![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę.
![]() |
![]() |
#1442 |
po prostu Em :)
|
Właśnie na takie okazje stworzono mikrofalówki.
![]()
![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mój tz czyścił mi spodnie. Po praniu plama nie zeszła i na moje płaczliwy głos, że spodnie na zmarnowanie, tz chwycił szczoteczka wodę i mydło i zaczął czyścic
![]()
![]() |
#1444 |
Rozeznanie
|
Wiele się na to złożyło i na studiach dopadło mnie coś w rodzaju załamania nerwowego: przestałam chodzić na zajęcia, po jakim czasie nawet z łóżka mi się nie chciało codzień wstawać, trwało to ok 3 mce. Wziął na siebie wszytkie obowiązki domowe, sprzątał, prał, gotował. Od razu wracał z pracy, czasem nawet zwalniał się wcześniej. Zrezygnował ze spotkań ze znajomymi żeby być przy mnie. Co więcej: spotykał się z moimi znajomymi ze studiuów, na bieżąco kserował mi notatki (choć go o to nie prosiłam), ba..nawet sam, własnoręcznie uzupełniał mi sprawozdania, dzienniki w zeszytach (wymagania niektórych profesorów). Wierzył we mnie cały czas, a przede wszytkim: rozmawiał ze mną, rozmawiał...rozmawiał...c hoć na początku rozmową nazwac tego nie można było, bo mówił tylko on
![]() Z czasem wszytko wróciło do normy ![]() ![]() a po 2 latach uznał, ze mnie już nie kocha ![]()
![]() |
#1445 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1446 |
Raczkowanie
|
jajks puenta historii niezby pozytywna monika:/ nierozumeim czasem facetow :/
pewnie poznal inna? co do mnie - hmm mowi mi to codzien po pare razy ![]() ![]() do tego jego zachowania ,usmiech wszystko mowia samo za siebie ![]()
![]() |
#1447 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Odkochal się i tyle.. nie było żadnych większych zarzutów do do mojego zachowania i postępowania..a rozmawialiśmy wiele w czasie trwania związku.. Odkochał się - i choć ja nie - nie prosiłam, nie przekonywałam do zmiany zdania..bo jaki można podac argument na coś takiego? ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Mimo, że mineło sporo czasu nadal mnie boli ta historia, bo jako jedynemu uwierzyłam, ze naprawdę mnie kocha ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez monika9725 Czas edycji: 2010-01-14 o 15:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Raczkowanie
|
hmm to faktycznie skoro to trwalo tyle lat to nie mogl udawac rowniez wierze ze bylo uczucie moze poprostu ono sie skonczylo choc wiem ze ciezko to czasem aakcpetowac i w to uwierzyc
tak bywa...
![]() |
#1449 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pytton Czas edycji: 2012-04-29 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
teraz kiedy przeżyliśmy tragedią zbliżyliśmy się do siebie jeszcze bardziej niż dawniej...
![]() |
#1451 |
Raczkowanie
|
kiedy powiedział, że wszystko to co robi, robi po to by było nam lepiej...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Wtajemniczenie
|
Codziennie to odczuwam ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Rozeznanie
|
kiedyś odczuwałam to codziennie, nawet przez jednego głupiego sms na dobranoc ...
a teraz coraz częściej myślę że to przyzwyczajenie, kiedy przychodzi do mnie na raptem jakieś 2 godz. wieczorem ... rzadko przytula mnie bez powodu, całuje bez powodu ... może jestem przewrażliwiona, nie wiem. w marcu minie nam 4 lata ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
Przyczajenie
|
![]()
eh... jestem ze swoim TŻ ponad rok. Bardzo go kocham ale jestem typem zazdrosnicy
![]() ![]() ![]() Co do kasy to na dniach dostał wypłate i myslałam ze jakos to zrekompensuje.. ale niestety nic ![]() Nie jestem materialistka, ale jak mowa o romantyżnie i okazywaniu uczuć to miałam nadzieje ze chociaż na moje urodziny sie postara... Chciałabym zeby czasami sie troche postarał... zebym odczuła ze na prawde mnie kocha. On tylko potrafi powtarzac "luv ja".. A chciałabym uslyszeć czasami tak z serca prawdziwe "Kocham CIe"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
Ignis, nie martw się, na pewno miał szczere intencje, faceci często nie trafiają z prezentami, nie ma się co przejmować
![]() Dziewczyny, a jeśli Wam czegoś brakuje (piszecie, że przytulenia, słów "kocham Cię") to Wy to okazujcie podwójnie, a na pewno to do Was wróci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem oczarowana Waszymi historiami
![]() ![]() ![]() Mam tylko jedno pytanko- czy jest jakis wątek o tym jak my okazujemy naszym TŻ uczucia? wiem, ze juz kiedys któraś z Was pytała się o to, ale niestety nie znalazłam takiego wątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Zadomowienie
|
Ja mam 24 lata, jestem po rozwodzie, znalazłam kolejnego kochanego TŻ, ale tez cos sie kleic przestaje. Zazdroszcze wam niesamowicie.
Skad Wy Ich bierzecie takich kochanych? ![]() Oby tak dalej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Raczkowanie
|
Przypominam sobie pewną sytuację. Byłam razem z moim chłopakiem (teraz narzeczonym) w kawiarni. On słynie właśnie z takich swoich romantycznych odzywek, od których mam dziwne uczucie w brzuchu. Oto rozmowa:
(on musiał już iść ) -Ja: No nieee idź jeszcze... -On: No a na co mam czekać? -Ja: Na cud! (mam takie głupie odzywki) -On: No przecież już się zjawiłaś... Nie wiem czemu, ale niesamowicie mnie to rozczuliło ![]() Gdy kupuje mi podpaski i inne tabletki Gdy robi mi mięte na uśmierzenie bólu... Gdy przychodził niezapowiedzianie do mojego mieszkania z wielkim ciastem czekoladowym (uwielbiamy obydwoje słodycze) Gdy o 3 mnie obudził i zabrał mnie do parku w nocy, rozłożył koc i znowu wielkie ciasto i zimne ognie przyniósł Gdy płakał ze mną na filmie "Szeregowiec Rayan" Za każde słowo, za każdy gest... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
chyba jestem zboczona
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Raczkowanie
|
A wiesz, że nie jesteś sama? Wcześniej czytałam poprzednie wypowiedzi w tym wątku i też było "mięta", czytałam jako minete
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1461 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
a ja caly czas to czuje
![]() |
#1463 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 |
Raczkowanie
|
Czułam i czuję już od pewnego czasu, a najbardziej wtedy kiedy kiedy słyszę "zapnij pasy, bez tego nie pojadę"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale przełomowej sytuacji nie pamiętam, to uczucie zawsze gdzieś tam było i nadal się rozwija ![]()
![]() Edytowane przez Mystica23 Czas edycji: 2010-01-23 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś przytrafiła mi się bardzo smutna sytuacja, tak bardzo chciało mi się płakać (oczywiscie nie dało się tego uniknąć...), a on jak to zobaczył, przytulil mnie, i potwarzał cały czas jak bardzo mnie kocha. Gdy już mi przeszło to zobaczyłam, ze przez cały czas jak mnie przytulał, on płakał razem ze mną...tak bardzo go kocham!
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- szczerze mówiąc, ja też ![]() ![]()
![]() |
#1467 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny tak fajnie się czyta wasze historie...
to takie piękne ,że w tym brudnym i szarym świecie jest jeszcze miejsce na prawdziwe uczucie i miłość.. ![]() ![]() ![]() No to może ja się udzielę w końcu a nie będę tylko czytać... Otóż jak poznałam mojego TŻ , od początku wiedziałam,że to nie jest 'łatwy charakter' , nie okazywał tak od razu uczuć, musiałam dużo poczekać by zobaczyć z zewnątrz to co ma w środku... jedną z najważniejszych sytuacji było to jak miałam wypadek samochodowy,najpierw nie zadzwoniłam do rodziców czy po policję... zadzwoniłam do NIEGO !! To było 20 km od Jego mieszkania a on zjawił się w kilka minut...jechał z zawrotną szybkością, wspierał mnie, załatwił lawetę, o nic nie musiałam się martwić, autko na drugi dzień trafiło już do mechanika, był przy mnie i wspierał... potem dochodzą kwestie codzienne... Kiedy pojawił się pierwszy śnieg, śliskie jezdnie.. zawoził mnie na uczelnie i przyjeżdżał po mnie. Robi śniadania do szkoły, każe zakładać czapkę przykrywa w nocy... takie małe gesty a wiem,że świadczą o wielkim uczuciu. Jednak moment w którym czułam '' ON NA PRAWDE MNIE KOCHA !!! '' był całkiem niedawno... Na lotnisku.. wracałam po 2tygodniowej nieobecności,stęskniona na maxa a on miał pracę... A jednak ... przyjechał po mnie z rózą..!! Potem.... pojechaliśmy do niego... zrobił mi boską kolację...ciągle, ciągle przytulał,dotykał,całował ... potem był chyba najpiękniejszy sex w moim życiu ![]() ale czułam się nieziemsko,cudownie,piękn ie... albo też sytuacja wczorajsza.... kiedy wręcz krzyczał JA JĄ KOCHAAAAAAAAMMMMMMMMM!!!! Kiedy wracaliśmy późnym wieczorem do domu... kiedy mówi ,ze życie za mnie odda... to takie piękne... i moje kochane wizażanki ..życzę takiej miłości dla każdej z was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Przyczajenie
|
Kurcze dziewczyny... to są niby takie banalne życiowe sytuacje, prawda? takie proste gesty ze strony naszych TŻów , a jednak nie kazdy tak potrafi okazywac uczucia.
![]() Bardzo wam zazdroszczę tych waszych TŻów ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() P.S Jestem na wizażu od dawna , a jakos sie nie specjalnie udzielałam na forach.. tylko czytałam nie wiem czemu w sumie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie każdy tak potrafi okazywać uczucia
![]() a to przecież takie proste gesty...
![]() |
#1470 |
Raczkowanie
|
Ja wogóle tego nie czuję
![]() Nie wspiera mnie nigdy tylko krytykuje i mówi, że to powinno mnie zmobilizować, ale tak nie jest.. Jest moim chłopakiem ale ja jestem sama ![]() Może potrzebuje zbyt wiele czułości, ale to dziwne być w zwiazku i czuc sie samotnie..
-Gdzie są ludzie? - zaczął znowu Mały Książę. - Czuję się trochę osamotniony w pustyni ... -Wśród ludzi jest się także samotnym - rzekła żmija. Antoine de Saint-Exupery "Mały Książę" Najpiękniejszych chwil w zyciu nie zaplanujesz. One przyjdą same. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.