![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
kocham ten watek...
![]() przypomina mi się jaki mój był dla mnie... ![]() mówił że kocha mnie tak bardzo.. przeszłość.
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Na co dzień to odczuwam bardzo często i w równych sytuacjach, ale była jedna taka wyjątkowa okazja, dlatego że pierwszy raz wtedy powiedział że mnie kocha i jeszcze tego samego dnia miał okazję to udowodnić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ jak się lekko posprzeczaliśmy, pod moim domem łopatą do odśnieżania wykopał w śniegu wielkie serce i napisał mi smsa, że mam wyjść do okna... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#904 |
BAN stały
|
Ja mam duzo takich sytulacji... ze wtedy poczulam ze moj TZ mnie kocha
![]() Ostanio jako ostanio jestem w ciazy i bylo podejrzenie ze moge sracic nasze dziecko....i okropnie sie tym zamartwialm co bedzie gdyby?? a TZ pyta; oczym tak myslisz??? a ja wiesz ze moge sracic dzidzie....a on...Jak moze taka piekna MAMA stracic dzidzie....Wykluczone!... .odrazu przestalam o tym myslec albo wczoraj okropnie sie czulam myslam ze juz pojade po raz ktorys do szpitala... a TZ.....tak dlugo i wtrwale mnie pocieszal, masowal,mowil do brzuszka zeby przestal sie tak napinac...bo mame to boli... ze wreszcie mi wszystko przeszlo.... ![]() i powiem tak mysle ze moj TZ bedzie Spanialym Tatusiem ALi... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
mnie przedwczoraj w srodku nocy, objal delikatnie (jakby w obawie, ze mnie zaboli) calym cialem na lozku badac za mna i delikatnie i czule pocalowal w prawa lopatke
![]() ostatnio bylam baardzo chora i mialam dreszcze w nocy, oddal mi swoja koldre i zrobil gorace mleko, czuwajac przy mnie. Ogólnie przez ten koszmarny jeden weekend byl jedyna osoba, ktora byla w stanie mna sie opiekowac i robil to tak, jak nikt kiedykolwiek. Czasami jedno spojrzenie, ton, czy nawet sms sprawia, ze czuje sie najszczegolniej na swiecie, dzieki Niemu ![]()
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam jak jest taki czuły i w ogóle
![]()
![]() |
#907 |
Rozeznanie
|
zerwałam z chłopakiem po 1,5roku (teraz w weekend zerwałam) bo... nigdy mi nie okazał miłości. Dopiero po zerwaniu, he:/
Ale za to moja pierwsza miłość sprzed 7lat wciąż na mnie czeka... Miał dziewczyne (po tym jak ponownie go olałam 2lata temu) ale był z nią może 2 mce?i zerwał, bo nic do niej nie czuł.. ![]() coś mi się wydaje, że się doczeka:P Chyba dorosłam do niego! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
Faktycznie miło się czyta wasze posty
![]() Dzięki Wam zaczęłam sobie uświadamiać, że małe rzeczy są nawiekszym dowodem. Nie jakieś bukiety kwiatów, wystawne kolacje, wyjazdy zaplanowane co do sekundy, prezenty czy inne diamenty. To, że On pójdzie po tampony, kupi ulubioną Smakiję, otula kołdrą w nocy, nie protestuje przeciwko setnej parze nowych butów... To się liczy ![]() Miłości, dziewczyny ![]()
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
Czytam ten wątek już jakiś czas i w końcu postanowiłam, że i ja sie wypowiem
![]() Właściwie to bardzo często czuję, że mój M. mnie kocha ale jest kilka takich sytuacji, które często wspominam: kiedy po raz kolejny nie zdałam prawka a on zawsze mnie pocieszał, próbował wytłumaczyć, tak cierpliwie, spokojnie (tak prościej) kilka rzeczy związanych z jazdą i jak bardzo sie cieszył kiedy w końcu zdałam ![]() I jeszcze pewnie nie jedna rzecz by sie znalazłai mi przypomniła ale to może innym razem ![]()
![]() |
#911 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
kiedy sie posprzeczamy i ja chce wyjsc np. z domu czy z pokoju wsciekla i obrazona, On mnie przyciaga do siebie, przytula z calych sil, nie pozwala sie wyrwac i czeka cierpliwie, mimo ze sie wyrywam i nadal zloszcze, mowie nieprzyjemne rzeczy - czeka, przytulajac mnie az sie uspokoje i wtule w niego..
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2009-03-17 o 17:04 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niesamowite... ![]() ![]() Moj ex nie patrzyl czy mnie za boli czy nie kladl sie na mnie cielskiem az tchu brakowało ![]() Mimo stu tys. próśb zeby tego nie robil bo mnie boli nadal robil to samo.. Wrrr ![]()
![]() |
![]() |
#918 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() musze sie z Wami czymś podzielić. Zaczęłam się spotykać z moją pierwszą miłością... Ostatnio się z nim całowałam 7lat temu! (a mam 23). I... 3dni temu pocałował mnie po raz pierwszy po tych latach, delikatnie, romantycznie, nie nachalnie... I wtedy pierwszy raz poczułam dreszcze. Dawno się tak nie czułam, cholerka chyba nigdy! Bo.. on pierwszy w moim całym życiu powiedział mi, że mnie kocha od zawsze i że czekał. Ja to czułam, gdy tylko się spotkalismy, był niezmiernie czuły. Nikt taki dla mnie nie był... Rozstałam się niedawno z chłopakiem (przechodzilismy kryzys od 7mcy,ale... nie kochałam go więc się wypaliło nawet jakiekolwiek pożądanie). Będąc z nim nie czułam ani dreszczy, ani ciepła przechodzącego przez moje ciało... Nie całował mnie z uczuciem, często czułam się jak maszyna. A z moją pierwszą miłością? Cholerka... głupi pocałunek, a ja chce, pragnę żeby czas sięzatrzymał i tak trwal! Wczoraj, za każdym razem jak mnie całował to... czułam to ciepło. Ahh... jaka ja będę szczęśliwa, jeśli moje uczucia w pełni do niego odżyją... Pierwszy raz w życiu... Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-03-19 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Wiesz, że jestem trochę pijana. I trochę zmieszana jestem też. I dzisiaj jestem konkretna jak nigdy w życiu. I chciałabym Ci powiedzieć : dotknij. a jeszcze bardziej chciałabym powiedzieć: pocałuj. i brakuje mi odwagi. serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Rozeznanie
|
dziękuje dziewczynki! Trzymajcie kciuki, może w końcu mi się uda...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Od jakiegoś czasu to czuję, kiedy mnie wspiera w trudnych momentach, jest wyrozumiały, rezygnuje z wielu rzeczy dla mnie... i znosi mój niezależny i nieposkromiony charakterek
![]()
![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Piękny wątek. Aż łza się w oku kręci, czytając wasze wypowiedzi. Też chciałabym się tutaj wpisać jak Wy. Gratuluję Wam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Rozeznanie
|
aaa!;]
troche wariuje, bo nigdy takiego czegoś nikt mi nie zapewnił... Moja pierwsza miłość.. 7lat temu, w gimnazjum chodzilismy razem do klasy,spotykalismy się jak to nastolatki zawstydzenie, więc sam na sam praktycznie nigdy... chyba że pod głupim pretekstem "idziemy grać w kosza?" I tak przez 4miesiace się spotykaliśmy grając w kosza, robiliśmy końskie zaloty na lekcjach... Pierwszy raz poszliśmy jako para na bal gimnazjalny.Matko jaki stres miałam! Nie chciałam nic jeść, nie wiedziałam co robić w ogóle, jak się zachować, On także... Po balu gimnazjalnym poszliśmy na nasze korty na ławeczkę posiedzieć. Oj! Wtedy wystarczylo przytulenie, żeby być w 7mym niebie! Poszliśmy również na stare przystanki na wiadukcie. I tam... było pytanie: "Umiesz się całować? Bo ja nie. - Ja też nie" hehe i tak powstała sztuka całowania... Pojechalismy na kolonie (traf chcial) i... ja od razu po przyjezdzie autokaru z kolonii wsiadłam do rodzicow w samochod i zabrali mnie nad morze. Oj jak ja płakałam, że go nie widzę... Nastoletnia miłość zaczęła wygasać. Jak ja wróciłam, to on pare dni wczesniej wyjechal do babci i całe wakacje minęły... Zerwał ze mną (pod wpływem starszej siostry- bo mnie nie lubiła ![]() I tak się skonczylo. Poszłam za nim do Liceum. Żałował, że zerwał, ale bal się przyznać. Jak przechodzilam to przez całe 3 lata tylko się patrzył, milczał... Po Liceum znowu zaczęliśmy "grać w kosza". Ale nasze drogi zaczęły się rochodzić, tzn moja... Olałam go, bo zaczełam chodzic na imprezy. Potem drugi raz się staral, ale tez go olałam zbyt perfidnie dla mojego "ex" (z którym niedawno zerwałam). Zabolało go to. Po tymwszystkim zacząłsię spotykaćz jakas dziewczyną. Oj wtedy to mnie zabolało, ale tylko troszkę... W związku mi się psuło już od dawna. Podchody do rozstania robiłam niejedne. I wtedy ujrzałam Jego (pierwszej milosci) opis na gg... "Kocham swoją MAdzie" (teraz wiem, ze chodzilo o samochod, ale wtedy mnie cos ukuło w serduchu...) I to właśnie ON uświadomił mi, że jestem wiele warta, że nie ogranicza mi czasu do namysłu do 3h... (tak jak były, co do zdecydowania czy jestesmy ze soba czy nie) I wtedy zrozumiałam, że takiego związku z exem nie chce. Chcę kogoś kto będzie dbał o mnie... ... i tak wczoraj się całowaliśmy z Nim. Nagle objął moją twarz i powiedział "Kocham Cię, chcę spędzić całe życie z Tobą" a ja się uśmiechnęłam... "brzmi to jak oświadczyny" a on: "...tylko nie mam pierścionka ![]() Cholerka! hehe... Trochę źle się czuję, bo niedawno co zerwałam... ale wiem, że to nie jest byle kto. To jest osoba, do której dorastałam tyle lat... ps... 7lat temu wystarczyło Jego przytulenie i byłam w 7mym niebie...- teraz też hi... ![]() Edytowane przez ziaaa Czas edycji: 2009-03-20 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Wtajemniczenie
|
kiedy poczulam... nie wie mkiedy, nie pamietam tego momentu, to sie po prostu nasilalo i nasila. Czuje ze mnie kocha za kazdym razem gdy daje mi buzi, przytula mnie, dotyka, kiedy patrzy mi w oczy i wiem ze jestem jego calym swiatem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#927 |
Wtajemniczenie
|
ziaaa, az sie nie chce wierzyc ze takie historie nie dzieja sie tylko w filmach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Rozeznanie
|
Jejku, dziewczyny dziękuje
![]() ![]() wczoraj tak właśnie opowiadaliśmy sobie wszystko co pamiętamy... i też doszliśmy do wniosku, że dobry scenariusz życie napisało. Ciągle do tej pory słyszałam, że każdy facet jest taki sam, że każdego trzeba prowadzić za rączkę...że trzeba mu to pokazać. Ok, niektóre rzeczy to sie zgodze,ale... nie podstawy ![]() teraz to wiem...! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
BAN stały
|
Cytat:
pieknie... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Wtajemniczenie
|
kazdy facet jest inny i zaden nie powinien placic a bledy poprzedniego albo byc oceniany na podstawie "wzorca"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.