyszłam na chodnik to wpatrywał się we mnie jak zahipnotyzowany. A jak już doszłam do niego przytulił mnie i pocałował to poczyłam jak się mu nagle rozluźniają wszystkie mięśnie... Cudne uczucie i nie potrafię tego wyjaśnić.

Zerwałam z nim bo miałam wrażenie (łagodnie powiedziane), że nie ma dla mnie czasu. Z zaufanych źródeł wiem, że bardzo to przeżył. Teraz tego żałuję, ale postanowiłam 2 raz nie wracać na te same śmieci. Szkoda, ale taką zasadę wyznaję i trudno się mówi.
Stary 2009-02-22, 22:13   #881
nick_OLA
Raczkowanie

eehhh ... fajnie się czyta o tej dobroci, miłości i cieple które Was łączy

daje mi to wiarę że są jeszcze tacy faceci którzy KOCHAJĄ
Byś zdołał nimi drugiego obejmować

Phil Bosmans
nick_OLA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-23, 08:47   #882
Kaluch
Rozeznanie

Kiedy zachowywałam się jak rozkapryszona ksiezniczka i nie chciałam go widziec, on zawsze przychodził, zeby pomilczec.. i chociaż byłam zła na niego o głupstwa, on cierpliwie czekał chociaż tyle razy zadałam mu ból i zraniłam, on był i wybaczył chociaż tyle razy cierpieliśmy przez moje fanaberie on był przy mnie i czasami myśle, że nie zasłużyłam na niego i jego milosc
kiedy Napisał po kłotni-żyj moim życiem i badz czescia mnie.. kiedy mówi, że beze mnie on nie istnieje
kiedy kupuje mi czekolade, bo wie, że lubie..
i kiedy głupio zartuje na mój temat, a potem przeprasza , bo mi sie przykro zrobilo
kiedy przychodzi o 6 nad ranem zeby dać mi buziaka na dzien dobry i leci do pracy.. )
kiedy planuje nasza przyszłosc.. idziemy po ulicy, a on zaglada w wystawy sklepowe i oglada suknie ślubne)
Kocham tego mężczyznę i jestem szcześliwa przez duże SZ)
pozdrawiam was dziewczynki cieplutko;*

-z czystym sumieniem stwierdzam, że jestem szczęśliwa.

sty-love.blogspot.com

Kaluch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 14:08   #883
lucaa_rules
Wtajemniczenie

ach jak romantycznie sie zrobilo, to moze ja od siebie

ja poczułam ze mnie kocha, gdy przebył 1800 km żeby mi to powiedziec...
ale miał żadnej gwarancji ze mu odpowiem...

ale poskutkowało, bo teraz jestesmy razem hehe
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 14:39   #884
skarbiatko
Zakorzenienie

ja szczerze mówiąc często odczuwam ,że kocha a czasem jak mnie drażni to myślę ,że nie.Ale skoro marzy o slubie ,marzy o dziecku i ciągle się zachwyca to chyba kocha
skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-01, 16:51   #885
Martuśka1990
Przyczajenie

ja poczulam to wtedy kiedy moj ukochany zapytal sie mnie czy ma remontowac pokoj bo nie wie czy bede miala ochote zamieszkac u niego po naszym slubie, przezylam szok
Martuśka1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-02, 15:28   #886
smoccos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Kiedy z nim zerwałam, pierwszy raz widziałam jak bardzo płakał, jak to przeżywał, nienawidził mnie i kochal jednoczeście i to że potrafił wybaczyć moje błędy świadczy o jego ogromnej miłości...
U mnie było tak samo - kiedy po okropnej awanturze i wielu strasznych słowach i późniejszym zerwaniu on popłakał się u mnie w domu.

To było STRASZNE. I piękne zarazem.

Dzięki wrodzonej pysze, jednych nie słucham a drugich nie słyszę...

smoccos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 16:43   #887
EmlissilmE
Raczkowanie

Ja odczułam to ostatnio w takiej śmiesznej sytuacji, ale dla mnie to było słodkie:
Leżałam sobie w pokoju na kanapie, a TŻ mnie zaczepiał troche i w którymś momencie spadłam tak dziwnie na podłogę i trochę się poobijałam. Strasznie jęczałam i popłakiwałam sobie troszkę, a TŻ wział mnie na ręce tak jak malutkie dziecko, przytulił i chodził tak ze mną po pokoju dopóki przestałam jęczeć i tylko mówił co chwilkę "Nie płacz malutka, już nie boli" itp, tulił, całował, lulał. Jejku tak mi wtedy było bosko w jego ramionach
W ogóle on czasami ma takie dziwne odruchy- idziemy sobie na spacer a on nagle wyskakuje z tekstem - "kochanie, mogę Cię zanieść na rękach?"
EmlissilmE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 16:47   #888
fiolusiek
Zakorzenienie

za kazdym razem kiedy znosi moje humorki i jak mi we wszystkim ustepuje zebym tylko sie nie zloscila. podziwiam go za cierpliwosc do mnie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 16:28   #889
Shine
Raczkowanie

.

Edytowane przez Shine
Czas edycji: 2013-09-10 o 13:59
Shine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 18:35   #890
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shine Pokaż wiadomość
Ahh zazdroszczę Wam dziewczyny... eh kiedy i mnie to spotka?
moze juz niedlugo
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 19:36   #891
N4TI
Zakorzenienie

odczuwam za kazdym razem gdy przywozi mi do pracy kanapki ktore dla mnie robi <3
Stary 2009-03-05, 20:56   #892
anetw
Raczkowanie

Kiedy tak naprawdę? Sama nie wiem?
Są takie dni co jakiś czas, kiedy znosi moje humory i nie tylko złe dni, bóle głowy i marudzenie od tak.
A zaczęło się od tego ... to trochę dziwnie zabrzmi, jak dobieraliśmy się do siebie spytałam czy chce mnie przeleciec czy mnie kocha powiedział to i to. I nie kłamał, mineło 7 lat od tego czasu i jesteśmy szczęśliwi. A na ten nasz pierwszy raz poczekał i to długo bo ponad rok, śmieszne, ale może też dlatego nadal jesteśmy razem, nie wiem, ale wiem że mnie kocha i ja też go kocham ;-)
anetw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 14:39   #893
EsTeLL25
Zakorzenienie

Smile Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Czytając ten watek aż się wzruszyłam
Ja z moim TŻ jestem juz prawie 1,5 rokuBylo wiele sytuacji w których pomyslalam sobie " naprawdę mnie kocha" Jak pierwszy raz powiedzial mi co do mnie czuje.Jak zawsze gdy jest mi zimno oddaje mi swoją bluzę.
Jak sie o mnie codziennie troszczy i opiekuje
Jak zupełnie niespodziewanie któregoś dnia przyjechal do mnie kurier z ogromnym bukietem pięknych róż
Zawsze gdy mam okres strasznie boli mnie brzuch Tż zawsze jest przy mnie głaszcze mój brzuszek az nie przestanie mnie bolec. Siedzi i martwi się kiedy mi przejdzie...
Mój kochany

EsTeLL25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 12:41   #894
arrabbiata
Zadomowienie

Kiedy wziął wolne w pracy, żeby jechać ze mną na egzamin z prawka i przed nim cały czas mnie przytulał i podtrzymywał na duchu a kiedy zdałam cieszył się jak dziecko i niósł na rękach przez cały plac WORDU

Kiedy zawiózł mnie w jedno miejsce a po drodze się pokłóciliśmy i powiedziałam, że ma po mnie nie wracać i nie chcę go widzieć...wściekły odjechał z piskiem opon, ale wrócił za godzinę z czerwoną różą

Kiedy z nim zerwałam, pierwszy raz w życiu zobaczyłam jego łzy... i błagał mnie przez 3 tygodnie, żebym do niego wróciła bo nie może żyć beze mnie i kocha mnie najbardziej na świecie

Kiedy byłam chora i leżałam z gorączką i w łóżku, był przy mnie cały dzień i całą noc, zakrapiał nos, podawał chusteczki i herbatki, przytulał i głaskał cały czas
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-10, 14:22   #895
kolezankaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Kiedy wziął wolne w pracy, żeby jechać ze mną na egzamin z prawka i przed nim cały czas mnie przytulał i podtrzymywał na duchu a kiedy zdałam cieszył się jak dziecko i niósł na rękach przez cały plac WORDU

Kiedy zawiózł mnie w jedno miejsce a po drodze się pokłóciliśmy i powiedziałam, że ma po mnie nie wracać i nie chcę go widzieć...wściekły odjechał z piskiem opon, ale wrócił za godzinę z czerwoną różą

Kiedy z nim zerwałam, pierwszy raz w życiu zobaczyłam jego łzy... i błagał mnie przez 3 tygodnie, żebym do niego wróciła bo nie może żyć beze mnie i kocha mnie najbardziej na świecie

Kiedy byłam chora i leżałam z gorączką i w łóżku, był przy mnie cały dzień i całą noc, zakrapiał nos, podawał chusteczki i herbatki, przytulał i głaskał cały czas
pięknie
Stary 2009-03-10, 14:27   #896
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Kiedy w ostatnią niedzielę obudził mnie kwiatami i gotowym śniadaniem, a był to czas po mocno zakrapianej imprezie, kiedy zazwyczaj mój tż jest przez cały następny dzień nieprzytomny. Tak się poświęcił, żeby odkupić swe winy
Stary 2009-03-10, 19:43   #897
czekoladka069
Przyczajenie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

Kiedy wydurniamy się ,wymyslamy najrozniejsze glupoty, a on nagle cichnie i mówi "Jestem taki szcześliwy" nie musi mówić już nic więcej Te słowa działaja tak na mnie jak pierwszy pocałunek, aż mi się goraco robi w serduszku

Podoba mi się ten temat! Naprawde świetnie sie czyta wasze wypowiedzi

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 20:34   #898
kolezankaa
BAN stały

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

Cytat:
Napisane przez czekoladka069 Pokaż wiadomość
Kiedy wydurniamy się ,wymyslamy najrozniejsze glupoty, a on nagle cichnie i mówi "Jestem taki szcześliwy" nie musi mówić już nic więcej Te słowa działaja tak na mnie jak pierwszy pocałunek, aż mi się goraco robi w serduszku

Podoba mi się ten temat! Naprawde świetnie sie czyta wasze wypowiedzi
..
Stary 2009-03-10, 20:58   #899
kasimli
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaluch Pokaż wiadomość
Kiedy zachowywałam się jak rozkapryszona ksiezniczka i nie chciałam go widziec, on zawsze przychodził, zeby pomilczec.. i chociaż byłam zła na niego o głupstwa, on cierpliwie czekał chociaż tyle razy zadałam mu ból i zraniłam, on był i wybaczył chociaż tyle razy cierpieliśmy przez moje fanaberie on był przy mnie i czasami myśle, że nie zasłużyłam na niego i jego milosc
kiedy Napisał po kłotni-żyj moim życiem i badz czescia mnie.. kiedy mówi, że beze mnie on nie istnieje
kiedy kupuje mi czekolade, bo wie, że lubie..
i kiedy głupio zartuje na mój temat, a potem przeprasza , bo mi sie przykro zrobilo
kiedy przychodzi o 6 nad ranem zeby dać mi buziaka na dzien dobry i leci do pracy.. )
kiedy planuje nasza przyszłosc.. idziemy po ulicy, a on zaglada w wystawy sklepowe i oglada suknie ślubne)
Kocham tego mężczyznę i jestem szcześliwa przez duże SZ)
pozdrawiam was dziewczynki cieplutko;*
-wytłuszczone - ja też to znam, lepiej się widzieć 3 minuty podczas dnia o 7.00 rano niż się w ogole nie widzieć!

zobaczyłam jak bardzo mocno mnie kocha kiedy byłam poważnie chora, przychodził do mnie codziennie do szpitala w moim mieście...siedzial do wieczora aż nie wyganiły go pielęgniarki a kiedy leżałam kilkadziesiąt kilometrów od Wrocławia to przyjeżdżał i dzownił codziennie tak że kiedy już wrócilam do domu zobaczyłam u Niego rachunek telefoniczny z kwota ponad 600 zł To też...dzięki Niemu wróciłam do zdrowia.

classy and fabulous "
Coco chanel
kasimli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-10, 21:28   #900
FALLinLOVE
Realistka

ja ostatnio po impreZie ostatkowej gdy sie strasznie poklocilismy bo tz zrobil mi jakas chora akcje. potem klotnia itd.
potem przychodzil codziennie pod moj blok stal po dwie godziny bo mowilam ze nie chce go widziec a on napisal tylko smsa ze jak zmienie zdanie to on czeka i kocha i tak stal tydzien na tym sniegodeszczu

potem sie dogadalismy i wszystko ok

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości