![]() |
#1111 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
wczesniej juz pisalam na tym watku ale musze jeszcze cos dodac...
wczoraj mialam taka nieprzyjemna sytuacje i prawie stracilam przytomnosc (nie wiem czemu bo to bylo chwilowe) szlismy (a wlasciwie bieglismy) wlasnie na autobus i jak mu powedzialam ze mi slabo to on na poczatku sie smial ze mam kondyche ze szkoda gadac ale jak mu powiedzialam ze nic nie widze i usiadlam na ziemi to chyba sie faktycznie przestraszyl.... jak juz zadzwonil po mojego tate ktory ma samochod zeby po nas szybko przyjechal bo busem nie damy rade a ze mna bylo coraz gorzej to zadzwonil na pogotowie. tyle ze jak juz dzwonil to mi wzrok wrocil i zaczelam czuc sie troche lepiej wiec "odwolalismy". i jak zobaczylam jego oczy to znalazlam w nich tyle strachu o mnie ze wiedzialam ze sie o mnie powaznie martwil i ze mnie naprawde kocha..... potem pomogl mi wstac i mimo ze powiedzialam ze juz sie czuje lepiej to mnie podprowadzil na laweczke i tam siedzielismy, on mnie przytulil i tak czekalismy na tate....
![]() |
![]() |
#1112 |
BAN stały
|
Kiedy to oznajmij mi,czy się nie obraże ale pojedzie gdzieś coś zakupić i przy okazji wstąpi do kolegi.Na co ja mając wtedy zły dzień,byłam przed okresem i odbiło mi bo się poryczałam
![]() ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-06-22 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Zadomowienie
|
Ja odczułam, kiedy już po roku związku kompletnie mi się z moim TŻ nie układało i doszło nawet do tego, że z nim zerwałam. Kiedy się rozstawaliśmy, miał łzy w oczach... nie spał po nocach (wiem to tylko z opowieści i jednocześnie jest to tłumaczenie jego niezdanej teorii na prawko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aalutka Czas edycji: 2009-06-22 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
MY jak sie poklocimy tez nie mozemy spać po nocach
![]() ![]()
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
Ja odczuwam,że na prawde mnie kocha: kiedy on znosi moje podłe humory( jestem na prawde okropna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba najlepiej poznać można, że ktoś nas kocha w zwykłych, codziennych, życiowych sytuacjach ![]()
![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
Oj, czytam was dziewczyny i czytam, i zachwycić się nie mogę...
![]() ![]()
![]() |
#1117 |
BAN stały
|
Obecnie nie jest dobrze między nami, ale na prawdę poczułam, że mnie kocha gdy pewnego dnia bez okazji przygotował dla nas 'kolację' przy świecach - choć jak przyznał gotował 1 raz w życiu a później relaksującą kąpiel ze świeczkami, czekoladą do kąpieli itp..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
a my jestesmy 3 lata i kompletnie tego nie czuje...
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() tak sobie czytam czytam i myślę jak bardzo ważne są takie momenty, te chwile, w których to czujemy że , "kurcze on jednak mnie musi kochać" pomimo tych wszystkich codziennych zapewnień i całusków i smsów czasem zbytnio przesłodzonych, w takich chwilach właśnie naprawdę TO czujemy.... ehhh.....aż mi się moje takie chwile przypominaja ( a mój TŻ też nie należy do tych wylewnych) ..... kiedy się na maxa pokłóciliśmy....powiedzia ł coś o jedno słowo za dużo i zrobił mi duża przykrość....potem po chwili posmutniał i powiedział "ale ja durny jestem....przecież Cie tak kocham...." i przeprosił i przytulił.... ![]() albo jak o godz. 23 jechał do sklepu po czekoladki - bo ot tak mi się zachciało :-P heheh ehhh gdzie te czasy heheh ---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ---------- ![]() ![]() FickPrinzessin - zazdroszczę tej kolacji i kapieli ![]() tak sobie czytam czytam i myślę jak bardzo ważne są takie momenty, te chwile, w których to czujemy że , "kurcze on jednak mnie musi kochać" pomimo tych wszystkich codziennych zapewnień i całusków i smsów czasem zbytnio przesłodzonych, w takich chwilach właśnie naprawdę TO czujemy.... ehhh.....aż mi się moje takie chwile przypominaja ( a mój TŻ też nie należy do tych wylewnych) ..... kiedy się na maxa pokłóciliśmy....powiedzia ł coś o jedno słowo za dużo i zrobił mi duża przykrość....potem po chwili posmutniał i powiedział "ale ja durny jestem....przecież Cie tak kocham...." i przeprosił i przytulił.... ![]() albo jak o godz. 23 jechał do sklepu po czekoladki - bo ot tak mi się zachciało :-P heheh ehhh gdzie te czasy heheh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Konto usunięte
|
wczoraj wieczorem , gdy czekałam na niego od jakiejś godziny na gg (umówilismy sie wczesniej) a on zadzwonil ze jest w szpitalu bo nagle bardzo zle sie poczuł ale zamiast zajac sie opowiedzeniem o tym co sie stalo przepraszał, że dopiero teraz dzwoni, ze musialam czekac na niego tyle czasu przed komputerem, ale w stresie zapomniał jednej cyfry mojego numeru telefonu a jego komórka została w domu i odkad znalazl sie w szpitalu nie robil nic innego jak tylko próbował sobie przypomniec moj nr..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Kiedy wyrwał się z pracy i przejechał całe miasto dosłownie na 5 min tylko po to żeby dać mi buziaka i już musiał wracać z powrotem.
![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten wąte, więc dopisuję, co mi się przypomniało.
Jak się o mnie martwi i włącza mi ogrzewanie w aucie, przywozi mi jedzenie do pracy, odbiera mnie po pracy do domu, jak się cieszył gdy mnie zobaczył po powrocie do polski, a dsługo się nie widzieliśmy. Jak znosi moje humorki, jak się o mnie martwi, jak po 9 latach jest ciągle delikatny i czuły.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
bosski watek
![]() mam pytanko czy wasi Tz-ci mają jakichs wolnych kolegów? albo jeszcze lepiej-braci? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1124 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Rozeznanie
|
Mój ma brata - 12letniego
![]() edit: a co do kolegów - albo zajęci, albo niedorozwinięci.
Edytowane przez Tetrix Czas edycji: 2009-06-24 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ma brata, lat 18, ale nie jest fajny ;p Nie to co Mój
![]()
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
a mój ma bliźniaka
![]() ![]()
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
I nie pomyliłaś ich chociaż raz?
![]() Echhh zazdroszczę Wam takich TŻ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
no widzisz i co teraz? ![]() nie zostawiajcie nas na lodzie girls ![]()
![]() |
#1131 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Hym czytalam co ktore strony wątku i przy niektorych sie wzruszalam. ja czuje to w kazdej chwili ale dwie były dla mnie wyjątkowe:
1)spotkałam sie z moim tz, siedzielismy w samochodzie i dostalam sms od pewnego chlopaka z grozbami(ze zrobi krzywde mojemu tz a wiem,ze ejst do tego zdolny).wysiadlam z samochodu i poszlam bez slowa usiasc na pobliskim murku.gdy tak siedzialam i nie wiedzialam co zrobic,nie umialam powstrzymac tez lez poczulam ze moj skarbek mnie przytula.tak malo a dla mnie to bylo takie wazne.pozniej wzial moj tel,zobaczyl smsa i powiedzial,ze mam sie nie martwic.przechodzil ze mna wkolo mojego osiedla kilka okrazen po czym mocno mnie przytulil i pocalowal... 2)rozmawialam z moja bardzo dobra kolezanka-jego byla. powiedziala mi ze gdy z nim byla miala podejrzenie,ze ejst w ciazy.do tego dorzucila kilka rewelacji na jego temat.myslalam o tym,zeby to kskonczy. teraz wiem ze to bylo glupie ale strasznie to przezylam.on tez.niestety nie moglam z nim porozmawiac na zywo ale w rozmowach dalo sie wyczuc jego smutek.tamte slowa ze kocha i nie chce zebym go zostawiala dlugo utkwia mi w pamieci.pozniej kilkukrotnie sie dopytywal,czy na pewno go nie zostawie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() EEHH ja tez tak chce.... Lubie czytac ten watek ja mi smutno jest....i zazwyczaj placze.... ale i tak pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
Chociaż już tutaj pisałam, to mi sie coś przypomniałam...byliśmy w hotelu z moim ex...Turcja...noc 30 stopni C, gorac więc klimatyzcaje sobie włączylismy(ale chyba zbyt niską temperature ustawiliśmy), w nocy budze się i mi zimno pod samym przescieradłem i mówie mojemu Tż-towi że mi zimno, no to On bez słowa wyleciał z pokoju, za 15 min był z kocyem żeby mnie przykryć
![]() ![]() Rano opowiadał mi jak szukał pań sprzataczek i tłumaczył im po angielsku-niemiecku-turecku-polsku że chce kocyk dla swojej dziewczyny ![]() ![]() Choc już z nim nie jestem to milo było...
![]() |
![]() |
#1135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() miodziaśnie wręcz ![]() dziewczyny...macie SKARBY!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Zadomowienie
|
Kiedy "próbowałam" zerwać z NIM, a on tylko w kółko latał za mną i mnie uspokajał ...ja mu mówie "zrywam z Tobą" a on na to "Nie! Nie zgadzam się" potem znów mówię mu " jedź sobie, nie chce Cię widzieć" a on tylko " nigdzie nie pojadę! Nigdy w życiu!"
W sumie powód był banalny, ale z natury jestem wybuchowa, a gdy rozwścieczona to żadne argumenty do mnie docierają...;p Ależ ten mój chłop ma do mnie cierpliwości ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
świetny wątek.!
![]() - poczułam to w niedziele, kiedy po kłotni [ o 3 nad ranem] powiedział mi, że bardzo bał się, że w pewnym momencie powiem, ze chce to zakończyć... - wtedy kiedy przyniósł mi ananasa, zamiast 'kwiatka' bo wie, że je uwielbiam ![]() - kiedy sam przyrzadził niesamowitą, przeprzyyyyszną kolację na moje urodziny w maju. a sam pare dni wczesniej mówił, ze mam sie nie spodziewać niczego wielkiego itp. ![]() - zawsze kiedy źle sie czuje, dba o mnie, o to, zebym brała jakies leki, zebym miała coś do picia i ciepły kocyk. i tuli ciągle. - kiedy mowi co mnie ' tylko nie narób sobie kłopotów, kiciu.' ^^ - wtedy kiedy mówi, że bardzo chce żeby nam sie udało utrzymać związek na odległosc jak juz wyjedzie na studia... - zamiast uczyc sie ciągle na egzaminy wstępne, na które ma dużo wyczerpującej nauki chce ze mną spędzac czas.... ![]() - - i przede wszystkim wtedy, gdy okłamałam go odnosnie mojego uzaleznienia, a on pomaga mi znowu z tego wyjść... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Przyczajenie
|
Kiedy poczułam, że mnie kocha?
![]() Może zacznę od tego, ze mój chłopak jest ode mnie 50 cm wyższy ![]() I niestety nie raz mieliśmy krępujące sytuacje... ![]() Pewnego razu, pewnien mężczyzna podszedł do niego i mówi: ''Fajną masz córkę...'' Wtedy mój ukochany pocałował mnie i odpowiedział mu: ''najwspanialszą na świecie'' ![]() ![]() ![]() ![]() Poczułam wtedy, że mnie kocha taką jaka jestem ![]() Albo raz powiedział mi, że najlepiej jakbym była tak malutka, żeby mógł mnie schować do kieszeni i się ze mną nie rozstawać ( bo niestety często wyjeżdża ![]() A co do podpasek i tych spraw to nigdy tak o mnie nikt nie dbał w te dni jak on ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Przyczajenie
|
To były początki.
Ja i mój chłopak byliśmy na 18 mojej przyjaciółki. W pewnym momencie straciłam orientację w ilości pitego alkoholu, (do tego ktoś wlał mi wódki, nawet do kawy ;/ ) wywołało to u mnie rewolucję żołądkową. Pojawiło się zemdlenie, wymioty. Strasznie nieprzyjemne sprawy. A mój chłopak pół wieczora zajmował się mną, wraz z moimi przyjaciółmi. Nosił nawet za mną moje buty, podczas gdy ja zwijałam się. Byłam w strasznie nieapetycznym stanie. Wtedy pojawiła się myśl " Co on sobie o mnie pomyśli ? Aż dziwne, że jeszcze się nie zraził ... Zrobić na kimś takie wrażenie już na samym początku ? !) Tymczasem, gdy mój stan się polepszył przytulał mnie czule ( całą od wymiocin ) i gdy wracaliśmy z imprezy to pierwsze zdanie jakie skierował brzmiało: " Zobaczymy się jutro ? " Wtedy pomyślałam : On mnie naprawdę kocha... Wiedziałam już wtedy, że nie zostawi mnie nawet w najgorszej sytuacji. I nie zostawia do dziś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Raczkowanie
|
Hm..u mnie bylo tak, że musiałam wyjechac na stałe do Angli, po 3 miesiącach spędzonych razem.. Powiedział, że nie wyobraza sobie jak to będzie, jak mnie tu nie będzie, ale bedzie czekał.
Było to juz prawie 2 i pół roku temu a ciągle jestesmy ze sobą, i wiem, że gdyby mnie nie kochał, to by nie czekał (: .. teraz tylko czekaMY kiedy do mnie dojedzie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.