Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha? - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 21:26   #1531
zielonakanapa
Przyczajenie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

DZISIAJ
pierwszy raz od 9miesięcy bycia razem
mówił mi wiele razy, ale dzisiaj zobaczyłam w jego oczach totalne uczucie
to było wspaniałe..)
zielonakanapa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-27, 10:54   #1532
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez czekoladowyswiat Pokaż wiadomość
pycia17 mam podobnie z moim a jak na niego krzyczę jak coś robi co mi się nie podoba to mnie tak słodko przeprasza
Fajnie masz... mój udaje że nie wie o co chodzi, bo przecież "nic takiego się nie stało". Przeprasza po długich tłumaczeniach, albo jak już pokażę jaka jestem za to wkurzona i mam wrażenie, że robi to tylko żeby mieć święty spokój, a nie dlatego że zrozumiał. A ja już mam tego dosyć

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 14:25   #1533
Magdzioshka
Przyczajenie

Ja wiele razy odczuwałam już że mój TŻ mnie kocha Nie dość że poznaliśmy się w szpitalu ( ja byłam po operacji stawu biodrowego, a on odbywał w tym szpitalu praktykę jako rehabilitant ) i widział mnie w takim okropnym stanie, mdlejącą na korytarzu, zakochał się w moim uśmiechu, ktory mimo tego bólu nigdy nie znikał mi z twarzy

Ale najbardziej chyba zapamiętam moment, w którym pojechał ze mną do ginekologa i kiedy okazało się, że coś jest nie tak ze zdrowiem, wziął mnie w ramiona, przytulił mnie z całych sił i powiedział, że kocha mnie nad życie ... wtedy to też spłynęły łzy po jego policzku ... ehh

21 LIPIEC 2012 !

Anulka

Edytowane przez Magdzioshka
Czas edycji: 2010-03-31 o 14:46
Magdzioshka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 16:45   #1534
niuch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdzioshka Pokaż wiadomość
Ja wiele razy odczuwałam już że mój TŻ mnie kocha Nie dość że poznaliśmy się w szpitalu ( ja byłam po operacji stawu biodrowego, a on odbywał w tym szpitalu praktykę jako rehabilitant ) i widział mnie w takim okropnym stanie, mdlejącą na korytarzu, zakochał się w moim uśmiechu, ktory mimo tego bólu nigdy nie znikał mi z twarzy
jak z filmuuu
cudne

chudne ..próbuje .
66 65 62 63 62 61 60 59 58 57 56 55 54
zapuszczam włoski

Edytowane przez niuch
Czas edycji: 2010-03-05 o 19:21 Powód: źle zacytowane
niuch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 17:50   #1535
upadly_aniol00
Zakorzenienie

W sumie wiele razy to czułam gdy było źle on był zawsze przy mnie ocierał łzy ...

Ale ostatnio poczułam to kolejny raz , gdy po zabiegu TŻ leżał w szpitalu i wszystko go bolało a ja siedziałam przy nim i dawałam mu się napić i trzymałam za dłoń , patrzył na mnie takimi ślicznymi oczkami i widziałam wdzięczność i miłość wielką w jego oczach
Stary 2010-03-31, 14:04   #1536
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

facet to za dużo powiedziane, bo to jest mój kolega..
ale bardzo się o mnie stara, przyjeżdża po mnie i oczywiscie odwozi pod same drzwi, organizuje różne wycieczki, wypady, pisze mi smsy na dzien dobry i na dobranoc, z pracy gdy piszemy na gg szybko zmyka do domu żeby jeszcze ze mną popisać, przede wszystkim mówię mu o swoich problemach a on stara sie mi pomóc itd..
pierwszy raz czuję się tak "kochana"
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-31, 22:15   #1537
brunetka_87
Raczkowanie

mój TŻ nie jest zbyt wylewny w uczuciach jeśli chodzi o słowa...ale i tak się z czasem przełamał moim zdaniem bo często mówi kocham. Najważniejsze jest to, jak się odczuwa miłość na codzień.... ja widzę, że moj TŻ mnie kocha, gdy jest ze mną w trudnych chwilach, potrafi mnie wysłuchac ale też potrafi się wygadać ze swoich rozterek....gdy przytuli mnie i ucałuje w czółko po namiętnych chwilach i jeszcze powie: "kocham Cie" (wiem wtedy ze to jest naprawde szczere)....jest moim przyjacielem jednocześnie....i znosi moje humorki
brunetka_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-03, 14:07   #1538
Ola taka ja
Raczkowanie

kocham ten wątek i w końcu mogę sama coś napisac.
Dosc często mi daje do zrozumienia że jestem najważniejsza,chociaż ja sama pewnie błędnie nie zawsze jestem na 100% pewna szczerosci tych wyznan i gestów,ale to z pewnością mały dystans spowodowany paroma rozczarowaniami z przeszłości na szczęście jest już lepiej
a wiec:
-często mówi że kocha i ja wiem że jest to szczere,czuje to w jego głosie
-jak mnie trzyma za rękę i gdy na chwilke chce ją zabrac zaczyna trzymac mocniej żebym przypadkiem nie uciekła
-gdy się do mnie przytula co jak na feceta robi dośc czesto
-gdy mnie przytula,gdy jak sobie leżymy co chwilke sprawdza czy jestem przykryta,bo przeciez nie może mi byc zmino
-gdy daje prezenty choc ja co byc moze dziwne za nimi nie przepadam:P on jednak na silę probuje mnie przekonac ze mam mylne podejście
-gdy opowiada o tym co czuje:już niemal zaplanowal całą naszą przyszłosc,wspolnie mieszkanie,dom,ślub itd.
-niemal codziennie pisze fajnego i wyjątkowego smsa na dobranoc
-czuje to też wtedy gdy bezpiecznie sie przy nim czuje,zasypiam wtedy wiem ze nic mi nie grozi i mogę przestac myslec o wszystkim
-gdy chodzimy na dluuugie spacery bo ja lubię
Ola taka ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-03, 14:29   #1539
Paprotka_
Zakorzenienie

Głupio to zabrzmi ale... kiedy w nocy kontrolował się całkowicie aby nie chrapać Mówiłam, że głupio zabrzmi :P

Od niedawna zaczął chrapać. Oczywiście po spędzonej z nim nocy jestem koszmarnie niewyspana.

Pewnego razu, gdy nocowałam u niego, kontrolował całą noc to, w jakiej pozycji śpi. Sam się nie wyspał, ale wiedział że czeka mnie ciężki dzień i wczesna pobudka, więc zrobił wszystko co w jego mocy abym się przy jego boku wyspała. Dotarło do mnie wówczas, jak bardzo dba o mnie, przypomniałam sobie wszystkie "drobnostki" na które wcześniej nie zwracałam uwagi. Poczułam się tak kochana jak jeszcze nigdy. Mam nadzieję, że tego nie popsuję...
Za słownikiem PWN:
pretensjonalny to
1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się»
2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście»

Edytowane przez Paprotka_
Czas edycji: 2017-07-23 o 06:39
Paprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-03, 17:25   #1540
Atwa
BAN stały

Wiele jest takich sytuacji bo trafił mi się wyjątkowo czuły i odpowiedzialny facet. Tak na szybko myśląc to chyba najbardziej poczułam jego miłość gdy w konflikcie ja-jego rodzina stanął całkowicie po mojej stronie, chociaż mogło się to zakończyć bardzo nieciekawie. Czuję też jak jestem dla niego ważna cały czas ponieważ czeka już 3 lata na sex, a teraz po nieudanych próbach powiedział, że nie ma problemu i poczeka jeszcze, aż będę całkiem gotowa.
Jeszcze jedna rzecz, wiedział, że podoba mi się pewien gadżet i że chcę uzbierać na niego pieniadze bo kosztuje naprawdę sporo więc zaskoczył mnie kompletnie i kupił mi go w prezencie. Wydał naprawdę dużo kasy, a wiem jak lubi oszczędzać, z wyjątkiem mojej osoby jak się okazało.
O takich rzeczach ja bieganie ze mną do lekarza, robienie śniadań do łóżka, patrzenie jak śpię, kupowanie kwiatów, zostawianie miłosnych liścików czy słodkich rysunków nie będę się rozpisywać bo to jasne Nawet przez sen zdarzyło mu się wyznać mi miłość, bo gada czasem jak śpi :P

Eh no i jak facet płacze, bo zrobił jakaś przykrość to też widać, że kocha. Na szczęście rzadko nam się to zdarza i zazwyczaj nie był swiadomy tego, że zrobił coś nie tak.

Kiedyś miałam bardzo zły okres w moim życiu i powiedziałam mu, że już go nie chcę, nie kocham. Powiedziałam mu to w twarz, w ogóle mówiłam straszne rzeczy. Płakał razem ze mną i powiedział, że będzie chodzić za mną wszędzie aż w końcu ulegnę i będę z nim znów, bo jego życie beze mnie nie ma sensu. Wszystko mi wybaczył, nawet nie musiałam o to prosić czy przepraszać, nigdy mi tego nie wypomina.
Ostatnio też powiedział, że chciałby mieć ze mną dziecko No ale na to to sobie jeszcze poczekamy Poza tym zawsze powtarza, ze chce wziąść ze mną ślub chociaż ja niezbyt jestem za tym, kupił dla nas obrączki i przypomina mi, żebym zakładała swoją, a o własną dba z wielką troską i praktycznie nigdy jej nie zdejmuje.

Wiecie dziewczyny muszę chyba bardziej go doceniać bo jest naprawdę strasznie kochany.

Edytowane przez Atwa
Czas edycji: 2010-04-03 o 18:01
Atwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-03, 21:18   #1541
Liama
Zadomowienie

Wiele razy czułam, że mnie kocha...pierwszego razu już nie pamiętam, bo jesteśmy razem już 6 lat...ale co mnie upewniło, że on kocha mnię nad zycie tak naprawdę?

Gdy na mojej imprezie urodzinowej schlałam się strasznie trzema piwami (byłam na jakichś lekach i świezo po okresie), dobierał sie do mnie były przyjaciel, spałam, nie byłam w stanie się bronić, ale w ostatniej chwili uciekłam i obroniłam się przed gwałtem...czułam sie strasznie winna, mimo że nie miałam powodów (to historia tylko w skrócie), mimo że czułam się jak ktoś najgorszy na świecie, on powiedział że wszytsko w porządku...czy nie stała mi sie krzywda, nie osądzał mnię o zdrade (nie miał ku temu podstaw, ale wiecie jacy są faceci), z poczucia winy chciałam się wyprowadzić, ale on prosił żebym tego nie robiła, że mi pomoże dojsc do siebie i że jestem najwazniejszą osobą w jego zyciu...

Dwa miesiące po tej sytuacji oświadczył mi się- to była najpiękniejsza chwila w moim życiu, zrozumiałam wtedy, że on nigdy mnie nie opuści, że będzie zawsze przy mnie nawet w najtrudniejszych chwilach...

Inna sytuacja: gdy byłam dość powaznie chora i krzyczałam z bólu, był przy mnie i cierpiał razem ze mną, gdy byłam w szpitalu, przychodził do mnie nawet kilka razy dziennie...pomagał mi się myć, i bardzo o mnie dbał...

jest jeszcze milion takich zdarzeń kiedy poczułam, się naprawdę kochana...
Zapraszam
Liama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-03, 23:17   #1542
koocham
Raczkowanie

Odczułam, że mój TŻ mnie kocha, kiedy z jego powodu rozstaliśmy się. 2 dni po tym poszłam na łąkę, gdzie często chodziliśmy razem. Byłam tam długa droga polna, gdy wracałam, zobaczyłam jak mój Misiu siedzi na poboczu i zrywa dla mnie bukiet polnych kwiatów, które od dawna chciałam dostać. Chciał mi je zaniść do domu.Nie wiem skąd wzięliśmy się tam oboje w tym samym czasie. Może to przeznaczenie? Nie mogłam przejść koło niego obojętnie. Usiadłam obok niego i długo milczeliśmy. W końcu mocno mnie przytulił i rozpłakał się jak małe dziecko. Wtedy zaufałam chwili. Za wszystko tak bardzo przepraszał i mówił,ze nie wyobraża sobie życia beze mnie. Dodał też,ze gdyby nie pomógl bukiet przyszedł by pod dom zagrać mi serenadęWiem,że tylko on jest w stanie spełnić moje marzenia
koocham jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-03, 23:31   #1543
Liama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koocham Pokaż wiadomość
Odczułam, że mój TŻ mnie kocha, kiedy z jego powodu rozstaliśmy się. 2 dni po tym poszłam na łąkę, gdzie często chodziliśmy razem. Byłam tam długa droga polna, gdy wracałam, zobaczyłam jak mój Misiu siedzi na poboczu i zrywa dla mnie bukiet polnych kwiatów, które od dawna chciałam dostać. Chciał mi je zaniść do domu.Nie wiem skąd wzięliśmy się tam oboje w tym samym czasie. Może to przeznaczenie? Nie mogłam przejść koło niego obojętnie. Usiadłam obok niego i długo milczeliśmy. W końcu mocno mnie przytulił i rozpłakał się jak małe dziecko. Wtedy zaufałam chwili. Za wszystko tak bardzo przepraszał i mówił,ze nie wyobraża sobie życia beze mnie. Dodał też,ze gdyby nie pomógl bukiet przyszedł by pod dom zagrać mi serenadęWiem,że tylko on jest w stanie spełnić moje marzenia
To strasznie romantyczne...
Zapraszam
Liama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-04, 06:46   #1544
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Urocze. Zazdroszczę.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-04, 07:47   #1545
karolson
Zakorzenienie

Mój TŻ ma problemy z mówieniem o tym co czuje, co mu kiedyś wypomniałam, ze nic sam od siebie nie mówi - juz sie do tego przyzwyczaiłam, ze nawet zyczenia urodzinowe miał przygotowane i je "wyrecytowal" wiec teraz najbardziej czuje ze mnie kocha i ze to jest to jak zaczyna słodko śpiewać "Moja droga ja Cię kocham!, Kocham Ciebie całym sercem"
karolson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-04, 08:31   #1546
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atwa Pokaż wiadomość
Wiele jest takich sytuacji bo trafił mi się wyjątkowo czuły i odpowiedzialny facet. Tak na szybko myśląc to chyba najbardziej poczułam jego miłość gdy w konflikcie ja-jego rodzina stanął całkowicie po mojej stronie, chociaż mogło się to zakończyć bardzo nieciekawie. Czuję też jak jestem dla niego ważna cały czas ponieważ czeka już 3 lata na sex, a teraz po nieudanych próbach powiedział, że nie ma problemu i poczeka jeszcze, aż będę całkiem gotowa.
Jeszcze jedna rzecz, wiedział, że podoba mi się pewien gadżet i że chcę uzbierać na niego pieniadze bo kosztuje naprawdę sporo więc zaskoczył mnie kompletnie i kupił mi go w prezencie. Wydał naprawdę dużo kasy, a wiem jak lubi oszczędzać, z wyjątkiem mojej osoby jak się okazało.
O takich rzeczach ja bieganie ze mną do lekarza, robienie śniadań do łóżka, patrzenie jak śpię, kupowanie kwiatów, zostawianie miłosnych liścików czy słodkich rysunków nie będę się rozpisywać bo to jasne Nawet przez sen zdarzyło mu się wyznać mi miłość, bo gada czasem jak śpi :P

Eh no i jak facet płacze, bo zrobił jakaś przykrość to też widać, że kocha. Na szczęście rzadko nam się to zdarza i zazwyczaj nie był swiadomy tego, że zrobił coś nie tak.

Kiedyś miałam bardzo zły okres w moim życiu i powiedziałam mu, że już go nie chcę, nie kocham. Powiedziałam mu to w twarz, w ogóle mówiłam straszne rzeczy. Płakał razem ze mną i powiedział, że będzie chodzić za mną wszędzie aż w końcu ulegnę i będę z nim znów, bo jego życie beze mnie nie ma sensu. Wszystko mi wybaczył, nawet nie musiałam o to prosić czy przepraszać, nigdy mi tego nie wypomina.
Ostatnio też powiedział, że chciałby mieć ze mną dziecko No ale na to to sobie jeszcze poczekamy Poza tym zawsze powtarza, ze chce wziąść ze mną ślub chociaż ja niezbyt jestem za tym, kupił dla nas obrączki i przypomina mi, żebym zakładała swoją, a o własną dba z wielką troską i praktycznie nigdy jej nie zdejmuje.

Wiecie dziewczyny muszę chyba bardziej go doceniać bo jest naprawdę strasznie kochany.
Cytat:
Piękne historie dziewczyny. Gratuluję TZtow
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-04, 14:58   #1547
And if i want for the bad
Przyczajenie

Avatar And if i want for the bad

Jak tak czytam Wasze komentarze...strasznie romantyczne... Nawet bym zazdrościła, gdyby nie to, że mam GO... A ON mówi do mnie: 'moja potencjalna przyszła mandarynkowa żono' [jestem uzależniona od mandarynek ]. I zapewnia, że 'dla ciebie pomieszałbym nawet czarny z czerwonym...'-a bardzo nie lubi tych kolorów... I w ogóle jest...taki...
And if i want for the bad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-04, 15:24   #1548
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna historia.

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-04, 15:27   #1549
madmuazelle
BAN stały

Dzisiaj dostałam ten tekst od mojego przyszłego męża

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi...
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-04, 17:00   #1550
NiebanalnyBanal
Raczkowanie

nooo.. dziewczyny... piękne historie. dopiero jak przeczytałam te Wasze "świadectwa" zrozumiałam ile dla mnie mój TŻ robi... aż mi się łezka w oku zakręciła!
nasza historia jest pokręcona, byliśmy ze sobą już kiedyś tam, ale zerwałam z nim i powiedziałam mu "kilka słów za dużo". jego była wykorzystała jego słaby moment i wrócili do siebie.
po jakimś czasie uświadomiłam sobie, że go kocham i nie wyobrażam sobie bez niego życia, ale chciałam, żeby był szczęśliwy. więc cieszyłam się z ich związku. do czasu... kiedy pod wpływem alkoholu o 6 rano do niego zadzwoniłam do niego... wtedy też powiedziałam, że go kocham. zerwał z nią dla mnie! przez ten cały czas tęsknił za mną, i jak mówił chciał, żebym była szczęśliwa. niekoniecznie z nim...
teraz znów jesteśmy razem... sprzeczaliśmy się o wiele rzeczy. kiedyś mówił, że jest bardzo uparty i lubi jak jest wszystko po jego myśli. teraz w wielu sprawach chodzi na kompromisy. zrezygnował z wypadów z kolegami dla mnie...
kiedy mówi, że jest po to, by spełniać moje zachcianki...
kiedy się przytulamy i patrzymy sobie w oczy, a on głaszcze paluszkiem moją twarz... i całuje mnie w nos...
kiedy dostaje zaproszenia na imprezy i mówi, że beze mnie nigdzie się nie rusza... jak z nim nie idę, to siedzi w domu.
jak ostatnio dostałam ostrej anginy to zadzwonił i przez cały czas mówił, że kupi mi lekarstwa nie słuchając, że mam antybiotyki i nie potrzebuje lekarstw... to on swoje... kiedy powiedziałam mu, że nie chce by mnie odwiedzał, bo nie chcę go zarazić on dzwonił do mnie z troską jak się czuje, czy zdrowieje, bo jego dni się ciągną i są nudne, puste i bezsensowne...
kiedy próbował usłyszeć ode mnie co do niego czuje (nie umiałam mówić o swoich uczuciach... wiedział, że go kochałam, ale nie mówiłam)...
kiedyś powiedziałam mu, że nigdy mi nie słodzi;D to teraz cały czas mówi do mnie gwiazdeczko i prawi mi komplementy... kiedy wczoraj patrząc mi w oczy powiedział mi "cholera!!! (a ja w tym momencie lekkie przerażenie, że coś się stało) z dnia na dzień jesteś piękniejsza... " aż się zaczerwieniłam...
kiedy na meczu koledzy próbowali go przekonywać na imprezę, a on powiedział, że nie idzie i przytulił się do mnie .....
kiedy się wkurza na siebie za to, że ja jestem na niego wkurzona...

ojj....... gdyby nie to forum to nie zauważyłabym, jakiego wielkiego skarba mam ... wiedziałam, że mnie kocha... ale nie wiedziałam, że aż tak.. ;-) i dzięki Niemu wierze w miłość od pierwszego wejrzenia

Edytowane przez NiebanalnyBanal
Czas edycji: 2010-04-04 o 17:01
NiebanalnyBanal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-06, 15:33   #1551
Casaria
Raczkowanie

Jestem z obecnym TŻem od niedawna, bagatelka, nasze pierwsze miesiące. Deklaracji jako takich nie było, dla mnie jeszcze za wcześnie, być może tym Go onieśmielam... W każdym razie - wczoraj w nocy zaczął mi się okres, przechodzę go naprawdę koszmarnie. Obudził mnie o 1:00 silny ból, nie mogłam dać sobie z nim rady. Napisałam rozpaczliwą wiadomość do TŻta, w sumie nie liczyłam na odpowiedź, sądziłam, że śpi- chciałam jedynie czymś się zająć, czymkolwiek, choć na moment oderwać sie od myślenia o bólu. (nie miałam żadnej tabletki akurat, stąd histeria). Za jakis kwadrans dostaję wiadomość, że przyjechał, żebym wyszła, bo przywiózł mi lek przeciwbólowy. A jeśli nie chcę wychodzić, bo czuję się niekomfortowo taka obolała, to zostawi tabletki na wycieraczce i sobie pójdzie... Hmm.. Zrobiło mi się ciepło na sercu Może to banał, ale dzięki takim drobiazgom wiem, że mogę liczyć na tego człowieka.
deszcz wymierza policzki.
Włosy wplątały się w szprychy roweru,
odchodzą razem z głową.
Zrób coś. Zabierz mnie stąd.
Casaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-06, 16:44   #1552
kkkasiunia1988
Raczkowanie

Mój Tż wiele razy okazał mi to, jak bardzo mnie kocha. Czasem małe gesty, a znaczą tak wiele:

- kiedy po długim spotykaniu się jako "przyjaciele" odważył się podjąć decyzje byśmy oficjalnie byli razem a trwało to 2 lata...

zadecydowało to, że po imprezie odprowadził jakąś dziewczynę do domu i wyrzuty sumienia nie dawały mu spokoju. Jak mi powiedział, to musi jej podziękować, bo dzięki niej zrozumiał, że nie chce by mnie ktoś odprowadzał do domu i już nie chce odprowadzać do domu, nikogo poza mną. To było słodkie

- ogólnie to nie jest żadnym romantykiem, ale czasem potrafi mnie zadziwić.
był okres w naszym związku, kiedy nie było mnie tygodniami w domu...
w piątek w domu wracałam nad ranem, a on zawsze na mnie czekał, wychodził po mnie, by zanieść moje walizki do domu, ucałować i powiedzieć dobranoc.
- w ciągu dnia będąc na uczelni rozmawialiśmy o tym co bym zjadła... trochę wymyślałam... był kisiel, śledzie itd.
wracam do domu a w sypialni - świece, wino, kisiel i śledzie tego bym się nigdy nie spodziewała...

- ofiarował mi wielkie opakowanie żelek- misków - bo wie, że to moje ulubione

- przyniósł śniadanie do łózka z bukietem kwiatów ( a nie znosi jeść w łóżku i sądzi)
i jeszcze wiele takich sytuacji gdzie czułam to ze kocha mnie nad życie
kkkasiunia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-06, 17:40   #1553
peearl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Dzisiaj dostałam ten tekst od mojego przyszłego męża

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Miłość może nas pogrążyć w ogniu piekieł, albo zabrać do bram raju - ale zawsze gdzieś nas prowadzi. I czas się z tym pogodzić, albowiem jest ona treścią naszego istnienia. Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni, tygodni smutku i rozczarowań. Bowiem kiedy wyruszymy na poszukiwanie miłości - ona zawsze wyjdzie nam na przeciw. I nas wybawi...
Piękne..
peearl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-06, 18:09   #1554
paula228
Przyczajenie

że mnie kocha, tak naprawde... uświadomiłam sobie po roku bycia z nim
przechodziłam cieżki okres w swoim życiu i starałam sie tego nie okazywać, kiedyś się pokłuciliśmy, nie rozmawialiśmy ze sobą długi czas w końcu podszedł do mnie i mnie przytulił.
czułam, że za chwilę nie wytrzymam i wybuchne płaczem, bałam się otworzyć oczy, czułam że się trzęsę.
Michał też to czuł, pocałował mnie i poczułam jego łzy na swoim poliku.
(najpierw myślałam, że to moje!)
otworzyłam oczy i zobaczyłam jego zapłakane oczy i też zaczęłam płakać, potem oboje wybuchneliśmy śmiechem
poczułam, że mogę przy nim wszystko i wiedziałam że on czuje to samo
cudowne uczucie

a po podpaski poszedłbybez problemu
paula228 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 18:21   #1555
Myszka1991
Przyczajenie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

hej laski ja odczulam milosc mojego faceta do mnie gdy on byl w Anglii i zadzwonilam do nie go w srodku nocy ze tesknie za nim , ze mi sie sni ,ze jest zle bez niego a on przylecial na drugi dzien by moc mnie przytulic i zostac na dwa dni.
Myszka1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 22:04   #1556
19katarina82
Kasia o...

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?

Cytat:
Napisane przez Myszka1991 Pokaż wiadomość
hej laski ja odczulam milosc mojego faceta do mnie gdy on byl w Anglii i zadzwonilam do nie go w srodku nocy ze tesknie za nim , ze mi sie sni ,ze jest zle bez niego a on przylecial na drugi dzien by moc mnie przytulic i zostac na dwa dni.
Ooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooo jakie to romantyczne, acz mi się łezka w oku zakręciła... ciekawe czy ja kiedyś doświadczę miłości...
Stary 2010-04-11, 15:07   #1557
19katarina82
Kasia o...

OK wypowiem się również, m.in. po to by pobudzić watek do życia ;-)

Nie mam TŻ-a, ale opowiem o mężczyźnie z którym spotykam sie od prawie 2 miesięcy. Urzeka mnie takimi małymi i wiekszymi gestami:

- codziennie do mnie dzwoni
- pisze romantyczne sms-y (wczoraj kiedy czytałam ten wątek i miałam łzy w oczach i tak mi go brakowało, dostałam sms-a że tęskni za mna )
- bierze mnie za rękę gdy przechodzimy przez ulicę
- otwiera przede mna drzwi
- w kinie i w samochodzie cały czas trzyma dłoń na mojej nodze, smyra mnie po rączce, całuje
- całuje mnie w główkę
- gotuje mi pyszności
- troszczy się o mnie
- przykrywa w nocy i przytula a czasem też szepcze słodkie słówka
- patrzy na mnie z uwielbieniem (to nie moja opinia )
- adoruje mnie i komplementuje
- przyjeżdża po mnie i odwozi do domu
- zabiera mnie na randki

Tylko czemu jak tęskni za mną, to nic nie zrobi żeby jednak się ze mną chociaż na jednego buziaka zobaczyc?
I wiem, że mnie nie kocha i być może nigdy nie pokocha bo on sie nie chce angażować, chce być "wolny" itp ale chyba chociaż odrobinkę mu na mnie zależy...? może się myle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 16:12   #1558
kkkasiunia1988
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 19katarina82 Pokaż wiadomość
Mój robi to samo, trzyma mnie za rączkę, tak by nic mi się nie stalo
kkkasiunia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 16:21   #1559
kolezankaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 19katarina82 Pokaż wiadomość
OK wypowiem się również, m.in. po to by pobudzić watek do życia ;-)

Nie mam TŻ-a, ale opowiem o mężczyźnie z którym spotykam sie od prawie 2 miesięcy. Urzeka mnie takimi małymi i wiekszymi gestami:

- codziennie do mnie dzwoni
- pisze romantyczne sms-y (wczoraj kiedy czytałam ten wątek i miałam łzy w oczach i tak mi go brakowało, dostałam sms-a że tęskni za mna )
- otwiera przede mna drzwi
- w kinie i w samochodzie cały czas trzyma dłoń na mojej nodze, smyra mnie po rączce, całuje
- całuje mnie w główkę
- gotuje mi pyszności
- troszczy się o mnie
- przykrywa w nocy i przytula a czasem też szepcze słodkie słówka
- patrzy na mnie z uwielbieniem (to nie moja opinia )
- adoruje mnie i komplementuje
- przyjeżdża po mnie i odwozi do domu
- zabiera mnie na randki

Tylko czemu jak tęskni za mną, to nic nie zrobi żeby jednak się ze mną chociaż na jednego buziaka zobaczyc?
I wiem, że mnie nie kocha i być może nigdy nie pokocha bo on sie nie chce angażować, chce być "wolny" itp ale chyba chociaż odrobinkę mu na mnie zależy...? może się myle
na pewno mu zależy daj mu odrobinę czasu, nie każdy facet zakochuje się ot tak od razu

mój TŻ:
- wczoraj na jego urodzinach wznosił toasty zamiast za siebie to za jego kochaną kobietę ()
- przywozi, odwodzi pod sam dom i jeszcze odprowadza 5 m do klamki
- cały czas przytula, całuje
- pisze takie słodkie i kochane smsy, że aż trudno opisać, oczywiscie na dzien dobry i dobranoc też
- wczesniej jego znajomi byli dla niego nr 1 i mówił jak się poznawaliśmy, że jak jego znajomi nie polubią jego dziewczyny to będzie kiepsko.. a teraz nie ma nawet tego tematu, bo ja stałam się numerem 1
- chce nawet na 1 min przyjeżdżać żeby dać mi buziaka (mieszkamy blisko, parę km od siebie)
- chce jak najczęściej się spotykać i tylko szuka ku temu okazji (pomijając takie normalne spotkania, np dzisiaj pisałam że idę do kościoła to juz za moment odpisał że przyjeżdża po mnie i jedziemy razem a nie było to w planach )
- jeździ ze mną bardzo powoli autem (normalnie to 100 km/h dla niego to norma nawet po 'wsiach')
- i chyba najważniejsze.. rzucił od chwili dla mnie palenie po 6 latach gdy powiedziałam mu że mam na dym z papierosów uczulenie i nie mogłabym przebywać z nim cały czas gdyż śmierdziałby dymem

nigdy nie przypuszczałam, że kiedyś będe mogła tu się rozpisywać..
Stary 2010-04-15, 11:34   #1560
kolezankaa
BAN stały

- na przerwie w szkole kazał mi wyjść na parking i dostałam ulubioną białą róże
- na 2 dzień batonika
- na czekolade i 2 batoniki
strasznie mnie rozpieszcza
a gdy tylko boli mnie głowa to on juz w momencie jest wstanie przyjechać przytulic itd..
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości