![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Mój Mutsy evo stoi już na allegro, aukcja się ruszyła, więc czas pomyśleć nad lekką spacerówką.
Musi byc do samolotu, więc parasolka. Mam już faworyta - Inglesina Swift, kolor mimosa ![]() Znacie? Macie jakieś przemyślenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
U mnie na wątku popularna była Inglesina Trip, dziewczyny były bardzo zadowolone.
#3813 |
Zakorzenienie
|
One podobne są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Problem jest taki, że mała śpi w sumie tylko na spacerze i do wakacji na pewno jeszcze wózek będzie potrzebny, tym bardziej, że starsze trzeba odbierać ze szkoły,a młodsze na nóżkach nie da rady w tę i z powrotem. Podpowiecie coś ![]() obecnie nie mam jak przetestować ale na allegro obserwuję następujące modele: - http://allegro.pl/baby-design-lekki-...715060763.html - http://allegro.pl/wozek-spacerowka-a...737122815.html - http://allegro.pl/caretero-monaco-wo...659289743.html
![]() "Nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł zaczyna." ![]() (Heinrich Heine) Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2013-11-25 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3816 |
Przyczajenie
|
No to może nasz Graco Evo powiem szczerze nie wiem jak teraz cenowo bo jakis czas juz go używamy ale na allegro taniej powinno byc. A wózek konkret, ja zamawiałam na interencie tez no to taniej znacznie było
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Raczkowanie
|
Ja wózek dostałam w prezencie, ale moja mama zna mnie idealnie i trafiła w "10" z zakupem. Model wózka Alpina FX, z Riko. Nigdy wcześniej o tym nie słyszałam, ale przyznam, że wózek jest extra! Duży, ale nie bardzo ciężki. W zestawie dostali jeszcze fotelik samochodowy. Wózek praktyczny, z dużym koszem na zakupy, moskitierą, pokrowcem, pompką do kół, pokrowcem na nóżki i bardzo przestronną gondolą (z regulacją oparcia i materacykiem) czy regulacją wysokości rączki. Bardzo jest praktyczny, widać, że konstrukcja jest bardzo stabilna. Jestem z niego naprawdę zadowolona, bo w dodatku wygląda naprawdę świetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Raczkowanie
|
dzisiaj opisałam Tako City Move
![]() ![]()
#3819 |
Raczkowanie
|
witam
![]() wozek ma duza gondole, bardzo przyjemne materialy, duuuza spacerowke ( do 3 r. zycia) ktora posiada budke od gondoli i oslonke na nozki tez od gondoli i jest wtedy mbardzo zabudowana- calkowiecie mzona dziecko oslonic i wyglada jak gondola dla duzego dzieciaczka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Raczkowanie
|
aha- jeszcze jeden duzy minus- to wielkosc po zlozeniu, jak widac na zalaczonym zdjeciu nie jest malutki, choc wcale nei wiekszy od wiekszosci wozkow- ten model ( z 2014 r.) jest mneijszy od Jedo Fyn, ale jak ktos ma maly bagaznik to moze byc to problemowe. plusem jest ze kola sie latwiutko odpinaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Witam się w wątku wózkowym
![]() Mam termin na początek maja i powoli zaczynamy z mężem rozglądać się za wózkiem ![]() Zaczęło się od wózka Tako Laret, który na zdjęciach i odnośnie kolorystyki jest super, ale poczytałam opinie, popytałam sprzedawców i od razu odrzuciliśmy tę myśl. Drugi pomysł to oczywiście był X-Lander X-Move, ale niestety totalnie odrzuca nas fatalna kolorystyka tych wózków i brak wyborów, fakt, że produkowane są w Chinach, przereklamowane oraz że od przyszłego roku mają horrendalnie zdrożeć i stracić swój dobry stosunek ceny do jakości ![]() Moją uwagę przyciągnął wczoraj w sklepie producent Euro-Cart, a dokładniej model Passo: http://www.euro-cart.eu/nasze_produkty/passo.php właśnie w tym szarym kolorze, w imitacji lnu ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz pytanie do was: Czy którakolwiek ma lub zna ten model i może coś o nim powiedzieć po dłuższym użytkowaniu? Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2013-12-09 o 12:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Raczkowanie
|
Ja mam X-Lander X-Move 3w1: gondola + fotelik BeSafe + spacerówkę. Używamy już od prawie pół roku, jesteśmy zadowoleni:
+ dobrze się składa + wszystkie elementy wpina się na klik + gondola dość długa i szeroka, chociaż mój Synuś jest bardzo długi i przestaje się w niej mieścić, ale chyba do końca zimy przetrwamy ![]() + wózek stabilny i solidny, plus np.kiedy niesie się samą gondolę po schodach, nie mam obaw, ze coś się urwie + dmuchane koła są wygodne do jazdy i prowadzenia + odsuwane na zamek poszycie wózka, można wyprać, kiedy się wewnątrz zbrudzi - fotelik BeSafe jest mega ciasny na wysokości głowy, dziecko się gniecie i ma mało miejsca - wózek na pewno do lekkich nie należy, ale akurat dla mnie to nie problem Ja mam model z 2013 roku, kolor Europa (fiolet/bakłażan - zależy od światła). Do tego dokupiłam torbę w tym samym kolorze ![]()
#3823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Dziewczynki w związku z tym, że mam dużo zapytań o Baby Design Lupo zrobiłam filmik i Wam też udostępniam ![]() mam nadzieję, że tak jak MP opinia przyda się komuś moja ![]()
![]() |
#3824 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy ktoras moze podzielic sie opiniami na temat wozka Musty Urban Rider?
#3825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już go kupiłam. Tylko z Maxi Cosi. I kolor Asia. Wyprobujemy w kwietniu jak malutka przyjdzie na świat. Ale jedno mogę już powiedzieć - jest sliczny, solidnie wykonany i z dobrych jakosciowo materiałów ![]() A co dalej, to zobaczymy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 | |
Raczkowanie
|
W tym tygodniu na stronie pojawi się Bebe Beni Igo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3827 |
Raczkowanie
|
Pierwszabryka dziekuje za rade. Poczytalam opinie i sa dosc rozne. Chyba pozostaje zaufac intuicji
![]()
#3828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na stronie dostępny już opis Bebe Beni Igo
![]() |
#3829 |
Raczkowanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;3442407 5]widze, ze jestes niereformowalna (tak jak ja
![]() mam w domu 3 wozki a juz sie rozgladam za kolejnym, to jest choroba ![]() no to uważajcie ![]() ![]() ![]()
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam go pierwszy raz 4,5 roku temu i sprzedałam bardzo szybko.wkurzała mnie ta oś.Teraz kupiłam go poraz drugi dla ponad 2 latka.Mieszkam poza miastem i spr się swietnie. Polubiłam go bardzo.Mam dodatkowy kosz, folie i okrycie na nogi.Spiworek sprzedałam bo był mały mojemu 2 latkowi.Polecam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, a moze by tak zrobic po prostu ankiete? kazda by dodawala jakas marke albo model wozka jesli juz by danego wozka nie bylo w ankiecie i tyle, byloby przejrzyscie przynajmniej a nie kilkadziesiat tych stron i wez tu sie polap..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3833 |
Raczkowanie
|
dzisiaj wgrałam opis wózka Roan Marita Prestige
![]()
#3834 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny! Ma może któras Jane muum? Możecie mi powiedzieć jak waga wózka spacerowego ? czy któraś musi go wnosi na piętro? Bo ja mieszkam na drugim. Piszą, że niby tylko 9kg, ale wole się upewnić jak w realu. aha i jeszcze pytanko odnośnie składania spacerówki z siedziskiem? łatwo się składa, jak wtedy z wymiarami? z łatwością wchodzi do bagażnika?
Bardzo podoba mi się wózeczek, normalnie się zakochałam. Córcia ma rok, a chciałabym zmienić wózek na przede wszystkim lżejszy (mam pompowane koła) zależy mi, żeby z łatwością składał się z siedziskiem, bo dużo jeździmy autem, a nasz trzeba rozkładać na 2 części. Masakra. Jednak przy zakupie nie wiedziałam na co zwracać uwagę. Dlatego proszę was o opinie o Jane, bo nie chciałabym się znowu wpakować. A może jakaś inna lekka, wygodna i składana z siedziskiem? Dziękuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mamy, tatusiowie - pomóżcie w wyborze wózka :)
Super, wreszcie w jednym miejscu można przeczytać wszystko
![]() Ja polecam swój wózek maxi cosi elea, mam kilka rzeczy z tej firmy i uważam że są wygodne i porządne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Przyczajenie
|
ja dziękuje bardzo za evo, zamierzam kupić Maxi Cosi, przynajmniej wiem ze sprawdzone jest a nie tylko oparte na opiniach z internetu. warto wejść na porównywaki cen rózne i tam sprawdzić opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie, czy gondola dł. 74 cm dl adziecka urodzonego w czerwcu, więc rosnącego ku zimie nie będzie za mała..?
#3839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bart Urodził się 53cm a teraz już zakładam ubranka 80. To zależy jak dzieć rośnie, mój rośnie bardzo szybko, ze wzrostem jesteśmy pow 97 centyla. Dziewczyny z forum mają podobne wiekowo dzieciaki i niektóre jeżdżą w gondoli, cieżko coś doradzić... Ja, nauczona doświadczeniem, kupiłabym większą gondolę, nawet jak dzieć by tak szybko nie rósł jak mój to miałby więcej miejsca a więc jeździł bardziej komfortowo. Pod koniec Bart już jak sardynka w tej gondoli wyglądał... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3840 |
Raczkowanie
|
Bardzo poręczny, wygodny i solidnie wykonany kupiliśmy wózek dziecku, model Alpina FX (riko). Dzisiaj przeglądałam aukcje internetowe z rzeczami dla dzieci ( polecam, można czasem coś tak niesamowicie tanio trafić, bo ludzie się pozbywają, przecież dzieci tak szybko rosną!) i znalazłam taki model w grochy. No piękny po prostu!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.