![]() |
#1261 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Pisałam już tutaj, ale coś odpiszę
![]() - Studiuję jakieś 550 km od domu, więc z Ukochanym widuję się w weekendy (przeważnie). Ostatnio jak źle się czułam, to od razu to wyczuł (jest ratownikiem medycznym). Nasza rozmowa była w przerwie między zajęciami. Jak już byłam po zajęciach, to dostałam od Niego wiadomość "Kochanie, właśnie stoję przed bramą jednostki. Wyjdź po mnie". Aż się popłakałam z radości. Przyjechał tylko po to, żeby mnie przytulić i pocałować, żebym poczuła się lepiej ![]() - Jak dostałam tydzień urlopu, to spędziliśmy go w domku nad jeziorem. No i pewnego ranka jak się obudziłam, to zobaczyłam liścik na stoliku nocnym i moją ulubioną sukienkę. Kolejny liścik był za drzwiami, a przy nim kosz z owocami. Płatki róż prowadziły mnie do kuchni ![]() ![]() - Niedawno zrobiliśmy sobie kolejną sesję zdjęciową. Mój A. zaniósł naszą fotkę do malarza i namalował nasz portret na dość dużym formacie. W porozumieniu z moją mamą, powiesił go w moim pokoju. Ajjj - Z racji, że jest ratownikiem medycznym, to gdy się źle czuję, to w miarę możliwości przyjeżdża do mnie (to zależy czy ma dyżur, czy nie). A jak już się pojawia to doskonale się mną opiekuje. Widzę,że jest bardzo przejęty i stara się robić wszystko bardzo delikatnie (wie, że panicznie boję się igieł, ale gdy pobiera mi krew/zakłada wenflon , to prawie nic nie czuję).
` Per Aspera Ad Astra ` Pilot samolotu bojowego naddźwiękowego ! (spełniam marzenia i kontynuuję rodzinną tradycję) ![]() <- w F-35 ![]() Edytowane przez Forever In My Heart Czas edycji: 2009-08-06 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Hej
Odkopuję wątek, bo bym chciała jeszcze poczytać Wasze cudowne historie (jak większość chyba ![]() Od siebie niestety nic jeszcze nie mogę napisać, ale jak mi się poszczęści, to kto wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Raczkowanie
|
Gdy zrobił sobie tatuaż - kod kreskowy, a pod cyferkami kryje się moje imię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
hmm coprawda nasze drogi się rozeszły... przeze mnie... ale nadal bardzo mocno go kocham...
![]() Po jakimś miesiącu związku o coś się pokłóciliśmy, o jakąś bzdetę, a że ja jestem zadziorna to z igły zrobiłam widły. Cały dzień chłodne smsy, praktycznie zero kontaktu. Umówiliśmy się po pracy i byłam nastawiona na mega kłótnię, a może nawet na rozstanie... W każdym razie wiedziałam że będzie ostro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna sytuacja to pamiętam że był piątek... Rano zapytał się mnie czy mam plany na wieczór. Odparłam, że nie... sądziłam że coś zaproponuje, ale skoro tego nie zrobił umówiłam się ze znajomymi. Kiedy byłam już gotowa do wyjścia z nimi dostałam smsa od Niego "Ubierz się ładnie, za 30 min będę po Ciebie". Niestety napisałam, że mam inne plany, że mógł wcześniej napisać. Okazało się że chciał mnie zabrac na romantyczną kolację przy świecach, ale miała być to neispodzianka, dlatego wcześniej nie powiedział o co chodzi. A ja wybrałam znajomych ![]() Raz na weekend udaliśmy się ze znajomymi do Krynicy Morskiej. Poszliśmy zrobić zaopatrzenie na wieczór, niestety nie wzieliśmy mojego serka Danio na śniadanie ![]() ![]() Było wiele takich sytuacji, gdzie czułam że jestem dla niego wdzystkim... Nie doceniłam... Zrozumiałam zbyt późno, że jest człowiekiem za którego mogłabym oddać życie... którego kocham nad życie... ale on juz nie chce ze mną być po tym jak go traktowałam... nie wiem czy kiedykolwiek sobie to wybaczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
gdy byliśmy na plaży nocą, powiedział mi że daje mu najszczęśliwsze chwile jego życia, teraz właśnie je przeżywa i nie chce żeby kiedykolwiek się skończyły.
gdy wyjeżdżałam <dzieli nas 460km> ledwo powstrzymywał łzy, później znajomi powiedzieli że płakał jeszcze długo po moim odjeździe gdy rozmawiliśmy o moim powrocie do domu, miał szkliste oczy, słabym głosem mówi że wytrzymamy wszystkie ciężkie chwile, zrobi wszystko abyśmy już zawsze byli razem i każde problemy pokonamy razem, bo kocha mnie nad życie i jest gotów pomóc mi we wszystkim ![]()
![]() |
#1266 |
Zadomowienie
|
Spytalam kiedys TZa czy kiedykolwiek plakal. Odpowiedzial ze w doroslym zyciu nie, ale bedzie gdy wezmie na rece nasze dziecko
![]() Wtedy poczulam dziwny spokoj i pomyslalam - wreszcie go znalazlam ![]() ![]() Dalej jestesmy razem, a on jeszcze nigdy mnie nie zawiodl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 | |
BAN stały
|
Cytat:
mój tż ostatnio był ze mną u ginekologa, niby nic a dla mnie ważne..czekał pod drzwiami.. dostałam bukiet róż do pracy...szok po prostu szok... a piękny ![]() mam wiele takich sytuacji z życia codziennego w których odczuwam jego miłość.. jeździ do mnie 200km- 4godz aby spędzić ze mną weekend... bo oboje pracujemy w tygodniu i daleko mieszkamy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Bardzo pozytywny, wzruszający wątek.
![]() ![]()
![]() |
#1269 |
siedzę i myślę
|
Kiedy po tym jak 2 razy go zostawiłam on mi wybaczył,przyjechał do mnie,bardzo cieszył się bo wiedział jaką radość mi sprawił swoją obecnością po 3 tygodniach niewiedzenia się... Pogodziliśmy się i po jakimś czasie zaczęliśmy się całować, jednak podczas naszych igraszek zadał głupie pytanie trochę mnie to zaskoczyło i odechciało mi się wszelkich zabaw,zwinęłam się w kłębek i uroniłam kilka łez ...on strasznie się zasmucił tym co zrobił i zaczął strasznie płakać i mówić jaki to on jest głupi,chciał sprawić mi przyjemność swoim przyjazdem,a zrobił mi przykrość i teraz przez niego płaczę ... Przepraszał mnie i stwierdził,że lepiej już pójdzie...
Oczywiście zatrzymałam go ![]() ps.jak później się okazało te pytanie było tylko żartem(mój facet ma specyficzne poczucie humoru ![]() ![]()
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Pisałam tu już, no ale...
![]() Rozchorowałam się trochę, a on od początku dba o to, żebym była ciepło ubrana, przywiózł tabletki, ciągle się mną opiekował i pomimo, że sam pewnie się nudził pozwolił mi spać, cały czas mnie głaskał i szeptał mi miłe słowa, ale to wiem od niego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1271 |
Wtajemniczenie
|
Gdy przyjechał 400 km, tylko żeby 10 min ze mną pobyć i wrócić, bo miał na następny dzień ważne spotkanie.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zadomowienie
|
pisałam tu już ale ostatnio stało się coś czym chciałabym się podzielić
![]() kilka dni temu musiałam zostać w pracy dłużej, normalnie wstaje o 5 żeby na 7 być w pracy a tak się stało że dopiero o 19 wyszłam z firmy a pierwszy autobus był dopiero o 20... dzwoni moje kochanie pyta gdzie jestem mówię mu a on na to żebym poczekała tam na niego on już jest na skrzyżowaniu i zaraz będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jak tu takiego nie kochać no jak? ![]() ![]() ![]() a wczoraj jak jechaliśmy samochodem zaczął rozmowę od słów "kochanie nie złość się muszę Ci coś powiedzieć" jeszcze dobrze nie zaczął a ja już krzyczę na niego on się zdenerwował i też podniósł głos ale tylko trochę, powiedział że jak nie chce go słuchać to nie muszę i rzeczywiście nie chciał już później nic powiedzieć, był zły strasznie... jedziemy tak chwilę a on się zatrzymuje na stacji paliwowej, chwila ciszy i mówi mi na ucho "kochanie przepraszam za to że podniosłem głos, nie chciałem" mina smutna a ja mu mówię że nic się nie stało a on na to "właśnie że się stało, nawet nie wiesz jak mi głupio... ja byłem zły ale nie na Ciebie tylko na siebie... że krzyknąłem wtedy"... ![]() ![]() ![]() kochany jest po prostu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1273 |
Raczkowanie
|
Kiedy wracałam z pracy to spadłam ze schodów i skręciłam nogę. Mój TŻ zwolnił się z pracy i w swoich roboczych ciuchach z budowy ruszył mi na pomoc. Tak wparowalismy do przychodni, że lekarz myslał, ze ja tą nogę na budowie skręciłam
![]() Jak juz wróciłam z gipsem na nodze mój TŻ pojechał do wypożyczalni dvd i wybrał same babskie filmy by się mi nie nudziło. Mało tego. Codziennie był, pocieszał, a nawet te filmy ze mną pooglądał. I jak tu go nie kochać, skoro on kocha mnie nawet w gipsie, zapłakaną i bez makijażu ![]() Edytowane przez nieSmutna24 Czas edycji: 2009-08-12 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
bo kocha mnie taka jaka jestem a jestem ciezka z charakteru i z psychiki,na tyule ze czasem sama mam siebie dosyc...
lecze sie nawet u psychiatry na nerwice a on jest kochany ,rozumie ,opiekuje sie i widac ze mu zalezy kocham go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
Bardzo ten wątek lubię, ciągle się uśmiecham jak czytam wasze historie...
Co do mnie to zrozumiałam że naprawdę mu zależy i kocha jak powiedziałam coś bez sensu o Nim i zobaczyłam jak jego oczy się zaszkliły i głos zaczął się łamać ![]() ![]()
![]() |
#1276 |
Zadomowienie
|
Nie przypominam sobie takiej konkretnej sytuacji. Ale czasem kiedy mówi "kocham cię" to mam wrażenie że to tylko słowa, ale czasami kiedy spojrzy na mnie i powie te słowa ma w oczach coś takiego że czuję jego miłość całą sobą
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1277 |
Wtajemniczenie
|
*Kiedy po pierwszym dniu w pracy okropnie bolały mnie nogi aż płakałam moj TŻ poł nocy siedział i masował mi stopy i moczył w wodzie.
*Kiedy przynosi mi mojego ulubionego batonika *Kiedy wybaczył mi zdrade *Nie spi kilka nocy zeby spedzic ze mna wiecej czasu i czeka az ja pierwsza usne *Przebolal to ze mialam innego faceta i czekal cierpliwie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
1) Tegoroczne Walentynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) 18 marca opowiedział mi o chorobie i śmierci swojej mamy.... ![]() 3) Na początku wakacji byliśmy na ognisku u naszego dobrego kolegi ![]() ![]()
Edytowane przez Diesel Czas edycji: 2009-08-13 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
np wczoraj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Raczkowanie
|
Czulam glownie po tym jak on na mnie patrzy - jak w obrazek. Najbardziej lubie chwile kiedy budzimy sie kolo siebie, on otiwera oczy i sie (ZAWSZE!!) szczerze do mnie usmiecha i przytula mnie.po prostu mnie to rozwala.
Poza tym, zawsze po imprezach kiedy umieramy z rana :P ja mowie ze sie zle czuje on bohatersko rusza do sklepu po zestaw kacowy. mala rzecz a cieszy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
BAN stały
|
Codziennie odczuwam,to jak bardzo mnie kocha ale....
Od dwóch dni się źle czułam,bo ząb mnie bolal i dwie noce nie spałam.Zaś mój tż-przyszły mąż wstawał w nocy by zrobić mi coś do jedzenia,picia abym mogła połknąć tabletke.Spałam dzisiaj do 13:00 ( odsypiałam nieprzespane nocki ) gdy się obudziłam zobaczyłam kartke: kochanie pojechałem na zakupy,nie chciałem cię budzić.Kocham cię.Zazwyczaj jeżdzimy razem na zakupy,ale stwierdził że nie będzie mnie budził i sam pojechał. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
CABIN CREW
|
chyba tak najbardziej to odczulam w tym roku, mielismy krótką przerwę, zawieszenie w związku... bardzo to przeżywałam... któregoś dnia moj TŻ przyjechał do miasta w którym studiuję, poszlismy na starówkę... wtedy usłyszałam od niego, że jestem tą jedyną, że czas beze mnie był dla niego najgorszy w życiu, że nie wiedział co ma robić... że mogę nawet ogładać u niego cały czas seriale, bylebym tylko była.... i żebym dała nam szansę... oczywiście dałam
![]() kiedyś, na początku związku był w niemczech przez pare miesięcy... ale specjalnie przyjechał w dzień przed sylwestrem a wyjechał w nowy rok, żeby tylko spędzić sylwestra ze mna... ogólnie ten rok mam ciężki, w maju zmarła moja kochana babcia... mnie wtedy nie było w domu, moj TŻ wyjechał o 22 żeby jeszcze tego samego dnia zabrać mnie ze stolicy i przywieźć do domu...przez cały ten czas był ze mną, był wtedy kiedy nie mogłam sie pozbierać, cały czas starał się zajmować mi czas tak, bym jak najmniej czasu spędzala na myśleniu i płaczu...gdyby nie on... nie wiem jak bym się ogarnęła... ogólnie miłość mojego TŻ widzę we wszystkich codziennych, drobnych gestach... gdy rano się budzę ( jeżeli akurat nie śpimy razem ) - zawsze mam sms na dzień dobry w tel ![]() ahhhh... ogólnie to kochany jest ten mój TZ ![]()
![]() |
![]() |
#1283 |
Konto usunięte
|
Często mi to pokazuje
![]() - często dzwoni, pisze, a gdy nie odbieram, denerwuje się i dzwoni do upadłego - znosi mój charakter (a muszę przyznać, że jestem straszną choleryczką) - przed ustną maturą z polskiego, którą swoją drogą robiłam na ostatnia chwilę, pomagał mi jak mógł, siedział całą noc i kleił plansze, chociaż następnego dnia miał na rano do pracy - wyrzuciłam go z mojego mieszkania, po czym wyszłam z psem na ostatni spacer, zrozumiałam błąd i usiłowałam się do niego dodzwonić i przeprosić, ale nie odbierał, ze złości rzuciłam telefonem o ziemię i ten się rozpadł, pobiegłam do domu, żeby moja mama zadzwoniła do niego i powiedziała, żeby wracał. Był po 5 minutach, pocieszał, został na noc, a następnego dnia wstał o 4 nad ranem żeby znaleźć wszystkie części. - kiedy jestem chora, dba o mnie jak nikt, robi mi herbatkę, podaje leki, a że jestem wtedy strasznym niejadkiem przynosi mi moje smakołyki - kiedy na egzaminie babka niesłusznie obniżyła mi ocenę i zaczęłam mu płakać do słuchawki, zwolnił się z pracy (mimo okropnej kierowniczki), zaraz przyjechał, zabrał mnie do domu i pocieszał - kiedy mam okres i umieram z bólu, wie, że nie znoszę się przytulać, ale za to przykrywa mnie kocykiem, robi herbatę i włącza moje ulubione filmy - zawsze staje po mojej stronie, nawet jak nie mam racji - przyjeżdża do mnie choćbyśmy mieli się spotkać na 5 min - a przede wszystkim odczuwam to bo jest. Nie ważna co by się działo, wiem, że mogę zawsze na niego liczyć. Nigdy mnie zawiódł. Codziennie mi to okazuje, w prostych sytuacjach, przytulając, całując, tolerując moje wybryki. Bo wszystkich momentów, w których odczuwam, że mnie naprawdę kocha nie jestem w stanie zliczyć ![]() ![]() Mój anioł po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Wtajemniczenie
|
Kiedy? Gdy po pięciu latach związku zaskoczył mnie. Otóż w te wakacje, obudziłam się i zauważyłam, że całe moje łóżko obłożone jest bukiecikami polnych kwiatów, a on stoi przede mną z malutkim, czerwonym maczkiem.
![]() Taki drobny gest, a jednak rozgrzał mi serce i troszkę się popłakałam ze szczęścia (co jest do mnie zupełnie niepodobne). ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Kiedy odczułam, że mnie kocha?
Już po naszym rozstaniu, gdy pokłóciłam się z moim nowych chłopakiem przyjechał po mnie, przytulił i powiedział, że nikt na mnie nie zasługuje. ![]() Albo gdy już byliśmy w nowych związkach na pewnej dyskotece, gdy pokłóciłam się z moim, zostawił swoją laskę i odwiózł mnie do domu i trzymał w samochodzie aż przestałam płakać i mi się polepszyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Przyczajenie
|
Ja nie zapomne studniówki półtora roku temu (obecnie nasza data rocznicy) taka magiczna chwila kiedy uświadomiliśmy sobie że chcemy być razem.. wystarczyło to jak sie na mnie patrzył
![]() ![]() ...nasze pierwsze walentynki (niby oczywiste że każdy jest wylewny w tym dniu) ale mój chłopak przeszedł samego siebie tym bardziej że zawsze mi deklarował że on romantykiem nie jest (!). Po całym pokoju rozsypał płatki kwiatów, rozpalił mnostwo świeczek z których zrobił ścieżkę do stolika gdzie czekało spaghetti i winko a w tle specjalnie ściągnieta romantyczna muzyczka. Mmm... to było 100 razy lepsze niż największy prezent w sklepie albo zaproszenie do najdroższej restauracji. ...inne bardziej przyziemne rzeczy to np. że jest zawsze jak jeżdże do kliniki do Warszawy czego nienawidze a on mi dodaje otuchy swoją obecnością. ...uwielbiam jak nachyla sie nade mną ja wystawiam usta a on niespodziewanie całuje mnie w czoło.. czuje sie jak mała utulona dziewczynka.. ![]() ...gdy mimo moich kompleksów i odtrącania go on całuje i głaszcze mój brzuszek mówiąc że jest piękny.(Przynajmniej na chwile znów w to wierze). ...gdy robi od ręki to o co go poprosze - mimo tego że mnie jest ciężko do czegokolwiek zaciągnąć ![]() ...gdy poważnym tonem oświadcza że ma mi coś szalenie ważnego do przekazania ja czekam jak na szpilkach a on dodaje "Kocham Cię" ![]() Pozatym dołączam sie do wypowiedzi że super wątek i jeśli ktoś ma kryzys w związku to warto tu wejść i przypomnieć sobie te najlepsze chwile ![]()
martita Edytowane przez hera89 Czas edycji: 2009-08-23 o 02:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
było mnóstwo takich sytuacji... niektóre już chyba wymieniałam kiedyś
![]() nie sposób wszystkiego zapamietac ![]() w walentynki pojechalam do sklepu i po mame do pracy on mnie mijał po drodze samochodem napisalam smsa gdzie jedzie odp ze do kumpla -jak wrócilam weszlam do pokoju pełnego balonów było ich mnóstwo na stoliku stało ferrero rocher, wino, dłuuga czerwona róża i kartka na której życzył mi balonowych snów ![]() ![]() nikt nigdy mnie jeszcze tak nie zaskoczył ![]() -a najbardziej lubie jak niespodziewanie daje mi buziaka - moze to dziwne ale czuje sie wtedy wyjątkowo ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1289 |
Raczkowanie
|
Kiedy? Gdy zobaczyłam łzy w jego oczach, gdy powiedział że nie chce mnie nigdy stracić, że jestem najważniejsza. To było po rozmowie na temat że myślał kiedyś by mnie zostawić, żeby mi było lepiej bo nie ma pieniedzy..(pracuje, zarabia na studia) wtedy powiedziałam co dla mnie w życiu sie liczy i że chciałabym z nim zostać już na zawsze.
Widze ze mu na mnie zależy bo tysiącach smsów, drobnych prezencikach, buziakach, tuleniu.. ![]() co więcej? jestem szczęśliwa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
BAN stały
|
od razu napiszę, że nie TŻ tylko hm.. "kumpel"
![]() ![]() * 4 rano.. wracamy z imprezy, on mnie odprowadza.. droga do mnie do domu - 10 minut a szliśmy 1,5 godziny, co robiliśmy? siadliśmy na samym środku drogi i oglądaliśmy całe niebo, uczyłam go tańczyć, śpiewał mi, przytulał, łaskotał, zaczepiał itd.. miło było ![]() * gdy biłam go na żarty to szczykła mi kostka w palcu.. a on wziął moją dłoń schował w swoje obydwie, popatrzył z przerażeniem czy coś sobie nie zrobiłam, pocałował mi ją, przytulił.. ![]() ![]() * po tym nocym uczeniu tańca, wziął mnie parę dni później na imprezie za ręke i przy "techniawie" przytulił i tańczyliśmy 2x2 ![]() ![]() ![]() * na tej samej imprezie trochę wypiłam w dodatku miałam okres i dziwnie się czułam hm.. nieswojo.. powiedziałam mu wtedy tak: "nie podrywaj mnie bo i tak mnie nie zaliczysz.!", do końca imprezy był hm.. dziwny.. na drugi dzień mi to powiedział ze smutkiem.. oczywiście powiedziałam, że nie myślę tak o nim i że głupio palnęłam, powiem wprost: ucieszył sie ![]() * gdy mój brat niedawno "fuczał" po alkoholu do jego dobrego kumpla a raczej kumpli bo było ich kilku, to ja oczywiście poszłam w środek bójki i próbowałam brata odciągnąć.. a "kumpel ![]() * haha ostatnia sytuacja dość zabawna.. strzeliłam focha na śmiecha o głupotę, a on przez kilka dni martwił się o co poszło bo powiedziałam że sprawił mi przykrość i mordował znajomych dopóki mu nie powiedzieli o co chodzi bo ja nie chciałam ![]() * na gadu kilka miesięcy temu napisałam że lubię białe róże.. wtedy kumplowaliśmy się normalnie, żadnych wypadów razem nic z tych rzeczy, a ostatnio mówi że przygotuje rodziców na moją wizytę bo przyjdzie jego narzeczona ![]() ![]() pamiętał.. głupota taka mała, ale wzruszyłam się okropnie ![]() * wie, że uwielbiam się przytulać to ciągle jakby szuka okazji ![]() * ostatnio na imprezie były moje koleżanki, jego koledzy i tacy nowo poznani kolesie.. nie odstępował mnie na krok przy nich ![]() ![]() jak coś sobie jeszcze przypomne to dopiszę ![]() tak w ogóle to zastanawiam się czy coś do mnie czuje, czy to tylko dobry kumpel.. bo ja się chyba zadurzyłam.. nikt mnie tak dobrze nie traktował jak on.. ![]() Edytowane przez kolezankaa Czas edycji: 2009-08-25 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.