![]() |
#3151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
trzycyfrowa cena
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- z tego co słyszałam to sprawdzona (dziewczyny zamawiały wózki i wszystko było ok), tylko na przesyłke czeka się dość długo (nawet kilka tygodni)
#3152 |
Raczkowanie
|
Joolz wygląda fajnie ale cenę też ma zaporową jak dla mnie...
A jak wyglądają u niego amory nadaje się do jazdy po drogach nie utwardzonych? |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Onyks, mnie od trzeciego miesiąca udało się zmienić zdanie kilka razy
![]() Zobaczymy tego muuma, bo okazja niemała a ja chciałam lekki wózek miejski. Jeśli gdzieś w zasięgu jazdy u nas jest, to jutro jedziemy oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zadomowienie
|
blondynko napisałam Ci na priv
![]()
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
ja tez jestem ciekawa - zapowiada się fajnie
![]()
#3160 |
Raczkowanie
|
no cóż widzę, że nie otrzymam odpowiedzi na moje pytania...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Przyczajenie
|
http://allegro.pl/coto-baby-torino-w...420386935.html
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-qu...470018188.html http://allegro.pl/baby-design-magic-...418492290.html http://allegro.pl/wozki-4-kolowe-qua...455432103.html http://allegro.pl/promocja-2011-woze...459705434.html http://www.toysrus.de/product/index....ductId=7134751 miał ktos moze którys z tych wozkow, abo ktore polecacie? zastanawialam sie tez na quinny zapp ale jest podobno do 15 kg a moj malutki na 6 miesiecy wazy 9kg i ma 80 cm... takze sadze ze nei tak długo by nam posłyżył...co myslicie? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- http://www.toysrus.de/product/index....ductId=7134751 miał ktos moze cos podobnego do tego wozka? jade go jutro ogladac do rzeszowa... a chcialabym poznac opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie orientujecie się czasem, czy ta promocja wózka Jane Muum na limango.pl dotyczy też spacerówki? Myślałam, że skoro 3 w 1 to tak, ale tam nic nie wspominają o tym :/ Telefonów dziś nie odbierają :/ (dziś ostatni dzień tej promocji)
http://www.limango.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Ja rezygnuję, ze względu na fotelik.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
Ja też nie skorzystałam z tej promocji, bo nie jestem pewna co do tej spacerówki czy tez jest. W ogóle ten opis jest dla mnie niejasny i jakiś taki jakby "podchwytliwy". W poniedziałek z ciekawości zadzwonię się zapytać co tam konkretnie wchodzi w końcu w skład.
Ilonkaczapela, ja też wolę inny fotelik: chcę ten Strata i do niego isofix. |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zadomowienie
|
Ta promocja wózka Jane na limango.pl to wg. mnie ściema była. Dziś się dowiedziałam, że 3 w 1 dla nich to: stelaż, gondola i fotelik. Nie ma spacerówki. Dobrze, że się wstrzymałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Też mi ten opis coś nie pasował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam Kobietki, ze z innego forum dotyczącego bezpośrednio Muum dużo osób zamówiło ten wozek z limango i ciekawa jestem jak to się zakończy... Nie wiem jak to wygladało normalnie ale...czas oczekiwania jest mega długi chyba do 1,5 miesiaca..trochę lipa jak ktos ma niedlugo termin i przyjdzie wozek po takim czasie i np bez gondoli..nigdy nic nie wiadomo. Poza tym jak się okazało to był model z 2011roku , wiec moze dlatego tak była cena, chociaż ja też zdecydowalam sie na Muum bałam sie zaryzykować zamowieniem wozka tam właśnie.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
"Promocja Jane Muum 3 w 1 dotyczyła stelaża, gondoli oraz fotelika, bez
spacerówki." Dokładnie tak mi odpisano na maila. Bardzo niefajnie ze str. Limango, że taki niejednoznaczny opis wstawili co do tej niby promocji. Moi znajomi też się skusili i zamówili, ale po fakcie dowiedzieli się o co chodzi i kupią wcześniej gdzie indziej cały zestaw, a ten który przyjdzie zwrócą bo jest 30 dni na ewentualny zwrot na szczęście. Z tym czasem oczekiwania, to też słyszałam że ok 1,5 miesiąca :/ Ja w sobotę jadę z mężem do sklepu i kupujemy Muum-a (spacerówka, gondola i fotelik Strata z isofixem). Podobno można się targować jeśli się znajdzie gdzieś w necie taniej niż mają w tym sklepie ![]() Funpic, widzę, że Ty też z Zabrza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, proszę pomóżcie
![]() Co wybrać: Espiro Atlantic czy Espiro Enzo Evo? |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co myślicie? Warto licytować? W sumie trudno ocenić stan po zdjęciach
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=2482716850 Facet twierdzi, że oni tylko pośredniczą w sprzedaży, ale że wózek jest po 1 dziecku. Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-07-17 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Na dziś mam dwa typy: Mutsy Evo i Navington Cadet (tego ma koleżanka i poleca, ale sama nie wiem..) W obu przypadkach boję się kół;/ Proszę o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() aukcja od złotówki, więc cena nieźle poszła w górę - gdyby nie to że potrzebuję tylko spacerówki, to mocno bym się nad nim zastanowiła ![]() gdybym była na niego zdecydowana to na pewno chciałabym go najpierw obejrzeć - o ile byłaby taka możliwość ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3175 |
Wtajemniczenie
|
Powiem tak - nigdy do konca nie bedziecie zadowolone z zadnego wozka.....zawsze będzie miał jakieś wady
Moje dobre rady: 1) nie kupujcie wózka zbyt ciężkiego 2) przekładana rączka lub siedzisko naprawde się sprawdzają 9do tej pory żałuje że tej opcji żaden z moich wózków nie ma) 3) pompowane koła w polskich warunkach to prawie zło konieczne 4) im większy kosz na zakupy tym lepiej my mielismy x-landera teraz mamy quinny zapp ale zmieniamy go właśnie na mamas&papas cruise tak jak pisałam z żadnego nie byłam zadowolona w 100% - ale są w miare ok
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Raczkowanie
|
Tak,też ![]() ![]() Mieliśmy jechac po niego do Niemiec w bardzo korzystnej cenie ale juz coraz gorzej sie czuje wiec zamowilismy w sumie w jednym,ze sklepow internetowym w dobrej cenie, bo gdzie indziej były np troszkę tansze ale bez torby, która kosztuje 290zł... W jednym ze sklepów z Zabrzu cały zestaw kosztowała dokladnie 420zł drozej wiec jestem b zadowolona! Co do limango, dobrze że dla nich 3 czesciowy zestaw to nie stelaz, fotelik i folia bo by wtedy ludzi załatwili!!! Edytowane przez funpic Czas edycji: 2012-07-18 o 19:06 Powód: chce coś dodac |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdradź w jakim sklepie internetowym kupiłaś to cudo. Ja też przeglądam w necie oferty, ale wolałabym od kogoś sprawdzonego kupić. Jaki kolorek wybrałaś? Ja zastanawiam się nad fioletem lub beżem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Przyczajenie
|
Poważnie sie zastanawiam nad tym wózkiem
baby design sprint kolor: ciemny fiolet http://www.sklepy24.pl/sklep/smykola...int-fiolet/172 co o nim myslicie? Może któaaś go miała? |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Przyczajenie
|
Dot.: najlepszy wózek dla dziecka
Nie mam pojęcia który wózek wybrać (szukam wielofunkcyjnego). Tesciowa mnie namawia na Tutek Grander, mąż woli zaoszczędzić pól tysiąca i kupić Baby Design Dreamer. Mi sie podobają oba, choć Tutek jest chyba lżejszy... Jakies sugestie, dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.