![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
hej dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z Was spotkała się z tym wózkiem?
http://allegro.pl/ed-re-ma-vector-fx...357922966.html babka w sklepie bardzo mi go polecała ale nie znam w ogóle firmy i nie wiem czy wózek jest warty kupna ![]()
#2972 | |
Zakorzenienie
|
łłałł rewelacja ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Widziałaś już Elea na żywo? Jak wrażenia?
![]() |
#2973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ładny, estetyczny. Gondola jest w środku troszkę mała i wyłożona materacem i na około ma takie docoieplenie że szok(dobrze na zimę). Opcja znoszenia z wyzszego pietra super-złozony stezaz w jednej rece i gondola ma plastikowe schowane uchwyty z dzidzia w grugiej. Spacerówka ma olbrzymią budkę-rozkladana na płasko i wowczas mozna budkę naciagnąc niemal na dziecko(jest to bardzo wazna cecha w lecie w niektorych wozkach budka idzie na dół z siedziskiem sterczac pionowo) Mozna skladac z siedziskiem lub bez wowczas dzidzie mozna znosic przytrzymujac ręką a w drugiej wozek. Koła też niczego sobie na filmie wygladaja na małe. Bardzo zwrotny wozek i cieszy sie dobrymi opiniami. Co do gondoli wymiary jej wewnetrzne dostosowane do 7-8 dziecka. Wiec jest ok. Ja mam jeszcze niecale 3 miesiace do porodu ale tak w msc chcialabym kupic wozek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Podczytuję Was od jakiegoś czasu ![]() ![]() Blondynkapoznań jestem pod wrażeniem ilości wózków, które przetestowałaś ![]() Hej Ilonka ![]() Dotychczas moimi typami były: Joolz Day Mutsy 4rider Mura 4 X-lander x-move iCandy apple (niestety nie ma możliwości sprawdzenia na żywo) Teraz zostały Mutsy 4 rider i Joolz Day i myślę, że będę wybierać pomiędzy tymi dwoma. O Mutsy było już sporo, w zasadnie pozostało mi go obejrzeć na żywo..Natomias o Joolz Day nie ma wiele opinii. Najważniejsze dla mnie to żeby wózek można było prowadzić 1 ręką, z przyczyn nazwijmy to "technicznych" wózek będę prowadzić tak cały czas. Poza tym musi być zwrotny i wygodny dla dziecka, żeby posłużył jak najdłużej (tu odpadła mura ze wzgl na krótkie oparcie) Mieszkam na 3 piętrze, ale raczej nie będziemy go wnosić więc waga nie ma aż tak dużego znaczenia. Będę wdzięczna za wszystkie Wasze opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja wybrałam zupełnie inny wózek niż typowałam. Powodzenia!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-05-26 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Hej Onyks
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Nie uwierzycie ...nigdy jeszcze nie widziałam Joolza na żywo, bo u nas taki małe miasteczko, nikt go nie ma..I dziś wychodzę z klatki, a tu sąsiad, który z żoną mieszka w Niemczech idzie z Joolzem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Słyszałam o nim same dobre opinie ![]() Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-05-26 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam Joolza 1 dzień ![]() raczka jakas dziwna szeroka i o dziwnym kształcie kosz b.malutki siedzisko strasznie płytkie mój wtedy 2,5 latek miał strasznie niewygodnie.A jest raczej szczupłym dzieckiem a ten xmowe xlander dzisiaj widziałam na żywo fajnie wygląda ale nie miałam okazji testować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Wtajemniczenie
|
W tym tygodniu odbieram wóz
![]() Zadzwonili ze sklepu, że nasz x-move na nas czeka ![]() ![]() ![]() Jak tylko będę mogła wóz przetestować, to na pewno dam znać. Pozdrawiam Was serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Raczkowanie
|
Ja mam x-move i bardzo sobie chwalę
![]() Cytat:
![]() Przy okazji to dużo zdrówka i łatwego i szybkiego porodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
X move faktycznie jest bardzo ładny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Raczkowanie
|
Jest ładny i fajnie wyglada ten x-move ale nie moje parametry i waga
![]() Za to jestem w szoku bo Mutsy wypuściło nowy model Evo. Ten wózek zrobił na mnie duże wrazenie - do tej pory byłam przeciwna Mutsy i w ogole nie brałam ich pod uwagę z uwagi na gabaryty i wagę ale tu proszę taki Mutsy zgrabny ,że chyba będę brac go pod uwagę. Bardzo mi się on spodobał ![]() ![]() Super się składa!!! LEciutki...hmmm teraz mam dylemat ale aby cos wiecej powiedziec musiałabym go zobaczyć na żywo i przetestować!!! Czy miał ktos okazje go widzieć w sklepie???? Edytowane przez funpic Czas edycji: 2012-05-27 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
ja chyba sprzedam Concorda bo mam ochotę na zmianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() |
#2987 | |
Zadomowienie
|
Jak będziesz sprzedawać to daj znać
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- czy któraś użytkowała Maclarena Volo? Muszę już w tym tygodniu kupić lekką spacerówkę i jestem w strasznej kropce. Znalazłam Questa w stanie idealnym w bardzo przyzwoitej cenie, używany, ale jak nowy. Już sobie nim trochę pojeździłam, ale jakiś taki wysoki, nieporęczny przy noszeniu np. po schodach. Dziś trafiłam na tego Volo:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...products_id=45 bardzo mi się podoba we wzorze Nautical Stripe, ale czy to jest wózek zdrowy i wygodny dla dziecka? Jurek ma 26 miesięcy, do 3 r.z. na pewno będę chciała go wozić. Wózek jest nam potrzebny do codziennej jazdy do żłobka (nierówny chodnik, mnóstwo przejść dla pieszych, 30 minut piechotą) i szybkich wypadów np. do lekarza. Zimą pewnie będziemy korzystać z tramwaju. Nie bawiłabym się w mały wózek, ale najprawdopodobniej przeprowadzę się na 3 piętro w kamienicy i będę skazana na noszenie wózka w jednej ręce, a prowadzenie młodego drugą. Z tych wskazań Volo wydaje mi się idealny. Jednak czy on się nadaje do normalnego jeżdżenia? Nie rozwali się zaraz? Czy maluch nie ma w nim skrzywionych pleców? Jestem wściekła, bo już miałam wybrany wózek, już wstępnie zaklepany (ten Quest), ale naprawdę nie jestem do niego przekonana (do tego stylistycznie mi nie leży). Myślałam o Mamas&Papas Tek też, ale TŻ mówi, że kolorystyka beznadziejna. Nie jęczałabym tak, ale najlepiej dziś już powinnam zamówić wózek i mam z tym okropny problem. Byłam w dwóch hurtowniach, ale w jednej sama niska półka typu Espiro, 4 baby, Coneco, a w drugiej wybór większy, ale np. nie mają Mamas&Papas. Poprzymierzałam się do Maclarenów (ale Volo nie mieli), Chicco (myślałam też o Londonie i już chciałam go kupić, bo sprzedawca mi powiedział, że waży 6,5 kg, ale na szczęście sprawdziłam w necie i okazało się, że zważyli bez kółek :/ ), Mutsy (nie pamiętam jak się nazywała, ale to była parasolka, aż się zdziwiłam, bo myślałam,że mają tylko potężne spacerówki) i Bebe Confort. Dalej mam w głowie jeden wielki mętlik. Chwilowo zostałam bez wózka, bo Zoopera sprzedałam, dziś byliśmy na piechotę u lekarza, okropnie się umęczyłam, także ratujcie, co tu robić? Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2012-05-28 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Raczkowanie
|
Evo podobno jest jeszcze lepszy, bardziej mi sie podoba jego wygląd( -rama i skladanie !!!! na youtube rewelacja!!!)a jesli chodzi o cenę to z tym fotelikiem -nosidelkiem rozkladanym na plasko cena jest ok 2500 tyle samo co Transporter!!! Poza tym gdybym urodziła dziecko na wiosne zrezygnowalabym w ogole z zakupu gondoli tylko wybralabym te min-gondolke fotelik rozkadana na prawie plasko i spacrowkę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do gondoli, to uważam że jest bardzo przydatna, szczególnie latem. Spacery są wtedy dłuższe, a dziecko ma więcej swobody i powietrza. W foteliku jest nim bardziej otulone i jest mu zdecydowanie cieplej. Mój synek w maxi-cosi był cały mokry. W gondoli jest przyjemniej. Mój synek urodził się w marcu i gondoli używaliśmy do września. Jak bym dzisiaj kupowała wózek, to kupiłabym Evo. Edytowane przez Harrods Czas edycji: 2012-05-28 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Wtajemniczenie
|
Mam już x-move w domu
![]() Pierwsze wrażenie- ciężki ![]() ![]() ![]() Więcej napiszę, jak go przetestuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
CO do x-move to udało mi się w przychodni posadzić w nim 6-letnią (!!) dziewczynkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Wtajemniczenie
|
Tak, podnóżek nie ma żadnej podpórki, jest prosty
![]() Ja, przy rozkładaniu wózka nieźle się zasapałam i wydaje mi się mega ciężki. Ale trzeba wziąć pod uwagę, że jestem w 9 miesiącu ciąży i moja kondycja mocno kuleje ![]() ![]() ![]() ![]() Za to wszelakie aspekty wizualne to dla mnie miód i orzeszki ![]() ![]() Do tego kupiliśmy fotelik BeSafe IziGo i jest na nim napisane "by X-lander"...chyba to nic nie zmienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, nie wiem czy nie wolałabym pompowanych ![]() Muszę go obejrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Szkoda, że tak mało opinii o Joolz Day.. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() Generalnie uważam, że to nie problem upchnąć 5-6 latka do takiej tradycyjnej spacerówki... Ale na codzień na pewno nie byłoby im wygodnie. ![]()
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
Sa jakieś kobietki z okolic Katowic Gliwic, Zabrza zorientowane gdzie jest duzy wybór wozków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Raczkowanie
|
Ja od ponad roku użytkuje x-landera xq i wydaje mi sie praktyczniejszy niz x-move - podnozek, za
mykany koszyk, obracane siedzisko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.