![]() |
#1981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Cytat:
Powiem Wam dziewczyny jedno, nie dajcie sobie wmówić że jesteście za młode na miłość ![]() ...wciąż jestem Jego Maleńką ![]()
![]() |
![]() |
#1982 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
Jedna sytuacja z wielu, o której, jak pomyślę, to mi tak miło strasznie.
Kiedy mój facet przyjechał 20 km samochodem, aby napompować mi rower... ![]()
![]() |
#1984 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurczę, też mnie ciarki przeszły. Myślałam, ze to ktoś chce wyśmiać "nastoletnią miłość"cytując Twój post . A tu taka niespodzianka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1985 |
Przyczajenie
|
Ostatnio to odczułam jak pracował na popołudnie i przychodził około 23, pomimo zmęczenia, tylko po to by dać mi buziaka na dobranoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1986 |
Rozeznanie
|
A ja coraz częściej czuję jak mocno kocham mojego Tżta. Pojawiają się u mnie myśli, że to chyba Ten, jedyny wymarzony i na całe życie... Narazie bardzo nieśmiałe, aż boję się zapeszyć... Szczególnie teraz kiedy jest chory i mogę się nim opiekować, w takich chwilach najbardziej dociera do mnie ile On dla mnie znaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1987 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Szangal1206 Czas edycji: 2014-07-15 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1989 |
Rozeznanie
|
Witam uroczy wątek! Mój chłopak, obecnie mąż przyjechał 300 km z Kołobrzegu do Poznania,tylko po to żeby mnie odwiedzić gdy byłam w szpitalu i nie było mowy żebym wyszła wcześniej ( miałam wtedy 19 lat ) a on 24 odiwiedził mnie ( zupełna niespodzianka ) Od rodziców dowiedział się gdzie leżę jaki oddział .szczegółem jest to że on mdleje na widok igły, strzykawki, nienawidzi szpitali, na serio robi mu sie autentycznie nie dobrze i slabo jak wchodzi w ogóle do samego budynku... odwiedził mnie , wieczorem spal u moich rodziców, a rano przyjechał, przywiózł mi ciuchy i po cichutku sie ubrałam w tym szpitalu i wyszłam na calutki dzień z nim I( bez zgody lekarza, przyszłam tylko o godzinie, mniej więcej jak dawali leki i znów na miasto ( oddział dosyć luźny rygor miał niekt sie nie zorientowal gdzie jestem )a na kolacje powrót . a na trzeci dzień rano wracał do siebie... Nigdy mu tego nie zapomnę, obiecałam wtedy, że gdy będę bardzo na niego o coś zła to sobie to przypomnę, żeby mu szybciej wybaczyć. A dziś jesteśmy razem i codziennie mi udowadnia to że mnie kocha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1990 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
W ten poniedzialek , gdy powiedzial , ze zycie bez ze mnie sensu nie ma...( plus cala sytuacja wypowiedzianych przez Niego slow )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1991 |
Konto usunięte
|
az lzy w oku sie kreca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1992 |
Zadomowienie
|
bardzo miło to się czyta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
zuy mod
|
Kiedy mieliśmy się tego dnia nie widzieć, bo on następnego dnia miał iść do pracy, a mi było strasznie smutno, że go nie zobaczę - a on mi powiedział najpierw przez telefon, że się musi ogarnąć do snu i da znać za jakieś 20 min... a potem czekał przed moimi drzwiami
![]() i gdy wpakowałam się w bagno na wyjeździe (mniejsza o to) i gdy po ucieczce wróciłam do domu - przyjechał i bardzo mocno mnie przytulił, bez słów. a potem masował wszystkie obolałe mięśnie...
![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Jak namawiał całą grupę znajomych na woodstocku, żeby rozbić namioty w cieniu gdzieś na uboczu bo ja nie lubię słońca
Jak rano wstał, żeby wyjść z moim psem i wrócił kładąc mi na poduszkę takie ładne gałązki z różowymi kwiatkami co to rosną w parku :d właśnie chciałam pisać kolejną sytuację, ale w głowie pojawiła się następna i następna więc w sumie to nie wiem chyba czuję to cały czas i praktycznie zawsze czułam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
Zadomowienie
|
Oj, dużo razy
![]() Jak byłam chora i przyniósł mi 3 kg mandarynek do domu [wie, że uwielbiam mandarynki]. Jak poszedł ze mną do psychiatry, bo się bardzo bałam. Jak zawsze bronił mnie przed swoją matką ![]() Jak zamieniał się ze mną czapką, bo jego była cieplejsza ![]() Jak oddawał mi swój płaszcz, bo mi wiało chłodkiem po plecach, a sam potem dygotał z zimna. Jak niespodziewanie mi przynosił kwiaty oj, sporo tego było, nawet nie pamiętam większości sytuacji ![]()
![]() |
#1996 |
BAN stały
|
Kiedy odszedł od swojej poprzedniej partnerki, która była jego żoną, mówiąc jej, że kocha mnie. Kiedy złożył pozew o rozwód, i się tego trzymał mimo problemów z jej strony. Wybrał mnie, chociaż w jego sytuacji życiowej, to było trudne. Wtedy poczułam, że jednak jestem dla niego najważniejsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1997 |
Raczkowanie
|
Kiedy postanowił, że zostawi wszystko i pojedzie za mną do miejscowości w której marzę studiować aby być blisko mnie...
![]() ![]()
![]() |
#1998 |
Raczkowanie
|
Jednak mnie zawiodłeś, bardzo, bardzo...
Edytowane przez Angry Monster Czas edycji: 2012-01-15 o 12:34 Powód: Edytuję, bo to jednak nie oznaczało miłości z jego strony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1999 |
Raczkowanie
|
To ja napisze, będzie tego duuużo ale trudno :P Jesteśmy niecałe 1,5 roku ale jego stosunek do mnei sie nie zmienił. Zakochał się od razu, na 3 spotkaniu i do tej pory kocha tak samo, jak mówi 'nawet mocniej'
-od zawsze mi pisze 'kocham cie', 'skarbie itp jest to słodkie i w ogóle sie nie nudzi, w przeciwieństwie do tego co mówią niektórzy że jak się za dużo mówi kocham i tym podobnych słówek to traci swoją magie - otóż nigdy w życiu! mówimy to sobie kilka razy na dziennie ( o ile się widzimy) - miał jechać z rodzina do mojego miasta gdzie studiuje, powiedzial wczesniej ze ma dla mnie niespodzianke. dzwoni w sobote rano, żebym otworzyła mu drzwi ![]() -zawsze jak mnie coś boli, jestem głodna, czegos potrzebuje to się o mnie troszczy -kiedy się budze i widzę, że się na mnie patrzy, ale tak słodko zakochany, za 10 minut znowu otwieram oczy, a on nadal patrzy jak spie - kiedy ostatnio gdy się pogodziliśmy po pierwszej poważnej kłótni, "oświadczył" mi się, nie miał czym to zaproponowałam kawałek jedzenia z pizzy (nie wiem co to było jakiś owoc morza) w sumie teraz to wydaje się głupie, ale wtedy było mega romantyczne ;p mówił że rzuci prace, ja studia i wyjedziemy gdzie chce, nawet na Seszele (marze!) oraz inne jak: bez ciebie moje zycie nie ma sensu, chce bys byla moja zona, chce spedzic z toba reszte zycia (mimo ze on do zenienia sie nie za bardzo;p) -jak przynosi mi bez okazji kwiaty(teraz juz rzadziej niestety...), słodycze i zawsze coś (np herbaty z kubkiem do nowego mieszkania, świecącą bombkę, takie drobiazgi -pisze/dzwoni do mnie często z pracy za granicy i wydaje na to majatek ... ( wział tez abonament zeby miec siec taka samą jak ja, żebym ja dużo nie płaciła i zrobił to po hmm.. miesiącu razem? mimo że mial juz jeden) -kiedys coś nabroił i za kare zawiózł mnie i koelżanki na balety 30km i czekał całą noc w domu by o 3 przyjechać po nas ![]() -sprzeciwił się swojemu ojcu (maja trudne relacje) zeby być przy mnie gdy byłam załamana, chociaż miał mnie zostawić tylko na godzine. -kiedy widzi że ja płacze (co u mnei zdarza się rzadko) sam ma zaszklone oczy, a ostatnio gdy mieliśmy problemy strasznie płakał byle bym mu tylko dała 2 szansę, albo po prostu płakał przez to co zrobił, bo wiedział jak mnie zranił -kiedy myślał że nic z tego nie będzie i że z nami koniec, widział jak bardzo cierpię, chciał ze mną zostać tą noc żeby po prostu mnie przytulać, bo tego potrzebowałam. ja pod kołdrą, on obok w ciuchach i pod kocem, całą noc -gdy robię coś nieznośnego, głupiego albo o jestem zazdrosna, a on zamiast się denerwować uśmiecha się i mówi jak mnie baaaardzo kocha i uwielbia -stara się polubić mojego kota, który go nie cierpi! -nie krzyczał jak porysowałam mu jego ukochane auto powiedział, że nic się nie stało w końcu to tylko samochód -uwielbiał łyżwy więc on kupił sobie też chociaż w ogóle mu nie wychodzi tylko po to żeby jeździć ze mną ( jedyny sport w którym jestem od niego lepsza ! ![]() Ehhh powspomniałam sobie. Utwierdziłam się przy okazji w przekonaniu, że słusznie postąpiłam wybaczając mu i dając drugą szansę. Całował się z innymi dwa razy, wszystko kiedy był kompletnie pijany (raz nie tylko to... zresztą tego 2 razu w ogóle nie pamięta) Dowiedziałam się sama tydzień po, on by mi nigdy nie powiedział, bo wiedział że to by był koniec. Wiem że to dla niego nic nie znaczyło, wiem że po alkoholu nie wie co robi (obiecał nigdy więcej nie pić) Wydaje mi się, że to przez to że kiedyś często zmieniał dziewczyny, miał pare na raz i widocznie po alkoholu mu się to "włącza". Zrobił dla mnie bardzo dużo, wiem że zrobi jeszcze więcej. Teraz kazałam mu się powalczyć o moje zaufanie, co wiem że będzie trudne, ale licze że nam się uda. Trzymajcie kciuki ! ![]() A i jeszcze jedno- też zawsze mówiłam, że zdrada to koniec, ale jednak w tym przypadku mogłam mu to wybaczyć. Bolało, ale gorsze by było gdyby miał jakąś emocjonalną więź z tymi innymi, a on je poznał na imprezie (nie chodzi też o to że mu się spodobały bo piękne i w jego typie nie były) Jak się pytam czemu to zrobił mówi że nie wie, nie umie tego wytłumaczyć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2000 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To moja opinia Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2012-01-15 o 02:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2001 |
Raczkowanie
|
aanneett też tak zawsze sądziłam, ale wyszło inaczej. Poza tym to nie jest typ imprezowicza, rzadko pił więc wierze, że teraz dotrzyma słowa. Alkohol nie jest tu wytłumaczeniem, jest powodem. Widzisz, czasami szkoda przekreślać czegoś co tak wspaniale działa tylko przez takie błędy, w końcu każdy je popełnia.
Przeczytałam już połowe wątku dobrze, że takie powstają w końcu jakoś można się pocieszyć po tych wszystkich innych o problemach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
tjaaa alkohol fajna zgonka na swoje wyczynki dla mnie to zaden ani powod ani wytlumaczenie
wybaczylas raz , chlopak bedzie wiedzial ze wybaczysz i drugi , nawet jak przespi sie z inna po alkoholu czego ci nie zycze szczescia zycze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2003 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wszystkie przytoczone zachowania wydawały mi się urocze aż do momentu jak przeczytałam o tej zdradzie ![]() a tak w ogóle - nie, nie każdy zdradza.
![]() |
![]() |
#2004 |
po prostu Em :)
|
Oczywiście, że nie każdy zdradza. A jego tłumaczenie się alkoholem, tym że nie wie czemu to zrobił, a te laski nawet mu się nie podobały... śmieszne.
![]() |
![]() |
#2005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2006 |
Raczkowanie
|
Ale on się nie tłumaczy tym że wypił, wie co zrobił i bardzo tego żałuje. Na razie jesteśmy na etapie "postaraj się a zobaczymy". Chodzi o to że dla mnie zdrada też była zawsze końcem związku, ale teraz... On też był zdradzony przez swoją byłą więc wie co to znaczy. I nie pijaństwo, przez nasz związek wypił tak więcej z 10 razy, na imprezach był max 5. Na co dzień nie pije, chodzi o to że jak zacznie to już nie umie się powstrzymać, ma to po ojcu. Po prostu nie umie pić i ma wybór- picie albo ja, nawet sama nie musiałam mu o tym mówić, sam to powiedział od razu. Każdy popełni błedy, ważne co będzie później. To jest jedna z rzeczy które ostatnio zrozumiałam. Oraz to że teraz jak mnie skrzywdzi będę na tyle silna żeby odejść bez bólu, taka 'szczepionka'. Nikt nie wierzy w to co zrobił, moje przyjaciółki były strasznie zszokowane, to nie jest ten typ człowieka co może zranić. Nie wie dlaczego to zrobił, a jak by chciał mnie zdradzać to by to mógł robić i wcześniej i bez picia, bo ma powodzenie, ale wiem że nie robił (wiem że spławiał wiele dziewczyn, sama się dowiadywałam, zresztą wiedziałabym o jego zdradzie na 100% po jakimś czasie, tak jak to było teraz)
przepraszam wszystkie dziewczyny za odejście od wątku, to ostatni ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2008 |
Raczkowanie
|
W Naszym związku to ja zawodziłam kilkanaście razy mojego TŻ-ta... Dziwi mnie czasem że jeszcze jest ze mną... wczoraj napisał ktos na gg zobaczył to, nie zyczy sb bym popisywała z innymi... a tu tak sie zawiodl
![]() Wspaniałe są te wszystkie historie... Ja też kiedyś takie przeżywałam. Z moim obecnym TŻ-tem jak się poznaliśmy, właściwie przez zwykłe pisanie, przyjechał do mnie, mimo że jeszcze się nie widzieliśmy tylko dlatego bo chciałam się pozbyć niechcianych kolegów... Przyjechał a ja się z nim nie spotkałam bo musiałam uciekać do domu przez kaprys mojej mamy, a on wtedy tylko powiedział że nic nie szkodzi, że jeszcze się spotkamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2009 |
Rozeznanie
|
- kiedy codziennie mówił mi jak to on bardzo mnie kocha, że jestem tą jedyną, wyjątkową, najważniejszą
- kiedy ciągle dostawałam od niego kwiatki, tak po prostu, bez żadnej okazji - kiedy mnie bronił, nigdy nie pozwolił powiedzieć na mnie złego słowa - kiedy podchodził i tak po prostu mnie całował i przytulał - kiedy zachwycał się moim ciałem i mówił że jestem najpiękniejsza i idealna - kiedy powiedział że nigdy w życiu nie przypuszczał że można kogoś kochać aż tak bardzo - kiedy mnie dotykał tak cudownie i delikatnie - kiedy byliśmy na mazurach i podarował mi prześliczny naszyjnik mówiąc że zawsze marzył żeby mieć taką dziewczynę - kiedy mówił że dzięki mnie jest najszczęśliwszym chłopakiem na ziemi Po prostu każde jego słowo i każdy gest sprawiał że to czułam. Było bardzo dużo takich sytuacji, za mało miejsca żeby móc to wszystko tutaj wypisać. Tak bardzo tęsknie za tymi czasami, mimo że nadal jesteśmy razem to ja już tego nie czuje, mam wrażenie ze odległość spieprzyła całe moje szczęście i całe moje życie, bo przecież to On jest całym moim życiem. Z nim wszystko było takie pierwsze i wyjątkowe, bo to po prostu było NASZE, wspólne. Tak bardzo chciałabym żeby to wróciło, móc poczuć to jeszcze raz. Jest mi cholernie smutno, najgorsza jest ta bezradność ![]()
![]() |
#2010 |
Raczkowanie
|
mówiłam mu wtedy że nadal czuje coś do byłego,ale to nie miłość.. płakałam, cała rozmazana, rozczochrana... on przytulił i powiedział, że mnie kocha i , że jestem piękna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.