![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
nie spi w lozeczku w domu tylko w wozku? w kubelkowym wozku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
no ale czemu sie dziwisz ze ja sie dziwie? ta sama zasada dziewienia obowiazuje
![]() dla mnie niepojetne jest zeby dziecko nie spalo w lozeczku na codzien tylko w wozku. ale to ja i moje stare metody, nie dalam sie jakos zawojowac reklamom i innym wynalazkom |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja się dziwie że jeszcze kubełki produkują jak są takie szkodliwe
![]() a ja to chyba wyrodna matka że dziecku pozwalam w tym wózku jeździć a spać to już wogóle.Nie powinnam wogóle małego brać na spacery a bron boze jakby w wózku usnął. ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja corka nie miala kubelka, z mojego wywiadu przed kupnem ktoregokolwiek wozka po prostu mi wyszlo, ze to niekoniecznie trafione rozwiazanie. oczywiscie ze zdazylo sie pojechac raz czy dwa w wozku kolegi, ba zasnela na spacerze w takim ale golym okiem widac bylo ze nie ma to z normalnym spaniem nic wspolego, ani na boku sie polozyc, ani wyprostowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu od raz stare?? ![]() Po co spać w wózku jak ma się łóżeczko pod ręką.
![]() |
#3248 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do wyboru wozka to na prawdę tak jak pisala jedna dzieczyna warto sugerowac sie swoimi mozliwosciami i wymaganiami!!1 Bo ktos kto mieszka na 3 pietrze tak jak ja nie bedzie znosil 20kilowca z dzieckiem w srodku!!!-gdybym nawet musiala bo np nie bylabym w stanie finansowo i musialabym kupic tanszy ciezki to mam za waskie schody ![]() Co do kubelkow ja mam swoje zdanie , ktos moze miec inne ale ja patrze na siebie ![]() Edytowane przez funpic Czas edycji: 2012-08-06 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Zadomowienie
|
Mój synek w ciągu dni śpi w wózku. Jak ja jestem w pracy, to młody zostaje z dziadkami. A beze mnie, tzn. bez cyca nie zaśnie w łóżku. Tylko na spacerze. I nie ma to nic wspólnego z reklamami ani modą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziadkom wygodniej pobujac w wózku,dziecko nauczone i już Ale nikt mi nie wmówić że dziecko w wieku 4 mcy samo Tak zadecydowało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zadomowienie
|
A wlasnie moje dziecko tak zdecydowalo. Wlasnie w weku ok. 4 mirsiecy. I do osmego miesiaca probowalam go nauczyc spania w lozeczku. W koncu zrezygnowalam bo maly byl bardzo nerwowy a ja nieprzytomna bo musialam.wstawac do niego co pol godziny. Takze po przeczytaniu wielu rad o wychowaniu z roznym podejsciem do dzieci stwierdzilam ze dluzej nie bedziemy sie denerwowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() poczytaj ten wątek: http://forum.gazeta.pl/forum/w,10161...m_p_sola_.html a Jane możesz oglądnąć w Askocie na Sztabowej
![]() |
#3256 |
Raczkowanie
|
Sola bardzo fajny wozeczke!!1 Połączenie Troche Muuma i Evo-taki miks
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Raczkowanie
|
jaki wózek wielofunkcyjny polecacie? Przy 1szym dziecku miałam emmaljunge, ale teraz jest dla mnie za duża, potrzebuje czegoś nowoczesnego i lekkiego, macie jakieś doświadczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Raczkowanie
|
ja miałam Joolz Day -lekki zwrotny - super. Gondola świetna...no ale właśnie ta kubełkowa spacerówka nie do końca mnie przekonała.
W sklepie zachwalano że to dobre dla kręgosłupa i to ostatnie odkrycie ortopedów itd. koleżanka miała i też mi poleciła. Ja jednak mam wrażenie ze dziecku niewygodnie. W zimie to juz wogóle siedzi - a właściwie wisi - na szelkach...Przy drugim dziecku kupiłabym zdecydowanie cos głębszego... |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam wózek Tako Laret Black 4w1 za 1500zł kupiłam nie od producenta bo ma drożej a z poleconej strony przez przyjaciółkę www.bebis.pl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
obszerne siedzisko mają Baby joggery.Mój młody bardzo głęboko w nim siedzi.Muszę mu kupić jakąś wkładkę do środka aby spłycić.Materiał też daje wiele do życzenia.
Joolz ma świetny materiał.I bardzo łatwo można go uprać ja mam biały i już go prałam.Całe siedzisko jest na zamek zdjęcie materiały zajmuje 2 min ![]() My Joolza nadal kochamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Przyczajenie
|
ja mialam TAKO wczesniej. z wersji glebokiej bylam zadowolona i fotelika takze, jednak spacerowka ma zbyt duzo materialu i dziecko nie moze swobodnie rozgladac sie, sznurkowe obnizanie siedziska tez denerwowalo jezeli bylam sama na spacerze i ta waga przy spacerowce tez zaczela mnie juz irytowac (z podrosnietym dzieciaczkiem juz zaczelam chodzic na miasto i dzwiganie po schodach uhh;/) ale wozek oceniam na naprawde dobry w tym przzedziale cenowym ;D
co do gebokich siedzisk z takich w przystepnych cenach jest baby design sprint ( sprint +), jak na spacerowke naprawde fajny. dlugo szukalam wozka spacerowego do 600zl i w koncu 2 tygodnie temu kupilam ten model. Musze przyznac ze na razie jestem zadowolona, wiadomo ma kilka wad ale widze ze dziecku jest naprawde wygodnie przez mieciutka wkladke. lezy ułozony jak krol;D ma 7 meisiecy ale jest dosc spory(rozmiar 80) fajnie moze sobie oprzec glowe na bokach wozka siedzac i jednoczesnie wszytsko obserwowac. a dla mnie zdecydowanym plusem sa spore koła i duzy koszyk (niestety z rurka w srodku) jednak mozna zaladowac tam wsyztskie zakupy ;D a ze biore ze soba pol domu na dlugie spacery wiec dla mnie to byl priorytet ![]() no i jest dosc lekki bo 10kg chociaz jest sporych gabarytow. |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Przyczajenie
|
U nas superowo sprawdza się Graco - Fusio. Świetnie się składa, bardzo prosto. I spodobało mi się blokowanie kół - nawet nie trzeba się schylać, bardzo pomocne i wygodne. Siedzisko jest przekładane. Wózek bardzo stabilny i bezpieczny, nie telepie przede wszystkim i trzyma się drogi jak przyklejony.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny...
Agiii cieszy mnie twój pozytywny wpis o wózku Graco Fusio, bo sama się nad nim zastanawiam...mój drugi typ to Loola Up...poradźcie dziewczyny który z tych 2 wózków byłby lepszy..myślałam jeszcze nad Mutsy evo ale on ma strasznie małą budę.. Aktualnie mam Casualplay S4 ale ma on taką wadę, ze siedzisko spacerowe jest tylko w jedną stronę i poszukuję czegoś do ok. 1000 zł....spacerówki z siedziskiem w 2 strony , żeby była dobra już dla 5 -6 miesięcznego maluszka no i żeby jakoś w zimę dało radę...w graco i Looli martwią mnie tylko te małe kółeczka... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Zadomowienie
|
zastanawialam sie nad loola ale wzielam mamas&papas sola
loola nie jest wcale zbytnio lekka a przy okazji na niektorych powierzchniach ciezko jezdzi, sola ma tez kilka mankamentow ale jestem zadowolona z zakupu, na markafoni w promo kupilam za 960zl po blocie wyprobowany - bardzo fajnie jezdzi jesli bys chciala obejrzec jakies fotki czy cos to chetnie podesle linka do bloga w ktorym opisalam go
#3265 |
Zadomowienie
|
Bardzo proszę o linka, bo Sola tez mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zadomowienie
|
http://kochajacamama.blog.pl/2012/04...maspapas-sola/
http://kochajacamama.blog.pl/2012/04...-ze-spaceru-2/ ogolnie wózek ma jeden mankament o którym wspomniałam na blogu, trzeszczy po kilku spacerach i czasami jak wpadnie jakiś piasek do kółka to też potrafi potrzeszczeć. Wożę przy sobie WD40 i pryskam jak najęta czasami ale...nienawidzę trzeszczeń chociaż przyznam że powoli przestaje mi to przeszkadzać bo nie trzeszczy non stop tylko przy jakiś dużych nierównościach. Jest obszerny, mały ma teraz rok i 7 mcy i ma dużo miejsca. Ma 88cm wzrostu.
#3267 |
Zakorzenienie
|
Pięknie się prezentuje Sola
![]() Wizualnie kojarzy mi się z Bugaboo Bee.
#3268 |
Zadomowienie
|
wszystkie funkcje w soli są przemyslane i bardzo fajne, duzo pakuje do tego wozka przyznam i moze dlatego tez trzeszczy?
![]() ja jestem zwolenniczka pompowanych kolek ale te piankowe nie sa tragiczne bugaboo bee...moje marzenie ![]() ![]()
#3269 |
Zakorzenienie
|
ja nie widzę podobieństwa Bee i Soli.
Bee ma rewelacyjne koła jakby z kauczuku są bardzo ciche. Dla mnie Bee jest na 3 miejscu wózkowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.