![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Dziewczyny ale cudowne te wasze opowieści
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja od jakiegoś czasu dzięki mojemu TŻtowi jestem ciągle szczęśliwa, nie mam już depresji. Ciągle daje mi do zrozumienia, że mnie kocha. Nie mówi mi tego, ale przez drobne gesty, smsy, żarty wiem, że naprawde mu zależy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
Akurat mam "ciche dni" z moim i tak miło sobie powspominać...
Jak jeszcze się przyjaźniliśmy, gadaliśmy na Skype (On mieszka około 250km ode mnie) z włączonymi kamerkami, a ja pisałam sobie smsy z byłym. A Mój tak spojrzał z wyrzutem i łzami w oczkach w kamerkę, powiedział dobranoc i się rozłączył. Od tego momentu został MOIM ![]() Rodzice nie chcieli, z jakiś irracjonalnych powodów, Go do mnie puścić na weekend. On się spakował i, pierwszy raz buntując się przeciwko rodzicom, i tak przyjechał ![]() Jakoś w kwietniu spotkaliśmy się w składzie ja, Mój, Eksiu (ten z pierwszej historyjki ![]() Na Walentynki dałam Mu małego liska (jako substytut mnie - czyli dużej Lisicy) pokropionego moimi perfumami. Miesiąc później przywiózł maskotkę do mnie bo "się wypachniła" i żebym znowu ją psiknęła perfumami ![]() Również na Walentynki dostał ode mnie notesik, w którym zapisałam 113 powodów, dla których Go kocham. Tulił mnie, czytał i płakał. A na koniec stwierdził "Powiedzmy, że to od monitora, ok?" ![]() Na początku czerwca miał do mnie przyjechać, mieliśmy mieć wolną chatę, zero rodziców, rodzeństwa, a pech chciał, że akurat okres dostałam. A Mój napisał: "Jadę do Ciebie, aby być Z Tobą, nie W Tobie". Popłakałam się przed monitorem ![]() W środę, po paskudnym nieporozumieniu, zapytałam Go, czy jeszcze mnie lubi. On stwierdził: "Kocham Cię. To się tak z dnia na dzień nie zmienia.". Pomyśleć, że dwa dni później stwierdził, że musi odpocząć ode mnie. Mętlik w głowie. Nie wiem co robić. Smutno ![]()
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Luithia będzie dobrze
![]() A ja ?Może zaczne ze poczatek naszego zwiazku miał miejsce nad morzem gdy zabrał mnie wieczorem w ramach uczczenia zaliczonej sesji jeszcze jako kolega, a tam zapytal się czy chce z nim być, no a przechodząc do rzeczy ja to poczułam kiedy na nasze 4 miesiące zabrał mnie nad morze i w każdym szczególe potwórzył to co robiliśmy 4 misiące wcześniej., pierwszy pocałunek itp, a na koniec jak juz mieliśmy wyjść w plaży, zaczął tak głośno śpiewać (On jest muzykiem ;p) że mnie kocha, że morzei Ci ludzie którzy tu są są jego świadkami, że jest szczęsliwy, że nigdy nie poznał kogoś takiego.. a potem pocałował mocno przytulił, i otarł mi łzy jak się poplakałam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Rozeznanie
|
ja mojego misia poznałam 2,5 roku temu było i jest wspaniale,często sie widujemy nawet codziennie nieraz mieszkam u niego nawet przez kilka miesięcy.
Dzisiaj zrobił cos co niesamowicie mnie pokreciło pozytywnie wykrzykiwał moje imie zdrobniale( co uwielbiam),tulił krzyczał,ze mnie kocgha,.Wogóle ostatnio jest taki jeszce bardziej misiowaty ![]() Dzisiaj po mnie przyjechał,a nie widzielismy sie 2 dni i całą droge całował powiedział:"bardziej to sie kochac chyba nie da!".Taki jest słodki Rano jak dzwonił to sie przedstawił i powiedział:"czy zastałem moją piekna,najpiekniejsza pania przy telefonie..?" ![]()
![]() |
#1085 |
BAN stały
|
A ja czytam i czytamw asze wypowidzi i wam zazdroszcze bo Ja ani nie mam ani nie miala TZ....i nie zapowada sie abym go miala
![]() ![]() Ale za to mozna sobie pomarzyc jak sie czyta wasze posty... dzieki ![]() buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
Ostatnio to odczułam, kiedy w czasie jak ja byłam w pracy, TŻ siedział u mojej babci w piwnicy przez 5 godzin i robił dla mojej siostry do szkoły na technikę karmnik dla ptaków, żeby miała lepszą ocenę na koniec roku
![]() ![]()
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
" Na początku czerwca miał do mnie przyjechać, mieliśmy mieć wolną chatę, zero rodziców, rodzeństwa, a pech chciał, że akurat okres dostałam.
A Mój napisał: "Jadę do Ciebie, aby być Z Tobą, nie W Tobie". Popłakałam się przed monitorem " Luithia - zazdroszczę chłopaka! Taskiego skarba mieć. Nie pozwól mu odejść. Napewno będzie dobrze, trzymam za was kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |||
siedzę i myślę
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
odnośnie tego karmnika, przypomniało mi się jak jeszcze w LO miałam zrobić na matematykę (za karę
![]() następnego dnia o 7 rano miałam wf na siłowni, a mój tż o 7 zaczynał pracę na drugim końcu miasta. jakież było moje zdziwienie, gdy przed wejściem na siłownię zobaczyłam tż na rowerze (a był środek zimy) z najlepszym trzydziestościanem, jaki widziałam. nawet mój nauczyciel, który mnie niecierpiał i nigdy nie chwalił nie mógł się nadziwić. jakiś czas później tż się przyznał, że nie spał wtedy, bo do rana kleił tą bryłę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
ojej,
![]() jakie poświęcenie. miałam podobną sytuacje, tyle że mojego TŻ nie było przez dwa dni, miał gdzieś koncert, i próby, i gdy wrócił, tak zmęczony po tym wszystkim, a ja miałam napisać przemówienie na j, polski, i o 2 w nocy napisałam mu sms,że sie poddaje i nie pisze. a on wtedy nic nie mowiac napisał mi piękne przemówienie o sprawach duchowych, na 3 strony A4, a pani od polskiego sie poplakała, i nie miała wyjścia musiała mi postawić 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam ten wątek, uwielbiam Wasze historie. Mój TŻ też jest dla mnie taki dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
Codziennie czuje, że mnie kocha.
Kiedy to pisałam stwierdziłam, że to ja powinnam mu codziennie dziękować.
Czego się nie rozumie, to się podziwia. Edytowane przez Indali Czas edycji: 2009-06-15 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję Wam takich cudownych drugich połówek
![]() Ja to chyba nie znajdę dla siebie nikogo.... albo on mnie ![]() Buuu
![]() |
#1094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
pierwszy raz poczulam... jak mialam zalamanie nerowowe... i ogromne problemy... a on powiedzial "jade do Ciebie!" i przyjechal... a mieszkamy 1000 km od siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
1000 czy 100?;>
bo to róznica;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
1000.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Czytam cały czas od początku bo historie niesamowite
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Towarzysz Życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Dzięki przeogromne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
bo to tylko u nas takie rzeczy, na wizażu
![]()
![]() |
#1102 |
Rozeznanie
|
również do dziś nie wiedziałam, co oznacza skrót TŻ i również dziekuję za oświecenie
![]() jestem przekonana, że on mnie kocha przede wszystkim dlatego, że spokojnie znosi moje wybuchy zazdrości (krótkie, acz gwałtowne i często nieuzasadnione - pracuję nad tym), za każdym razem przekonując mnie, że mnie kocha i wychwalając mnie pod niebiosa. Ostatnio jest jeszcze bardziej czuły i jeszcze bardziej liczy się z moim zdaniem. I wszystkie drobne codzienne gesty jeszcze bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu, że jestem w jego życiu najważniejsza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Raczkowanie
|
Pamiętam, jak kiedyś mój były bardzo mnie zaskoczył i wzruszył (żeby raz!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1105 |
Przyczajenie
|
Przez cały czas odczuwam że nie kocha..
jesteśmy ze sobą półtora roku znam się trochę dłużej. Ostatnio mieliśmy kryzys nawet nie mały..chodziło o jego wszechobecnaą zazdrość o mnie. Ogólnie byłam bardzo zła na niego sfochowana nie miła poprostu okropna. Podaczas jedenej z kłutni na której już cały nasz związek wisiał na włosku zobaczyląm łzy w jego oczach pierwszy raz gdyż twierdził że niegdy nie płacze.. zrozumiałam ze on strasznie mocno mnie kocha.. pozatym bardzo częso mi to powtarza dba o mnie interesuje się wszstkim co ze mną związane. Kiedy jest na zakupach w dużym hipermarkecie dzwoni czy czegoś mi nie brakuje i co ma mi kupic (mieszkamy osobno). Kiedy miałąm złamaną nogę w zimie i byłam uziemiona wdomu w okropnym humorze strasznie złościłam się na niego a on przyjecha z piękną czerwoną różą. Kiedy od razu biegnie do apteki jak tylko głowa mni boli. No i kiedy znosi moje złości bo casem potrefie być wybuchawa. Kiedy chce iść ze mną na zakup chodzaż wiem że raczej żaden facet nie lubi tego. Kiedy przedstawia mnie z dumą swojej rodzinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
To się czuje non stop
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
Na początku czerwca miał do mnie przyjechać, mieliśmy mieć wolną chatę, zero rodziców, rodzeństwa, a pech chciał, że akurat okres dostałam.
A Mój napisał: "Jadę do Ciebie, aby być Z Tobą, nie W Tobie". Popłakałam się przed monitorem ![]() Uwierz mi, że jak to przeczytałam to też się popłakałam! A odpowiadając na pytanie w temacie: nigdy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
BAN stały
|
ja miałam 2 byłych, 1- pół roku, 2 - 9 miesięcy i też nigdy tego nie odczułam tak naprawdę
![]() no ale.. mam nadzieję, że wszystko przed nami ![]() dziewczyny macie wspaniałych TŻ-ów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
Mój by kupil bez wahania
![]()
![]() |
#1110 |
Rozeznanie
|
wczoraj przyjechał do mnie ponad 100km w nocy zebysmy razem zasneli chociaż u mnie pełna chata gosci i zwialiśmy nad jeziorko
było pieknie wasze historie sa cudowne indali gratulacje,super to opisałasw wszystko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.