![]() |
#1051 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Strasznie fajny temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
wow pozazdroscic jestescie dalej ze soba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Rozeznanie
|
do Brook: Tak, jesteśmy razem już 28 miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Raczkowanie
|
Kiedy:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Raczkowanie
|
życzę Wam wszystkim dalej tyle szczęścia
![]() aż przyjemnie czyta się te historie. tak sobie tu siedzę i czytam, i marzę ^^
![]() |
#1056 |
Raczkowanie
|
Szczególnie mocno odczułam to dziś.
Miała miejsce rozmowa o naszym związku i jego zakończeniu. Popłakał się, przytulił mnie i mówił do mnie takim wilgotnym głosem, pełnym miłości i szacunku. Na nowo znaleźliśmy siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
BAN stały
|
Skoro już weszłam na wątek,to napisze.
![]() A odczuwam jego miłość bardzo często,ostatnio. Powiedział mi że poraz drugi się we mnie zakochuje ( tzn kochał/kocha cały czas) Kiedy powiedział mi,że cieszy się że jestem szczęśliwa,że mógł/może mnie uszczęsliwić i uszczęśliwił. ![]() Kiedy mówi,jak bardzo mnie kocha. itdc itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Konto usunięte
|
Hmmm... Mój facet to oryginał
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Konto usunięte
|
obecnie mamy bardzo trudny okres...ale kiedy? hmm
kiedy powiedzialam mu ze go kocham a on sie popłakał... i kiedy kiedys sie kłóciliśmy, czy coś mi tłumaczył już nawet nie pamięam i on machał ręką (oczywiscie nie na mnie, porpostu cos pokazywał czy cos) a ja sie odruchowo skuliłam.. automatycznie do mnie dopadł mowiac ze chyba oszalałam ze moglby mi cos zrobic itp... heh,jak mi sie przypomni to dopisze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczyny-wczoraj napisalam post-a dzis ogarnela mnie zaduma...ze niby wszystko sie zgadza, no mam masaz stop, no niby maz moei ze jestem naj, nie rozlicza mnie z pieniedzy.... ale wiecie co....zaczelam tak dumac nad soba i stwierdzilam, ze tak naprawde to chyba idelizuje zwiazek., a moze nie mam racji... bo chce czepic sie tego, ze tak naprawde moj facet stroni od slowa KOCHAM CIE -ktore chcialo by sie czasem uslyszec , a naprawde nie wymcknelo mu sie moze juz ze 2 lata...dziwne...a drugi moj bol-to taki, ze gdyby on polikwidowal swoje ulubione strony z laskami i w imie tego bylby dwie godziny dluzej ze mna w lozku-to bym dostala skrzydel.(rutyna)_ przepraszam-chcialam sie wyzalic..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Rozeznanie
|
Gdy całuje mnie w czoło, w dłoń, gdy mnie mocno przytula i mówi jak bardzo mnie kocha... kiedy się na mnie patrzy, kiedy przychodzi z kwiatkiem i swoim nieśmiałym uśmiechem...
![]() a podpaski to też żaden problem ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1063 |
Raczkowanie
|
Cały czas to czuję,od samego początku
![]()
![]() |
#1064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz sie zastanowic, czy mimo braku tych slow czujesz, ze on cie kocha, czy widac to w jego czynach. jesli jestes pewna ze tak, to sie nie zamartwiaj, bo niektorzy faceci tak maja - uwazaja, ze raz powiedzieli i po co sie powtarzac ![]() co do drugieg0 - rozmawialas z nim o tym, ze cie to rani, ze tego nie akceptujesz i ze chcesz, zeby tego nie robil? jesli tak, a on z tego nie rezygnuje, to dla mnie bylby powod do zastanowienia sie nad zwiazkiem. ale ja radykalna jestem ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Raczkowanie
|
PANI CMA -jasne ,to rozumiem-ze faceci nie lubia sie powtarzac
![]() ![]() Edytowane przez myczka Czas edycji: 2009-06-06 o 21:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
Dziś znowu
![]() Kiedy zapytał czy zatańczymy, przytulił mnie mocno, wziął na ręce i zaczął szeptać co do mnie czuje. Coś niesamowitego ![]()
![]() |
#1067 |
Zadomowienie
|
posadzil mnie na kolanach pocalowal popatrzyl w oczy przytulil i powiedzial "kocham bardzo i nie oddam" a mi sie cieplutko zrobilo w srodku
![]()
![]() |
![]() |
#1068 |
Zadomowienie
|
kiedy mówi mi, że ma najlepszą dziewczynę pod słońcem, że to na mnie czekał przez te wszystkie lata [długo przede mną nie miał żadnej dziewczyny, nie chciał się wiązać]
kiedy przytula i mówi, że zdobyta i nie odda ![]() kiedy w dniu urodzin czekał na mnie olbrzymi bukiet czerwonych róż, a on był daleko za granicą. byliśmy wtedy razem krótko, a pomimo to zadał sobie tyle trudu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Raczkowanie
|
Kiedy czekał na mnie po zajęciach ponad godzinę, tylko po to, by przez 15 minut odprowadzić mnie na pociąg.
Kiedy gdy dostrzegłam bociana i chciałam mu się lepiej przyjrzeć zza ogrodzenia, więc stawałam na palcach, podszedł do mnie i podniósł mnie jak małą dziewczynkę, bym lepiej sobie go pooglądała. Kiedy raz mnie zawiódł i mu o tym powiedziałam, załamał się i nie mógł sobie darować przez dłuższy czas, że przez niego byłam smutna. Kiedy raz byłam smutna i on wtedy odwoził mnie do domu, przez dłuższy odcinek drogi nie zmieniał biegów, tylko trzymał moją rękę.. Kiedy przytula mnie, patrzy na mnie z takim zachwytem i mówi o mnie z usmiechem: "No nie mogę, jakie to ładne jest". |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
Raczkowanie
|
Śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Raczkowanie
|
uwielbiam czytać te Wasze historie ... jak to Wasi Tżci Was kochają i w jaki sposób to okazują...
![]() ![]()
![]() |
#1072 |
Rozeznanie
|
dzisiaj w nocy do mnie zadzwonił, że nie może zasnąć beze mnie (weekend spędzaliśmy osobno)...
![]() |
#1073 |
Zakorzenienie
|
Słodkie
![]()
![]() |
#1074 |
Raczkowanie
|
bleeeeee
nienawidze tego wątku!!!! ![]() jestem zazdrosna..! dlaczego moj tż nie robi takich rzeczy? ![]() ![]() ![]() hmmm. jakbym miala odpowiedzieć na pytanie zawarte w temacie... hmmm to smutne, ale nie wiem CO tak wlasciwie mialabym napisać.. Bo, chyba nie mam co ![]() sorki za zasmiecanie tematu..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Rozeznanie
|
tak .. w nasze 16 miesięcy, kiedy nie mogłam oddychac i serce zaczelo mi bic tak szybko, ze omal nie zemdlałam. mimo, ze chwile wczesniej byl rozesmiany i zartował zauwazyl ze cos ze man nie tak-nie potrafilam wydusic nawet slowa, cala sie trzesłam.. nie wiem co sie dzialo, ale widzialam jego oczy
![]() ![]() ![]() Najwazniejsze to, ze wiem, ze kocha i wiem, ze ja kocham Jego ![]() cudowne te wasze historie Dziewczyny ![]()
![]() |
#1077 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
Czytam od początku z zapartym tchem i tu się na prawdę można poryczeć!!!
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Zakochane! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Przyczajenie
|
Czuję to na każdym kroku ale są często takie miłe momenty, kiedy serce chce mi wyskoczyć z radości
![]() nasz związek jest nietypowy, mieszkamy bardzo daleko od siebie, rzadko się widujemy,a mimo to jestem pewna że mnie kocha i zna jak nikt inny. (jesteśmy razem ponad rok). a takie momenty, które mnie bardzo ujmują: -kiedy idziemy i trzyma mnie za rękę, nagle zaczyna całować dłoń i patrzy mi przy tym prosto w oczy i mówi że kocha nad życie - kiedy postanowił że będzie zarabiał już żeby odłożyć na nasze wspólne mieszkanie ;p - mówi że chce się ze mną ożenić, mieć dzieci, że chce je razem ze mną wychowywać, opowiada o naszej przyszłości - patrzy mi prosto w oczy i z tym najcudowniejszym uśmiechem mówi " jejku jaka ty jesteś śliczna kwiatuszku'' ![]() - gdy kilka razy uciekł dla mnie z domu (rodzice go nie chcieli puścić po dobroci ;p ), chociaż wiedział co go czeka jak wróci, nie zawahał się ani przez chwilę. -kiedy powiedział do kolegi " wolałbym zginąć niż zostawić moją dla innej" - gdy się martwi kiedy mam ' te dni ' dzwoni, każe mi się położyć, przykryć, zamknąć oczy i opowiada dokładnie jak by teraz mnie całował, masował mi brzuszek, zajmował się mną... - kiedyś długo rozmawialiśmy w nocy, byłam taka zmęczona że zasnęłam podczas rozmowy, rano powiedział mi że rozłączył się dopiero godzinę po tym jak zasnęłam, zapytałam czemu , powiedział tak słodko "wiesz skarbie, kocham słuchać jak oddychasz. to cudowne" - i kiedy płacze z tęsknoty.. i mówi że oddałby wszystko żeby spojrzeć w najcudowniejsze oczy na świecie i długo by jeszcze wymieniać.. jest najwspanialszym człowiekiem na świecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie łezka się kręci przy niektórych...
![]() Ja to czuję zawsze, gdy jest przy mnie, a gdy go nie ma też to czuję, że jego ciepłe myśli krążą wokół mnie... Mieliśmy bardzo dużo takich sytuacji, nawet zaczęłam je opisywać w tym poście, ale.. skasowałam. Stwierdziłam, że to zbyt prywatne, zbyt 'nasze' by opisywać to na forum, by przeszło przez klawiaturę, machinę forum i zawisło w czeluściach Internetu.. Może komuś wyda się to bzdurne, banalne, ale tak myślę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.