Jaki wózek- temat zbiorczy. - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-22, 09:12   #2971
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

hej dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z Was spotkała się z tym wózkiem?
http://allegro.pl/ed-re-ma-vector-fx...357922966.html
babka w sklepie bardzo mi go polecała ale nie znam w ogóle firmy i nie wiem czy wózek jest warty kupna
Stary 2012-05-22, 17:21   #2972
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeg_ Pokaż wiadomość

Mnie zaskoczyła waga Muum - na stronie pisze że 6,6 kg - toż to szok!

łłałł rewelacja

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez funpic Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki !! Wiem jedno ideau nie ma ale muszę własnie wybrac taki wozeczek który sie konkretnie skłąda w Muum jest dosłownie na plasko i wmontowana jest taka rączka do przenoszenia a osobno mozna znosic gondole
W zasadzie w obu sa podnóżki tylko w Muum jest podnoszony a w Elei niestety nie ale jest za to oparcie na nozki dla starszego dziecka.

Widziałaś już Elea na żywo?
Jak wrażenia?
Stary 2012-05-23, 23:01   #2973
funpic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
łłałł rewelacja

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Widziałaś już Elea na żywo?
Jak wrażenia?

Bardzo ładny, estetyczny. Gondola jest w środku troszkę mała i wyłożona materacem i na około ma takie docoieplenie że szok(dobrze na zimę). Opcja znoszenia z wyzszego pietra super-złozony stezaz w jednej rece i gondola ma plastikowe schowane uchwyty z dzidzia w grugiej. Spacerówka ma olbrzymią budkę-rozkladana na płasko i wowczas mozna budkę naciagnąc niemal na dziecko(jest to bardzo wazna cecha w lecie w niektorych wozkach budka idzie na dół z siedziskiem sterczac pionowo) Mozna skladac z siedziskiem lub bez wowczas dzidzie mozna znosic przytrzymujac ręką a w drugiej wozek. Koła też niczego sobie na filmie wygladaja na małe. Bardzo zwrotny wozek i cieszy sie dobrymi opiniami. Co do gondoli wymiary jej wewnetrzne dostosowane do 7-8 dziecka. Wiec jest ok. Ja mam jeszcze niecale 3 miesiace do porodu ale tak w msc chcialabym kupic wozek Chyba że cos sie jeszcze ukarze, bo strone bobowozki znam prawie na pamięc
funpic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:37   #2974
onyks
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Podczytuję Was od jakiegoś czasu Jestem dopiero w 2 miesiącu, ale pomalutku zbieram opinie o wózkach, żeby później nie mieć dużego problemu z wyborem
Blondynkapoznań jestem pod wrażeniem ilości wózków, które przetestowałaś

Hej Ilonka

Dotychczas moimi typami były:
Joolz Day
Mutsy 4rider
Mura 4
X-lander x-move
iCandy apple (niestety nie ma możliwości sprawdzenia na żywo)

Teraz zostały Mutsy 4 rider i Joolz Day i myślę, że będę wybierać pomiędzy tymi dwoma.

O Mutsy było już sporo, w zasadnie pozostało mi go obejrzeć na żywo..Natomias o Joolz Day nie ma wiele opinii.

Najważniejsze dla mnie to żeby wózek można było prowadzić 1 ręką, z przyczyn nazwijmy to "technicznych" wózek będę prowadzić tak cały czas. Poza tym musi być zwrotny i wygodny dla dziecka, żeby posłużył jak najdłużej (tu odpadła mura ze wzgl na krótkie oparcie)
Mieszkam na 3 piętrze, ale raczej nie będziemy go wnosić więc waga nie ma aż tak dużego znaczenia.

Będę wdzięczna za wszystkie Wasze opinie

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 12:11   #2975
madazia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Mieszkam na 3 piętrze, ale raczej nie będziemy go wnosić więc waga nie ma aż tak dużego znaczenia.
Ja tez na początku nie brałam wagi pod uwagę, bo mam windę w bloku jednak przy testowaniu na żywo, okazało się jednak, że to w moim przypadku bardzo ważne kryterium (problem z podbijaniem wózka) )) tak więc, dobrze, że masz swoje typy, ale teraz najlepiej po prostu przejechac się po sklepach i wypróbować te wózki "na sobie"

ja wybrałam zupełnie inny wózek niż typowałam. Powodzenia!!!
madazia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 13:14   #2976
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Joolz Day
Mutsy 4rider
Mura 4
X-lander x-move

Teraz zostały Mutsy 4 rider i Joolz Day i myślę, że będę wybierać pomiędzy tymi dwoma.

O Mutsy było już sporo, w zasadnie pozostało mi go obejrzeć na żywo..Natomias o Joolz Day nie ma wiele opinii.

Najważniejsze dla mnie to żeby wózek można było prowadzić 1 ręką, z przyczyn nazwijmy to "technicznych" wózek będę prowadzić tak cały czas. Poza tym musi być zwrotny i wygodny dla dziecka, żeby posłużył jak najdłużej (tu odpadła mura ze wzgl na krótkie oparcie)

No to Mutsy 4Rider spełnia te wymogi.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2012-05-26 o 13:18
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 14:31   #2977
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Hej Onyks Gratuluję Na kiedy termin?
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 17:10   #2978
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Hej Onyks Gratuluję Na kiedy termin?
Dzięki 19 stycznia

Nie uwierzycie ...nigdy jeszcze nie widziałam Joolza na żywo, bo u nas taki małe miasteczko, nikt go nie ma..I dziś wychodzę z klatki, a tu sąsiad, który z żoną mieszka w Niemczech idzie z Joolzem Przymierzyłam się, jest rewelacyjny! Muszę jeszcze Mutsiaka dorwać i porównać

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez madazia Pokaż wiadomość
Ja tez na początku nie brałam wagi pod uwagę, bo mam windę w bloku jednak przy testowaniu na żywo, okazało się jednak, że to w moim przypadku bardzo ważne kryterium (problem z podbijaniem wózka) )) tak więc, dobrze, że masz swoje typy, ale teraz najlepiej po prostu przejechac się po sklepach i wypróbować te wózki "na sobie"

ja wybrałam zupełnie inny wózek niż typowałam. Powodzenia!!!
Dzięki mam nadzieję, że nie będę miała problemu z wyborem

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No to Mutsy 4Rider spełnia te wymogi.
Słyszałam o nim same dobre opinie Muszę go jeszcze na żywo przetestować.

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-05-26 o 17:17
Stary 2012-05-26, 21:26   #2979
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Podczytuję Was od jakiegoś czasu Jestem dopiero w 2 miesiącu, ale pomalutku zbieram opinie o wózkach, żeby później nie mieć dużego problemu z wyborem

Hej Ilonka

Joolz Day
Mutsy 4rider
Mura 4
X-lander x-move

Jeśli musisz wózek prowadzić jedną ręką, to jego waga jest bardzo ważna. Generalnie jestem fanką Mutsy . Mam Transportera i Urban Ridera. Przyjaciółka ma 4Ridera i praktycznie codziennie mam dzięki temu kontakt również z tym wózkiem. I jeśli chodzi o prowadzenie jedną ręką, to zdecydowanie najlepiej jeździ najlżejszy tj. Transporter.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 21:32   #2980
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Cześć dziewczyny

Hej Ilonka

Joolz Day
Mutsy 4rider
Mura 4
X-lander x-move

miałam Joolza 1 dzień.Uszkodził się w transporcie i go zwróciłam.Bo jak dla mnie dziwny wózek.Radze go zob przed zakupem.
raczka jakas dziwna szeroka i o dziwnym kształcie
kosz b.malutki
siedzisko strasznie płytkie mój wtedy 2,5 latek miał strasznie niewygodnie.A jest raczej szczupłym dzieckiem

a ten xmowe xlander dzisiaj widziałam na żywo fajnie wygląda ale nie miałam okazji testować
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 07:24   #2981
Gaabbi
Wtajemniczenie

W tym tygodniu odbieram wóz
Zadzwonili ze sklepu, że nasz x-move na nas czeka Przy obecnych problemach z dostępnością, byłam w szoku, ale cieszę się ogromnie W końcu dzisiaj kończymy 37tc więc już każdego dnia, to może być TEN dzień
Jak tylko będę mogła wóz przetestować, to na pewno dam znać.

Pozdrawiam Was serdecznie.
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-27, 09:18   #2982
natajan
Raczkowanie

Ja mam x-move i bardzo sobie chwalę często gadam przez telefon więc prowadzenie 1 ręką to norma i nie ma z tym problemów (nawet jak mały wierci się w wózku, obraca itd a także na typowych polskich chodnikach). a moja przyjaciółka kupiła 2 tygodnie temu Joolza i jej się rozsypał mówiąc ładnie...

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Zadzwonili ze sklepu, że nasz x-move na nas czeka Przy obecnych problemach z dostępnością, byłam w szoku, ale cieszę się ogromnie
To taki problem jest z dostępnością? U nas nie było problemów
Przy okazji to dużo zdrówka i łatwego i szybkiego porodu
natajan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 13:22   #2983
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Jeśli musisz wózek prowadzić jedną ręką, to jego waga jest bardzo ważna. Generalnie jestem fanką Mutsy . Mam Transportera i Urban Ridera. Przyjaciółka ma 4Ridera i praktycznie codziennie mam dzięki temu kontakt również z tym wózkiem. I jeśli chodzi o prowadzenie jedną ręką, to zdecydowanie najlepiej jeździ najlżejszy tj. Transporter.
Dziękuję za opinię. A Transporter ma piankowe czy pompowane koła?

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

miałam Joolza 1 dzień.Uszkodził się w transporcie i go zwróciłam.Bo jak dla mnie dziwny wózek.Radze go zob przed zakupem.
raczka jakas dziwna szeroka i o dziwnym kształcie
kosz b.malutki
siedzisko strasznie płytkie mój wtedy 2,5 latek miał strasznie niewygodnie.A jest raczej szczupłym dzieckiem

a ten xmowe xlander dzisiaj widziałam na żywo fajnie wygląda ale nie miałam okazji testować
Właśnie też mnie ta płytka spacerówka zaczęła zastanawiać...
X move faktycznie jest bardzo ładny

Cytat:
Zadzwonili ze sklepu, że nasz x-move na nas czeka Przy obecnych problemach z dostępnością, byłam w szoku, ale cieszę się ogromnie W końcu dzisiaj kończymy 37tc więc już każdego dnia, to może być TEN dzień
Jak tylko będę mogła wóz przetestować, to na pewno dam znać.

Pozdrawiam Was serdecznie.
Będę czekać na opinię

Cytat:
Napisane przez natajan Pokaż wiadomość
Ja mam x-move i bardzo sobie chwalę często gadam przez telefon więc prowadzenie 1 ręką to norma i nie ma z tym problemów (nawet jak mały wierci się w wózku, obraca itd a także na typowych polskich chodnikach). a moja przyjaciółka kupiła 2 tygodnie temu Joolza i jej się rozsypał mówiąc ładnie...
Dzięki Będę musiała go sprawdzić na żywo, a myślisz że długo posłuży? Bo zależy mi na tym żeby przez jakieś 3 lata pojeździć tym wózkiem..

Stary 2012-05-27, 13:57   #2984
funpic
Raczkowanie

Jest ładny i fajnie wyglada ten x-move ale nie moje parametry i waga

Za to jestem w szoku bo Mutsy wypuściło nowy model Evo. Ten wózek zrobił na mnie duże wrazenie - do tej pory byłam przeciwna Mutsy i w ogole nie brałam ich pod uwagę z uwagi na gabaryty i wagę ale tu proszę taki Mutsy zgrabny ,że chyba będę brac go pod uwagę. Bardzo mi się on spodobał Mało jest natomiast opinie o tym wozku wiadomo nowosc...

Super się składa!!! LEciutki...hmmm teraz mam dylemat ale aby cos wiecej powiedziec musiałabym go zobaczyć na żywo i przetestować!!!

Czy miał ktos okazje go widzieć w sklepie????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0_0_productGfx_9ee3e9ef6291276854f381159fc308e4.jpg (39,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg file_308_2.jpg (43,9 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez funpic
Czas edycji: 2012-05-27 o 14:00
Stary 2012-05-27, 14:15   #2985
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja chyba sprzedam Concorda bo mam ochotę na zmianę
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 16:28   #2986
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Za to jestem w szoku bo Mutsy wypuściło nowy model Evo. Ten wózek zrobił na mnie duże wrazenie - do tej pory byłam przeciwna Mutsy i w ogole nie brałam ich pod uwagę z uwagi na gabaryty i wagę ale tu proszę taki Mutsy zgrabny ,że chyba będę brac go pod uwagę. Bardzo mi się on spodobał Mało jest natomiast opinie o tym wozku wiadomo nowosc...

Super się składa!!! LEciutki...hmmm teraz mam dylemat ale aby cos wiecej powiedziec musiałabym go zobaczyć na żywo i przetestować!!!

Ja go widziałam i Transporter wydał mi się zwrotniejszy, no ale nie jeździłam też nimi w naturalnych warunkach, tylko tak parę kroków po sklepie.
Stary 2012-05-27, 18:39   #2987
Mojitooo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja chyba sprzedam Concorda bo mam ochotę na zmianę
Jak będziesz sprzedawać to daj znać Ja cały czas myślę i myślę nad nim. Jedynie co mnie martwi to mniejsze kółka z przodu. Boję się, że będą mnie irytować...

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:

Faajny i dobrą cenę ma... Muszę też go poszukać w sklepie.
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 21:43   #2988
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za opinię. A Transporter ma piankowe czy pompowane koła?
Transporter ma piankowe koła. Dzięki temu jest lekki. Super jeździ.
Stary 2012-05-28, 06:27   #2989
natajan
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Będę musiała go sprawdzić na żywo, a myślisz że długo posłuży? Bo zależy mi na tym żeby przez jakieś 3 lata pojeździć tym wózkiem..
Kupując go też miałam taką nadzieję Ale wydaje mi się, że powinien spokojnie do 3 roku życia starczyć. Siedzenie dość głębokie, pasy mają regulację wysokości, pałąk się odczepia (więc dziecko samo może wchodzić i schodzić)... Ale dziś przymierzę z 3-letnim dzieckiem sąsiadów to napiszę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-28, 07:37   #2990
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ja go widziałam i Transporter wydał mi się zwrotniejszy, no ale nie jeździłam też nimi w naturalnych warunkach, tylko tak parę kroków po sklepie.
Transporter jest bardzo zwrotny. Bez problemu nawet jednym palcem.
Stary 2012-05-28, 15:14   #2991
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Dziewczyny- czy któraś użytkowała Maclarena Volo? Muszę już w tym tygodniu kupić lekką spacerówkę i jestem w strasznej kropce. Znalazłam Questa w stanie idealnym w bardzo przyzwoitej cenie, używany, ale jak nowy. Już sobie nim trochę pojeździłam, ale jakiś taki wysoki, nieporęczny przy noszeniu np. po schodach. Dziś trafiłam na tego Volo:
http://www.bobowozki.com.pl/product_...products_id=45
bardzo mi się podoba we wzorze Nautical Stripe, ale czy to jest wózek zdrowy i wygodny dla dziecka?

Jurek ma 26 miesięcy, do 3 r.z. na pewno będę chciała go wozić. Wózek jest nam potrzebny do codziennej jazdy do żłobka (nierówny chodnik, mnóstwo przejść dla pieszych, 30 minut piechotą) i szybkich wypadów np. do lekarza. Zimą pewnie będziemy korzystać z tramwaju. Nie bawiłabym się w mały wózek, ale najprawdopodobniej przeprowadzę się na 3 piętro w kamienicy i będę skazana na noszenie wózka w jednej ręce, a prowadzenie młodego drugą. Z tych wskazań Volo wydaje mi się idealny. Jednak czy on się nadaje do normalnego jeżdżenia? Nie rozwali się zaraz? Czy maluch nie ma w nim skrzywionych pleców?

Jestem wściekła, bo już miałam wybrany wózek, już wstępnie zaklepany (ten Quest), ale naprawdę nie jestem do niego przekonana (do tego stylistycznie mi nie leży). Myślałam o Mamas&Papas Tek też, ale TŻ mówi, że kolorystyka beznadziejna. Nie jęczałabym tak, ale najlepiej dziś już powinnam zamówić wózek i mam z tym okropny problem. Byłam w dwóch hurtowniach, ale w jednej sama niska półka typu Espiro, 4 baby, Coneco, a w drugiej wybór większy, ale np. nie mają Mamas&Papas. Poprzymierzałam się do Maclarenów (ale Volo nie mieli), Chicco (myślałam też o Londonie i już chciałam go kupić, bo sprzedawca mi powiedział, że waży 6,5 kg, ale na szczęście sprawdziłam w necie i okazało się, że zważyli bez kółek :/ ), Mutsy (nie pamiętam jak się nazywała, ale to była parasolka, aż się zdziwiłam, bo myślałam,że mają tylko potężne spacerówki) i Bebe Confort. Dalej mam w głowie jeden wielki mętlik. Chwilowo zostałam bez wózka, bo Zoopera sprzedałam, dziś byliśmy na piechotę u lekarza, okropnie się umęczyłam, także ratujcie, co tu robić?

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2012-05-28 o 15:20
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 15:36   #2992
funpic
Raczkowanie

Cytat:

Evo podobno jest jeszcze lepszy, bardziej mi sie podoba jego wygląd( -rama i skladanie !!!! na youtube rewelacja!!!)a jesli chodzi o cenę to z tym fotelikiem -nosidelkiem rozkladanym na plasko cena jest ok 2500 tyle samo co Transporter!!!
Poza tym gdybym urodziła dziecko na wiosne zrezygnowalabym w ogole z zakupu gondoli tylko wybralabym te min-gondolke fotelik rozkadana na prawie plasko i spacrowkę!!!
Stary 2012-05-28, 17:23   #2993
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Evo podobno jest jeszcze lepszy, bardziej mi sie podoba jego wygląd( -rama i skladanie !!!! na youtube rewelacja!!!)a jesli chodzi o cenę to z tym fotelikiem -nosidelkiem rozkladanym na plasko cena jest ok 2500 tyle samo co Transporter!!!
Poza tym gdybym urodziła dziecko na wiosne zrezygnowalabym w ogole z zakupu gondoli tylko wybralabym te min-gondolke fotelik rozkadana na prawie plasko i spacrowkę!!!
Ja Evo na żywo nie wiedziałam, ale bardzo mi się podoba. I ma jedną super funkcję, której nie ma Transporter, a mianowicie możliwość zamontowania siedziska spacerowego przodem do rodzica.

A co do gondoli, to uważam że jest bardzo przydatna, szczególnie latem. Spacery są wtedy dłuższe, a dziecko ma więcej swobody i powietrza. W foteliku jest nim bardziej otulone i jest mu zdecydowanie cieplej. Mój synek w maxi-cosi był cały mokry. W gondoli jest przyjemniej. Mój synek urodził się w marcu i gondoli używaliśmy do września.

Jak bym dzisiaj kupowała wózek, to kupiłabym Evo.

Edytowane przez Harrods
Czas edycji: 2012-05-28 o 17:50

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-28, 20:40   #2994
Gaabbi
Wtajemniczenie

Mam już x-move w domu
Pierwsze wrażenie- ciężki ale ładny i dobrze wykonany
Więcej napiszę, jak go przetestuję.
Stary 2012-05-29, 07:27   #2995
natajan
Raczkowanie

CO do x-move to udało mi się w przychodni posadzić w nim 6-letnią (!!) dziewczynkę zauważyłam przy okazji minus- podnóżek.. dziecko nie mogło oprzeć nóg, wisiały. Podczas spania byłby problem. Ale fakt faktem wózek pojemy
Stary 2012-05-29, 08:15   #2996
Gaabbi
Wtajemniczenie

Tak, podnóżek nie ma żadnej podpórki, jest prosty
Ja, przy rozkładaniu wózka nieźle się zasapałam i wydaje mi się mega ciężki. Ale trzeba wziąć pod uwagę, że jestem w 9 miesiącu ciąży i moja kondycja mocno kuleje Wchodzenie na II piętro bez obciążenia (nie licząc brzucha ) też męczy mnie przeokrutnie Mam nadzieję, że po narodzinach mojej Córeczki, wózek, w moim odczuciu, "straci" trochę na wadze
Za to wszelakie aspekty wizualne to dla mnie miód i orzeszki Kolor podoba mi się bardzo i wszystkie detale i wszystko och i ach Podbija się raczej dobrze, jest zwrotny, duża gondola, duża spacerówka.
Do tego kupiliśmy fotelik BeSafe IziGo i jest na nim napisane "by X-lander"...chyba to nic nie zmienia
Stary 2012-05-29, 10:53   #2997
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Kupując go też miałam taką nadzieję Ale wydaje mi się, że powinien spokojnie do 3 roku życia starczyć. Siedzenie dość głębokie, pasy mają regulację wysokości, pałąk się odczepia (więc dziecko samo może wchodzić i schodzić)... Ale dziś przymierzę z 3-letnim dzieckiem sąsiadów to napiszę
Będę wdzięczna

Cytat:
Transporter ma piankowe koła. Dzięki temu jest lekki. Super jeździ.
Kurcze, nie wiem czy nie wolałabym pompowanych

Cytat:
Muszę go obejrzeć

Cytat:
Też ładny...

Cytat:
Mam już x-move w domu
Pierwsze wrażenie- ciężki ale ładny i dobrze wykonany
Więcej napiszę, jak go przetestuję.
Ok

Cytat:
CO do x-move to udało mi się w przychodni posadzić w nim 6-letnią (!!) dziewczynkę zauważyłam przy okazji minus- podnóżek.. dziecko nie mogło oprzeć nóg, wisiały. Podczas spania byłby problem. Ale fakt faktem wózek pojemy
Ooo to faktycznie pojemny

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Szkoda, że tak mało opinii o Joolz Day..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 11:58   #2998
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Ja też taki test zrobiłam kiedyś z pięciolatkiem (szczupłym) w Mutsy 4Rider, bo wiele osób mówiło, że ta spacerówka taka mała... blablabla... Zmieścił się.

Generalnie uważam, że to nie problem upchnąć 5-6 latka do takiej tradycyjnej spacerówki... Ale na codzień na pewno nie byłoby im wygodnie.
Stary 2012-05-29, 12:25   #2999
funpic
Raczkowanie

Sa jakieś kobietki z okolic Katowic Gliwic, Zabrza zorientowane gdzie jest duzy wybór wozków Silesia Smyk- nie maja Mutsy, Viki Zabrze tez nie A zalezałoby mi aby zobaczyc i porównac kilka modeli wózków Będe wdzięczna bo strasznie sie napaliła(dosłownie) na ten wozek Mutsy Evo ale na internecie na filmach nie ma wszystkich szczegółow(
Stary 2012-05-29, 12:54   #3000
magda-lenka*
Raczkowanie

Ja od ponad roku użytkuje x-landera xq i wydaje mi sie praktyczniejszy niz x-move - podnozek, za
mykany koszyk, obracane siedzisko...

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości