![]() |
#3001 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Dziewczyny a co myślicie o wózkach:
1) polski wózek JEDO FYN 4DS http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3E 2) Espiro GTX - proszę o opinie dziewczyn, które użytkują ten egzemplarz ![]() filmik: http://www.youtube.com/watch?v=73f0DQEu46U 3) Maxi Cosi MURA 4 filmik: http://www.youtube.com/watch?v=BVlzLLI9m7k ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1 http://www.bangla.babyonline.pl/opin...yn-3ds-fyn-4ds 2 http://www.bangla.babyonline.pl/opin...piro-gtx-wozek 3 http://www.bangla.babyonline.pl/opin...i-wozek-mura-4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- przepraszam, że Wam truję, ale potrzebuję być na 100% przekonana, a jutro już ostatecznie kupuję:
Ponad dwuletnie dziecko, raczej przejazdówka niż spacerówka, potrzeba wnoszenia po schodach: Maclaren Volo: http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3E czy Mamas&Papas Tour http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=2400 Wiem, że wagowo i w kwestii poręczności wygrywa Volo, ale te plecki... Błagam, przekonajcie mnie do którejś opcji, bo zostanę bez wózka, jak będę tak kręcić nosem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2012-05-29 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | |
Zakorzenienie
|
No bo to taki hamak trochę, dziecko nie siedzi prosto, tylko się jakby zapada, więc pewnie i garbi. Podejrzewam, że zdrowe to nie jest.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
tour wazy 6
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acha i dodam ze moj wozek ma juz rok i nic totalnie nic sie z nim nie dzieje, nie skrzypi, nie trzeszczy, tapicerka do czyszczenia super, dzieciak ma wygodnie, prowadzi sie super, jest zwrotny. dla mnie nie ma zadnych minusow, no moze brak palaka ale jakos nie odczuwamy jego braku ![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2012-05-29 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc Nautical Stripe Volo moim zdaniem wizualnie nie ma sobie równych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
no w maclarenie minusem jest tylko siedzisko i kolka, a tak to ma to samo co tour w sumie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Raczkowanie
|
Bałabym sie tych mikroskopijnych kółeczek!!!
Poza tym jeszcze jak nie byłam w ciazy byłam w USA gdzie akurat głośno było o aferze z Maclarenami-jakies modele wycofali bo poodcinały palce dzieciom-duze wady w konstrukcji i nie zdecydowalabym sie na zakup wozka tej firmy wiec nie pomogę |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Przyczajenie
|
JAk wózek to popieram poprzedniczki nalęzy pamietać że to jego waga plus waga dziecka. Wnoszenie do bloku, domu, sklepów bo brak podjazdów to norma. Wkładanie do samochodu...ja szukając wózka szukałam lekkiego ale i zwinnego bo nasze drogi są rewelacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ok, już bez niewybrednych żartów... ![]() Już po zmianach i tych "morderczych" stelaży nie ma w sprzedaży, uff ![]()
![]() |
#3013 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, ja mam cichą nadzieję, że mój synek mając 5-6 lat nie będzie wózka potrzebował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatecznie pojechałam po Toura, po drodze zajrzałam jeszcze do jednej hurtowni i przyjechałam z... Inglesiną Swiftem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co pamietam nie było to w takcie składania ale w czasie jazdy wozek sie złożył jak dziecko trzymało gdzies tam paluszki i powstała wlasnie ta moim zdaniem nie pseudo ale afera bo coz za złomiasty model wymysłono ,że sam sie składał a palce zostały złożone przez mechanizm skladania i nie koniecznie w trakcie....Moim zdaniem wozek jest artykułem stworzonym dla dzieci .... poza tym sa tez przypadki -i to nie tylkow USA ze staleze sie łamia i głupota byłoby pisac-"kto trzyma dziecko w czasie złamania stelaża???":::: ![]() Pomijając ten temat na prawde nie kupiłabym, wózka z takimi mikroskopijnymi kóleczkami!!!! Niezaleznie kto go wyprodukował ![]() Edytowane przez funpic Czas edycji: 2012-05-30 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 | |||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mutsy Transporter też miał wadliwą serię z łamiącymi się stelażami i poprawili to. Zdarza się i najlepszym ![]() Cytat:
![]() Ja akurat taką wersję słyszałam. Co do kółeczek, jak ktoś chce parasolkę, to ma takie właśnie kółeczka. Niczym się one nie różnią od kółeczek w innych parasolkach.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-05-30 o 13:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() obydwa wozki sa bardzo do siebie podobne ![]() ![]() ja kupilam w koncu wieksza kolumbryne (xt) ale teraz znowu marzy mi sie pompowana 3 kolowka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;3442407 5]widze, ze jestes niereformowalna (tak jak ja
![]() mam w domu 3 wozki a juz sie rozgladam za kolejnym, to jest choroba ![]() Coś w tym jest. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
w pani gadzet porownywali wozki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;3442407 5]widze, ze jestes niereformowalna (tak jak ja
![]() mam w domu 3 wozki a juz sie rozgladam za kolejnym, to jest choroba ![]() Cytat:
![]() Moona - a pamietasz jak ci Maclarena zazdroscilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
chcialabym prosic Was o pomoc
![]() Ma to byc bardziej spacerowka ktora poradzi sobie na spacerach i bedzie praktyczna na zakupach -po zlozeniu zajmie stosunkowo malo miejsca -ma regulowany podnozek -rozklada sie calkiem na plasko --latwo sie sklada i rozklada -wygodna dla dziecka Wczoraj ogladalam PegPerego Pliko P3, Maclarena techno i Baby Jogger Citi Mini. Z calej tej trojki najbardziej spodobal mi sie Pliko, szkoda tylko ze nie jest lzejszy. Bede polowac na uzywany wozek, budzet mam tak do 650zl MAX. Chcialam kupic jakis nowy "noname" ale chyba lepiej wziac cos firmowego uzywanego? Jak myslicie? ![]() Dodam jeszcze, ze synek ma dopiero 6,5mca i sam nie siada. |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]()
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-06-01 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny chciałabym prosić Was o opinię
![]() Spodobał mi się taki wózek: http://allegro.pl/nowosc-wozek-verdi...355769703.html napiszcie mi proszę co o nim myślicie bo przeszukałam cały internet w poszukiwaniu opinii o nim i nic nie ma :/ nie ukrywam, że cena mi się podoba ale mam mieszane uczucia co do tych kół czy nie są za blisko siebie i czy wózek nie będzie jakiś niestabilny przez to ![]() Z góry dziękuję za wszystkie opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie wczoraj też na to trafiłam i równiez pomimo,że nie widziałąm na żywo Evo zrobiłna mnie spore wrazenie!!! Straszne było natomiast to jak P Ibisz mowiła o kilkuletnich dzieciach i sprawdzała czy wozek jest stabilny-nie był !!! I Ten model Q jest bardzo cięzki i niebezpieczny jak mozna było zauwazyc!! ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Nie ma opinii bo to jakas nowosc, że tak powiem na rynku. Nie mam pojęcia ale nie kupiłabym takiego wozka dla swojego dziecka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
chcialam tylko napisac co reklama moze
![]() http://www.maxi-cosi.co.uk/gb-en/pro...llers/noa.aspx mialam dzis przyjemosc prowadzic ten wozek. z wygladu dla mnie krzeslo z koszykiem na zakupy, w srodku roczne dziecko. i jak stalam przy wozku (mam 170cm wzrostu) to opuszkami palcow dotykalam raczek do prowadzenia. i to dlatego ze sie wysilalam. a ta kobieta w filmiku to musi miec z 150cm wzrostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.