![]() |
#3331 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Dziewczyny, miałam to samo, jak wybierałam wózek... Co ja się nałaziłam na sklepach, to moje..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
laski widziałam wczoraj
Graco Evo i Mutsy Evo jakieś małe te spacerówki i materiały nie zbyt fajne ![]() mierzyłam synka do Mury i była mu mała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja go widziałam dopiero co bo z siostra byłam na rekonesansie ![]() Ja mam wózek z Graco i ona tez chce ale właśnie ostatnio się napaliła właśnie na Evo z racji ze nowość i leciutki i taki fajny no i widziałam , mnie się wydaje naprawdę niezły, nawet fajowy, materiały...hmmm ja bym im nic nie zarzuciła , mam sprawdzone z mojego wózia a wydaja się podobne A czy mała spacerówka- taka znowu mała mi się nie wydała, wg mnie wystarczająca , ale kazdy - wiadomo- ma inne potrzeby i tu trzeba wybrać - albo wielka fura z mega siedziskiem ale niestety mało praktyczna i ciężka albo niewielki, lekki i zwinny miejski wózeczek jak Graco Evo z normalnym siedziskiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
A mojego koloru nigdzie nie ma - białe spacerówki są a gondoli niet - zaczynam się denerwować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
ilona biały wózek chcesz?
#3336 |
Zakorzenienie
|
To jest taki szarobiały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
ja mam biały i jest super.
w Joolzie masz cała tapicerkę na zamek nie musisz pasów przeciągać, Zdjęcie i założenie zajmuje 1 min ![]() zob jak cudnie wygląda ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2012-09-10 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Na tej focie tak trochę szarością bije, ładny.
Ale śnieżnobiały jest zdecydowanie nie w moim typie. ![]() Cytat:
![]() daj linka
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Na zdjęciach wygląda biało, zdecydowanie bardziej niż na żywo. Ale ogólnie wygląda tak jak ten joolz
![]() Joolz ma jedną tylko wadę, która mi go dyskwalifikuje - kubełek. Jako spacerówkę mogę mieć, ale boję się, że mi dziecko wyrośnie z gondoli zanim dorośnie do siedzenia a niesiedzącego nie włożę do spacerówki nierozkładanej na płasko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też jest fajnie na zamki zapinana i ma super wentylowany materacyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Bajka, dokładnie o to mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, ale ja uważam, i mam na to poparcie osób z branży, że jest to niezdrowe dla kręgosłupa. Dziecko niesiedzące nie może być kładzione w pozycji siedzącej, czy półsiedzącej, bo to niezdrowe dla kręgosłupa. I dlatego nie zaryzykuję kubełka teraz.
Ogólnie podobają mi się takie wózki i być może później sobie zmienię, ale dopiero jak dziecko do spacerówki kubełkowej dorośnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
mój synek ma 14 mies.Mamy 2 wózki drugie nie kubełek.I tak w Nim dziwnie siedzi że masakra.Zjeżdża na maksa co 2-3 min muszę go poprawiać.Dzisiaj wystawiłam na sprzedanie ten wózek bo mam dość!Siedzi jak sierota a w kubełku super siedzi widać że o wiele wygodniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie twierdzę absolutnie, że kubełki są dla dziecka złe. Są po prostu niedostosowane do dziecka niesiedzącego - nie powinno się ich wtedy stosować. I dlatego dla mnie ten zakup jest zbyt ryzykowny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Raczkowanie
|
A miał ktoś do czynienia 'na żywo' z Inglesiną Avio? Ewentualnie Zippy Free? Szukam wózka dodatkowego dla 8 miesięczniaka. Takiego który można łatwo wpakować do auta, samolotu itp., a który jednocześnie będzie amortyzowany i wygodny dla dzieciaka. No i ładny też ma być
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
nie chce przekonać nikogo
![]() chodzi mi to ze moim zdaniem kubełki nie sa złe ![]() Blueeyed_Alice zob sobie Avio na żywo fajnie wyglada ale prowadzenie masakra strasznie rozklekotana.Chciałam ją kupić 2 lata temu jak była nowością wkońcu kupiłam Bugaboo bee plus |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zadomowienie
|
Witam, dziś w sklepie Pani polecała mi wózki polskiej firmy LONEX, powiem szczerze, że pierwszy raz słyszę o firmie. Ponoć wszystko idzie na export. Czy ktoś używa i zna te wózki? Ceny mają super, wizualnie też, tylko jak z użytkowaniem?? mają jeden sklep firmowy od 4 miesięcy i właśnie dziś do niego weszłam. Szukam lekkiego wózka. Nie musi być polski producent. Mamy ograniczone koszty max 1400-1500 zł, lekki wózek 3 w 1 składający się do małych rozmiarów, koła pompowane chociaż dwa. Pomóżcie proszę. Zastanawiałam się też nad Vector PRO
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zadomowienie
|
Witam!
Czy macie jakieś opinie dotyczące wózka Cosmos firmy Adamex? Dziś go oglądałam, wydaje się ciekawy i niedogi, ale jak sprawuje się w użytkowaniu? Nie mogę nic znaleźć na necie. Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
A ja sie pochwale ze swojego mega zadowolenia wozkiem Jane Muum ktory uzytkuje!!! JEst to wozek spełniajacy moje oczekiwania-super bo wybierałam miedzy Evo Mutsy a nim i dobrze ze wybralam Muum. Wozek zamowilam ok 2 msc przed narodzinami i dobrze wybralam, urodzilam duzą coreczkę a Mutsy mial krotsza i mniej obszerna gondole. Muuma znosze z 3 pietra z gondola w rece a rama na drugim ramieniu, Skladanie super, wozek ma amortyzacje -dzieckiem nie telepie, podbija sie rewelacyjnie, jest zwrotny i piekny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
My kupiliśmy Maclarena Xlr jeżdżę Nim od paru dni szału nie ma.Już drugi raz mam ten wózek.Na dniach będziemy mieć Quinny speedi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- tutaj masz filmiki jak sie sklada w pierwszym pod koniec i w drugim jak gondole sie montuje. http://www.youtube.com/watch?v=HUkCAuNXdWc http://www.youtube.com/watch?v=02XXt...feature=relmfu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
speedi składa i rozkłada się spokojnie jedną ręką.. gondola i fotelik sa na klik..ale adaptery trzeba zmieniać..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się ten wózek, ale nigdzie nie mogę znalezc jego wagi - znalazałm tylko ze gondolka wazy 6kg, a stelaż i spacerówka? dosc istotne dla mnie, bo będę biegac na 4 piętro i z powrotem
![]()
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
on waży z gondolą ok 12kg a wersji spacerowej mniej ok 10-11 chyba..
ja wnosiłam go na 3 pietroi lekko nie było.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.