![]() |
#3781 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a spacerówkę pewnie też po niej dostanę ![]() ps. bardzo mi pomaga Twój blog ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3785 |
Raczkowanie
|
Słonko wysyłam Ci maila
![]()
#3786 |
Przyczajenie
|
cześć,
mam dylemat z wyborem wózka, opiszę pokrótce kryteria któymi kierowałam się przywyborze: czterokołowiec łatwy do złorzenie i transportu w samochodzie łatwo się prowadzi głęboko-spacerowy (fajnie będzie jeśli się uda zamontować na adapterach fotelik maxi-cosi pebble) stelaż aluminiowy najchętniej z przekładaną rączką i tak oto z ciemności wyłoniły mi się pomysły czy 3 opcje 1) Gesslein f6 (fajnie bo jako jedyny z 3 ma piankowe koła, ale aby gondola była na normalnej wysokości należy dokupić adaptery ok. 100 zł, oglądany model miał torbę na gadzety, brak osłonki na nóżki do spacerówki); 2) Hartan Topline S fajny (rączka zarówno przekładana jak i regulacja wysokości) 3) Emmaljunga Nitro City z gondolą city korg (ma motowaną morkitierę w bunde zarówno w gondoli jak i w budce spacerówki, w spacerówce dodatkowo zamontowa osłona przeciwko promieniom słońca, gondola po zdjęciu może być kołyską) doradźcie proszę |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Raczkowanie
|
Czy ktos maa wózek Emmaljunga Smart Duo Combi? początkowo miał być Jane Muum, ale przez koła piankowe chyba zrezygnuje, mimo ze wizualnie jest piękny. natomiast Emmaljunga to chyba dobry wózeczek...?choć niestety nie tani....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jeżeli chodzi o modele, które podałaś, dużym plusem przy przekładanej rączce jest to, że wózek ma takie same koła, przed kupnem podjedz do sklepu i sprawdź, ponieważ wózek jak ma małe koła z przodu po przełożeniu rączki bardzo ciężko się podbija ponieważ z przodu ma duże a z tyłu małe. Dodatkowo małe trzeba zablokować bo się zachowuje jak wózek widłowy i po co kupować wózek z kołami obrotowymi jak nie można ich używać. W pierwszym modelu kiepsko się odsłania okienko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- dzisiaj wózek spacerowy na stronie Maclaren Quest, a już niedługo kolejny wózek wielofunkcyjny ![]()
<ciach_reklama> Edytowane przez pierwszabryka Czas edycji: 2013-11-11 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Raczkowanie
|
A ja jestem bardzo zadowolona z wózka PegPerego Model Si. To taka większa parasolka.
Super wygodny i zwrotny wózek, nie był najtańszy, ale nie załuje zakupu. Ma duży kosz i dodatkowo fajny uchwyt na kawę dla mamy lub butelkę dziecka |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Raczkowanie
|
wózek z podwójną rączką może sprawić sporo problemu - kiedy Matula ma dwa Bąki
![]() ![]()
#3791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wózek Astro Abc Design
Mam pytanie odnośnie wózka Maxi Cosi Mura 4 Plus. Moj wymarzony wózek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Zadomowienie
|
My używamy x-landera x move. Jestem zadowolona, wózek wizualnie fajnie się prezentuje. Bardzo lekko się prowadzi, łatwo składa i zajmuje niewiele miejsca po złożeniu. Obicie wewnętrzne gondoli można odpiąć i wyprać.
Spacerówki nie testowaliśmy jeszcze, duży plus za możliwość montażu w dwóch kierunkach. Niestety synuś bardzo szybko nam rośnie, teraz ma 5mcy i 70cm, w kombinezonku jesiennym mieści się w gondoli na styk. Pasowałoby żeby jeszcze z 2mce pojeździł w gondoli a tutaj klops, w zimowym rynsztunku tam się nie zmieści. |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | ||
Raczkowanie
|
czym później kupisz tym lepiej - gwarancja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
ooo mato duży ten Twój synuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3795 |
Przyczajenie
|
Witam,
czy któraś z Was może cokolwiek napisać na temat wóżka ABC Design 3 Tec? w necie mało opinii o tym wózku. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Przyczajenie
|
Dot.: najlepszy wózek dla dziecka
Ja mam wózek Osann Beebop i polecam, bo jest bardzo poręczny i ma skrętne przednie koła, dzięki czemu łatwo się go prowadzi. Poza tym kupiłam go po okazyjnej cenie na mapetszop, więc pod kątem cenowym też się bardzo opłacało
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3798 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Miałam ten wózek od pierwszych dni (zestaw 3w1), Mój synek jeździł w nim bardzo długo. Już teraz dokładnie nie pamietam, ale jako dwu i pół latek jeszcze na pewno. A spory był (i jest ![]() Do spacerówki nie wkładałam juz tego pałąka poprostu (ta " kierownica" w kształcie litery T) i było ok ![]()
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2013-11-15 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Raczkowanie
|
Bardzo proszę o "świeże" opinie na temat X-landera x-move.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zadomowienie
|
Ja jestem bardzo zadowolona, tak jak pisałam wyżej. Prezentuje się bardzo fajnie, prowadzi lekko. Rączka jest regulowana teleskopowo, bardzo pożyteczna sprawa. Składanie mega proste, dwa przyciski i wózek złożony, wszystkie koła można odczepić tez bardzo prosto. Jest to plusem ponieważ rama razem z kołami jest ciężka, trzeba się wysilić żeby ją wpakować do bagażnika. Bez kół jest ok. Co do prowadzenia, Zarówno po asfalcie jak i polnych drogach jeździ się dobrze. Wiadomo ze nie jest bardzo amortyzowany ale mnie to nie przeszkadza. U nas gondola jest na styk teraz, mały skończył 5 miesięcy.
W zestawie mieliśmy moskitierę co latem bardzo się przydało. Można dokupić także parasolkę z filtrem w identycznym kolorze. Co do spacerówki jeszcze nie testowaliśmy. Fotelik mamy maxi cosi cabrio fix do ramy montowany na adapterach. Ja osobiście polecam wózek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3802 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic wam się nie psuje w tym wózku? Nie ma żadnych luzów? Nie trzeszczy? Bo strasznie mi się ten wózek spodobał w sklepie, ale w necie same opinie widzę w stylu "trzeszczy", "klekocze", "cały czas jest w serwisie"... Nie wiem czy coś naprawili w tych nowszych modelach, czy dalej tak jest.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Raczkowanie
|
No właśnie ja też się trochę boję, bo czytałam o łamiącej się rączce w tym wózku. Ale panie w sklepach z wózkami mi powiedziały, że rama została wzmocniona i już nie jest awaryjna.
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy widziałyście może "na żywo" kolor antarctica? Czy jest on bardziej niebieski czy fioletowy? Bo na każdym zdjęciu wygląda inaczej. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3806 |
Raczkowanie
|
ja go widziałam ale mam wrażenie, że to połączenie fioletu z niebieskim
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- dzisiaj wrzuciłam na stronkę Micralite Toro ![]()
<ciach_reklama> Edytowane przez pierwszabryka Czas edycji: 2013-11-18 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Raczkowanie
|
Dla mnie najważniejsze cechy wózka, z własnego doświadczenia (dot. w. głębokiego) to przede wszystkim:
1. duża gondola. Moj pierwszy wózek to był Jane Slalom Pro, bardzo ładny, kosztował kupę pieniędzy, tyle że córka bardzo długo nie siadała a oprócz tego była duża. W zimie nie byłam w stanie włożyć jej w kombinezonie. Nasza gondola miała 64 cm (mierzone wewnątrz) 2. Duże pompowane koła - wygoda dla prowadzącego i pasażera, szczególnie jak się jeździ po wertepach ![]() 3. Dobra amortyzacja, wygoda dla naszego dziecka 4. Duży kosz na zakupy - wygoda dla nas 5. Łatwość składania Wiem, że jak się kupuje pierwszy wózek, to bardziej spełniamy własne marzenia i mniej chyba myśłimy praktycznie. Moja siostra, która odziedziczyła nasz wózek Hane, musiała kupić następny, bo mój siostrzeniec wyrósł z gondoli po 5 miesiącach. Kupiła (za moją namową) wspomniany tu na forum wózek Alpina FX, polskiej produkcji z 80 cm gondolą (wymiar wewnątrz). Planuje niedługo następne dziecko, więc wózek się zamortyzuje ![]() Spacerówki na razie nie widziłam, bo jej jeszcze nie montowali. Mały pewnie jeszcze przejeździ spokojnie zimę w gondoli. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 |
Raczkowanie
|
Serwis pierwszabryka.pl otrzymał jako jedyny do testów najnowszy model wózka firmy Implast model Window Neon więc zapraszam
![]()
#3809 |
Raczkowanie
|
Witam. Bardzo bym prosiła o radę na temat wózka. Nie mam wybranego, dla mnie to zbyt skomplikowane. Zależy mi na wózku 3w1 z możliwością wpięcia fotelika na stelaż bez większych trudności. Cena 1000-1500 zł . I co najważniejsze dla mnie, chcę aby był jak najlżejszy i aby dało się go rozmontować, by zmieścił się do bagażnika mojego małego auta. W sumie najbardziej chodzi o wymiary samego stelaża, bo mam bardzo mało miejsca w aucie. Sam fotelik nie jest aż tak istotny, bo mam już dobry z atestem na dalsze podróże. Ten ma być tylko taki żeby mi starczyło do przychodni podjechać etc. Mogę liczyć na podpowiedzi?
#3810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.