|
|
#4741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam trzymać wózka w domu. No, chyba że dziecko jeszcze nie raczkuje.
|
|
#4742 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety nie wszyscy mają gdzie trzymać wózek i wiele osób trzyma w mieszkaniu Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Absolutnie nie jest ciasna, wręcz przeciwnie, jest duża, szeroka i wygodna. Ma wkładkę redukcyjną, która trochę zmniejsza siedzisko, fajna sprawa dla małych dzieci, żeby nie "latały" po całej spacerówce
|
|
#4745 |
|
Raczkowanie
|
Mamy polskie Bebetto, rewelacja, fakt, że był już raz w serwisie, ale panowie nam go pięknie zrobili i dodatkowo konserwację zrobili
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze wlasnie i ja bede miec teraz maly problem z trzymaniem wozka w domu. Za 1szym razem mialam na klatce schodowej i bylo super a teraz nie mam klatki schodowej tylko od razu z ulicy wchodzi sie do kuchni z jadalnia :/ wiec rozlozony wozek wogole nie wchodzi w gre bo nie ma miejsca tylko jest miedzy szafka a drzwiami miejsce na buty.. wiec juz sie przymierzalam i buty pochiwalam do szafy a stelaz bedzie musial stac zlozony w tym muejscu i gondole bede musiala skladac i wkladac do szafy. Coz uroki mieszkania w malutkim mieszkanku ale suma sumarum jakos to rozplanowalam ;-) a jak to bedzie zycie pokaze.. moze nie zechce mi sie gondoli skladac i rozkladac hehe.
Jeszcze 3 tyg do porodu.. strach mnie oblatuje |
|
|
|
#4748 |
|
Konto usunięte
|
Mam podobny problem. Powiem Ci że zaczęłam się zastanawiać czy nie lepsza byłaby spacerowka rozkładana na płasko
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Na razie trzymam złożony wózek w bagażniku Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co ma raczkowanie do wózka w domu? Jakoś nie łapie związku Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam w domu, na parterze, a wózek zawsze wprowadzam.
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2015-09-29 o 21:14 |
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie miałam problemów ze zjadaniem kół przez synka, nigdy się nimi nie interesował, a problem czystości rozwiązuje zmiotka wożona w koszu, (przed wejściem do domu przejeżdżamy nią koła i tyle).
|
|
#4753 |
|
Konto usunięte
|
U nas wszyscy trzymają na klatce, ja tylko stelaż zeby nie ukradli wozu bo sie boje, gondola siedzi w domu i zawadza
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4754 |
|
Zadomowienie
|
w obecnym mieszkaniu wjeżdzam do środka wózkiem, ale mieszkam na parterze i jakoś da się to ogarnąć. W nowym już nie da rady i zostaje piwnica.
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny patent ze zmiotką, nigdy nie słyszałam, żeby ktoś tak robił, a tak sobie teraz myślę, że to można nawet do zapiaszczonych butów wykorzystać, żeby potem w przedpokoju z miotłą nie latać
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2015-09-29 o 23:28 |
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez u nikogo nie widziałam, a technika jest taka: lekko unosisz wózek, nakręcasz koło i podstawiasz zmiotkę.
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak byś oceniła ciezar wozka? Bardzo ciezki? Ze składaniem nie ma problemu? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Rozkłada się na płasko. Wózek waży jakieś 13-14 kg, więc jest ciężki, po schodach nie chciałabym go nosić My mamy windę, więc ciężar to dla nas nie problem. Przy normalnym użytkowaniu ciężaru wózka nie czuć, prowadzi się go lekko, łatwo i przyjemnie.Ze składaniem nie ma problemu.
|
|
#4759 |
|
BAN stały
|
sama wybrałam spacerówke yezz od quinny, bo jest stabilna i dobrze wygląda wizualnie. Ogólnie dobrze sie prowadzi i nie chwieje sie na boki. Dokupowałyście jakieś ciekawe akcesoria do swoich wózków?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie wozkownia jest w piwnicy, jakiś kiepski żart Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4765 |
|
Konto usunięte
|
U mnie ani wózkowni ani windy, musze wnosić wozek na piętro...
Z ciekawych akcesoriów mam tylko uchwyt na kubek I chce zamówić winter kit ale drogie cholerstwo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4766 |
|
Raczkowanie
|
No ja niestety 3 pietro bez windy... to jaki wozek polecacie do wnoszenia po schodach?
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowaliśmy się na bugaboo cameleona (jest chyba najlżejszy z dostępnych na rynku modeli- tylko 9kg z gondolą), jestem zachwycona tym wózkiem. Za kilka tygodni będziemy testować z dzieckiem. Parasolka, śpiwór, moskitiera, folia i kubek na napoje. Zamierzam dokupić jeszcze folię do oklejenia ramy, mniej się będzie rysować.
|
|
#4768 |
|
Konto usunięte
|
Widziałam te wózki i mi się podobają
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4769 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() My ciągle bijemy się z myślami co kupić, mąż przekonuje mnie do britaxa bmotion, głównie ze względu na spacerówkę, która jest naprawdę bardzo fajna, a przecież ze spacerówki korzysta się najwięcej. Problem w tym że nigdzie nie można zobaczyć gondoli do tego modelu, pozostaje zamówienie jej w ciemno czego się trochę boję. Może któraś z Was miala styczność z britaxem z gondolą i może wyrazić swoją opinię? Bo już sama nie wiem co robić. |
|
|
|
#4770 |
|
BAN stały
|
Ja też miałam mega problme z wyborem, dużo przeglądąłam w internecie, porównywałam. Oprócz tego sugerowałąm się opniami znajmych koleżanek które już są mamami. Postawiłam na maxi cosi, duże znaczenie miała dla cena która jest na każdą kieszeń.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.