|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rzęsiska
ja bardzo lubię tusz loreal Volume 4 ale niestety coś ostatnio ciężko jest mi go dostać
bardzo ładnie pogrubia rzęsy, ale niestety pod koniec dnia zaczyna się już kruszyć
|
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... Miałam po niej niezwykle ciężkie rzęsy P.S. Mój Rimmel jeszcze nie wysechł... mam go od końca grudnia
|
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
a co myślicie o Rimmel EXTRA SUPER LASH ( curved brush) ?? no chiba że już było o tym...;p
|
|
#484 |
|
Raczkowanie
|
to i ja coś wrzucę . magic style astora ( bardzo go lubię ) . zdjęcie trochę niewyraźne , ale coś widać
.
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#486 |
|
Zadomowienie
|
A to zdjęcia mojej przyjaciółki , która używa tego tuszu co i ja Rimmel - Volume Flash Mascara w kolorze carnym (ma ona średnio podkręcone, ale za to dłuuugie rzęsy).
Nie jesteśmy za bardzo zadowolone z tego tuszu. Skleja rzęsy... A do tego ponieważ opakowanie tuszu ma za duży otworek (haha jak to brzmi ), a szczoteczka jest przyłysawa , to nabiera się na nią za dużo tuszu, który trzeba powycierać o ścianki op i wytrzeć w papier [jest więc mało wydajny]. Trzeba się spieszyć z nakładnaiem bo szybko wysycha.P.S. Przepraszam za kiepską jakość zdjęć
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie... skleja strasznie
![]() Ja się wkurzyłam ostatnio na Pupy Extremeyes'a którego mam wysechł niebotycznie szybko+ gdy go przypadkiem zastąpiłam Avonowym zwykłym tuszem, to.. uzyskałam (avonowym) lepszy efekt
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
a to moje. zdjęcia mają już ponad rok
![]() rzęski potraktowałam tuszem lash architect |
|
|
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
|
No niestety, ten Rimmel strasznie skleja rzęsy
Ja już go więcej nie kupię Cdz - bardzo ładne rzęsiska , ale pewnie rzęsy masz długie z natury ... Jeśli masz zdjęcie 'gołych' (rzęs oczywiście ) to też tu wrzuć![]() pozdrawiam
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-11-03 o 19:03 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
|
|
|
|
#491 |
|
Rozeznanie
|
po przestudiowaniu tego wątku kusi mnie żeby kupić sobie Rimmel Volume Flash
a może Max Factor 2000 Calories? hmm nie wiem dalej, ale za kilka godzin wybieram sie do sklepu i zobacze, który uda mi się odnaleźć ![]() ja od roku używam Astor Ultra Volume + lash multiplying base też astora rzęsy sa długie i - co dla mnie bardzo ważne - ładnie rozdzielone chciałam wkleić zdjęcia ale gdzies mi sie aparat zapodział ( nie ma jak bałagan :P ) ;-) pozdrawiam
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po pierwszym użyciu bylam zadowolona, ale juz go nie kupie, wysechł mi na pieprz
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
Rybko
kilka postów wyżej wkleiłam zdjęcia (moje i mojej przyjaciółki) na których mozesz zobaczyć Rimmel Volume Flash. Raczej tego tuszu nie polecam, skleja rzęsy i ponoć (jak tu piszą Wizażanki) dość szybko wysycha... MF 2000 Calories nie miałam, więc ciężko mi coś na jego temat powiedzieć
|
|
|
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
|
odnalazłam aparat i zrobiłam fotki
szkoda tylko, że takie brzydkie grudki widac na rzęsach, ale tusz jest już na kompletnym wykończeniu (dlatego jade zaraz kupić nowy)... jak już pisałam - Astor - baza + jedna warstwa maskary |
|
|
|
|
#495 |
|
Rozeznanie
|
zaczarowana, dziękuje nie zauwazyłam
![]() na poczatku tego wątku znalazłam bardzo pozytywne opienie o tym tuszu i dlatego zaczęłam się zastanawiać... teraz to już zupełnie nie mam pojęcia co zrobić może zostane przy moim Astorze...
|
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
jak bede miała jutro aparat i bede sie malowała to zrobie fotki
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na poczatku byl rewelacyjny, swietnie sie nakladal, i byl plynny. Szkoda, ze tak szybko sie psuje - wysycha, bo bylby chyba, moim ulubionym tuszem ![]() Moim zdaniem, nie skleja rzęs, zależy tylko, jak kto się nim maluje.
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
heh dziewczyny zgadzam sie z tym co do rimmela... niestety tez nie kupie wiecej... przez tydz uczylam sie go obsluzyc a jak sie nauczylam po kolejnym tygodniu zaczal wysychac mimo ze ja nie napycham powietrzem "buteleczki" z tuszem... lezy w szufladzie i niech sobie tam zaschnie na smierc a co
Edytowane przez smileofangel Czas edycji: 2006-04-19 o 16:18 |
|
|
|
|
#499 |
|
Rozeznanie
|
nie rozumiem świata. jak to możliwe? wszystkie macie taaakie długie rzęsy, a ja jako jedyna jakieś marne kikuty
.płakać mi się chce.
|
|
#500 |
|
Rozeznanie
|
zrezygnowałam z Rimmela w końcu
i całe szczęście skoro tak szybko wysycha trochę szkoda, bo cena była bardzo przystępna, a rzęski eM! na zdjęciu ładnie rozczesane ![]() wzięłam Astora - ciekawe ile on przetrzyma ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta w tym tuszu jest względnie dobra. W tej chwili rozcieńczam go, bo chcę go trochę jeszcze zuzyć i wyrzucić. Już teraz kombinuję jaki kupić, zastawiałam sidła na Rimmla Volume Flash, ale widzę, że keli rzęsy jak guma arabska, a tego bym nie zniosła! POza tym dziewczyny na niego narzekają, po jakimś czasie. I co tu kupić?
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czym rozcieńczasz tusz???? Miałam głupie skojarzenie z rozcieńczaczem lakieru do paznokci
|
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak Pomadka, ale ja czasem rozcieńczam zimną przegotowaną wodą.
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
..ja słyszałam o płynie do soczewek kontaktowych
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Manhattan Long & Swing
Cena ok. 12 zł , tani i dobry ![]() 2 warstwy na szybciutko
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnie to robię, sposoby mam już opracowane, ale na pewno NIE dolewam do tuszu zmywacza do paznokci. ![]() Moje sposoby na rozrzedzenie podeschniętego - zeschniętego tuszu: - wkładam fiolę tuszu w goracą wodę i trzymam ją tam kilka minut. Efekt dość dobry, ale krótkotrawły. - dolewam wody kranówy, bądź przegotowanej. UWAGA! Niektóre tusze mogą się zaważyć po dolaniu takiej wody! Kasieją i zbijają się w grudy. Wczoraj dolałam wody mineralnej do tuszu [Lash Lift] i nic się z tuszem nie stało, wręcz przeciwnie. Odżył. ![]() - można dolać mleczka, ale mnie trochę szczypią oczy po takim rożcieńczaniu... Więc na własną odpowiedzialność możecie spróbować tak rozcieńczyć tusz.
|
|
|
|
#507 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja swego czasu rozcieńczałam tusz płynem do soczewek
Efekty świetne,tylko problem polega na tym, że ich nie uzywam, więc musiłam ładnie prosić o odlewki
|
|
|
|
|
#509 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomadko, dzięki za radę na zeschnięty tusz
Wypróbuję to z mleczkiem na moim poprzednim tuszu, który jeszcze się nie skończył, ale wysechł
|
|
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
Ach te rzęsika
Macie boskie rzęsy Takie grubaśne,długaśne i podkręcone Mam pytanko.Ja mam wieczny problem z rozdzieleniem rzęs Jak je rozdzielacie?? P ozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

bardzo ładnie pogrubia rzęsy, ale niestety pod koniec dnia zaczyna się już kruszyć

... Miałam po niej niezwykle ciężkie rzęsy
Beznadziejny... 
MIŁEGO DNIA
wysechł niebotycznie szybko+ gdy go przypadkiem zastąpiłam Avonowym zwykłym tuszem, to.. uzyskałam (avonowym) lepszy efekt 

czym rozcieńczasz tusz???? Miałam głupie skojarzenie z rozcieńczaczem lakieru do paznokci 
P ozdrawiam