![]() |
#1772 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
jak cudownie się czyta Wasze wypowiedzi, uśmiech na twarzy sam się pojawia
![]() Ja mojego Tżta znam od ponad 5 lat, po przyjaźni przyszedł czas na miłość ![]() ![]() ale tak pierwszy raz mi powiedział to cudowne zdanie 10 listopada br. (do teraz pamiętam ![]() ![]() rozczulił mnie straszliwie tym, zwłaszcza, że do teraz przeprasza, że to po alkoholu było, ale ja się śmieję z niego, że pewnie gdyby nie alkohol to byśmy razem nie byli, tylko się do teraz przyjaźnili, bo jedna impreza nas nieco do siebie 'zbliżyła' i tak już zostało ![]() ostatnio troszkę się bałam czy nie będziemy rodzicami, to powiedział, że byłby najszczęśliwszym człowiekiem na świecie gdyby miał ze mną dziecko (jak tutaj go nie kochać? ![]() ![]() po prostu kocham i czuję, że jestem kochana i to mocno i prawdziwie, w końcu ![]()
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Oj uwielbiam ten wątek i po cichutku liczę, że kiedyś również będę mogła coś tutaj napisać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
znam sie z Tż od jakichś 2 lat, jestesmy razem od kilku dni, ale...
gdy nadszedł dzien kiedy zdecydowalismy sie byc ze sobą powiedział mi że zrobi wszystko abym byla szczesliwa. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Konto usunięte
|
To ja opiszę sytuację sprzed już wielu lat... Wtedy poczułam że mój, obecnie już ex, TŻ kocha i w sumie dalej to wspominamy jako fajną anegdotkę w rodzinie przy okazji świąt bo z tym okresem jest związana
![]() Otóż mój TŻ był u mnie w domu, siedzieliśmy przy jakiejś herbatce, gdy wpadła moja babcia. Przyniosła nam pierniczki, jako że było to tuż po świętach. Jak to babcie mają w zwyczaju zaraz zaczęła nas nimi dokarmiać, podała nam je do tej herbatki. TŻ oczywiście zjadł, pochwalił, za jej namowami zjadł kilka następnych. Babcia sobie poszła. A ja mówię TŻowi żeby się dalej częstował - odmówił. Zdziwiłam się bo wiedziałam że jest łasuchem na słodycze. A on na to: "bo ja tak strasznie nie lubię pierników...". No i widać czego to w imię miłości ludzie nie zrobią ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez pelnia Czas edycji: 2015-02-28 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Odwołałam naszą randkę. Od rana zbierała mnie jakaś grypa a po 16 i temperatura prawie 39*C była. Jakie było moje zdziwienie gdy o 17 wszedł mi do pokoju przywożąc ze sobą połowę apteki a za chwilę udając się po zimne okłady. Nafaszerował mnie lekami, okrył kołdrą, robił przez 2h zimne okłady, głaskał po głowie, aż naprawdę poczułam się lepiej. A o 22 pojechał bo: chory musi się wyspac.
Może bez słów, ale bardzo mnie to rozczuliło, bo sam ledwo się z grypy wykaraskał, w dodatku po pracy od razu był, ale przyjechał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 |
Wtajemniczenie
|
To może ja opowiem mały fragmencik z mojej niesamowicie romantycznej historii. Sama jestem kompletną anty-romantyczką, miejscami byłam taka trochę nawet feministka, nigdy nie chciałam wyjść za mąż, nie wierzyłam w idealne związki. Miałam po prostu złe doświadczenia z facetami. Spotykałam się z pewnym chłopakiem może z dwa, trzy miesiące. Nie traktowałam go w 100% poważnie, gdyż wiedziałam, że po pół roku będzie musiał wyjechać do innego kraju w UE, a po roku na inny kontynent (obcokrajowiec), ale też kompletnie nie mogłam jakoś zrezygnować z niego. Fantastycznie mi się z nim rozmawiało, ale starałam się nie przywiązać, bo mnie to bolało, że to się musi niedługo skończyć. Jak wyjeżdżał (na początek do innego kraju, a nie na inny kontynent) to nie dawałam temu za bardzo szansy. Oczywiście utrzymywaliśmy ze sobą kontakt, ale jakoś nigdy nie wierzyłam w happy-endy. Zaczęłam jednak traktować Go poważnie, kiedy miesiąc po Jego wyjeździe wzięto mnie do szpitala na badania, a On przyjechał do mnie, jadąc 22h pociągiem w jedną stronę. Powiedział mi, że zrozumiał jak ważna jestem dla niego i że nigdy nie przypuszczał, że spotka kogoś takiego, z kim mógłby być całkowicie sobą, kto by go rozumiał w 100%. Śmiał się, że zawsze mu się wydawało, że to taki wyświechtany slogan. Potem powiedział mi, że jestem kobietą, o której zawsze marzył, ale nie wierzył, że ją kiedykolwiek spotka... i poprosił, żebym poleciała z nim na ten inny kontynent, choćby na miesiąc, na wakacje (akurat miałam bronić pracy mgr, bo kończyłam studia). Że jeśli to zrobię to zmieni datę swojego wylotu tak, żebym mogła polecieć z nim (nigdy wcześniej nie leciałam), żebym nie musiała się o nic martwić. Na koniec dodał, że wie, że ja nie wierzę, że to się uda, i że myślę, że to nie ma szans, ale on wie, że nie chcę ze mnie zrezygnować i jeśli tylko dam mu szansę, to mi to udowodni. I że załatwi wszystkie formalności co do wyjazdu. No a mnie oczywiście totalnie zatkało, bo nawet nie miałam pojęcia jak na takie coś zareagować, choć muszę powiedzieć, że zatkało mnie pozytywnie.
Dodam, że mój facet to nie jest mamisynek ani wielki romantyk, raczej wszyscy jego znajomi padli trupem jak z nim przyleciałam. No ale wtedy wiedziałam, że ten facet naprawdę mnie kocha.
Nie wspieraj BEZSENSOWNEGO OKRUCIEŃSTWA. Zobacz o co chodzi Mój BLOG o nietestowanych na zwierzętach kosmetykach kolorowych, naturalnych, życiu w Stanach, anegdotkach i ciekawostkach. ![]() Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2010-12-31 o 00:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Może nie odczułam, że mnie kocha, bo za krótko jesteśmy ze sobą, ale odczułam, że jest bardzo zakochany
![]() - gdy miałam grypę żołądkową i ogólnie czułam się źle, przyjechał do mnie z ulubionym Raffaello, żebym miała na osłodę, jak wyzdrwieję, leżał ze mną pod kocem, robił herbatę zmywał po mnie naczynia, a gdy zrobiłam się niedotykalska, bo wszystko mnie bolało, to powiedział, że może usiądzie na krześle i popatrzy jak śpię (ale ja nie chciałam, przytuliłam się i pospaliśmy razem ![]() - jesteśmy związkiem na odległość, przyjeżdżał do mnie co weekend 130km w jedną stronę z przesiadką z pociągu w autobus, -wyjechał na studia do Krakowa (patrz: moja lokalizacja)- potrafi wsiąść wieczorem w pociąg i jechać całą noc, żeby się ze mną zobaczyć, -wszystkie te jego czułe gesty... to, jak na mnie patrzy, jak dotyka, całuje, czułe słowa szeptane do ucha, -wytrzymuje moje humorki, a potrafię być naprawdę nieznośna, nie zniechęca się po kłótniach, mimo że mam czasem jazdy z aktami zazdrości, -powtarza mi, jak bezgranicznie mi ufa, że jestem dla niego najważniejsza, że chce być tylko ze mną, -przysłał mi kwiaty pocztą kwiatową z dołączonym kochanym bilecikiem, -wybacza mi, gdy go ranię, czasem potrafię narobić mu kłopotów, że głowa mała, a on staje za mną murem (to najbardziej mnie utwierdza... bo ja bym chyba nie wytrzymała), -bronił mnie, kiedy jego kolega na mnie naskoczył za coś bezpodstawnie, -zabrał mnie na Planty w deszczu i całowaliśmy się- czułam się jak w filmie ![]() -spałam, a gdy się obudziłam, on był wpatrzony jak w obrazek i zapytał "Masz teraz umalowane rzęsy?" ( ![]() -uderzyło mnie jeszcze to, jak patrzył podczas naszego pierwszego razu... takim zakochanym, czułym wzrokiem Echh ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-02-09 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Czuję cały czas, kiedy się martwi o moje zdrowie, wysyła do lekarza.
Kiedy dopytuje, czy nie mam akurat na coś ochoty, bo jest w stanie kupić to choćby w Afryce. Kiedy biega za jakąś duperelą po 3 godziny, bo jego kobieta akurat sobie to wymarzyła. Kiedy mówi mi, że jestem najpiękniejsza na świecie. Ja to czuje cały czas ![]()
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Kiedy moje dobro i potrzeby stawia nad swoje. Spełnia moje zachcianki, przy każdej sposobności odwiedzania maca (a robi to rzadko, najczęściej w podróży) kupuje mi szejka, bo dawno temu jeden jedyny raz powiedziałam mu, że je uwielbiam
![]() czuję to w każdym jego geście i słowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Gdy ciągle przy mnie był, nigdy nie odmówił mi pomocy, nawet prosić nie umiałam. Nigdy się na nim nie zawiodłam. Czułam to w każdym Jego spojrzeniu, gdy przyjeżdzał tylko po to, by zapytać jak się czuję, gdy rezygnował z wszystkiego innego, by tylko się ze mną spotkać. I gdy teraz, już po naszym rozstaniu, kilka dni temu, przeprosił mnie za wszystko i powiedział, że za bardzo mu na mnie zależy, żeby mnie ranić. Z Jego ust słowo " przepraszam" to coś po prostu nierealnego. A jednak. Szkooda, że się skończyło.
![]()
![]() |
![]() |
#1784 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja powiem Wam ,że w moim życiu tak po zastanowieniu żaden mnie nie kochał . Było trochę tego ale zawsze gdy potrzebowałam wsparcia byłam sama ,zawsze sama musiałam liczyc tylko na siebie !
Miałam operację , też byłam sama na stół kładłam się ze łzami w oczach ,że nie ma przy mnie nikogo..... To spowodowało ,że jestem twardą babką wiem ,że muszę liczyć na siebie bo nikt mnie nie wyręczy ...... Może to i lepsze bo się nie łudzę ,że może być pięknie bo zawsze będzie tak samo ....
![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Kiedy przygotował mi (nasze pierwsze) nieziemskie Walentynki...
A później kiedy sie bał o mnie jak zachorowałam, kiedy pisał do mnie jak byłam za granicą, kiedy zasłabłam na ulicy, a on biegł z drugiego konca, bo przyjaciółka zadzwoniła po niego, kiedy wyjechaliśmy na wspólne wakacje, kiedy była nasza 2-ga rocznica... Troche by pewnie jeszcze tego było... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-01-13 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Konto usunięte
|
Ja miałam ostro i z grubej rury
![]() Po miesiącu wynajęliśmy własną kawalerkę, obecnie po 4 miesiącach mamy ustalone imiona dla przyszłych dzieci i zaczynamy powoli załatwiać ślubne formalności. Wiem, że brzmi niewiarygodnie, gdybym to od kogoś usłyszała, to popukałabym się w głowę i stwierdziła, że ktoś robi okropną głupotę - ale jednak takie rzeczy się zdarzają - jesteśmy idealnie dobraną parą, bardzo, bardzo szczęśliwą i zgodną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Konto usunięte
|
.... wtedy gdy dostalam najpiekniejszy komplement w zyciu:
"You are the missing part, now I feel complete..." bardzo optymistyczny watek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Rozeznanie
|
kopiuje z gg mojego kochanego wypowiedzi:
zrobimy tak 13/01/2011 21:13:39 jak bedziemy razem 13/01/2011 21:13:44 i bedzie burza 13/01/2011 21:13:52 to wyjdziemy na dwór 13/01/2011 21:14:00 mocno cie przytule 13/01/2011 21:14:11 bys czula sie bezpieczna 13/01/2011 21:14:23 i wtedy juz nie bedziesz sie bała burzy 13/01/2011 18:05:45 ta dziewczynka tak mi zawróciła w glowie ze stała sie najwazniejsza kobieta w moim zyciu z dnia na dzien coraz bardziej wypełnia moje serce,az zapelni je po brzegi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13/01/2011 14:39:30 nie marudzisz słonko poprostu tak przechodzisz okres i to naprawde normalne i nie przejmuj sie tym ksiezniczko ![]() 12/01/2011 19:37:49 kochanie bo przy Tobie czuje sie wyjatkowy inaczej spogladam na swiat, kady dzien spedzony z Toba jest dla mnie wyjatkowy a kazdy twój pocałunek sparwia ze chce z Toba byc juz na zawsze ![]() i wiele wiele wiecej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Codziennie to czuje
![]() A ostatnio usłyszałam od męża: wiesz kochanie,bardzo się ciesze że spośród tysiąca wyłowilem taką kochaną rybke jak Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyszlam za maz po 7 miesiacach znajomosci, niestety maz i jego rodzina ukrywali cos, po 11 miesiacach malzenstwa wyszlo.... alkoholizm i przemoc... po roku walki odeszlam kiedy pierwszy raz (i ostatni) podniosl na mnie reke. Stalam sie twarda, nieustepliwa, nieufajaca, wrecz 'szczekajaca' na innych. Facetow traktowalam jako dodatek, na randke czasem fajnie isc. Po paru latach spotkalam kogos kto zafascynowal mnie od pierwszego wejrzenia, po pol roku zostalimy para i po 2 tygodniach wspolny urlop nad morzem ![]() Kazdego dnia czuje sie kochana ale jest kilka rzeczy ktorych nigdy nie zapomnie np. jak pojechalam do UK do pracy, mial do mnie dojechac po paru miesiacach ale tam gdzie pojechalam bylam niszczesliwa, poplakalam sie jak rozmawialismy przez telefon, moj mezczyzna zatankowal auto, zalatwil sobie w pracy ze nie bedzie go pare dni i przyjechal po mnie, 2 tys km, jechal ok. 24 godzin ze srodka Polski w okolice Manchesteru, przespal sie kilka godzin i pojechalismy z powrotem do Polski, po miesiacu juz razem wyjechalismy do Irlandii, moj mezczyzna powiedzial mi ze juz nigdy nie pozwoli mi jechac gdzies samej, jak wtedy wracal z lotniska w Krakowie jak odlecialam do Manchesteru to wyrzucal sam sobie czemu sie na to zgodzil. 1 stycznia zaczal sie dziewiaty rok naszej znajomosci, 6 lutego bedzie druga rocznica naszego malzenstwa. Wiem ze czasami moj maz ma ciezko bo mam trudny charakterek i na poczatku znajomosci nadal mialam wiele zachowan z czasow gdy bylam sama i walczylam o przetrwanie ( musialam splacic dlugi ex-meza i utrzymac sie a bylam za dumna zeby prosic rodzicow o pomoc wiec to byla prawdziwa walka) ale przetrwal to, nie jest romantykiem ale potrafi mnie zaskoczyc czyms milym, nie zawsze to cos drogiego ale za kazdym razem wzrusza mnie to ze pamieta ze kiedys (czasami rok i wiecej temu) mowilam ze cos bym chciala albo o czyms marze.
![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Tak NAPRAWDĘ pełnię tego, że mnie kocha odczułam wczoraj, podczas "rozstania". Robiliśmy to z musu, żeby ratować nasz mały świat przed upadkiem.
Przyjechał w moje urodziny, mimo że wcześniej powiedział, że tego nie zrobi, bo nie może. Powiedział również, że zawsze będzie tylko mój, że mnie kocha, nigdy nie znajdzie tak fascynującej dziewczyny jak ja oraz że jego serce liczy na to, że nasze drogi znowu się skrzyżują. Ja też wręcz modlę się o to, żeby los znowu dał nam szansę bycia razem tak naprawdę ![]()
![]() |
#1793 |
Wtajemniczenie
|
bywa różnie, nie wiem czy to pisałam tutaj, ale kiedy bałam się że mogę być w ciąży (zapomniałam tab ;/) spotkaliśmy się w parku, on mnie przytulił i powiedział żebym się nie martwiła bo jak coś to sobie poradzimy i że jak szedł po mnie to pomyślał, że my to już tak na zawsze. nigdy nie usłyszałam od niego piękniejszych słów.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 |
Przyczajenie
|
To moze i ja opowiem swoja historie
![]() Oczywiscie jest ich bardzo duzo, ale jednej nie da sie zapomniec nigdy. To było dokładnie 25 czerwca. Zaczeło sie dokladnie. Byłam w ciazy w 2 miesiacu majac 17 lat. Po powrocie z zakonczenia roku szkolnego zauwazylam, ze krwawie i wybuchlam placzem bo wiedzialam czym to grozi lub co sie rozpoczeło ![]() ![]() ![]() ![]() Od tamtego czasu jestem pewna, ze on mnie tak bardzo kocha ![]() ![]()
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
zawsze to czułam ale ostatnio jakoś tak mi się super zrobiło.....
Bardzo źle się czułam w środku nocy - obudziłam męża że coś jest nie tak i w ogóle że się boję a on na to że mam się nie martwić bo jest przy mnie.... Ostatnio rozmawialiśmy o tym że poczekamy jeszcze z dziećmi itd i zapytałam co będzie jak już potem będę za stara na dzieci i nie będziemy mogli ich mieć.... Powiedział, że przecież mnie nie zostawi bo żenił się ze mną dla mnie ( w sensie dla mojej osoby dlatego że mnie kocha itd - nie wiem jak to wytłumaczyć ) a nie dla dzieci więc jak się kiedyś nie uda to trudno.... Mówię Wam aż mi łzy ze wzruszenia stanęły w oczach....
![]() |
#1796 |
Rozeznanie
|
Przedwczoraj zamodrowali moja ciocie, duszac a na koniec podcinajac jej gardlo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Uzależnienie
|
Mieliśmy ostatnio zagrożenie ciążowe
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurcze... współczuję ![]()
![]() |
![]() |
#1799 |
Raczkowanie
|
Całą swoją troskliwością mi to pokazywał... Zeszliśmy się w trudnym dla mnie okresie, kiedy miałam depresję...
Bardzo o mnie dbał (i dba nadal ![]() Ja stałam i wybierałam akurat dżem, oczywiście nie mogłam się zdecydować na żaden... On stał obok mnie i patrzył na mnie, a po chwili objął i cichutko szepnął do ucho "Tak bardzo Cię kocham"... Nie myślałam nigdy, że najbardziej romantyczna chwila spotka mnie w Biedronce... ![]()
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.