Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha? - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-27, 13:53   #1411
Kiciaaaa
Raczkowanie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Ostatni, gdy był na piwie z kolegami, wychodził przed pub i dzwonił żeby porozmawiać ze mną o tym co ciekawego usłyszał
Kiciaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 20:14   #1412
Majkq90
Raczkowanie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

oj dziewczyny, alez Wam zazdroszcze, niedawno rozstalam sie z chlopakiem bo go nie kochalam, ale zawsze myslalam, ze on bardzo kocha mnie, ale w koncu otworzylam oczy, przemyslalam jego zachowania i okazuje sie, ze chyba jednak nie do konca bylo tak jak twierdzil...

wiec Wasze historie bardzo mnie wzruszyly i mam nadzieje, ze kiedys tez bede mogla napisać, że mam wspanialego, troskliwego faceta..
Majkq90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-02, 21:59   #1413
gburiavonfuria
Zadomowienie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

wybraliśmy się na rolki, to był mój pierwszy raz. byliśmy w parku gdzie jest dość stroma górka, mój B. już zaprawiony w rolkach zjechał ale zadzwonił do mnie żebym robiła co chce bylebym nie zjeżdżała.
Tam gdzie było bardzo stromo to zeszłam, dalej było "prawie płasko"... szkoda tylko, że był to bardzo długi odcinek. Rozpędziłam się i darłam japę, że się boję i "ja jadeeee!!!". B. oczy jak spodki... no i mnie (u)ratował )) mianowicie stanął na mojej drodze, zaparł się a ja wpadłam na niego z całym impetem i zaliczyłam glebę, napewno mniej poważną niż gdyby mnie nie zatrzymał. Skończyło się na mega wielkim siniaku, który teraz jest moim trzecim pośladkiem a jak się potem o mnie troszczył, łzy w oczach jak upadłam i się nie ruszałam (nie straciłam świadomości tylko tak strasznie mnie wszystko bolało).
Nadal budzi to w nas przerażenie i uważamy to za cud, że nic mi się nie stało
Stary 2010-01-03, 10:13   #1414
pariis_qwerty
Raczkowanie

GG do pariis_qwerty

piękny wątek już godzinę go przeglądam i nie moge przestać

pariis_qwerty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 11:33   #1415
Julie2611
Raczkowanie

Kiedy przyjechał w moje urodziny do miasta, gdzie studiuję, z wielkim bukietem tulipanów. Był to czwartek, następnego dnia rano miał zajęcia w swoim mieście, a przyjechał, by choć przez te 2 godziny być ze mną w ten dzień (jak się okazało, planował to 3 tygodnie wcześniej)

Kiedy mnie całuje po włosach, po buzi, głaszcze, tuli jak małą dziewczynkę

Kiedy opowiadał mi, że widział spadającą gwiazdkę i zapytałam, o co ją poprosił, w końcu odpowiedział, że poprosił o to, "żeby mnie moja dziewczynka kochała"

Kiedy nie mówi do mnie prawie nigdy po imieniu, tylko zwraca się "Śliczna", "Kochana", "Dziewczynko"

Kiedy z własnej woli chodzi ze mną na zakupy i po raz setny cierpliwie odpowiada na pytanie, czy ta bluzka ładniejsza czy ta

Kiedy zdarzy się nam spać razem w jednym łóżku bywa, że śpi w zimę bez kołdry, bo ja mu przez sen zabiorę, a nie chce mnie budzić, by zabrać choć część

Kiedy nigdy się na mnie nie denerwuje, tylko cierpliwie znosi moje humory

Kiedy będąc jak zwykle w tygodniu na studiach, miałam dość ciężki dzień (kolokwia itd.) i nie miałam czasu przez 2-3 godziny na jego sms-a co słychać u mnie, po tych 3 godzinach gdy już wzięłam telefon, znalazłam kilka kolejnych SMS-ów, co się dzieje, a dodatkowo zadzwonił jeszcze do naszego wspólnego kolegi, by się upewnić, że nic mi się złego nie wydarzyło

Gdy pewnego dnia rozmawiałam z nim na gg i mówiłam, że źle się czuję, boli mnie głowa i jest mi dziwnie słabo (wcześniej też zdarzało mi się tak czuć) i w pewnym momencie po prostu zasnęłam przed laptopem, gdy po pół godziny się obudziłam, znalazłam na gg i na telefonie kilka wiadomości, co się stało, potem okazało się, że przestraszył się, że zemdlałam

Kiedy ostatnio jednym żartem niechcący mnie uraził i ja bardzo to wzięłam do siebie, przepraszał mnie i siedział na koło mnie, choć nie pozwalałam nawet się dotknąć. A gdy po dłuższym czasie poglaskałam go po włosach, przytulił się do mnie bardzo mocno i tak sobie siedział przez dłuższy czas. Gdy ja się lekko odchyliłam, by wstać, nie puścił mnie, tylko wtulił się we mnie jeszcze mocniej

I wiele, wiele razy jeszcze...

Edytowane przez Julie2611
Czas edycji: 2010-01-03 o 11:42
Julie2611 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 12:45   #1416
PannaCola
Zadomowienie

Ostatnio jak ok.1 w nocy przywiózł mi czekoladę i m&m'sy Bo miałam straszną ochotę na coś słodkiego

www.pajacyk.pl kliknij na brzuszek.!

Edytowane przez PannaCola
Czas edycji: 2010-01-03 o 12:46
PannaCola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 17:14   #1417
Joasia 95
Raczkowanie

Kiedy była akademia, cała szkoła siedziała już na swoich miejscach. On siedział wtedy z kolegami ale koło mnie było wolne miejsce i takim energicznym ruchem podbiegł do mnie może 2 razy tak przy calej szkole... wiem pewnie uznacie to za głupie.

Albo wysłał mi jakiś plik, ja go czytam a na końcu wielkimi literami Kocham Cie ;] i

albo jak nie mógł się powstrzymać żeby mnie nie przytulić przy gabinecie dyrektora.

Dzis juz stracil tamten zapal... nie wiem dlaczego.. modle sie i wierze ze go odzyska...
Joasia 95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 23:51   #1418
Agawe27
Przyczajenie

Jejku, dziewczyny..

Czytam ten wątek i płaczę prawie, bo mnie trafił się taki cudowny człowiek ale znamy się dopiero 3 miesiące..A on mnie już kocha??
Mam masę różnych dowodów na to..(oprócz tego że zapewnia mnie o tym)

Czy to możliwe??
Agawe27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 09:55   #1419
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agawe27 Pokaż wiadomość
Czy to możliwe??
tak

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 13:25   #1420
bini6
Wtajemniczenie

Dwa lata temu w wakacje ale ja przez dwa lata bylam nie ugieta i pare dni temu kiedy powiedzialam mu ze chce nowe radio do samochodu on po prostu poszedl i kupil

Edytowane przez bini6
Czas edycji: 2010-01-05 o 13:27
bini6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 14:24   #1421
indieTarunia
Raczkowanie

-mój facet nigdy nie pozwala mi wracać samej do domu, nie ważne czy to dzień czy środek nocy, nie i koniec
-ostatnio miałam nieprzyjemną wizytę u lekarza, i gdy zapytałam czy pójdzie ze mną jeśli termin będzie mu pasował [szkoła i inne zajęcia] powiedział, że pójdzie nawet jeśli nie będzie
-kiedy ostatnio dosyć mocno się pokłóciliśmy kupił kwiaty, zaprosił mnie na romantyczną kolację [którą sam ugotował] w mieszkaniu pełnym świec i przepraszając popłakał się jak dziecko
-kiedy jednego dnia mielismy niemiłą przygodę, byłam na niego bardzo zła [potem zrozumiałam, że to nie an niego powinnam się złościć] i nie chciałam z nim rozmawiać ,zaczął przy wszystkich znajomych przede mną klękać, przepraszać, mówić że mnie kocha
-kiedy mówi ze podobają mu się moje grube nogi, brzuch i inne moje najgorsze części ciała, zawsze powtarza że jestem najpiękniejsza i najlepsza
-kiedy głaszcze mnie po włosach, twarzy, daje buziaki w czoło i w policzek...
-kiedy otwiera się przede mną i zaczyna mówić o sobie i swoim życiu - jest bardzo zamknięty w sobie, początkowo wcale nie chciał na takie tematy rozmawiać... widzę ile go to kosztuje, bo jest typem twardziela który [jak sam twierdzi] 'ze swoimi problemami musi radzić sobie sam'
-kiedy pierwszy raz powiedziałam mu, że go kocham miał łzy w oczach i najpierw przytulał mnie przez kilka minut, po czym stwierdził, ze spełniłam jego marzenie
-ale przede wszystkim widzę to po tym, jak zmienił się dla mnie i ciągle się zmienia. Przestał spotykać się z różnymi 'ciemnymi' typami, bić się, nie jest już agresywny, nie robi głupich rzeczy itd...
i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność, kocham go i nie oddam nikomu!
indieTarunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 14:56   #1422
Joasia 95
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

Dziewczyny... siedze tu i płacze.... ja tez kiedys mialam takie chwile ale juz nie mam ;(

Siedzialam z nim na schodach w szkole i sie przytulaliśmy, on mi powiedzial ze mnie kocha ja mowie ze ja go tez. A on 'No to sie kochamy asiu' ... nie myslcie o tym z podtekstem erotycznym czy cos ;] jak mysle o tej chwili to mam lzy w oczach.... bo dzis juz nie jest tak jak kiedys. :'(
Joasia 95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 17:10   #1423
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasia 95 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... siedze tu i płacze.... ja tez kiedys mialam takie chwile ale juz nie mam ;(

Siedzialam z nim na schodach w szkole i sie przytulaliśmy, on mi powiedzial ze mnie kocha ja mowie ze ja go tez. A on 'No to sie kochamy asiu' ... nie myslcie o tym z podtekstem erotycznym czy cos ;] jak mysle o tej chwili to mam lzy w oczach.... bo dzis juz nie jest tak jak kiedys. :'(
nie martw się, kiedyś znowu będzie - pewnie jeszcze lepiej

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 21:17   #1424
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez indieTarunia Pokaż wiadomość
-mój facet nigdy nie pozwala mi wracać samej do domu, nie ważne czy to dzień czy środek nocy, nie i koniec
-ostatnio miałam nieprzyjemną wizytę u lekarza, i gdy zapytałam czy pójdzie ze mną jeśli termin będzie mu pasował [szkoła i inne zajęcia] powiedział, że pójdzie nawet jeśli nie będzie
-kiedy ostatnio dosyć mocno się pokłóciliśmy kupił kwiaty, zaprosił mnie na romantyczną kolację [którą sam ugotował] w mieszkaniu pełnym świec i przepraszając popłakał się jak dziecko
-kiedy jednego dnia mielismy niemiłą przygodę, byłam na niego bardzo zła [potem zrozumiałam, że to nie an niego powinnam się złościć] i nie chciałam z nim rozmawiać ,zaczął przy wszystkich znajomych przede mną klękać, przepraszać, mówić że mnie kocha
To naprawdę słodkie Gratuluję chłopaka

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Joasia 95 Pokaż wiadomość
bo dzis juz nie jest tak jak kiedys. :'(
To możemy sobie podać łapki... Ja też o tym myślę jak czytam ten wątek.Ze 2 lata temu mogłabym coś tu napisać, bo wtedy byłam taka szczęśliwa, on ciągle coś robił co sprawiało, że myślałam: "On mnie naprawdę kocha".
Nie mówię, że teraz jest źle, zazwyczaj jest uczynny i w ogóle, no ale już nie czuję że jest taki zakochany...
Chciałabym żeby on czasem zrobił coś takiego jak piszecie, ale z własnej woli, żebym nie musiała mu sugerować, prosić... Ach...

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-08, 13:16   #1425
duhovka
Raczkowanie

- kiedy nie złości się na mnie, chociaż ma tysiąc powodów,
- kiedy potrafi przytulić, gdy sprawię mu przykrość,
- kiedy mimochodem wspomni o przyszłości, umieszcza mnie w niej, jakby to było oczywiste,
- kiedy mogę się w niego wypłakać, bez słowa,
- kiedy... zawsze;
duhovka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 15:30   #1426
goraca_czekolada
Raczkowanie

dzisiaj rano.. kiedy wychodząc do pracy robił wszystko bardzo cichutko bo myślał, że jeszcze śpię.. a zanim wyszedł zajrzał do mnie i dał mi buziaka w czółko.. a ja udawałam, że śpię bo nie chciałam psuć tych jego starań )

goraca_czekolada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-08, 15:32   #1427
degra
Raczkowanie

Kiedy godzinę przed 24 w noc sylwestrową płakałam, że postąpiłam źle w życiu i dokonałam złego wyboru..a on mając łzy w oczach powtarzał, że osiągnę i tak wszystko to co zapragne..bo wie, że jestem mądra, ambitna..wspaniała.. i że on mi w tym pomoże..bo mnie kocha..
pierwszy raz usłyszałam z jego ust to wyznanie
Stary 2010-01-08, 23:41   #1428
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

a ja mimo iz jestem z facetem 3,5 roku - nie czuje sie kochana ani szczesliwa..nie wiem co ja jeszcze z nim robie;( kocham go aaaaaah
diablatko4586 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-08, 23:54   #1429
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goraca_czekolada Pokaż wiadomość
dzisiaj rano.. kiedy wychodząc do pracy robił wszystko bardzo cichutko bo myślał, że jeszcze śpię.. a zanim wyszedł zajrzał do mnie i dał mi buziaka w czółko.. a ja udawałam, że śpię bo nie chciałam psuć tych jego starań )

slodkie
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-09, 15:24   #1430
catttt
Zakorzenienie

-ja:co robisz?
on:słucham cię
ja:przecież nic nie mówię
on:słucham jak oddychasz

niby nic, a jednak coś.
catttt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-09, 16:38   #1431
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Mi kiedyś wysłał takiego smsa:
"Mógłbym nie spać całą noc żeby patrzeć jak oddychasz..."
Wiem, że z piosenki, ale byłam zachwycona.

Stary 2010-01-10, 10:11   #1432
zielona87
Zadomowienie

Uwielbiam ten wątek... Łezka się kręci w oku... no i daje mi nadzieje na to że są faceci ktorzy wiedzą że kobieta potrzebuje trochę bajki w życiu...

Moze kiedys będę miala coś do napisania tu... a póki co to czytam was z wypiekami
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-10, 10:48   #1433
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
Uwielbiam ten wątek... Łezka się kręci w oku... no i daje mi nadzieje na to że są faceci ktorzy wiedzą że kobieta potrzebuje trochę bajki w życiu...

Moze kiedys będę miala coś do napisania tu... a póki co to czytam was z wypiekami
Oczywiście, że będziesz miała! Prędzej czy później ale napewno!
catttt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 17:42   #1434
Mastriani
Przyczajenie

Wczoraj, kiedy dojechaliśmy do domu, w aucie nie mogłam znaleźć mojej rękawiczki i myślałam, ze zgubiłam ja w sklepie i na moje płaczliwe "to były moje ukochane rękawiczki" TŻ był w stanie jechac z powrotem kawał drogi do sklepu zeby ja znalezc Rękawiczke w koncu znalazlam pod moim butem ;D A TŻ na to"i za to Cie kocham" ;D
Mastriani jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 14:43   #1435
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

Cytat:
Napisane przez Mastriani Pokaż wiadomość
Wczoraj, kiedy dojechaliśmy do domu, w aucie nie mogłam znaleźć mojej rękawiczki i myślałam, ze zgubiłam ja w sklepie i na moje płaczliwe "to były moje ukochane rękawiczki" TŻ był w stanie jechac z powrotem kawał drogi do sklepu zeby ja znalezc Rękawiczke w koncu znalazlam pod moim butem ;D A TŻ na to"i za to Cie kocham" ;D

zazdroszcze Ci takiego faceta moj na jego miejscu by sie wkurzyl ze musi jechac po nie z powrotem;/

Edytowane przez diablatko4586
Czas edycji: 2010-01-12 o 14:45
diablatko4586 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 15:13   #1436
asiaczek_
Raczkowanie

Fantastyczny wątek Bardzo miło się go czyta

*kiedy opiekuję się mną w chorobie, zakrapia nosek i całuję, pomimo, że wyglądam okropnie,

*zawsze wtedy kiedy robi coś zupełnie bezinteresownie, np jedzie ze mną przez całe miasto po to tylko, żebym zjadła ulubiony deser, na który on nie ma ochoty,

*kiedy nie opuszcza żadnej mojej wizyty u ginekologa (nawet jeśli jest to tylko rutynowa kontrola),

*a pierwszy raz to poczułam, kiedy powiedział "kocham", nie miałam wątpliwości, że mówi to szczerze, miał coś takiego w oczach...mhm...
asiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 17:00   #1437
mysia111
Zadomowienie

Kiedy odczułam że mnie kocha?
Na początku znajomości (tak po ok 2 miesiącach) siedzieliśmy i leciała reklama KFC w telewizji. U nas w mieście nie było wówczas KFC i powiedziałam że z chęcią bym sobie zjadła takie kurczaki.
Następnego dnia wieczorem przyjechał do mnie z całym kubełkiem skrzydełek a do KFC jechał aż ponad 80 km w jedną stronę żeby mi je kupić. Wtedy poczułam że jestem naprawdę dla niego kimś ważnym.
I się chyba nie myliłam, bo minęło juz ponad 7 lat a my wciąż razem.
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 23:57   #1438
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez diablatko4586 Pokaż wiadomość
zazdroszcze Ci takiego faceta moj na jego miejscu by sie wkurzyl ze musi jechac po nie z powrotem;/
Mój też
mysia111- naprawdę słodkie

Stary 2010-01-13, 00:37   #1439
kar_
Raczkowanie

Mysia, świetna historia

{czy ja tu już kiedyś pisałam? nie pamiętam... }
Jeśli chodzi o mnie o mojego TŻ, to chyba najbardziej odczuwam jego miłośc, gdy zdarza mi się miec gorszy humor, bądź podczas choroby.
Przynosi tabletki, usługuje mi ..
Mój TŻ wielkiem romantykiem niestety nie jest, korzysta z życia, ile wlezie, to takie duże dziecko ;-) Nie ukrywam więc, że czasem brakuje mi takiego wcielenia rycerza w nim..
W każdym razie, zawsze jest przy mnie, gdy go potrzebuję, mogę zwierzyc mu się ze wszystkiego, odbiera mnie ze szkoły, gdy jest taka potrzeba, pojedzie do apteki, sklepu.

Chociaż, zdarza się, że mam wątpliwości co do jego miłości, ale to chyba tylko moje wyolbrzymianie..
kar_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-13, 15:00   #1440
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez kar_ Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o mnie o mojego TŻ, to chyba najbardziej odczuwam jego miłośc, gdy zdarza mi się miec gorszy humor, bądź podczas choroby.
Przynosi tabletki, usługuje mi ..
Mój TŻ wielkiem romantykiem niestety nie jest, korzysta z życia, ile wlezie, to takie duże dziecko ;-) Nie ukrywam więc, że czasem brakuje mi takiego wcielenia rycerza w nim..
Przypomniała mi się taka historyjka. Kiedyś jak nie brałam tabletek miałam bardzo bolesne pierwszy dzień okresu. I któregoś razu akurat miał przyjechać mój TŻ, ale jeszcze pisaliśmy smsy o tym i tamtym, wspomniałam że boli mnie brzuch. On spytał czy mam okres i czy mam tabletki. Powiedziałam, że tak, dostała, ale tabletki mi się skończyły. Napisał, że po drodze mi kupi. Powiedziałam, że wytrzymam, bo on nie miał kasy, nie zarabiał... A jednak przyjechał z nospą Nie wiem skąd On kasę wziął
Czasem jak coś piszecie to przypominają mi się takie cudowne chwile

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości