|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzęsiska
Wiesz, że akurat dzisiaj myślałam o tym tuszu?
Kusi... Bourjois ma świetne kosmetyki (Coup de Theatre...
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
No to jeszcze ja Maybelline Volume Express
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Wam tych cudnych , długich rzęsisk
Moje są krótkie, że lupą trzeba ich szukać , mogę się wcale nie malować
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
telepatia Na KWC raptem 3 opinie także nie wiem czy ryzykować.. chociaż bardzo lubię Bourjois'a i grzebyczek mi niestraszny kurde.. nie wiem
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Dark Kicia Miau idż do SEPHORY i pomaluj sie testerem i bedziesz wszystko wiedziała!!zdjęć nie mam ale malowałam sie testerem powiem tak:trochę skleja rzesy;/ale ogolnie jest ok. Moje rzesy wygladały w nim jak sztuczne<mam dlugie i w miare geste z natury> wiec to zalezy jaki efekt chcesz osiągnać. Poprostu będziesz je musiała dobrze rozczesać i myśle ze bedzie ok
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( nie ma to jak wschód ) a specjalnie do warszawy nie mam czasu jechać
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Ludzieeeeee!!!!!!! Ale bomba!!!!!! No nIeeeee!!!!!!
Wysmarowana Diorshow i Hypnose, znudzona ciężarem MF 2000C, zrozpaczona i zdezorientowana z rezygnacją kupiłam Bourjois Volume Glamour. Ludzie! Gdzie ja byłam, jak inne się nim malowały!!!!!!!! Straciłam tyle lat!!!!! Mam Taaaakie długie, Taaaakie rozczesane iTaaaaaaakie naturalnie wywinięte!!!!! Ale jaaaazda. Kocham go!!!! ( no chyba,że się zeźli). |
|
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
To moje oczka, ja używam albo z Oriflame, albo Rimmela, ale najlepszy tusz jaki kiedykolwiek miałam to był- Helena Rubinstein, ale juz się skończył...
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Max factor 2000c-z wygieta szczoteczka-jak dla mnie sredniak-a i szybko wysycha.
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elfiku masz przepiękne rzęsy długie.. gęste.. pozazdrościć
|
|
|
|
#341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, najpierw używam wydłużającego Oriflame, a poźniej pogrubiającego Rimmel, nie zawsze używam tego zabiegu, ale w tym przypadku został użyty
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo pierwsze dwa zdjęcia są boskie )
|
|
|
|
#343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszcze
|
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale moze uda ci sie znalezc jakies testery w innym sklepie?Jesli nie -no coz pozostaje ci jedynie zaryzykowac ale ogolnie ten tusz jest ok bardzo pogrubia rzesy. Wiec ryzykuj!!! i pozniej pochwal sie efektem!!
|
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak podejmę jakąś decyzję- napewno później się pochwalę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
ASTOR Laycra eXtend
taki sobie - chyba wróce do MF 2000 calorii ![]() Edytowane przez Rei Czas edycji: 2012-06-06 o 23:03 |
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
teraz załacze moje rzesy ale zaznaczam ze to fotki powycinane i nie robione na potrzeba pokazanie rzes heheh ale za nie długo zrobie takie specjalne zeby bylo dokladnie widac rzesy
sa pomalowane maybelline curved brush ale tu nie wygladaja tak super jak w rzeczywistosc(w rzeczywistosci sa porownywalne do sztucznych zrobie specjalne fota w niedalekiej przyszlosci )kurdeeeee nie rozumiem!!! dlaczego fotki sie nie chcą załaczac??!!! pisze ze jakis bład ładowania sorki,wysle jutro.
Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy JESTEŚ SEKSOWNA DOPIERO WTEDY, GDY BEZ ZASTRZEŻEŃ AKCEPTUJESZ CAŁE SWOJE CIAŁO! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-12 o 19:44 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)ale wysle kiedy indziej bo dziś nie mam czasu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
Śliczne macie rzęsiska, ja ogólnie strasznie interesuje sie oczami i tak patrze to nono suoerancko, a oto moje zdjęcia.. http://zuleczek1.w.interia.pl/dagaocy.JPG
http://zuleczek1.w.interia.pl/dada2ocy.JPG http://zuleczek1.w.interia.pl/dagoko.JPG
|
|
|
|
|
#351 |
|
Wtajemniczenie
|
a to moje rzesy pokryte (dosyc grubo
) mf2000
Edytowane przez anestet-ka Czas edycji: 2006-11-10 o 19:59 |
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
no wreszcie załączyłam fotki moich rzęs! Pomalowane sa tuszem Maybelline curved brush
(dwoma warstwami)i załaczam jeszcze jedna wieksza fotke! EDYCJA: HMMM za duza to nie wyszła heheh trudno.....
Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy JESTEŚ SEKSOWNA DOPIERO WTEDY, GDY BEZ ZASTRZEŻEŃ AKCEPTUJESZ CAŁE SWOJE CIAŁO! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-12 o 19:47 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniołeczku, bardzo małe te zdjecia, może zamieścisz większe?? i napisz jeszcze jaki to tusz
|
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Estee Lauder Illusionist odcień PLUM
Powala mnia na kolana kolor - jakościowo jest niezły nie powiem,że nie ![]() |
|
|
|
|
#355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
.. ja natomiast zakupiłam Extremeyes Pupu
i jak narazie jest ok, chociaż mógłby bardziej pogrubiać (wydłuża nieziemsko Jak doprowadzę się niedługo do stanu używalności to umieszczę foteczki pomalowanych nim rzęs ![]() Obiecałam- więc wklejam z góry uprzedzam: mam trochę opuchnięte oczy, bo żem chora i średnio jeszcze opanowałam szczotę tego tuszu (przez przyzwyczajenie się do grzebyka Volume Shocking'a, teraz jak się tym maluję mam upaćkane trochę oczy )1) oczy bez niczego ![]() 2) zamknięte (bez niczego)3) with Pupa ![]() I co mogę o tym tuszu powiedzieć? Hm.. przede wszystkim: wydłuża ), niewiele jednak pogrubia (chociaż może to przez to, że tusz jest chwilowo świeżuśki, aż 3 dni ma i jak "dojrzeje" to zgęstnieje i da lepszy efekt ). Pod wpływem łez lub śniegu/deszczu roztapia się mniej niż Volume Shocking i co mnie bardzo zdziwiło- po nocy (gdy zapomniałam go zmyć )! (podczas gdy V.S zostawił misia pandę pod oczami...)Dałam za niego 59pln... i narazie nie żałuję
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-04 o 21:05 Powód: Post pod postem. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
Dark_Kicia_Miau masz soczewki Freshlook Radiance? Fajne masz tęczówki.
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
mam soczewki ale bezbarwne dziękuje
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Ja bardzo sobie cenie Clinique High Impact
Jak dla mnie jest rewelacyjny,ale po mimo tego wychodze z zalożenia,ze kazdym tuszem mozna osiagnac efekt "sztucznych rzęs"najwazneijszy jest sposób w jakims się go nakłada.Ale co do Clinique High Impact jest rewelacyjny,wystarczy jedna warstwa i rzęski są ekstra,nie mowie już o 2 czy 3 warstwach,masakra!Ma grubą ,super szczoteczkę Polecam naprawdę Ponoc ten mały na allegro kosztuje 17 zł Polecam.Niestety nie mam cyfrówki,wiec nie zrobie zdjatek;(Pozdr
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Kusi... Bourjois ma świetne kosmetyki (Coup de Theatre...

, mogę się wcale nie malować

długie.. gęste.. pozazdrościć 
nie rozumiem!!!
dlaczego fotki sie nie chcą załaczac??!!!

jestem również