![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
jestem z moim miskiem ponad 5 lat i bylo naprawde zle jakis czas temu nawet sie rozstalismy, co wyszlo na dobre naszemu zwiazkowi , fakt czasem sie kłócimy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
gdybym miala widziec milosc mojego faceta w tym ze:
-daje mi kwiaty - czesto przytula -dzwoni gdy jest daleko -zabiera na romantyczne spacery, kolacje to musialabym stwierdzic z zalem ze mnie nie kocha ![]() a jednak jestesmy razem..i czasem mnie wkurza ze nie jest romantykiem, ze jak go nie ma to sam nie zadzwoni tylko ja molestuje go sygnalami, ze nie opiewa mej urody ![]() jestesmy razem ponad 1,5 roku..On ma 22 lata chociaz pracuje i utrzymuje sie sam- nie w glowie mu to co wiekszosci facetow w jego wieku..nie jest lanserem pozerem..i wie, ze ja taka nie jestem. Pomagamy sobie, wspieramy sie, mieszkamy razem, moge na niego liczyc, wiem, ze nie zdradzi.. On wytrzymuje ze mna i moim strasznym charakterkiem wiec kocha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Odczuwam to codziennych sytuacjach, drobnych gestach, wszystkim, co dla mnie robi
![]() Gdy przytula się do mnie w nocy śpiąc obok, przykrywa mnie kołdrą, żebym nie zmarzła, wstaje rano, wiedząc że mnie zawsze ciężko jest podnieść się z łóżka i robi mi śniadanie. Gdy cierpliwie chodzi ze mną kilka godzin po sklepach. Gdy zawsze mnie wysłucha i doradzi. Jest moją najlepszą 'przyjaciółką' i wiem, że mam w Nim oparcie. Gdy zawsze uwzględnia mnie w swoich planach na przyszłość i widzę, że w tym, co chce robić za 5, 10 czy 15 lat jest miejsce dla mnie. Gdy dba o to, żebym nie zaniedbywała swoich obowiązków. Gdy jest przy mnie zawsze wtedy, kiedy Go potrzebuję. *** Bardzo Go kocham. ![]()
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
moze ktos nie uwierzy, moze ktos zwatpi ale codziennie pokazuje mi ze mnie kocha. Nie musi mowic codziennie "kocham Cie", ja to czuje bardzo mocno. Kiedy juz mi to powie, sam z siebie, czuje sie tak wspaniale ze nie opisze tego zadnymi slowami. Codziennie bedac przy mnie, bedac soba, czuje to
![]()
![]() |
#215 |
Raczkowanie
|
Hmmm chyba po tym, jak sie z nim rozstałam i spotkałam drugiego faceta, który pokazał mi, jak to jest, jak ktoś nie kocha
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Poryczałam się, kurczę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Odczułam to wczoraj gdy piekł ze mna rogaliki drozdzowe z makiem, gdy z totalnym uwielbieniem i fascynacja obserwował jak pakuję swiateczne prezenty i co chwila calowal mnie w czułko mowiąc ze kocha do szaleństwa, gdy ubierał ze mna choinke i dzis rano gdy szeptal mi do uszka najpiekniejsze zyczenia swiateczne
![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Aaa i jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała. Nie przepadam za zdjęciami, bo zawsze sie do czegos mogę przyczepić. a on po prostu robil mi zdjęcia wszedzie i zawsze. Kiedy pokazałam je po powrocie do domu przyjaciołom, stwierdzili, ze ten, kto je robił, musiał bardzo kochać, bo to uczucie po prostu widać w każdym kadrze. i każde z tych zdjęć wydobywa za mnie rzeczy, które są bardzo nieuchwytne, które jakoś tam ze mna kojarzyli, ale nie umieliby ich nazwać, ale kiedy patrza na te zdjęcia, to je widzą
![]() WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
Ja czuje to w każdej minucie naszego wspólnego życia...
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego !! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#221 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś, dawno temu (mieliśmy może po 16-17 lat) strasznie chcieliśmy mieć takie same srebrne obrączki. Nie było nas na nie stać, i on któregoś dnia przyniósł dwa ulepione przez siebie kółka z modeliny. Że niby obrączki ![]() Cięte kwiaty kupuje mi raz na sto lat, za to doniczkowe kupowałby przynajmniej raz w miesiącu, bo wie że takie wole. I co z tego że miejsca w mieszkaniu coraz mniej. Robi wszystko, bym czuła się szczęśliwa. Obecnie szukam pracy, i jest to trochę stresujące, na co on mówi, że zamiast szukać pracy mogę siedzieć w domu i urodzić dzidziusia, a on sie zajmie naszym utrzymaniem. Zabija za mnie wszystkie pająki/robaczki jakie czasami pojawiają się w mieszkaniu. Potrafi wyłapać każdy mój żart, i obrócić każdą nudną czynność w dobrą zabawę. Jak na przykład wyścigi w skręcaniu skarpet po praniu, lub "trafianie do celu" owymi skarpetami do szuflady.
![]() |
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
kiedy powiedział, że nie weźmie bardzo dochodowej i sympatycznej specjalizacji na studiach bo... to oznacza dużo wyjazdów w delegacje, a on nie chce się ze mną (i ze swoją przyszłą rodziną) rozstawać tak często...
![]() ![]() o rany, to był dla mnie szok.
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Moj tez bez problemu kupi. Juz sie nauczyl ktore bo troche jest tych rodzajow :P Test ciazowy tez kupowal. Mysle ze jak facet sie wstydzi to jest jeszcze niedojrzaly i nieodpowiedzialny wogole.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Ja odczułam to dzisiaj, kiedy dzielnie przetrwał okołoświąteczne atrakcje dnia dzisiejszego z moimi kochanymi rodzicami
![]() A co do pytania o podpaski, tampony itp. artykuły higieniczne, to TŻ kupił by bez problemu. Do tej pory nie było takiej potrzeby, żeby go o to prosiła, ale wiem, że dla niego była by to zupełnie normalna czynność, podobnie jak kupienie bułeczek ![]()
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
od poczatku wiedzialam, ze mnie kocha.
ale bylo pare momentow, w ktorych sama sobie zazdroscilam takiego faceta. -gdy musialam robic makiete do szkoly i siedzial wtedy ze mna dwa dni od rana do wieczora i pomagal mi z tym wszystkim - wycinaniem, klejeniem itp. praca denerwujaca bo 2 milimetry niedokladnosci i trzeba robic od nowa, ale choc widzialam jaki jest tym zmeczony to nie powiedzial 'pie*dole nie robie'. i jeszcze potem pisal i pocieszal ze mi na pewno zalicza choc sie tak tym martwilam i twierdzilam ze wyszlo badziewie ;'p -gdy powiedzial, ze jestem jedyna osoba, z ktora kiedykolwiek tak dobrze sie czul i ktorej moze powiedziec wszystko. ze jestem jego przyjaciolka. niby glupie, ale o zadnym ze swoich kumpli nie mowi 'przyjaciel' ;] -wystarczylo ze powiedzialam ze musze kupic jakies swieczki do mieszkania a na drugi dzien juz przymaszerowal z paczka swieczek zapachowych 'mam nadzieje ze ci sie spodobaja' ;]
![]() |
#226 |
Lady of Harley-Davidson
|
oj tak, mam tak samo... i jeszcze rano wyjdzie z pieskiem... MOIM pieskiem... i nawet mnie nie obudzi, zebym mogla pospac dluzej... jest kochany
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
jego milosc odczuwam zawsze kiedy jestesmy razem... jak sie slodko patrzy, jak przytula, jak mruczy kiedy go caluje, jak spokojnym tonem mowi kocham cie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
No dalej, dalej piszemy moje drogie kolezanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Ja też to czuję...kiedy sprowadza mnie na ziemię (bo ja taka marzycielka jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Nie ma wiecej chetnych do opowiadan ????
![]() Szczesliwego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Drobne gesty z ostatnich kilku dni, które spędziliśmy razem i dzięki którym po raz kolejny mogłam odczuć, że jestem dla TŻ kimś wyjątkowym
![]()
![]() |
#232 |
Rozeznanie
|
wiecie co? mój TŻ wykazał się prawdziwa miłością gdy wpadlismy...
na początku wpadł w szał... ale gdy się uspokoił a ja wzięłam postinor i niecierpliwie czekalismy co z tego będzie pewnego wieczoru kolo 22 niespodziewanie przyszedł do mnie... lezelismy na łózku, połozył mi rękę na brzuchu, spojrzał w oczy i powiedział: martwię się o naszą... trójkę. Rozbroiło mnie to kompletnie... mam łzy w oczach jak to wspominam, albo jak mi się oświadczał i przed kilku tysięczną publiką przysięgał miłość. Lub jak płakałam... i tulił, mówił że będzie dobrze i pozwalał zafarbować swoją białą bluze moim rozmazanym tuszem do rzęs. Albo poprostu jak tuli, całuje w czoło a po seksie nie idzie odrazu zapalić/zjeść/nie zasypia tylko lezy, tuli i rozmawia ![]() choć czasem brakuje mi takiej spontanicznej czułości... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
A co do tego kiedy odczulam JEGO milosc... hmm ciezkie pytanie... mysle,ze odczulam to pewmego zwyklego dnia, gdy spedzalismy wspolnie czas we dwoje.. te jego spojrzenie pelne uczucia, dotyk , byl taki kochany... jego zwykle gesty jak zwyczajny dotyk dloni-ktore przyprawialy mnie o dreszczyk, troszczyl sie o mnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tak - i też chciałabym żeby było w nim więcej z romantyka, ale z drugiej strony widzę jak się stara, bo wie, że różne takie pierdoły też są dla mnie ważne ![]() Kiedy ja to widzę... W pewnym sensie wtedy, kiedy z czułością całuje mnie w czółko ![]() Ale... to przecież nie zapewnia o miłości. Właściwie - takie okazanie uczucia, które uwielbiam ![]() Ostatnio odczułam to, kiedy widziałam, jak bardzo się zmartwił w pewnej sytuacji, której nie chcę tu przytaczać, kiedy dowiedział się, że w moim zdrowiem coś nie tak, widziałam ten zawód, że nie powiedziałam mu wcześniej... Wtedy chyba pierwszy raz poczułam tak mocno, że mnie kocha, bo prostych gestów i słów pod uwagę nie biorę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Rozeznanie
|
kurcze... i nienapisałam o najwazniejszym... chyba chciałam o tym zapomnieć...
jak miałam zapaść... jak na moment umarłam mu na rękach, bez oddechu, bez bicia serca... a gdy się przebudziłam leżąc na podłodze w łazience zobaczyłam jego, przerażonego, z ogromną miłością w oczach i głosie, i jego błagania żebym nie zamykała oczu. I jak mnie prawie przenosił do innego pokoju, jak wszystko w nim pękło, jak płakał że mogłam nie wrócić, że mogł mnie stracić jak ciągle mówił ze leżałam tam martwa... i tulił, całował, dotykał drżacymi rękoma jakby bał się ze zaraz zniknę... A ja czułam sie wtedy najbezpieczniej na świecie widząc i czując ile dla niego znacze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez swiatWypadlMiZMoichRak Czas edycji: 2008-01-06 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Kiedy zmylam makijaz a on nie uciekl
![]() Haha zart ![]() hmm to bylo byla wtedy gdy mielismy kryzys w zwiazku i powiedzialam mu ze chce zrobic sobie przerwe ,rozstac sie na jakis czas a on wtedy mnie przytulil strasznie mocno tak jak by bal sie ze juz nigdy nie bedzie mogl tego zrobic... i powiedział:"Bedzie dobrze,kocham Cię" Niestety wyszlo inaczej...
![]() |
#240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moj eks staral sie przez pierwszy miesiac i byl po prostu tak wspanialy jak zaden facet przedtem.Pisal dla mnie wiersze mnostwo esow ciagle mowil komplementy i proponowal spotkania.Potem zaczelo sie zmieniac przestal mowic komplmenty zabiegac o spotkania a teraz to nawet sie nie przejal moim pobytem w szpitalu nic zero o kwiatkach albo o milym slowie nie wspomne...mimo iz twierdzi ze mimo iz nie jestesmy razem to dalej mnie kocha i jestem tylko ja taaaaaaa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.